Hvordan du rengjør nesen nyfødt
 Vi lærer ulike yrker, men ingen lærer foreldreskap. Bare personlig erfaring og råd av eksperter vil hjelpe orientere i en så alvorlig og ansvarlig uansett hvor omsorg for et lite barn. Mange unge mødre terskelen til sykehuset, vet ikke hvordan du rengjør babyens nese. Bevæpnet med bomullspinner, beviser de selv, og selv baby pappa til en tilstand nær hysteri. Hvordan unngå dette? Prøv å forstå denne artikkelen.
 Ren nese nyfødt
 Hvor er disse klumper i barns nese? Innendørs støv som legger seg på hårene av neseborene, nasal slim blandes med å gå til granuler under påvirkning av tørr luft stivner. Det er bemerkelsesverdig at selve innholdet av assistert rengjøring tut nyfødt tørket klumper av slim av støv og nysing. Det er en naturlig mekanisk prosess ved hvilken et barn kan fullt takle nasal forurensning. Du må bare tørke nesen med en vev.
 Men ikke alltid et barn kan gjøre uten hjelp av min mor. Om en gang om dagen inspisere tut baby. Hvis du har arbeid å gjøre - starte virksomhet.
 Derfor trenger du:
 - Bomullsmatter;
 - Salt drops;
 - Myk klut.
 Unngå å bruke bomullspinner, fordi barns nese er for lite til å lage en bomullstupp ryddet det av skorper. Alt som kan oppnås - Dette ting enda dypere klumper i bihulene.
 Å myke opp skorper dryppe en dråpe saltvann i hvert nesebor og vent noen minutter. På denne tiden, rull med bomullskjegleformede humper. For å lette denne prosessen, tar en halv bomull pads og dele det inn i fire deler. Hvert segment bare én finger bevegelse blir en vanlig form turundas som er lett å rengjøre babyens nese.
 Lim den inn i nesen med omtrent en tredel og roter i retning av kronglete. Barnet kan føle kiling, så vær forberedt på plutselige bevegelser av hodet. Dine handlinger bør være så koordinert og trygg. En single-turn humper som akkumulert i nesen ullfibrene ved zachepylosya ble fjernet utenfor. Hvis mislykkede forsøk, ikke plage barnet, vil ingenting vondt skje hvis du gjenta denne prosedyren etter en slik time.
 Det er viktig å vite at utdanning er tørket skorper enn Overtørkings luft. Så, for fri pust nødvendig fuktighet ren nese. Sett husholdning luftfukter i barnerommet - ren og tut babyen vil trenge mye mindre.
 Rengjøring av bihulene med en kald
 Hvis de første månedene av livet du ikke kan unngå SARS komplisert rennende nese, nese trenger betimelig rengjøring av flytende slim, fordi babyer ikke har muligheten til å snuse.
 Ren nese, kan du bruke nese aspyratorov. De er av følgende typer:
 1. Pear-sprøyte (vanlig gummi pærer, for klyster, med silikon tips). Klemme henne og slippe luft, sette spissen på tuten og forsiktig slappe av. Så er å pumpe væske.
 2. Mekanisk (fremstilt i form av rør med et reservoar for slim). Mor legger den ene ende av røret i neseboret barnet og den andre enden er munnen. Blåser luft fra tanken, er ren tuten laget av akkumulert slim.
 3. Elektronisk (alt du trenger fra mor - tips suge løfte opp til neseborene til barnet). I tillegg til rengjøring, er sugepumper også fukte nesehulen.
 4. Vakuum (koblet til en støvsuger).
 Hver av disse aspyratorov på egen kraft. Hva er å stoppe valg - det er foreldre. Det er viktig å huske at veldig ofte ren babyens nese er ikke nødvendig. Hvis barnet puster jevnt, fritt, uten piping og andre lyder - ikke igjen bryte mikroflora tut.  
Symptomene på blindtarmbetennelse hos voksne
 Blindtarmbetennelse - er en av de vanligste sykdommene som kan ramme et menneske, uansett alder. Ifølge statistikk, 30 år, 41% av de menneskene han er allerede slettet. På den ene side oppstår blindtarm lett for gjenvinning ofte tar mindre enn 7 dager, på den annen side er det dødelig uten rask medisinsk intervensjon.
 Derfor er det viktig å erkjenne denne sykdom, og for å fullføre hele behandlingen. Symptomene på blindtarmbetennelse hos voksne kan være forskjellig, men en av de mest karakteristiske anses smerter i magen. Først, det er en følelse som gjør vondt i hele magen, da, ca 6-7 timer, flytter smertene til sin høyre side. Plassering plasseringen av smerte avhenger hvor vedlegget, som kan være syk og nesten under ribbeina, og i ryggen og bekkenet.
 Også symptomer på blindtarmbetennelse hos voksne og er følelsen av kvalme, oppkast, og i noen tilfeller - diaré. Oppkast er ikke uttømmende i naturen, men trangen til det kan være selv når en person ikke spiser. Også ved begynnelsen av sykdommen er den våt, men gradvis blir tørr og dekket med hvit bloom. En person opplever smerte prøver å finne en behagelig posisjon for seg selv, og ofte føles lettelse, liggende på sin høyre side eller tilbake. Noen spontan muskelspenninger, det vil si når du hoster eller ler, han vil føle sterk stikk. Noen ganger pasienten kan stige litt temperatur. Men husk at de samme symptomene kan forekomme i andre sykdommer, så en endelig diagnose kan bare spørre legen. Det kan gjøre palpasjon av bukveggen. For dette spesialist vil presse fingrene på magen i lysken. Etter at han fjerner hendene kraftig, kan pasienten ha sterke smerter, indikerer tilstedeværelse av blindtarmbetennelse. Uavhengig palpasjon bør ikke gjøres, fordi ingen spesielle ferdigheter uforsiktige bevegelser kan føre til gjennombrudd vedlegg. 
 I tillegg må legen foreta en detaljert analyse av blod og urin. Hvis blod er funnet økt leukocytter og høy ESR vil bekrefte diagnosen. Også blindtarmbetennelse i urinen kan oppdages protein.
 Selv om du er i tvil om diagnosen, med sterke smerter i magen bør du kontakte lege. Blindtarmbetennelse kan føre til diffuse peritonitt, noe som kan føre til døden. Men selv om legene redde mannens liv kan forbli komplikasjoner som intestinal irritasjon. Med rettidig behandling i sykehus og vedlegg fjernet etter noen dager vil du være i god form.  
Blindtarmbetennelse symptomerMange folk ikke innser farene kan bære blindtarmbetennelse, hvis ikke rettidig varsel og ikke oppsøker lege. Hvis forveksles med blindtarmbetennelse starte månedlig, forgiftning eller andre sykdommer som har lignende symptomer, kan det påvirke helsen din, og i noen tilfeller til og med føre til døden. I tillegg til kirurgi fjerne blindtarmbetennelse ikke komplisert, så ikke vær redd for det.
Symptomer på Appendisitt
Den viktigste funksjonen av sykdommen - smerter i magen. Men siden det ikke er lokalisert, er pasienten vanligvis ganske vanskelig å angi nøyaktig hvor han hadde det vondt. Hvis et par timer smerte flyttet til nedre høyre del av magen - et klart tegn på blindtarmbetennelse, som ikke er typisk for andre sykdommer. Vises, kan de bli sterkere periodisk avtagende, men ikke helt forsvunnet. Når blindtarmbetennelse, intensivert magesmerter under hoste, nysing, latter på, gå eller endre kroppsstilling. Et annet trekk ved denne sykdommen er smerter i nedre ekstremiteter, oftest på høyre fot.
Identifisere den ved hjelp av såkalte metode SHCHetkina-Blumberg. For å gjøre dette, trykk forsiktig hånden i magen, der det er smerte, og etter noen sekunder utgivelse. Hvis pasienten føler en skarp smerte, så er det definitivt blindtarmbetennelse. Derfor må han umiddelbart ringe en ambulanse for å unngå alvorlige konsekvenser.
Et annet symptom på sykdommen - en svak feber. Det normalt blindtarmbetennelse er ikke høy, ikke over 37-38 grader. Men selv temperaturen bidrar til å skille blindtarmbetennelse fra andre sykdommer med lignende symptomer. Selvfølgelig kan feber ikke forekomme, men ikke miste årvåkenhet og ignorere eksisterende symptomer.
Ofte, spesielt i de tidlige timer av sykdommen hos barn og voksne smerter ledsaget av forstyrrelser i mage-tarmkanalen. Pasienter bekymret kvalme, oppkast, mister appetitt, føler tretthet og generell svakhet i kroppen. Barn kan oppleve gjentatte brekninger og oppkast hos voksne er oftest bare en gang. Fordi repetisjon kan signalisere alvorlige komplikasjoner og selv bli livstruende pasient blindtarmbetennelse.
En person som lider av denne sykdommen, kan du ikke merke noen endring i munnen og på tungen. Mens matforgiftning når det ofte blir hvit skygge, danner det plakk.
Et typisk trekk ved denne sykdommen kan bli vurdert og holdning av pasienten. Det er oftest på høyre side, bøyde ben under magen. Men det ordinære matforgiftning dette ikke er observert.
Ved kronisk blindtarmbetennelse sykdom er treg, hans symptomer var milde og vage. I tillegg, kronisk blindtarmbetennelse, i motsetning til akutt, kan urvatysya, og pasienten vil oppleve følelsen bedre snart og endelig kommer seg. I akutt blindtarmbetennelse er nesten umulig hvis pasienten ikke mottar rettidig kvalitet medisinsk behandling.
Blindtarmbetennelse og førstehjelp
Finne pasienten første symptomene på sykdommen, må det umiddelbart satt til sengs og kaller ham en ambulanse. Ingen måte er ikke lov til å gi en person som lider magesmerter, noen smertestillende medikamenter, fordi de kan bare komplisere diagnose og verre. Før ankomsten av legen pasienten på høyre side av abdomen kan sette en varmeflaske fylt med kaldt vann eller is. Men varm oppvarming puten kan ikke søke, siden varme vedlegg vedlegg kan sprekke. Ikke la pasienten å spise eller å gi ham å drikke vann. Selv om smerte stilnet, kan det indikere ikke bare tilstedeværelsen av pasienter med kronisk blindtarmbetennelse, men også noen komplikasjoner. Derfor er den medisinsk undersøkelse nødvendig i alle tilfelle, og så snart som mulig.
Uansett smerte vil du ikke bli forstyrret, ikke utfører selvdiagnose og selv-medisinering, fordi eventuelle komplikasjoner kan føre til alvorlige konsekvenser og også føre til døden. Derfor, jo før operasjonen er utført, jo raskere vil du glemme om denne sykdommen og kan vende tilbake til et normalt liv. Ikke bekymre deg, etter operasjonen for å fjerne blindtarmbetennelse er den vanligste og helt enkelt i de fleste tilfeller det er vellykket. Men denne pasienten bør ringe lege i tide, heller enn å prøve å takle symptomene på sykdommen hjemme.  
Яндекс.Метрика