Medfødt grå stær hos barn
 Fremdeles gjenstår en årsak til medfødt grå stær. Noen ganger arvet denne lidelsen overført som en hel generasjon, men fant også at medfødt katarakt hos barn er normale foreldre.

 Du kan ikke kaste bort tid


 Barn fra fødsel alle se klart og uklart. Kun i en alder av to dannet en komplett visjon for dette øyet skal fungere. Hvis øyet skyet linse, er netthinnen i totalt mørke, forårsaker celler gjennomgå riktig belastning. Gang oppdaget en slik sykdom, kan du ikke kaste bort tid, bør du umiddelbart starte behandlingen. Påfør med en lege dersom:

 Det er en hvitaktig farge på pupillen, gjørmete og ikke svart.

 Kid stadig gnir øynene.

 I dag øyelokk hevelse.

 Barnet lukker ofte ett øye, tilter hodet tilbake, rister og stadig blinker.

 I to måneders alder barnet ikke stoppe sitt syn på faget og vet foreldrene.

 Øynene vederlags løpe rundt.

 Medfødt grå stær hos barn er definert ikke hardt nok foreldre til å være klar over oppførselen til barnet i løpet av de to første årene av sitt liv. Det er fornuftig å ha kirurgi for to år siden da kan det være for sent. Selv om du fjerner objektivet hvitaktig, fortsatt hvitt lys vil komme i den døde sonen, som er ute av stand til å oppfatte visuell informasjon.

 Medfødt grå stær hos barn - den viktigste grunnen


 For barnas øyne er svært farlig sykdom som min mor led under svangerskapet. Den mest fryktede er: herpes sykdom, cytomegalovirus infeksjon og toksoplasmose.
 Noen ganger den viktigste grunnen til dette er ganske alvorlige sykdommer som medfødt grå stær hos barn er en feil spedbarn og mors biskjoldkjertlene. Moderne ultralyd enheter kan oppdage tilstedeværelsen av medfødt grå stær før fødselen av barnet, og dermed avansere til å velge adekvat behandling.
 Vanligvis gjør medfødt grå stær hos barn ikke fremgang, og med veksten av barnets objektivet begynner å falme. Det er bra og hva en katarakt pasient punkt ikke i stand til å gå til brønnen. Alle leger med én stemme erklærer at vi skal behandle grå stær ved første tegn på sykdommen. Det er bedre å fjerne linse zamutnenyy enn å tilpasse en lang tid å leve med det.  
Oksolinsyre salve under svangerskapet
 Til tross for alle fremskritt i moderne menneskeheten i medisin, utbrudd av SARS, fortsetter å forårsake epidemier av forkjølelse mål, beskytte deg mot noe som er langt fra hver og en av oss. Først og fremst risikoen for å pådra noen infeksjon som lurer folk med svekket immunforsvar og gravide kvinner, kroppen som opererer bokstavelig talt på kanten av sine evner. Men samtidig å skade en gravid kvinne ikke gjør det, som å takle sykdommen vil ikke bli lett. Så ufødte baby eller smittsom sykdom som oppstår hos mor eller medisiner, ikke gi fordeler
 Så hva gjør gravide kvinner for å unngå risiko? Svaret er enkelt: å gjøre vårt ytterste for å hindre at sykdommen!
 Nå la oss snakke om hva vi vet om forebyggende verktøy som kan bidra til å forhindre smitte. Dette er selvfølgelig riktig levebrød, rasjonell beriket mat, urter og planter, etc. Men alt dette - halv-tiltak som ikke alltid er i stand til å beskytte mot sykdommer fremtidig mor. I så fall må en kvinne en enkel og sikker medisinske verktøyet er svært pålitelig og effektivitet - oksolinsyre salve.
 Noen ganger kan du høre den oppfatning at oksolinsyre salve under graviditet ikke bør brukes som det kan påvirke helsen til det ufødte barnet. Men i realiteten alt - ikke sant. Oksolinsyre salve er trygt for gravide kvinner og deres barn. Videre et verktøy ofte selv spesielt oppnevnt gravide pasienter gynekologer og indremedisinere.
 Men hva er dette god salve? Svaret må søkes i naturen av dens viktigste aktive ingrediensen - oksolinu. Legg merke til at basert på moderne farmasøyter oksolinu ble sluppet mange effektive legemidler for behandling eller forebyggelse av virale sykdommer. Og grunnen er at effekten av dette stoff er basert på dens evne til å gjøre virus inaktive. Det er imidlertid ikke alle eksisterende virus, men virus av herpesvirus, så vel som adenovyruse. Det vil si, hvis satt salve på slimhinnene i nese, alle bakterier som kommer inn i dette miljøet (når en kvinne gjør pusten), umiddelbart nøytraliseres oksolynom. Disse bakteriene rett og slett ikke kan flytte inn i luftveiene der de hovedsakelig hekker, og derfor er risikoen for infeksjon utelukkes.
 De som har måttet bruke oksolinsyre salve vet hvor effektivt dette verktøyet. Det er imidlertid ikke den eneste fordelen, fordi du kan kjøpe salven i absolutt alle apotek, og det er fint verdier enn verdien av de mest omtalte antivirale medikamenter. Legg til dette sikkerhets og harmløshet oksolinsyre salve og bruk av gravide kvinner og små barn - og attraktivitet av narkotika vil det ikke være noen tvil.
 Naturligvis gjelder salve oksolinovuyu under svangerskapet bør være ordentlig uten å forstyrre brukeren. Og spesielt bruken er direkte avhengig av behandling av sykdom ved hjelp av denne medisinen middel eller forebyggende formål. Så hvis du bruker oksolinovuyu salve for å forebygge influensa eller SARS, bare sette den på neseslimhinnen før du går ut (ikke mer enn to ganger i løpet av dagen). Hvis du bruker en salve du ønsker å slå viral rhinitt, bruker det 2-3 ganger om dagen, om du skal et sted å gå eller ikke (varighet av behandlingen - 3 dager). I tillegg kan oksolinovuyu salve anvendes på kalde sår på huden, og til og med - i tilfellet av inflammasjon forårsaket av infeksjonssykdommer.
 Legg merke til at hvis salven blir brukt som et forebyggende tiltak, er det fortsatt nødvendig å skylle neseslimhinnen umiddelbart etter retur hjem. Og dessuten er det ikke anbefalt å bruke salven mer enn 25 sammenhengende dager.  
Hvordan å bleke tennene i odontologi
 Alle drømmer om blendende hvite tenner smiler som en Hollywood-stjerne. Hvite tenner - et symbol på helse, skjønnhet og suksess. Og - igjen, som i odontologi bleke tennene dine?
 Tannbleking kan utføres hjemme, og i tannbehandling. I denne tjenesten betalte fagfolk, men det er verdt det. I moderne tannbehandling har mange muligheter for bleking: fotovidbilyuvannya, ultralyd, laser.

 Typer av tannbleking


 Det finnes to metoder for bleking: Home og Professional.
 Profesjonelle måter: fotovidbilyuvannya, ultralyd, laser.
 Dyr metoder mye enklere. Klinikk gjør spesiell munn vakt som brukes til bleking. Du kan bruke belysning strimler, tannkrem, tyggegummi.
 La denne artikkelen til profesjonell bleking.

 Hvordan å bleke tennene i tannbehandling?


 Half lurer på hvordan bleke tennene i odontologi? Tannbleking - en mekanisk rengjøring.
 Bleking Air Flow
 Det er veldig vanlig whitening nå. Dette er en flott måte å rengjøre tennene. I denne type bleking tenner fjernet alt unødvendig og skadelig, tartar, plakk, mat raid, raid røyker.
 Emalje sin farge er ikke tapt. Hvis tennene var hvit, men brune flekker dekke alle tennene, effekten er oppnådd, vil tennene bli hvit igjen.
 Tannleger advarer om at denne type blekemiddel kan brukes mer enn tre ganger, som emaljen blir tynnere og tennene er svært følsomme. Å kurere denne medisinen ikke kan.
 Laser Whitening
 Hvordan å bleke tennene i tannlaserbleking metoden? Bleking skjer i dette tilfelle med en laser. Denne metoden er den beste, er ikke så ufarlig og mer skånsom. Én økt, og resultatet overgår alle forventninger, er snø-hvitt smil.
 Hvis tennene ordentlig overvåke resultat av bleking kan holde opp til 7 år.
 Ultralyd Whitening
 Dette whitening er perfekt for de pasienter som har svært sensitive tenner. Whitening prosedyren utføres i flere etapper.
 Denne type bleking er helt smertefri. Men for å oppnå det ønskede resultat, må man gjenta denne prosedyren flere ganger.
 Fotovidbilyuvannya
 En ny måte å bleke tennene. Resultatet vil vare i minst ett år, men økten vil vare mellom en og to timer. Denne metoden er god billig pris.
 Denne artikkelen forteller oss hvordan å bleke tennene i odontologi. Men det bør understrekes at prosessen med tannbleking bør gjøres med forsiktighet. Husk at hyppige tannbleking kan også påvirke tennene.  
Hvordan å behandle rhinitt i svangerskapet
 Under svangerskapet, i alle fall ikke kan skade. Selv vanlig forkjølelse kan skade det ufødte barnet. Ved de første symptomer på sykdommen vises rennende nese, som er vanskelig å ryste. En annen viktig forutsetning er at gravide kan bruke bare de verktøy som er utviklet for å behandle spedbarn.
 Når kald bør du oppsøke lege. Han vil snakke om hva de skal behandle rhinitt hos gravide kvinner og på hvilken måte. Rhinitt er også en fare for at når du er gravid er vanskelig å puste gjennom nesen, er munn pusting en risiko for å fange andre infeksjoner.

 Hvordan å behandle rhinitt hos gravide kvinner. Hvilke verktøy er ufarlig for barnet?


 Hvis en gravid kvinne starter kaldt, så det må behandles umiddelbart! Først må du finne ut hvorfor han dukket opp. Du kan ha plukket opp forkjølelse, eller kanskje det bare er en allergisk reaksjon. I første og andre tilfeller, skal dette meldes til legen. Han tildeler disse stoffer som kan brukes spedbarn. Utmerket hjelp med forkjølelse og nasal lavage nasal saltvann (saltvann) eller sjøvann (akvamaris, akvalor). De er helt ufarlig for både mor og små barn.
 Vasokonstriksjonseffekter legemidler som inneholder en del nafazolyn, oksymetazolin, fenylefrin og ksylometazolyn farlig for et ufødt barn!
 Hvis vandøde mislykkes, kan du bruke Pinosol barn. Inkludert i sin sammensetning av essensielle oljer betraktelig forbedre tilstanden. Men det kan ikke drible mer enn to dager.

 Hvordan kurere rhinitt under svangerskapet for the People


 Den tryggeste måten enn kur rhinitt hos gravide kvinner folk er: løk, hvitløk og Kalanchoe. Bruke dem veldig enkelt. Løk fint fint kuttet til kashopodibnoyi masse. Så sakte innhalere det i 3-5 minutter. Men det bør gjøres veldig sakte for ikke å brenne neseslimhinnen. Når du puster du vil rive øynene dine kan raschyhatsya og er veldig bra. Derfor gir det handlingen.
 Med blader av Kalanchoe og presse saften innpodet i hvert nesebor 1-2 dråper 3 ganger om dagen.
 Hvitløk (2-3 fedd) kuttet i små biter og fortynnet med vann. Når nastoyitsya løsning, de også begravet i nesen 3 ganger om dagen.
 Mange tror enn å kurere rhinitt i svangerskapet, er det bedre at han passerte seg selv. Dette er en misforståelse. Selv den sikreste kulde kan gi fosterskader. Derfor lege eller gynekolog vil fortelle deg hvordan du skal behandle rhinitt hos gravide rett! Husk at den vordende mor bør bry seg først og fremst om babyen!  
Яндекс.Метрика