Kanskje du har hørt mye om goji bær. På nesten alle av dem si, og noen snakke om den mirakuløse egenskaper. Er dette sant? Er disse nyttige lille røde bær? Vi vil forstå!

 Hva er det?


 Goji bær - er frukten av planter av familien Solanaceae. Bærene er røde og langstrakt form. Smake fruktene av søtt og surt, veldig hyggelig. Drikk frukt i fersk og i tørket form (det siste alternativet er mest vanlig). Russisk navn på frukt - berberis.
Hvor effektive er goji bær for vekttap?

 For første gang i verden disse bærene har blitt kjent for tibetansk lærd som først erklærte sine fantastiske egenskaper. Noen kalte dem "levetid frukt", og det er ingen tilfeldighet. I dag, goji vokser i Kina, Tibet, Himalaya, Mongolia og andre steder.

 Sammensetning


 Fordeler bær på grunn av sin rike og unike sammensetningen. Det inkluderer verdifulle polysakkarider (som for øvrig, produktene er ekstremt sjelden), B-vitaminer, vitamin E, kalsium, fosfor, jern, sink og mange andre mineraler og mikro - og makro. Er sammensatt av aminosyrer som er nødvendige for alle mennesker (ut fra 18 som er mer enn livmor bie pollen) og mye mer.
Hvor effektive er goji bær for vekttap?

 Egenskaper


 Nyttige egenskaper av frukt så mange at å nummerere dem ville være lang. Her er noen av dem:
 •  Siden det er antioksidanter som ved deres aktivitet nøytraliseres ved den negative innvirkning på vev i kroppen av frie radikaler. Som et resultat, for det første hindrer dannelse og vekst av kreftceller, og for det andre å forsinke aldring.

 •  Dette er sanne fruktene av ungdom! Inneholdt her stoffer stimulere produksjonen av veksthormon i fremre hypofyse. Og dette hormonet ikke bare fremmer celle gjenfødelse, men også stimulerer hjernens aktivitet, fremmer vekttap og med forbedrer seksuell lyst.

 •  Med regelmessig bruk styrker immunforsvaret. Du vil føle montør, føler en bølge av styrke og nesten stoppe syk.

 •  Hvis hver dag for å spise noen bær, kan vi normalisere blodtrykket og unngå plutselige hopp.

 •  Aktive substanser bær fremme utskillelse av såkalte dårlige kolesterolet og hindre dannelse av plaque, beskyttelse mot atherosklerose.

 •  Brukes i små mengder frukt goji i stand til å gradvis redusere blodsukkernivået og normalisere insulin for å forbedre tilstanden i de tidlige stadier av diabetes.

 •  Inneholdt her stoffer øke nivået av testosteron hos menn gunstig effekt på potensen og libido.

 •  Når søvnforstyrrelser oppfordres også til å spise disse fruktene. Forresten, goji ha en positiv innvirkning på sentralnervesystemet. Dette forbedrer humøret er deprimert.

 •  Disse bærene bidra til å miste vekt. Men mer om det nedenfor.

 •  Bedrer synet.

 •  De aktive bestanddeler av frukt styrker blodkar og hjertemuskelen.

 •  Forskere har vist at goji kan påvirke DNA og hindre mutasjonsendringer.

 •  Frukt ikke bare hindre anemi, men også positivt påvirke blodet som helhet. Blodfortynnende, forbedrer blodsirkulasjonen.

 •  Forbedrer funksjonen av leveren.

 •  Fruktene har en positiv effekt på den kvinnelige reproduktive system, normalsyklus, gjøre mindre smertefull menstruasjon, øker sjansen for unnfangelse.

 •  For fordøyelsen Goji også veldig, veldig nyttig.

 •  Reduserer vekten av goji bær


  Hvor effektive er goji bær for vekttap?

   Nyttige goji bær for vekttap? Ja, selvfølgelig, og det ble bevist under eksperimenter og forskning. Folk regelmessig og i moderate mengder konsumert frukt ned i vekt mye raskere enn andre. På grunn av det som er gitt?
 •  Først, akselererer stoffskiftet. En normal metabolisme - et viktig poeng på vekttap, ofte bare å bremse og fører til vektøkning.

 •  Sekund, regelmessig bruk normalt blodsukkernivå som påvirker appetitten og reduserer det. Dette volumet deler er redusert og gradvis bli overvektig.

 •  For det tredje er disse unike frukter er absorpsjonen av fett og karbohydrater. Alt dette er brukt på energi som er nødvendig for kroppen. Dette er spesielt viktig når et overskudd av karbohydrater og fett, i hvilket tilfelle overskuddet går rett "i lager" og skaper fett i problemområder.

 •  Fjerde, som bær er rike på vitaminer, mineraler og andre nyttige ting, så selv med kostholdet kroppen din vil få alt du trenger, som er svært viktig.

 •  Det er verdt å merke seg at hvis du spiser hver dag, disse bærene er nyttige, men fortsetter å spise som vanlig og bruker store mengder søte, mel, fett og så videre, vil det ikke være noen effekt. Derfor bør du redusere antall "farer". Bedre ennå, blant annet føre en aktiv livsstil og sport. Og da vil du se resultater.

   Ikke dårlig disse bær?


  Hvor effektive er goji bær for vekttap?

   Skade bær er bare mulig i misbruket. I dette tilfelle er det noen bivirkninger:
 •  Hvis du tar antikoagulantia, blødning Beware det.

 •  Om mulig misbruk av dårlig fordøyelse, diaré, luft i magen, magesmerter.

 •  Med langvarig bruk ved høye doser kan føre til søvnproblemer og innsovningsvansker.

 •  Det er visse kontraindikasjoner:
 •  Øket kroppstemperatur.

 •  Graviditet og amming (bør rådføre seg med legen din).

 •  Allergi og idiosynkrasier.

 •  Noen sykdommer i fordøyelsessystemet.

 •  Vær forsiktig med hypotensjon og hypertensjon og diabetes.

 •  I alle fall, før du spiser bedre å spørre råd fra en lege.

   Hvordan å bruke?


  Hvor effektive er goji bær for vekttap?

   Hvordan lage goji bær? Det er flere måter:
 •  Fruktene er deilig, så spise dem friske (hvis de klarer å kjøpe denne typen). I dette tilfellet vil den daglige hastigheten være 50 til 60 gram. Best hele volumet fordelt på 2-3 stykker og bruke nevene før du spiser.

 •  De mest vanlige frukter selges i tørket form. På dagen kan du spise ikke mer enn 30 gram.

 •  Tørkede goji har en fin krydret smak, slik at de kan brukes som et krydder for ulike retter. Legg bær til kjøtt- og grønnsaksretter, grøt, supper og mer.

 •  Hvis du ofte drikker te, legge noen bær i en kopp og nyte aroma og smak.

 •  Velsmakende og sunn te med frukt. Å forberede den, forberede to spiseskjeer med tørket frukt og fylle dem med to kopper kokende vann, la det trekke i en halvtime eller en time. Drikk belastning og drikke hele dagen i stedet for te.

 •  Hvis du ønsker å styrke immunforsvaret og øke vitaliteten? Deretter lage et skjær. 50 g av tørket goji helle 500 ml av vodka (eller fortynnet med vann i like proporsjoner av alkohol). Dekk med lokk og fjerne emballasjen på et kjølig, mørkt sted for en uke. En uke infusjon belastning og drikke en spiseskje daglig i kveld og morgen.

 •  Du kan også lage en deilig drink vin. Ta en flaske av din favoritt vin (helst rød) otkuporte det, legg 4-5 ss frukt (du kan bruke både fersk og tørket), og deretter sette korken i halsen av flasken og fjern de to månedene. Etter en viss tid, kan du nyte en drink.

 •  Hvor kan jeg kjøpe? Hvor mye?


   Hvor kan man kjøpe goji bær? For det første kan de bestilles via internett. Men tillit bare klarert nettbutikker, lære anmeldelser fra kunder (beste kontakt flere og snakke å forstå at reell tanke).
  Hvor effektive er goji bær for vekttap?

   Dernest prøve frukt kjøpt på apoteket, slik at du kan beskytte deg mot svindel. Men se for store institusjoner med spesialiserte avdelinger diett mat i små apotek goji neppe der.
   Hvor mye goji? Deres pris er ganske høy. Dermed vil 250 gram må betale ca 400-500 rubler. Ved bestilling av store mengder kan lagres.
   Nyt smaken og fordeler goji!
  Goji bær - hva det er og hvordan du bruker?
   Goji bær er populære i Kina kalt Viagra. De vokser på trær, i form og smak som minner om sørlige kornell eller mørke rosiner, modning, det brukes som rå og som rå vin. De fleste Kineserne tror at bærene kan "våkne opp" selv den langsomme sperm. Denne vinen er hentet fra den kinesiske mirakel kalt gift. Goji gir styrke, forbedrer humøret, lindrer huden fra "appelsinskall". Hvis du tar daglig 5-6 bær, kan du beskytte deg mot forkjølelse og virussykdommer, immunsystem gjør praktisk talt usårbar.
   Goji bær av hundre sykdommer
   Det andre navnet Goji - tibetansk berberis, kombinerer han og form og smak krysning mellom en rosin og kornell. Bærene er lilla-rød, avlang, med sursøt smak med en svak smak av jern. Ettersom antallet aminosyrer Goji fremover selv pollen - 18 arter! Også som en del av dette fantastiske anlegget fant 21 mineraler, inkludert sink, jern og jod. Mengden av vitamin C i 500 ganger innholdet i oransje og noen polysakkarider som er involvert i metabolske prosesser, det er bare en tibetansk berberis. Det viser seg at den kinesiske mirakel der skjult hemmelighet av helse og lykkelig liv og lang levetid, har lenge vært kjent, men først nå fikk internasjonal berømmelse takket være media.
  Goji bær - hva det er og hvordan du bruker?
   Goji er ofte brukt som forebygging av anemi, svekket syn, osteochondrose og leddgikt, behandling av nese infeksjoner, inflammatoriske prosesser i lymfeknutene i kampen mot depresjon. Folk som ønsker å gå ned i vekt, goji bær bidra til å fjerne ekstra pounds på grunn av den raske absorpsjon av vann. Goji bær Gravid bruk skjult hvis den vordende mor lider av anemi er sannsynligheten for tidlig fødsel eller abort. Diabetikere som administreres i kosten kinesisk berberis å normalisere blodsukkeret, redusere kolesterol og stabilisere hjerterytmen. Og, selvfølgelig, er den viktigste funksjonen for å øke frukt mannlig kraft, impotens behandling.
   Vitenskapelige studier utført på slutten av forrige århundre har vist at goji stoff i stand til å gjenopprette ødelagte eller helt ødelagt kjede DNA-molekyler. Hvis alle mennesker i verden kan bruke disse bærene hver dag, ville den gjennomsnittlige alderen på personen i den nærmeste øke 70-130 år.
   Hvordan gjøre goji bær på menneskekroppen?
  Goji bær - hva det er og hvordan du bruker?
   Dessverre, det er ingen analog bær. Goji dette, og det kan påvirke strukturelt separate organer, gjenoppta sitt arbeid som opprinnelig tenkt før Mother Nature. Polysakkarider, som i stort antall er bær gi et signal til hjernen balansert arbeid, og han igjen begynner å koordinere det på nye måter, slik at teamet å opprettholde helse og foryngelse.
   Polysakkarider forbedrer hjertets tilstand, fordi tilførselen av blodplasmaproteinkomplekser. Polysakkarider eliminere giftstoffer uten forsinkelse, fjerner en slags renselse materiale som hemmer kroppen fra overdrevent inntak av kalorier raskt uønsket ut, slik at bare de materielle og foredling av mat til energi. I det tidligere CIS goji bær bruke inntil nylig var ikke utbredt, men enkelte produkter inneholder noen form for polysakkarider kjent.
   Hvordan bruke goji som et forebyggende tiltak?
   De første menneskene begynte å spise frukt hver dag, ble Hollywood-stjerner som har akseptert med entusiasme om den kinesiske mirakel. Når sjekket hennes leger, begynte goji bær for å spre i supermarked kjeden umiddelbart.
  1.  Bruk produktet kan være frisk, kan være så tørket frukt, tørket tibetanske fjellsolen. Du kan også lage buljong og la bær i en termos. Det eneste de trenger å dosere å ikke over-hlykozynolatom kroppen, et stoff som ikke har analoger på planeten.

    For en foryngende effekt og for å opprettholde vekt flush nok 25-35 gram. bær om dagen. Ernæringseksperter anbefaler å spise bær til frokost eller middag, og du trenger å drikke mer væske og aktivt flytte. Idrettsutøvere som stress og øke din utholdenhet, må du bevise til daglig rate på 70 gram.

    Som forebygging av kreft, for normalisering av vekt, søvnløshet og humør forbedring heller ta 5-6 bær daglig i tørket eller ferskt. Til bær gir bare en positiv effekt på den menneskelige kropp, ta dem må nødvendigvis være kombinert med fysisk aktivitet.
    Vanskeligheten ligger i det faktum at goji bær, først, dyrt (de vokser ikke i våre regioner), og for det andre, de er importert fra Kina i små mengder, fordi de vokser i høylandet, og plantasje av trær er ikke mye til alle på planeten ville være nok healing potions. Men i de siste årene for å hjelpe kundene kommer på nettet, nå gjennom Network du leverer tørket tibetansk berberis på noe punkt. Det eneste du trenger å velge nøye selger og se på prisen. Den gjennomsnittlige kostnaden varierer 32-37 USD per 100 gram. Jeg må si - ikke billig, men hva en fantastisk effekt!  
  Яндекс.Метрика