Kan jeg drikke alkohol etter galleblæren fjernes
 Etter operasjonen for å fjerne galleblæren livslang kroppen trenger stimulering av galle. Derfor ernæringseksperter, leger har utviklet et system av makt og visse krav til sine pasienter.
 Hovednormalisere og gjenopprette metabolisme, som fant sted som følge av svikt sykdom. Det er viktig å eliminere farlige produkter, alkoholen etter fjerning av galleblæren, da de kan bidra til dannelsen av steiner i galleveier.

 Prosessen med mat etter fjerning av galleblæren


 All mat forårsaker galledannelse, og følgelig er det nødvendig å begrense de små porsjoner, og bare være i form av varme. For å unngå kramper, bør smerter og problemer med å zhelchevыdelenyy bli slettet kald drikke og mat, og aller viktigst - alkohol etter fjerning av galleblæren.
 Etter kirurgi for å fjerne galleblæren under måltider trenger for å få en viss mengde av karbohydrater og proteiner, vitaminer og salt. Dette bør være begrenset i å motta plantefett og melkeprodukter.
 Det er viktig å eliminere stekt, krydret, salt, rikt flavored og alkohol etter fjerning av galleblæren. Alle måltider skal tilberedes. Proteiner i kroppen må komme i form av egg og meieriprodukter, kjøtt og fisk (lav-fett varianter).

 Hvorfor alkohol etter fjernelse av galleblæren farlig


 En stor mengde mat og tilstedeværelsen av alkohol tilbringer en stor tid på deres tilbaketrekning fra magen, og derfor i løpet av sekresjon øker etter hvert som strømmen av galle til tarmen. Spis små porsjoner trenger bare fem eller seks ganger om dagen. Gradvis kosthold vil bli beriket og bli lik spise en sunn person. Men, likevel, krydret mat vil ikke være til stede, selv etter en full gjenoppretting. Dette gjelder selvfølgelig også for alkoholholdige drikkevarer.
 Etter galleblæren kirurgi utvinning perioden varer i to måneder. På dette tidspunkt følger en streng diett frynset og kokte matvarer med lite eller intet salt. Væsker bør ikke tas mer enn 15 liter per dag. Brød trenger ikke å være frisk og ikke mer enn to stykker om dagen, alt annet tillatte bakeri med bakverk.  
Komplikasjoner etter fjerning av galleblæren
 Feilaktig strømning av galle, dannelse av steiner eller slam i galleblæren fører til kirurgi for å fjerne det organ - cholecystektomi. Dette er ikke en vanskelig operasjon for mennesker, men det er mulige komplikasjoner etter galleblæren fjernes.
 Tegn dysfunksjon avhenger av dyktighet og erfaring av kirurgen og pasienten. Men selv de mest alvorlige komplikasjoner kan være glatt, observere riktig og sunn livsstil og tar foreskrevne medisiner.

 Dysfunksjon av fordøyelsessystemet etter operasjonen


 Kolecystektomi kan fremkalle ikke bare pankreatisk dysfunksjon, men magen, og dermed forstyrre prosessen med fordøyelsen. Alle de ubehagelige prosesser skjer etter overbelastning fordi gallegang har antatt Remote blære.

 Typiske komplikasjoner etter galleblæren fjernes


 Etter fjerning av galleblæren er det noen komplikasjoner, for eksempel:

 I mage-tarmkanalen i systemet kan dannes adhesjon.

 I gallekanalene oppstå arr.

 Hvis legene forlater gallegangs stubbe stor, så er det en falsk galleblæren.

 Der obstruktive abscesser.

 Disse vanlige komplikasjoner etter galleblæren fjernes oppstå på grunn av vev skade og skade på galleveier. Dette kan føre til store smerter.
 For å vende tilbake til sitt tidligere liv og ikke føle ubehag etter operasjonen, er det viktig å følge en streng diett, anbefalinger av medisinsk behandling og ta urtete.
 Hvis det er komplikasjoner etter fjerning av galleblæren, utviklet smerte i den øvre høyre kvadrant, bør det være mer oppmerksomme på sin egen mat. For eksempel, er i dette tilfellet strengt forbudt å bruke hermetisert, røkt, krydret, fet mat, grovt brød og alkohol.
 Porsjoner bør være liten, og mengden mat inntaket bør være minst fem eller seks ganger om dagen. Sult etter operasjonen for å fjerne galleblæren er kontraindisert og kan forbedre postoperative komplikasjoner. Menyen må være til stede: rødbeter, hvetekli, havregryn, frisk frukt og grønnsaker, bær, melk og melkeprodukter.
 Buljong med urter fremme rettidig utgivelsen av galle fra kroppen og eliminere sin stagnasjon. Nyttige og viktige infusjoner av sikori, bjørk knopper, immortelle.  
Effektene etter galleblæren fjernes
 Noen pasienter etter operasjonen, som har som mål å fjerne galleblæren kan være noen negative konsekvenser som ikke kan unngås. Dette settet med symptomer som utvikler seg etter at galleblæren er fjernet, kalt postcholecystectomical syndrom.
 Vanligvis effekter etter fjerning av galleblæren ledsaget av pasientens klager over smerter i øvre høyre kvadrant, følelsen bitter og tørr munn.

 Effektene etter galleblæren fjernes


 Det er noen grunner til noe som kan forekomme over sensasjoner (bitter smak i munnen, magekvadrant):

 Etter operasjonen, noe som omfatter fjerning av galleblæren, pasienten kan utvikle sykdommer i fordøyelseskanalen, slik som hiatushernie, gastritis, magesår, kolitt, og så videre.

 Fordi ikke fullt eksterne steiner under operasjonen kan ha galleveier patologi.

 Sykdommer i bukspyttkjertel og lever, som hepatitt og kronisk pankreatitt.

 Også virkningen etter fjerning av galleblæren kalles sphincter av Oddi dysfunksjon. Dette er presentert som en lukkemuskel ventil, som er plassert dypt i veggen av tolvfingertarmen og kontrollerer strømmen av galle i fordøyelseskanalen.

 Riktig ernæring, som skal følge etter galleblæren fjernet


 Folk som gjennomgikk fjerning av galleblæren og lider av sykdommer i tarmen og magen, lever, trenger riktig ernæring. Hvis du ikke oppfyller de medisinske konsekvensene etter fjerning av galleblæren kan ha svært negative. Vanligvis, jo lenger en pasient blir bedre, det er flere problemer og ubehagelig følelse.
 Eating bør være varm, som om å spise kald, kan det skje krampe i magen, som overføres og galleveier. Du må også spise små porsjoner og ikke overspise. Du må helt gi opp å spise krydret, krydret, fet mat, alkohol og sterk lager.
 En slik diett sikte på å eliminere betennelser og forbedre funksjonen av tarmer og magesekken. Det er ønskelig for de første par måneder for å ta retter tilberedt bare for et par og kaloriinnhold som ikke er mer enn 2300 kalorier. Du kan lage grønnsaksupper og potetmos, magre meieriprodukter, og begrense bruken av salt.  
Hvilke produkter mer kalsium
 Ikke bare tilfredsstille din sult og gi kroppen din alle de essensielle stoffer, vitaminer, mikro og makro - slikt mål de fleste mennesker som bryr seg om deres helse. Ikke stol på koordinert arbeid av alle organer, uten å gi dem de nødvendige komponenter for å støtte effektivitet og vekst. Derfor ikke redusert interesse fra forbrukerne til sine velgere og nyttige elementer vi allerede vet utenat lenge siden.
 Fortsetter på høring råd av leger og ernæringsfysiologer på behovet for å opprettholde nivået av kalsium i kroppen. Tror ikke at det trengs bare vokser kroppen til å bygge bein og tenner. Kalsium er aktivt involvert i det kardiovaskulære systemet, og gir stabilt trykk og metabolisme. Hvis plutselig kroppen er ikke nok kalsium, det bare vil ta hoved lagring av kalsium - bein.
 Naturligvis kommer elementet lagring av blod, som leverer kalsium fra fordøyd mat. Dersom det nødvendige antallet ikke sendes utenfor, kalsium utvasket fra skjelettet. Da problemene begynner med muskel- og skjelettsystemet, inntil forekomsten av osteoporose - bentettheten farlig.
 Derfor bør du vite hvilke matvarer mer kalsium og systematisk inkludere dem i kostholdet ditt. Meieriprodukter i denne forbindelse - ute av konkurransen. Bare nyttig er naturlig, hjemmelaget, melk, rømme og ost. Etter alle behandlinger vыsushyvanyy, tilføyelser medikamenter mot blodpropp, verdien av disse produktene som bærere av kalsium betydelig redusert. Et unntak er den eneste osten som kalsiumkonsentrasjonen er fortsatt høy.
 Mange kalsium i grønne grønnsaker og krydret direkte i grønt. Videre disse grønnsakene hjelpe assimilere kalsium fra andre matvarer. Et stykke ost på skiver av grønn pepper salat - ikke bare lav-kalori erstatning sandwich, men en lagerbygning av kalsium. Salater grønnsaker godt fylle sesamolje, blir det kalsium fra sesamfrø rike i dette elementet.
 Gjennomsnittlig egg inneholder ikke bare en masse kalsium, den inneholder også vitamin D, uten noe som kalsium absorberes dårlig. Det bør bli husket som hjelper absorpsjonen av kalsium vitamin B og magnesium. Denne fiber matvarer - brød av hvetemel, uraffinert korn. Holder balansen av kalsium i den optimale mengden av askorbinsyre, som også leveres med grønnsaker.  
Hva du skal gjøre for å gå ned i vekt håndHver jente ønsker å ha en slank og vakker figur. Videre bør man fjerne fett fra sidene, mens andre ønsker å gå ned i vekt i hånden. Hvis du har store bryster, avrundede armer ser ganske fin form. Men ofte er det bretter og sagging muskler. Adresse hjelp øvelse som sikkerhets muskler tone og fjerne overflødig fett.
Trene å miste vekt hender
Hvis du ønsker å gå ned i vekt hender, men vet ikke hva jeg skal gjøre, følger et treningsprogram. Selvfølgelig, de er ikke enkelt, men vil bidra til raskt å komme i form.Først gjør en warm-up:

Mill. Stående, spre hendene fra hverandre. Følg børster rotasjon i begge retninger, gradvis koble albue, og deretter skulderen.
Lokomotiv slure. Øvelsen trenger lette manualer. Ta dem over og komprimere brystet. Deretter starter boksen, og ikke glem å bevege føttene.
Øvelsen sitter. På ryggen rett sirkulære bevegelser skuldre og tilbake. Gjenta til seksti ganger. Når du roterer håndflaten bør være basert på fanget.

Du kan fullføre det varme opp spinne på gulvet eller en stol, tillater fysisk trening. Den grunnleggende sett av øvelser utføres med manualer eller vekte opp til to kilo. Gjenta for hver hånd.
Står rett. Hender med manualer komprimere midjen slik at håndflatene så utenfor. Sakte heve og senke dem. Deretter bøyer og razhybы på et raskt tempo.
Løgn, bære våpen til siden, til manualer ikke berøre gulvet. Bringer dem til sitt bryst og rygg.
Sittende, underarmene med manualer på dine sider. Løfte dem opp til skulderhøyde, bøye albuene, da.
Alle øvelsene skal gjøres sakte - bør du føle deg som spente muskler. Hver begynne med tjue eller tretti repetisjoner, gradvis økende belastning. Velg selv de mest hensiktsmessige alternativet. De siste tre ganger hver øvelse bør være vanskelig. Ikke bli skremt hvis hendene hovne opp og øke i størrelse - et fenomen forårsaket av blodstrøm, og vil snart passere. Ikke gjør for mye trening - det bare vondt. Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt hender, bruke et omfattende program med kamp: ernæring, fysisk aktivitet og Douches, registrere deg for dans og massasje. Hvis dette kombineres, veldig snart vil du legge merke til positive resultater. Ikke glem å ta vare på huden på hendene. Fuktighetsgivende kremer og lotions for å holde ungdom og ser bra ut.
Strøm Slimming hender
I et forsøk på å gå ned i vekt jenter sitte på den strengeste dietten. Og det er forgjeves - den tapte pounds tilbake og slapphet i huden vil bli enda mer merkbar. Den beste dietten for vekttap er det ingen hender, så bare plukke det beste alternativet for seg selv, og enda bedre å spise alltid.
Før du spiser alltid drikke vann. Det er ønskelig at maten var brøk. Dietten må være til stede frukt og grønnsaker, urter. Hvis du etter noen dagers bruk du legge merke til at hendene er tynnere - betyr det at du gjør alt riktig og miste vekt raskt.
Å miste vekt armer, gi opp søtsaker, fet mat, kullsyreholdige drikker, alkohol og hermetikk. Like skadelig røyking - akkumulert giftstoffer i kroppen og dårlig stoffskifte er ikke den beste måten påvirke figuren.
Vekttap Diet hender fremmer protein kombinert med trening. Inkludere i kostholdet sjømat, egg, kjøtt, bønner og meieriprodukter. Grønnsaker ikke bare normalisere fordøyelsen, men brenne fett, rense tarmen. Blant foretrekker frukt appelsiner, ananas og epler. Majones og sauser erstatte ingredienser, forberedt lav-fett yoghurt blandet med hakkede urter. Du kan bruke sitronsaft - dette er nyttig og velsmakende.
Vikle Slimming hender
I kampen med overvekt jenter ikke alltid bruke denne fremgangsmåten nyttig som innpakning. De kan gjøre og hender, mange oppskrifter. Spesielt populært kaffe wrap. Kaffe vil ikke bare gå ned i vekt, men også forbedre tilstanden til huden: det fjerner den lag av døde celler, eliminerer svellingen, helbreder mindre sår. Å brygge wraps solid malt kaffe. Når den er avkjølt litt, fjerne overflødig væske og bruke en tykk hånd problemområder. Så pakk med folie og fest med en bandasje.
Ikke mindre effektivt sjokolade innpakning, og ikke bruk av sjokolade og kakao. Fremgangsmåten er den samme.
Sette en liten innsats, og hendene må gå ned i vekt. Og ikke glem å fortsette å spise riktig, trene regelmessig gjør, og du ikke røre problemet.  
Яндекс.Метрика