Kusma hos barn og voksne, symptomer, symptomer og behandling av griser

 Kusma hos barn eller de såkalte "kusma" er en akutt infeksjonssykdom. Sykdommen - et virus, bare oppsiktsvekkende, men også veldig sårbare for ytre miljø (raskt ødelagt i det åpne, under handlingen av ultrafiolette stråler). Kilden av sykdommen er alltid et sykt menneske.
 Inkubasjonstiden varierer 11-23 dager. Spesielt farlig for andre to første dagene av skjerm tegn på sykdom og påfølgende 5-6 dager senere.
 Infeksjonen er overført av luftbårne dråper gjennom nesegangene. En gang i kroppen, inn i spyttkjertlene, som det er optimale forhold for reproduksjon av viruset.
 Kusma er en sykdom hos voksne og dens symptomer
 Tegn manifestasjon av sykdommen, dens behandling, og de mulige konsekvensene av distinksjoner alder ikke har. Men det er verdt å merke seg at den voksne bærer ofte sykdommen mye verre barnet. Komplikasjoner fra sykdommen forekommer hos voksne, spesielt hos menn, vanligvis mer alvorlig enn hos barn, og ofte føre til sterilitet.
 I de tidlige dagene av sykdommen er det svakhet, smerter, hodepine, søvnforstyrrelser og mulig forverring av appetitt. I løpet av sykdommen observerte endringer i spyttkjertel vises tørr munn, smerter i øret og kjeven, som øker med de respektive bevegelser.
 Senere parotiden eller spyttkjertlene øker, er det en karakteristisk smertefull hevelse og hevelse, som kan spre seg til halsen. Følger sykdommen økende temperatur (37,1 til 40), avhengig av graden av dens alvorlighetsgrad.
 Kusma. Symptomer hos barn
 Kusma - snikende sykdom. I 3-10 dager, kan det føre til betennelse i voksen bukspyttkjertelen (pankreatitt). Betennelse i eggstokkene hos jenter og kvinner (ooforitt) eller testiklene hos gutter eller menn (orchitis) som senere kan være truet infertilitet.
 Spesielt farlige komplikasjoner av kusma virus gutter i tenårene, når det er rask pubertet. En annen meget alvorlig komplikasjon hos barn kan være det sentrale nervesystemet. Uten unntak komplikasjon preget av plutselig feber, smerter i de berørte områdene (f.eks betennelse i testiklene) eller tap av bevissthet, kramper, hvis skadet sentralnervesystemet.
 Behandling
 Pasienter med alvorlige komplikasjoner må sendes til Institutt for smittsomme sykehus og behandlet under oppsyn av fagfolk. Pasienter med mild kusma gjennomgå poliklinisk behandling som er sengeleie, hvile og kosthold tilslutning. Junk sykdom under grov mat med høyt innhold av fiber. Etter måltidet bør være forsiktig skylle munnen. Legemidler som hemmer viruset foreløpig ikke eksisterer.
 Alle mennesker som gjennomgår gris produserer immunitet, noe som er i motsetning til en ny fremvekst av sykdommen.
 Forebygging
 Kusma, sammen med sykdommer som vannkopper, meslinger, røde hunder en av de vanligste sykdommer i verden. Bare vaksinering kan redusere risikoen for videre spredning.
 Det er derfor en forholdsregel nødvendigvis klump av vaksinering av barn 15 år og alle ble ikke tidligere er vaksinert voksne, uavhengig av alder og kjønn.
 Helse og din familie i hendene, og vaksinasjon i dette tilfellet en nødvendig forutsetning for forsikring mot risikoen for sykdom.  
Analyse av Urin prøver: innsamling, transkripsjon
 For å analysere Nechiporenko urinprøve skal befri for bakteriell forurensning som mulig uten bruk av et kateter. I urin analyse bør ikke få bakterier fra penis eller vagina. Metoden ble foreslått av den sovjetiske vitenskapsmann, kirurg A.Z.Nechyporenko for påvisning av blod i urinen.
 Hva definerer denne analysen?
 Den valgte metode for diagnose angir antall cellulære elementer i et gitt volum av urin
 - Erytrocytter;
 - Leukocytter;
 - sylindere.
 Undersøkt vanligvis midtstrøms morgen urin. Først måles pH i urinen. Deretter urin tsentryfuhyruetsya ved 3000 rpm i 3 minutter. Det øverste laget av væsken er valgt ved å undersøke bare 1,5 ml av sediment som teller antall blodceller og nyretubuli epitel. Kvantitativ måling av røde blodceller, hvite blodceller, sylindere holde kameraet Goryaeva, Burker eller Fuchs-Rosenthal bruker et lysmikroskop.
 Hvordan å samle en urinprøve for Nechiporenko?
 Hvis det er mulig, samle urinen som var i blæren i 2-3 timer, så medisinske fagfolk anbefaler samle morgenurin. Før urinering i morgen, forberede tørr steril beholder kan romme 50-100 ml (like nødvendige for analyse av Urin prøver). Bruk også sterile våtservietter.
 Følg denne fremgangsmåten:
 1. Før du starter urin kvinner bør vaske vulva med såpe og varmt vann.
 2. armer og i skrittet ryddet ved hjelp av sterile kompresser, sitte på toalettet. Oppdage de indre folder av kjønnsleppene og tørk våtservietter fra foran til bak.
 3. Dekk til vaginal området et stykke steril bandasje for å hindre forurensning av bakterier og urin epitel av kjønnsorganene.
 4. Slipp noen urin i toalettet, deretter stoppe flyten kapasitet og holde urin noen inches fra urinrøret.
 5. Når collect midtstrøms urin, så slutt urinerer inn på toalettet.
 Følgende enkle regler lignende sterilitet samle urin og menn.
 Hvis en urinprøve Nechiporenko trenger å hente barnet, da dette ville kreve en spesiell plastbeholder for urin med klebrig stripe på den ene enden. Vask babyen din med såpe og varmt vann, deretter feste beholderen til kjønnsleppene eller jenter, sette penis i midten av kapasiteten på gutten. Kontroller regelmessig møtt eller urin. Siden barn kan noen ganger skifte kapasitet, trenger du et par prøver å få resultatet. De innsamlede urin helles i en tørr sterile kjøkkenutstyr. Etter oppsamling av prøven tett skru av lokket uten å berøre innsiden av koppen eller lokk. Det er best å inkludere urin studier i laboratoriet umiddelbart, men ikke senere enn 1-2 timer, i det siste tilfellet, sette beholderen i en plastpose og avkjøl.
 Når det er nødvendig å analysere urin Nechiporenko?
 Samle urin for testen Nechiporenko er den minst invasiv prosedyre som gir en urinprøve for forskning og såing. Det er nødvendig å nøyaktig følge protokollen mens samle pålitelige resultater skal ikke forurensede prøver.
 Analysen muliggjør påvisning av urinveisinfeksjoner, som den er en del av en fullstendig undersøkelse av kroppen. Analyse av Urin prøver kreves i følgende tilfeller:
 - Diagnosen av urinveisinfeksjoner, blære og nyre;
 - Med stressinkontinens;
 - For å bestemme pH-nivået i urinen til gravide kvinner;
 - Urolithiasis.
 Det er viktig å riktig passere en urinprøve Nechiporenko under svangerskapet, som å endre pH (under 45 og over 8) indikerer en patologisk tilstand av kroppen av kvinner. Riktig tolkning av resultatene kan bare tilby urolog.
 Forklaring urin Nechiporenko
 Analysen er relativt enkel og nøyaktig diagnostisere nærvær av pyelonefritt, cystitt og andre inflammatoriske prosesser i kroppen. Det er viktig å dekodings resultatene av urinanalyse.
 Normalt inneholder urin røde blodlegemer, da de er for store til å passere gjennom de renale tubuli. Noen røde blodceller i urinen indikerer hematuri og indikerer en potensiell krenkelse.
 Hvite blodceller (leukocytter) og overgangs epitel celler i urinen kan være, så snart deres konsentrasjoner øke over 2000 i 1 ml hos menn og 4000 kvinner indikerer et problem med nyrene.
 Den tillatte antall røde blodceller (erytrocytter) bør ikke overstige 1000 og renale sylindere - ikke mer enn 20: 1 mm3 av urin. Cellene i nyretubuli (sylindere) kan være til stede i analysen, men de faller vanligvis tid til å studere, slik at tilstedeværelsen av intakt sylindre renal tubulær sykdom.
 Avvik fra normen disse blod elementer ved mikroskopisk undersøkelse av urinen er et viktig diagnostisk tegn på nyre infeksjoner, nyrestein, blærekatarr, pyelonefritt, forgiftning av giftige stoffer eller stoffblandinger og andre patologiske stater rettigheter.  
Symptomene på dysenteri hos voksne
 Dysenteri - er en infeksjon som kan være akutt eller kronisk form og fortsette med symptomer på forgiftning påvirker menneskelig kolon.
 Patogener og dysenteri symptomer hos voksne er ikke forskjellig fra barnas symptomer og patogener. Ulike typer av farlige E. coli og patogener er dysenteri, de kommer inn i kroppen gjennom forurenset mat og uvaskede, skitne hender og i kontakt med pasienten. Anti-sanitære forhold - et paradis for bakterier.

 Patogener dysenteri


 Smittsomme sykdommer forårsaket av Flexner og bandets pinner. Disse bakteriene inn i miljøet ved tømming en syk person akkumulerer på produktene og i vannet. Hvor dårlig sanitær kultur og ikke følger reglene for personlig hygiene, ofte blinkende epidemi dysenteri.
 Når bakteriene inn i kroppen, blir noen av dem drept, men andre patogener trenge gjennom tarmen og forårsaker betennelse og nekrotiske prosesser.
 Symptomene på dysenteri hos voksne assosiert med forgiftning giftige giftstoffer som vegg av endetarmen og tykktarmen absorberer inn i seg selv, så de kommer inn i blodbanen og begynner generell rus. Den eldre, hvis immunsystem ikke er sterk nok, det mest vanskelig å tolerere en slik sykdom.

 Tegn og symptomer på dysenteri hos voksne


 Inkubasjonstiden av smittsomme sykdommer dysenteri er tre dager. Selv om det i noen tilfeller symptomer og tegn kan forekomme i løpet av den første dagen av infeksjon. Dette skjer når en person har spist ganske forurenset produkt og en manifestasjon av sykdommen vil ha akutt og alvorlig art.
 De viktigste symptomene på dysenteri hos voksne:

 Kvalme, oppkast.

 Diaré med slim og blod streker.

 Alvorlig hodepine.

 Svakhet, tretthet.

 Mangel på matlyst.

 Den høye temperatur.

 Dehydrering.

 Dysenteri begynner alltid akutt. Først, det er en feber, nedsatt appetitt, magesmerter, tegn på toksisitet. Toxicosis kan være ledsaget av kramper, fra mindre til alvorlig tilstand.
 Dysenteri, som forekommer i alvorlig form, ledsaget av nevrologiske lidelser og blandet bevissthet. Diaré nesten stopper. Antall avføringer per dag kan være opptil 20 ganger og forårsake alvorlig dehydrering.  
Яндекс.Метрика