Den kur for bronkitt hos voksne
 Bronkitt - er en alvorlig sykdom som må behandles med forsiktighet, oppfylle alle legens ordre. Hvis den ikke behandles, er det sannsynlig som går inn bronkitt astma.
 Under akutt sykdom ser alvorlig hoste uten slim, brystsmerter. Etter en stund en hoste sputum samlet. Hvis sykdommen er i den akutte formen, kan utvalget forekomme når du hoster blod eller striper av puss. Kronisk eller akutt stadium av sykdommen behandles kun med bruk av medisiner for bronkitt hos voksne.

 Det er nødvendig å utelukke selv


 Først av alt er det nødvendig å gå til en allmennlege. Hjelp spesialist begynner med en oversikt over pasienten, lytte til lungene for tilstedeværelsen av støy og gi alle nødvendige tester. Først etter at legen foreskriver effektiv behandling.
 Den kur for bronkitt hos voksne oppnevnt en forverring av sykdommen. Vanligvis dette Sulfanilamide forberedelsene til internt - etazol, sulfadimetoksin. Varighet av behandling med medikamentell behandling avhenger av helbredelsesprosessen. Antibiotika for akutt bronkitt utnevnt, men de kan ikke drikke mer enn to uker.

 Utnevnt kur bronkitt hos voksne


 Vanligvis leger foreskrive antimikrobielle nye generasjoner, eller tildelt kombinasjonsbehandling piller og antibiotika fra ulike grupper. Ved forskrivning av visse legemidler utgjorde intoleranse og allergiske reaksjoner.
 Ved forskrivning av medisiner for bronkitt hos voksne stod for mikrobiologisk undersøkelse av oppspytt og bakteriesammensetning. Denne prosedyren er nødvendig for å identifisere foreningen av mikroorganismer som forårsaket bronkitt. Etter å ha gransket sputum analyse valgt den beste medisin som påvirker bakterier og ødelegge dem.
 Voksne foreskrive anti-infeksjon narkotika: frolymyd, azitromycin, rovamitsin, Macropen, flemoksyn, hemomytsyn. Eller cefalosporiner: rotsefin, cefepim, Fortum, cefalexin, klaforan, ceftriakson, tsefalozolyn.
 Disse stoffene er oppnevnt bronkitt i noen form, bortsett fra alvorlig. Hvis bronkitt er alvorlig og akutt form, i tillegg til å foreskrive medikamenter injeksjon.
 Ved smittsom bronkitt oppnevnt: viferon, kypferon, henferon. Expectorants: viferon, kypferon, henferon. Å eliminere andpustenhet oppnevnt: yeopek, teotard, salbutamol, aminophylline.  
Hvordan å behandle bronkitt hos voksne
 I den harde russiske klima med utbruddet av kaldt vær, kan du lett bli syk og gjøre bronkitt. Serveres som dette kan være en rekke grunner, inkludert halsen.
 Mange voksne er ikke alvorlig om disse sykdommene, og umiddelbart begynne å behandle hals og betennelse i mellomtiden faller lavere og lavere og til slutt når lungene. På den måten er det bronkitt - en alvorlig sykdom som kan føre til visse konsekvenser. Det er derfor viktig å vite hvordan å behandle bronkitt hos voksne, hvilke metoder som er mest effektive og effektiv.

 Typer av bronkitt


 Det første symptomet av bronkitt - hoste, tørr eller våt. Hvis hoste - en slags defensiv reaksjon. Årsaken er at i sputum avledet bakterier. Tørr hoste mer farlig som tykk sputum klarte ikke å komme ut på egen hånd, slik at hosterefleksen.
 Bronkitt er spirit typer: akutt og kronisk. Kronisk bronkitt - en sykdom i lungene som kan oppstå når som helst. Akutt bronkitt er viral natur av sykdommen. Hvis venstre ubehandlet akutt bronkitt, så han kan enkelt bytte til kronisk.
 Hvordan å behandle bronkitt hos voksne? Dette er en alvorlig sykdom, og det er strengt forbudt å kjøre. En sterk hoste bør søke legehjelp på de nødvendige forberedelser. Men ikke glem om alternative behandlinger som forfedrene brukt siden antikken og lov til å raskt gjenopprette fra sykdom eller lindre symptomer og bære sykdom.

 Hvordan og hva du skal behandle bronkitt hos voksne?


 Erfarne og effektive verktøy som raskt berolige irritasjon av slim er melk med honning, smør og brus. Det er bedre å drikke kvelden før du går til sengs. Årsaken er at i liggende stilling er utstrømningen av slim, begynner pasienten å hoste og ute av stand til å sove i lang tid.
 Hvis hoste ledsaget av slim er god hjelp innånding over et par kokte poteter, eucalyptus avkok av brus.
 Selvfølgelig er det viktig å vite hvordan man skal behandle bronkitt hos voksne, men det er like viktig å vite hva du ikke bør gjøre i denne sykdommen. For eksempel kan bronkitt varme opp på badet, sveve føtter. Slike prosedyrer kan øke kroppstemperaturen til pasienten, og hvis hun så høy, er det svært farlig. Behandling er nødvendig, etter råd fra en lege.  

Bronkitt med astmatisk komponent
 Bronkitt med astmatisk komponent: årsaker


 Bronkitt - en betennelse i bronkiene, ledsaget av en vedvarende hoste. De fleste bronkitt forårsaket av infeksiøse årsaker, men det er en rekke sykdommer som for eksempel allergisk (eller astma) bronkitt.
 Det viktigste symptomet på bronkitt av noe slag hoster. Astmatisk bronkitt er oftest preget av tørr hoste som er verre om natten. Astmatiske komponent i sykdomsforløpet kan finne sted ved en hvilken som helst form for bronkitt, og akutt og kronisk. Dette skyldes en allergisk reaksjon på ytre stimuli og narkotika.
 Bronkitt med astmatisk komponent vises oftest hos barn. Forlenget eksponering for allergener fører til en akutt allergisk bronkitt entrer det kroniske stadium. Det er derfor nødvendig snarest mulig å detektere allergener og eliminere deres virkninger på kroppen. Fremveksten og utviklingen av allergisk bronkitt påvirker arvelighet. Hvis du har en tendens til allergi må nøye observere barnet.

 Astmatisk bronkitt Behandling


 Å kurere bronkitt med astmatisk komponent som brukes som legemidler og oppskrifter av tradisjonell medisin.
 Det er åpenbart at de stoffene bør bruke antihistaminer, som er i det minste delvis blokkere de allergiske reaksjoner. I tillegg stoffer som brukes for å lindre spasmer, bidrar til å utvide bronkiene. De vanligste moderne medisiner for å lindre kramper inkluderer:

 Fenoterol

 Salbutamol

 De kommer i forskjellige former og under forskjellige navn, men den aktive ingrediensen - en av de to.
 I akutt astmatisk bronkitt, leger vanligvis fore antibiotika eller antivirale midler, avhengig av årsaken til sykdommen.
 Du må også ta hensyn til luftveiene luftfukting bruker inhalatorer.
 Hvis du plaget bronkitt med astmatisk komponent, kan du prøve og nasjonal behandling og lindring av symptomer. Disse inkluderer:

 Suppen neper.

 Slimløsende Avgift: Leonurus, johannesurt, nesle, eukalyptus, hestehov.

 Anstrøk av blader av aloe med honning jeg rødvin.

 Varm melk med propolis.  
Graviditet og fluorografering

 Fødselen av en sunn baby - det viktigste for moren. Derfor, virkningen av X-ray og spesielt X-ray på helsen til mor og baby er veldig relevant. Spesielt rundt dette problemet, er det mange rykter. La oss se på dette spørsmålet fra standpunktet om strålebiologi - vitenskapen som studerer effekten av stråling på levende organismer.

 Noen teori


 Den mest utsatt for virkningene av stråling er celler som er i ferd med separasjon. Derfor, virkningen av voksne små doser av stråling trygt, aktivt dele celler ham litt. Men i det voksende fosteret alle aktive celler. Kompatibelt, i dette tilfellet, graviditet og fluorografi? Her naturen har oppfunnet hans "triks". I de tidlige stadiene av svangerskapet hvis det er skade på zygote, vil embryoet ikke utvikle. Derfor anbefales det å utføre røntgenundersøkelser i bekkenet, mage-tarmkanalen og urogenitale system follikkelfase av menstruasjonssyklusen (første 10 dager), slik som på noen måte skade fosteret enda mulig.

 Dette refererer til røntgenundersøkelser generelt, men fluorografering - er en spesiell sak.

 En bit av X-ray


 Det hender at kvinnen var fluorografering fortsatt uvitende om deres situasjon. Og så det kommer til grunnleggende følelser: hvordan kan det være, graviditet og fluorografering.
 Det første du må vite: hvis fluorografering fraktet til langsiktige forutsigbare mensen, så ikke bekymre deg. Moderne fluorografering har en meget skånsom og ment modus av eksponering som er langt borte fra livmoren.
 Men hvis du gjorde X-ray maskin på den gamle modellen - filmen (fortsatt bevart slik X-ray), og selv etter at begrepet forutsigbare mensen, er det best å ta kontakt med eksperter om råd. Dette gjøres best i Medical Genetics Center, som vil forklare alle mulige nyanser kombinasjon av graviditet og røntgenbilder.

 Konkluderer


 Under svangerskapet, er X-ray og eventuelle røntgenundersøkelser best unngås. Er disse studiene bare som en siste utvei. Spesielt farlige radiologiske undersøkelser tidlig i svangerskapet, da fosteret utvikler aktivt.  
Kan gravide kvinner gjør X-rayDet er ingen hemmelighet at i første omgang for alle gravide kvinner bør helsen til hennes ufødte barn. Og med rette, fordi for hver mor hennes barn er den mest favoritt og mest dyrebare etableringen i hennes liv. Vi prøver å gi våre barn det beste av alt og beskytte dem fra eventuelle negative virkninger.
Og vi føler et spesielt ansvar når et barn blir dannet i mors liv. Det er nå lagt grunnlaget for den fremtidige helsen til den lille mannen.
Det er ikke overraskende at vordende mødre lurer på om hvordan dette eller at ytre påvirkninger kan påvirke hennes baby. Og røntgenundersøkelse er i denne forbindelse en rekke spørsmål. Faktisk er det mulig å ta under graviditet røntgenundersøkelse, og særlig røntgen? Hvordan det kan påvirke fosterets utvikling?
Effekt av røntgenstråler på fosteret
Og før du svarer dette brennende spørsmålet, la oss slå til vitenskap som strålebiologi - denne grenen av vitenskapelige aktiviteter som direkte omhandler studiet av stråling på alle levende vesener uten unntak. Så, eksperter på feltet, har de nødvendige undersøkelser konkluderte med at alle typer stråling, inkludert fluorografering, er det farligste for de organismer som cellene blir aktivt dele. Frukten, som vi forstår, er bare plassert i denne fasen. Konklusjonen er klar: noen røntgenstråling er mye mer farlig for fosteret enn for normal voksen. Forresten, fordi barn under 14 år, kan du gjøre en x-ray kun i ekstreme tilfeller, og denne delen av kroppen som ikke er gjennomført undersøkelsen stenger nødvendigvis føre plate.
Men de farligste røntgenbilder for fosteret i første trimester. Fordi på denne tiden er den viktigste systemer og organer baby. Og effekten av røntgenstråler er ikke bare ønskelig, men også meget farlig. Derfor, selv om en gravid kvinne bør være tilsvarende undersøkelse - er det bedre å utsette gjennomføringen på et senere tidspunkt.
Forskjellen fra andre typer røntgen røntgenundersøkelse
Selvfølgelig, sier ekspertene i en stemme som fluorografering - er en skånsom metode for X-ray, som gjør det mulig for de nødvendige studier med minimal innvirkning på den gravide kvinnen og hennes ufødte barn. Faktisk i dag
Det er så følsom røntgenfilm, det reduserer ioniserende stråling til et minimum. Dette er til en viss grad berolige de gravide kvinner som må gjennomgå denne type undersøkelse på grunn av kontakt med tuberkulosepasienter eller av andre grunner.
Men hvis en gravid kvinne er egentlig ingen god grunn til å gjennomgå røntgenbilder - bedre å avstå fra en slik undersøkelse.
Яндекс.Метрика