Livet dagens unge som aktiv, intens og variert, konstant tempo og rytme tvunget til å gi opp sin preferanse for komfortabel, praktisk og praktisk ikke bare klær, men også sko. Selvfølgelig, dette er ikke å si at dette faktisk vil gjøre oss ser kjedelig, grå og ansiktsløs, motedesignere over hele verden jobber hardt, og det kan bli lagt merke til, er ikke forgjeves.
 Sport stil som nylig fanget verdens catwalken og halv normale byens gater, fast forankret i rekkene av ungdom av farger og lette toner av chic glamour, som sammen med komfort og funksjonalitet gjør veldig bra og stilig tandem.
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 Grensene som tydelig atskilt funksjonalitet og stil, endelig mistet sin betydning, spesielt kvinners sko - ubehagelig og trange hårnåler pumper kan sendes til den øvre mezzanine øverste hylle, fordi nå alle raseri eventyrlystne og uvanlige joggesko. Hva er det, kanskje, spør du? Nei, det er ikke kjent sjokolade bar, ikke i det hele tatt.
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 Flere nylig, kvinners sko litt endret, de mistet noen av sine egenskaper, men fikk ny og veldig uventet, som kombinert i seg selv alle funksjonene i skoene, som er avgjørende for en moderne og aktiv ungdom, skjønnhet, komfort, relevans, mote og stil.
 Det viktigste spørsmålet som oppstår i de fleste jenter hva du skal ha disse mote joggesko denne sesongen? Det viser seg at alt bare slik unik sko går med nesten alt!
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 Snickers kan være både mannlige og kvinnelige, med unntak kanskje gjøre Wedge-heeled modeller, ikke bli overrasket, og dette viser seg å være tilfelle. Denne moderne motetrender hadde ikke alle liker den første gang til snykersam reagert veldig skeptisk, men fikk raskt de klassiske modell mange forskjellige underarter, hver med innsats for å fremme merkevaren.
 En spesiell drivkraft i å etablere populariteten til denne stilen ble aktiv interesse fra designere, motehusene nesten hele verden er faktisk å se verden og styling joggesko. Isabel Marant, Nike, Addidas, Converse, Saint Laurent, Christian Louboutin - og dette er bare en del av de kjente designhusene har slått inn i en trendy komfortable sko.
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 Det bør bemerkes at denne moten trend kom raskt til å smake mange internasjonale kjendiser: Miranda Kerr, Rihanna, Leighton Meester, Olesandra Ambrosio og mange andre. Likevel, fordi de er utrolig lett å kombinere med nesten alle element av klær, en rekke modeller lar deg lage hver gang en ny og unik bue.

 Snickers - mote trend våren og sommeren 2014


 Hvis du er på utkikk etter et par nye sko for den kommende våren, sommeren eller til og med vintersesongen, joggesko - er det beste alternativet, som du ikke vil stå ubemerket. Hvilket alternativ som er riktig for deg? Klassiske flate såler eller skjult plattform, som er den beste, utvider lengden på bena?
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 Kanskje for å gi ledelsen en fet, lyse og mettede farger som bidrar til å skape en svært uvanlig og uventet måte, og kan monokrome eller fet minimalistisk stil? Vel, det er opp til deg, fordi noen av disse modellene på spill popularitet og elsker gode sekulære verdens fashionistas.
 Den viktigste funksjonen i joggesko er deres imponerende allsidighet: de lett inngå som sport og klassiske bildet.

 De kan ganske enkelt understreke sin smak og personlighet, samt utfylle dagens og trendy det siste kezhual stil, luksus og funksjonalitet slike sko er faktisk fascinerende.
 Derfor er det best å velge for seg selv og hva du skal kombinere spesifikke modellen skal vises før venner og verden til et ekte stilikon? La oss undersøke.

 Populære modeller og mote kombinasjon


 Suede Wedge-heeled joggesko fra Isabel Marant - dette er skoen som ikke trenger noen videre presentasjon og reklame, fordi det er en modell av en design huset kan betraktes eksemplarisk i alle situasjoner. Den unike stilisering av sport stil, som er uttrykt i stilig design, glatte linjer, nydelige farger og brede Wedge-heeled sko, noe som gjør dem mer feminin enn joggesko.
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 Disse joggesko perfekt med skinny jeans, leggings og bukser som lett utfyller omfangsrik strikket genser eller cardigan når gaten kjøle eller lys skjorte med lyse demokratiske print.
 Joggesko, mote lær skinnjakker, flerlagsprinsippet og trange leggings vil gjøre jobben - ungdom stil kezhual du har gitt her, er det viktigste å ikke overdrive fargene samt sko bør kombineres med ett av elementene i bildet.
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 Kile heeled joggesko er perfekt kombinert med mini kjoler, kjoler med skjørt polusolntse og mini og midi skjørt, noen ganger regnes maxi alternativer! Sistnevnte er spesielt viktig å observere prinsippet om kompatibilitet av farger og teksturer: joggesko bør være i harmoni med et skjørt eller en bag, ingen slående kontraster.
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 I modeller av Isabel Marant, veldig populære sneakers fra Converse, presenterte modeller i flate sko, mer minner om klassiske kvinner sko. Bright hvit hud skaper en edel, dyrt og stilig bilde som perfekt fusjonerer i sport, student og ungdom orientert.
 Kontrast tights eller leggings, kjegleformede skjørt, montert jakker og voluminøse jakker - heller ekstravagant, men utrolig stilig løsning for en fottur i universitet eller en tur med venner. Jeg vil ha en bit av arroganse og farger? Velg en kort elegant kjole legge stilige smykker og tilbehør utfylle hele bildet av en skinnjakke og svarte joggesko.
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 Uventet beslutning vil snøre, dype kutt og klassisk kutt, kombinert med lignende sko, som selvfølgelig minner joggesko.
 Men det er skjønnheten og joggesko - de virkelig skiller seg fra sine forgjengere, med sin spesielle sjarm og unike evne til å passe nesten ethvert bilde. Selvfølgelig alltid viktig å følge den tillatte grensen, dessverre, ikke alt som skjer i verden av mote catwalken kan du designe og i det virkelige liv.
Fra hva du skal ha fasjonable joggesko jenter?

 For eksempel, vil strenge klassiske buksedress eller kjole til gulvet kombinert med Snickers ser fortsatt mer latterlig enn stilig. Men det er kanskje det eneste alvorlig begrensning, ellers, fantasere og kombinere ulike stiler i hoved appell av denne uvanlige sko.  
Gymnastikk for gravideOm gymnastikk for gravide mer å si i alle land. På noen måter er det en moteriktig trend. Dagens spesial gymnastikk gravide engasjert i et kurs som er det nødvendig å betale. Dette fører til at læring er kun gitt finansielle fremtidige mødre.
Heldigvis har vi internett, noe som gir en nyttig kunnskap praktisk talt gratis. I denne artikkelen vil vi ta de eksisterende fysiske øvelser, som kalles trening for gravide. Vi beskriver de generelle retningslinjer og regler som hjelper gravide kvinner og nyte maksimalt utbytte av øvelsene.
Effekten av øvelsen vil være den største, hvis du deltar i spesielle kurs hvor du vil bli omgitt av vordende mødre, eller i et stille rom der du ikke vil forstyrre. Tomme observatører er ikke tillatt, som øvelser for gravide kvinner krever spesiell sinnstilstand, ikke bare den mekaniske utførelsen av bevegelser.
Aldri bør gjøre øvelser i trøtt tilstand i slike tider bedre hvile. Det beste middel for tretthet er et stille rom hvor du kan ligge rolig ned og tenke på noe positivt. Utmattelse under øvelser ingen fordel gravid kvinne vil ikke, tvert imot, kan forårsake generell apati og svakhet.
Noen øvelse for å prestere bedre i rommet for klassene hymnastykoypomeschenyyah, full av frisk luft, egnet treningsstudio, utendørs område, eller i det minste åpne ventilator i rommet. Kroppen der uansett last forbruker mer oksygen, så dette punktet er svært viktig for helsen til den gravide kvinnen og fosteret.
Det bør bemerkes at den avslapning og frisk luft under svangerskapet i betydning lik vanlige måltider. Så hvordan å lage en sunn baby og holde seg i god stand etter fødselen - det er ikke enkelt.
Gymnastikk for gravide inkluderer trening, belaste musklene i hele kroppen, samt øvelser for avslapning. Det er viktig å vite at den avslappende bevegelse ikke skal gjøre i morgen, og makt - før du går til sengs.
Enhver bevegelse skal føle at gymnastikk var ikke bare en "sort hull" tar tid. Du må forstå hva du gjør viktig arbeid som bidrar til å bli frisk mor til en sunn baby. Da har du aldri mistet lysten til å gjøre gymnastikk for gravide.
Det siste jeg vil si - en gravid kvinne må finne tid for daglige øvelser. Den eneste måten du vil oppnå vellykket levering og rask bedring!  
Яндекс.Метрика