Hvordan å lage en haug med hårPå en lang, vakker og sunt hår drømmer nesten alle de vakre halvparten av menneskeheten. Men er ikke lenge, og jentene vet ikke hva jeg skal gjøre med det, som går med langt flagrende hår og svært ubehagelig. Og de har en ett spørsmål - hvor vakker, lett konkludere med langt hår. Frisører rådes til å style håret i en bun, som denne siste fin og trendy.
Hva er en haug med hår
Med langt hår kan oppleves frisører kan lage mange flotte frisyrer som krever mye tid, innsats, flid og dyktighet, men gjort med langt hår bunt kan ikke selv fagfolk. Siden strålen - er en frisyre som ikke er nødvendig å bruke mye penger og tid. Nylig "bunter" ble populært for alle aldre. Ved å gjøre dette frisyre, må du samle så høyt hår, så de bør binde en gummistrikk eller vri, og deretter stikke pinner, noe som gjør håret knute. Når bjelken er fast pins endelig, må han legge volum. Og for å legge til volum, må du bruke en rekke av dekselet. I feiringen, feiringer, jubileer bjelker gjøre på egen hånd, så de kan være gratis eller sterkt stramt, lav, middels og høy, og du kan gjøre en eller flere. De er laget så enkelt som en.
Forskjellige versjoner av bjelker
Beam rim. For å gjøre dette må du først bjelke på håret fikse noen verktøy som hjelper i å tørke håret mye trekk. Neste stor børste og hårføner trenger å tørke og rette håret, deretter samles i en hestehale. Men håret foran montert halen var alvorlig anstrengt, de trenger å løsne litt med fingrene.
Deretter ble håret i hale vridning og lagt rundt tyggegummi som fastholder halen, samtidig sikre nålene. Hårnåler bør være nok til å pakke ikke forfalle. For å teste dette behovet pomotat hode og litt hopp. Å sørge for at alt er i orden går på. Ta to rim og satt i kø. Den første skal være ved hårfestet og de neste fem centimeter fra den forrige. Når installert felger ta medisiner for å fikse håret, slik som lakk, voks, etc. og fikse håret hennes.
Tilbehør til bjelke
Med ulike tilbehør daglig hår bunt kan konverteres til en festlig frisyre. Ha en haug, komme seg ut av hans ulike kosmetisk smykker, buer, brosjer, halskjeder, pins, kunstige blomster. Alle disse dekorasjoner tilpasset ditt hår bunt var uslåelig. Etter denne forvandlingen trakassere kjole fra skapet og gå til en fest eller enhver anledning. Med en slik frisyre vil du stjerne feiring.
Hvordan å lage en haug med bølgete hår
Dette frisyre som en haug med bølgete hår ikke mindre populært i disse dager. Denne bunten som den forrige, er ganske enkel, men ser mye bedre. Ta beholdt mye skum, gel eller voks og bruke dem til å rydde, fuktig hår. Deretter bruker du en børste og hårføner, ble håret glatt og rett. Neste du trenger spesielle store tang, som blir bølgete hår, men ikke ringer.
Når hver enkelt tråder blir bølgete og må samle inn din hestehale og sikker viskelær. Passerer gjennom tannkjøttet håret en siste gang, skal håret være igjen slik at de provysaly som en løkke. Da er denne sløyfen brytes rundt tannkjøtt og går ned. Så en haug med studs og fest. For en ferie bunt er ikke dårlig å dekorere sateng bånd og lyse stealth å være den samme fargen på sko, vesker og kjoler.
Hvordan gjøre to bunter av hår
Vask, bruke mousse eller voks, tørk deretter hårføner. Del håret i to, legg litt voks og gjøre bunnen av hodet to haler, og to av dem bjelke og fest med nåler.
Tips for pakking bunter
Ved hjelp av disse tipsene, dine bunter bli mer attraktive. Hvis du er høy og slank, så du trenger å gjøre nærlys.
Hvis man avflatet hode, må strålen være tredimensjonalt og høy.
Et stort antall pinner kan forårsake hodepine. Riktig styrke hår, pins, kammer, og deretter nålene.
Den lange og vakkert hår vakker ikke bare i oppløst form, men i fine bunter som synliggjør deres skjønnhet.  
Hvordan lage en haugStrålen er den enkleste type hår og egnet for lange og mellomlangt hår. Klyngen krever ikke mye innsats og dyktighet. Men bruken av ulike dekorasjoner ved hjelp av forskjellige teknikker bjelke konstruksjon som gjør unike frisyrer for hverdag og spesielle anledninger. En haug med harmoni med idrett, næringsliv og kveld stil. Det kan gjøre marsjen, på veien, da det ikke krever spesielle forhold. Når du er invitert til å besøke, men vet ikke hvordan du gjør håret eller frisyre foretrekker strålen, pre-krøllet hår. Så din favoritt nettstedet gir nyttige tips dere noen anbefalinger om hvordan å lage en bun.
Hvordan gjøre håret bunt
Hvordan lage en haugFørst bestemme hvem som skal gjøre en haug, og hvem bedre å avstå fra å bygge denne frisyre. Klyngen ser elegant og sjarmerende kvinne gjør når hun slank, og hennes lange hals. Det gjenstår øredobber å utfylle håret hennes, og hele bildet av kvinnen vil vitne for sin raffinert smak. Hvis du ikke kan navngi en hals svane, må strålen gjøres nærmere basen av nakken, for ikke å avsløre det. Høye kvinner bør unngå høye bjelker og liten skjør kvinne kan ikke bære en frodig bunter. Deres hode ville se fin liten haug med pre-valset og pakket åtte.
Hvordan lage en haug riktig
Slik overfører du må forberede pins, klipp, strikk, klipp og kammer, som håret i en bun sikret disse ukompliserte enheter. Begynne å løse sine pins, pins og hjelpe dem kam. Ikke overbelaste håret masse tilbehør, i dag i mote minimalisme. Jo enklere og mindre hår på hennes smykker, den fasjonable og bildet subtil. Netto kam håret og fest dem i en hestehale, deretter vri flette og fest med nåler. For rikdom er ikke hårnåler kan monteres pin-tang, bare unngå smarte former.
Hårlengde til midjen er også mulig å knytte en bun, bare skjønte. Hår av strålen vil falle på sin hals, og små krøller, "slitt med hår, legge til femininitet og rørende. Nå som du vet hvordan å gjøre en god gjeng.
Hvordan lage fjernlys
Hvordan lage en haugHårbunt var populær og vil sannsynligvis alltid. Selv den jenta som naturen har lagt et tykt luggen, kanskje gjøre et godt fjernlys fleece på hodet, tok et vakkert bilde, og skape en illusjon om at hun er den stolte eier av håret volum. Men det skal bemerkes at mye nachis byttet håret, så bruke denne for å skape frisyrer ofte ikke nødvendig. Selv om det er kosmetiske industrien tilbyr mange profesjonelle verktøy for hårpleie, slik at du kan forbedre strukturen på håret, og de gjør ikke vondt eller hva frisyre. Så for å gjøre god surround fjernlys på hodet, bør du følge disse enkle trinn instruksjoner:
1 Merk at skittent hår frisyre byrde, og snakke om holdbarhet hår (i den forstand at det vil vare minst til kvelden) er ikke nødvendig. I tillegg, noen hår på skittent hår ser motbydelig og stygg. Derfor må vi først grundig vaske håret.
2Neste må du tørke håret med en hårføner. Og prøv å tørke håret fra bunnen opp. Det lean frem og styre strømmen av luft fra tørkeren tilbake. Deretter rett, rette håret med hendene, og deretter mager. Så gjenta denne prosessen flere ganger. Denne metoden for å tørke håret vil gi håret mer volum og prakt.
3Nå høyt på hodet, på det stedet der du ønsker å gjøre en haug, samle håret i en hestehale pobryzkayte kjemmet hår lakk som vil holde sin prakt.
4Deretter dele hestehale i flere tråder, og i sin tur nasevay dem fra røttene og retningen til tuppen av håret. For dette formålet, kan du bruke en kam med hyppige avrundede tenner. Når du nacheshite hver lås, låse den hårspray.
5Nachesane strand vri "slange" og gjøre dem brenne i en bunt. Fiksert stråle ved haleroten ved hjelp av pinner og hårlakk sterk fiksering.
Hvordan lage en haugMange jenter er opptatt av spørsmålet om hvordan deretter untwist håret og fjerne nachis av håret. Ikke rive håret kam eller fingrene? Ikke i det hele tatt. Om kvelden på bjelken fjerne pinnene, fjern forsiktig gummibåndet i bunnen av halen. Nå satt på hår balsam eller fuktighetsgivende hår maske. La dette stoffet på håret i en halv time og deretter komme nær til vanlig sjampo. Som et resultat av mild manipulasjoner du klarer å sømløst glatt hår tilbake.
Hvordan kan omgi strålen gjennom nesen
Ja, du leste riktig, er dette frisyre konstruert ved hjelp av det vanlige strikket sokk, som er i alle hjem. Fordelen med denne frisyre er at du ikke trenger å ødelegge håret med bouffant hår.
Hvordan lage en haug1Så, først kutt i nesen av den delen som er utformet for finger, tå seg deretter tilbake flere ganger, og som et resultat du får en slags scrunchy.
2For å gjøre halerota med en vanlig scrunchy på stedet der du ønsker å fortsette å gjøre en bunt.
3Hale prosmyknit til tå, som i vanlig tyggegummi.
4Bøy hodet bakover og sjekker håret til å legge jevnt over diameteren på nesen.
5Hode eller heis og ta tyggegummi hår best passer din hårfarge, og sette den på tå, dekket på alle sider hår stikker halen sin.
6Alt som gjenstår å gjøre er å fjerne de utstående tips av håret i stiftelsen trålen ved hjelp av pinner og usynlig.
Legg merke til at jo større pakke du ønsker å bygge, jo større tå velger å gjøre det. Nå som du vet hvordan du skal lage en bun. Lykke til!  
Яндекс.Метрика