Hvordan bli kvitt kviser på pavenHver jente ønsker å være vakker og sjarmerende. For å oppnå dette, har det mye tid på huden din til å gjøre den ren, myk og hadde ingen betennelse. Men ikke alle er heldig. Mange unge jenter står overfor slike problemer som kviser på baken. De leverer ubehag, smerte, usikkerhet og stadig kløende.
Utseendet av akne på paven
Disse flekkene vanligvis vises i de hemmelige steder av dem som har lagret i sittende stilling, er det mye av å sitte, iført trange bukser og syntetisk undertøy, men denne gangen huden er i kontakt med ulike objekter og gnir. På grunn av denne prosess, huden blir tørr og keratyzyruetsya fordi den mangler oksygen. Etter noen timer på området synes betent acne. Flere kviser på baken vises på grunn av feil hygiene. Derfor bør du regelmessig bruker den felles toalett såpe for å kvitte seg med skadelige bakterier. Huden til paven, samt hudpleie, må du følge for å håndtere babyen krem. Følg datoen for utstedelse av kosmetikk, som svært ofte i våre butikker er forfalt produkt.
For mange mennesker, er paven akne forbundet med fordøyelsessystemet. Så spise mer frukt, grønnsaker, urter, men ikke glem om personlig hygiene.
Også, kan akne oppstå på grunn av allergi mot noe mat, kosmetikk, vaskemidler, parfyme, medisiner og selv kaldt. Mange små røde kviser på paven kan tyde på en alvorlig tilstand. I disse tilfellene, så snart som mulig å søke en hudlege.
Den mest vanlig fenomen er utseendet på små kviser på paven, som kalles vanlig miliaria. Samt akne utbrudd kan utløse en stressende situasjon.
Tips for å bli kvitt akne raskt
Det også skjer er at alle reglene for hygiene observert, men det er fortsatt flekker. Fortvil ikke, men ta et førstehjelpsskrin og fjerne konvensjonelle antiseptiske midler som hydrogen peroxide, alkohol, salisylsyre, jod, lagre vodka, speil og så videre. Riv av et lite stykke vatt suge antiseptisk og sette på en kvise på rumpa. Hvis medisinskapet betyr en spesiell middel for akne, er det vanligvis best å bruke den. Nå er den viktigste oppgaven er ansett som en umiddelbar slutt avstand infeksjon.
Å trykke akne anbefaler ikke noen lege for å bli kvitt dem. Men hvis du fortsatt brukes til å knuse dem, så før du gjør dette: Vask hendene med såpe og vann, deretter behandle alkohol. Skyve det veldig forsiktig slik at de ikke handlet blod og deretter behandle er det nødvendig å behandle såret peroxide eller alkohol. Akne knust de som er "moden", dvs. de har en topp gjødsel å endelig bli kvitt dem. Hvis huden er betent, medgått tid, og ikke som en kvise ikke "moden" og ikke klarer å kvitte seg med det, så kan det koke. Han behandlet hjemme eksperter anbefaler ikke, se dette problemet til en profesjonell. Selvmedisinering kan bare bli verre.
Husk Scrubs fra naturlige produkter som kan gjøres uavhengig søkt å bli kvitt kviser på paven. For eksempel kan du lage mat skrubb med havsalt, mandler, honning, tykk kaffe, vegetabilske oljer, bananer og mer. Bruke det som er for hånden. Scrubs fylle huden på baken ulike mineraler, vitaminer og nyttige egenskaper.
Et par generasjoner siden av kosmetikk som kan bli kvitt kviser på paven, ingen visste. Våre bestemødre kjempet med dem ved hjelp av salisylsyre og jod. Disse midlene må brukes flere ganger om dagen for å oppnå gode resultater. Men husk, disse midlene skal være riktig og nøye bruke, som de kan forlate brannskader.
Det er en annen gammel og glemt legemidler som kalles "Bazyron." Denne salven kvise tørker godt og dreper alle bakterier og alt dette absorberes raskt.

Grunnleggende regler for å bli kvitt kviser på paven

Prøv å bruke de vanlige reglene, og kroppen din vil glemme eksistensen av akne.
Regel №1: glemme mel, søt og krydret mat som provoserer uønsket akne til paven. Det er en positiv side - er å bli kvitt noen ekstra pounds.
Regel №2: bære klær laget av naturlige stoffer, ikke med syntetisk og andre vev er ikke bestått luft der det er en blokkering da, og etter vises kviser.
Pravylo№3 hvis du har mulighet til minst en gang i uken badstuen, det er veldig stor, siden det åpnet og ryddet hudens porer.
Regel №4: Bath tid bør være forsiktig gni huden med en vaskeklut og baby såpe.
Pravylo№5: Skin kroppen skal se ut hudpleie, hånd. Etter en dusj kropp hud bør gni fuktighetsgivende kremer, oljer, kremer og så videre.
Regel №6: kjøpe på apoteket salve eller lotion med ekstra salisylsyre eller jod. Ved å behandle disse akne medikamenter, vil smitte ikke spres videre.
Pravylo№7: ikke være lat og bruke masken av "badyahy" grønn leire, rosmarin.
Hold opp kroppen din hver dag, elsker deg selv og du vil takle eventuelle hudproblemer.  
Klotrimazol salve i gjær
 Den mest kjente gjær utarbeidelse av lokale - "Clotrimazole". Dette verktøyet kan bli behandlet av en sopp og en kvinne og en mann, og er indisert for akutt form av candidiasis.

 Hvordan kurere salve "Clotrimazole" i gjær


 Denne salven er bare én komponent - klotrimazol, som opptrer på koloni gjær direkte ødelegge deres membran, stoppe vekst og reproduksjon. Det er det stoffet som ofte foreskrevet for å behandle trost.
 Dette er fordi salven "Clotrimazole" i gjær har flere fordeler:

 Produktet eliminerer ubehag med candidainfeksjon, som lindrer kløe og irritasjon.

 Dette preparatet er enkelt og praktisk å bruke, bruke det til private deler ikke krever spesielle ferdigheter og tilpasninger.

 Klotrimazol kan kombineres med andre legemidler, narkotika terapi og folkemusikk.

 Før du begynner å behandle deg selv, er det bedre å diskutere bruken av denne medisinen med legen din. Under graviditet og amming morsmelk klotrimazol kontraindisert. Samme hvis det er alvorlig leversykdom.

 Clotrimazole Kvinner


 Salve "Clotrimazole" med trost og andre sykdommer dersom:

 var spent rundt anus og kjønnsorganene.

 irritasjon dukket opp på disse stedene og følelsen oppsvulmet.

 det var en brennende følelse ved vannlating.

 Det er rikelig utvalg som tvorozhystыh flak og hvitt slim.

 For kvinner, kommer denne medisinen i boksen med en spesiell sprøyte. Dette arrangement letter innføring av den ønskede dose dypt inn i vagina. Behandling bør gjøres om natten i kombinasjon med soppdrepende medisiner.

 Klotrimazol for menn


 Hvis en kvinne har alle tegn på trost, og en mann de ikke møter opp, du fortsatt trenger behandling for begge parter. I menn, symptomene vanligvis hemmelig, og manglende ønske om behandling fører til reinfeksjon kvinner. I denne sammenheng alle kvinner behandling vil være ubrukelig.
 Salve "Klotrimazol" i gjær påført overflaten av glans penis og forhuden. Layer medisiner bør ikke være fett, bevegelser bør være vtyrayuschymy. Denne kremen er absorbert veldig lenge, så du har et par minutter til å ligge naken. Vanligvis menn mangler tre til fem dager, og sykdommen kan kureres helt.  
Hvordan fjerne papillomer på halsen?
 Finne nakken svulster som et punkt på leggen, ikke rush å få panikk - dette er en vanlig papilloma. Mer enn 80 prosent av verdens befolkning er bærere av humant papillomavirus - papilloma patogen. Viruset kan være en lang tid å lur i kroppen, men når immunsystemet vil mislykkes, vil han vise seg i all sin prakt. HPV smitter ved nær kontakt taktile, så oberehtysya ham nesten umulig. Over tid, mange papillomer forsvinner sporløst, men hvis viruset ble forsinket på huden din og bringer ulempe, det kan bli kvitt det.
 Til tross for at oftest godartet papilloma-formasjonen, før du fjerner det (spesielt i nakken) bør konsultere en hudlege.
 Bryte av eller kuttet sine egne ben papillomas uakseptabelt, da dette kan føre til nye vekster og selv å flytte godartet natur utdanning i ondartet.
 På sykehuset de tilbyr for å bli kvitt papilloma ulike metoder:
 Electrocoagulation. Under anestesi utvekst trimmet metall loop. Arret som gjenstår etter operasjonen vil være et par uker, men det bør beskyttes fra direkte sollys og vann.
 Fjern papillomavirus laser.
 Kryoterapi eller cryosurgery. Papillomer behandlet med flytende nitrogen i 30 sekunder. Det er den raske, moderne og effektiv metode for fjerning av godartede svulster i nakken.
 Kirurgisk metode.
 Hvis papilloma relativt stor, fjernes med en skalpell. I dette tilfelle skjæres baseoppbygging, så som tumorhistologi igang.
 I alle disse måtene stang papilloma etappe er kuttet, brent på veksten av utdanning på ulike måter. Dette sikrer fremveksten av tilbakefall på samme sted.
 Fjern halsen papilloma mulig uten kirurgi hjemme på følgende måter:
 1.  Smør papilloma fersk juice av celandine. Brudd stilk planter, presse juice og børste dem utvekst. Smøremidler papillomer, cover tape og gjenta denne prosedyren hver to dager. En uke eller to punkt på stammen visne og forsvinne.
   Gjelde til halsen papilloma Kalanchoe finnete. Brev planter kuttet ned, knytter det til novotvorennya og sikring post til morgen.
   Påfør salven på vorter med hvitløk krem. Bland nadavlennыy hvitløk krem ​​(forholdet bør være 1: 2), ble den resulterende blanding ble satt på en bandasje, og tre timer til å feste oppbygging. Etter nødvendigvis vask med såpe og vann.
   Ta et bad med et avkok av bladene av kastanje. En halv bøtte med grønne blader av kastanje hell kokende vann over middels varme kok opp og la stå i 12 timer. Ta et bad med kastanje ekstrakt en dag i to uker.
   Gjelde for papilloma løk skrelleInfused eddik. Bland eddik med løk skall og la det stå i mørket i 14 dager. To uker senere, fjern skall, tørr og slips for natten å bygge opp på leggen.
   Grease papillomer cologne Løvetann. For å fylle denne blomsten løvetann trippel cologne og la dem sette dem i mørket et par uker. Klar infusjon for å holde på et kjølig sted, i en mørk container og smøre dem papilloma 5-6 ganger om dagen før de forsvinner.
   Grease oppbygging eggehvite. Samle bomullspinne protein igjen på veggene i skallet og feste til papilloma.
   Ved å praktisere disse metodene for å fjerne vorter på halsen, husk at fjerning av papillomer, trenger du ikke drepe viruset. Det forblir i kroppen din og eneste medisinen frata kroppen av humant papillomavirus.  
Яндекс.Метрика