Hvis garderoben små kjoler, til raskere tid rette opp denne situasjonen. Dra på shopping og oppdatere eller supplere garderoben din. For eksempel ta en titt på kjoler med guipure. Du nøler? Deretter å begynne å finne ut hvem de er og hvordan de skal bruke dem.

 Hva er dette stoffet?


 Spets - dette stoffet, hvis historie har italienske røtter. Den består av en tynn, fleksibel, men sterke tråder. Og, til tross for at navnet på fransk, er det ansett som fødestedet til guipure Italia, hvor han først hørte om slutten av det XVI århundre. Generelt ordet fra fransk oversettes som "åpen arbeid".
De vakreste kjoler for jenter med guipure

 Faktisk er det, fordi materialet er en spesiell form for blonder. Men dette skjøre material, karakterisert ved at en konveks elementer som er koblet til hverandre mesh duk. Men grunnlaget for mønstre kan også handle organza, men i dag kan du finne blonder og noen andre vev.
 Som for mønstre, så det tidligste teknikken kalles «point de rose», som bokstavelig talt betyr "poenget med roser." Blomst mønstre som er relevante for denne dagen. De tiltrekker seg og lokke sine intrikate vever som gir bildet av kvinnelighet og seksualitet. Men den tillatte bruk av geometriske mønstre, og bilder av dyr eller mennesker.
De vakreste kjoler for jenter med guipure

 Det finnes mange forskjellige typer guipure: Lacey, supplex, trykt, gladkokrashenye, tonkouzornыy mesh, strikket blonder, skinn, blonder, metallic, vevde, mesh stretch. Alle disse forent nærvær Lacy mønster.

 Hvem er det?


 Vakker kjole med guipure tilgjengelig for jenter i alle typer utseende. Av seg selv, kan blonder bli kalt sexy og feminin materiale, så hvis du ikke er sikker, så kjolen ikke kan føle seg komfortable.
De vakreste kjoler for jenter med guipure

 En jente i en seksuell kjole, rynket og har fra fot til fot, pryachuschaya øynene til gulvet og sutulyaschayasya - er ikke det beste synet. Så blonder krever tillit. Selv om utseendet ditt ufullkommen (selv ideell - et abstrakt begrep ikke alltid klart), bør du ikke sette på et kors og forlate blonder mønstre.
 Hvis du velger riktig modell, kan det være gunstig å understreke sine styrker og dermed skjule feil. Så sett i gang! Og ikke vær sjenert!
De vakreste kjoler for jenter med guipure

 Når det passer?


 I noen tilfeller er dette hensiktsmessig materiale? Umiddelbart er det verdt å merke seg at i hypyurovom gå på jobb eller kjole for en formell forretningsmøte, ikke gjør det, trenger du ikke riktig forstår og verdsetter ikke.
De vakreste kjoler for jenter med guipure

 De fleste av guipure sy elegante kjoler, så på sosiale arrangementer eller en fest er trygt å bære denne sexy og feminine antrekk. Dessuten kan det gå til klubben eller på en date med en ung mann.
 Og hvis du velger en romantisk modell uten unødvendige detaljer og nær hverdags stil, kan denne kjolen gå en tur i parken med kjæresten sin. Det viktigste - er å finne hva som passer.

 En rekke stilarter: hvordan å velge?


De vakreste kjoler for jenter med guipure

 Stiler hipyurovyh kjoler kan variere. Hver av dem har sine egne egenskaper og er egnet til en bestemt type figur. Noen modeller understreke midjen, de andre åpne ben, andre visuelt trekke kroppen, vil den fjerde bidra til å skjule magen. For å velge et element? Vi foreslår å utforske mulige alternativer:
 •  Kort sittende kjole av dette materialet - det er snarere et alternativ for fester og klubber, samt sosiale arrangementer for dette antrekket kan se noe vulgært. Disse modellene kan bare råd holdere ideelle figuren og meislet ben. Videre, hvis beina er veldig lang, så dette valget er ikke helt vellykket, som lengden øker, noe som gjør latterlige proporsjoner figuren.

 •  Lang sittende kjole i gulvet unge damer er høye med en perfekt figur. Hvis for smale hofter og rumpe er ikke nok volum av dette alternativet er bedre å avstå. Dyuymovochtsi av liten vekst, er en slik modell også usannsynlig å passe (selv hæler kan redde situasjonen).

 •  Lang kjole med blusset skjørt gratis vil skjule defekter i den nedre delen av figuren, som for eksempel en litt svulmende mage (hvis ikke under midje kjole), ujevn eller full ben. Men kvinner i liten vekst kjoler bedre pass.

 •  Hvis du ikke er for slanke og lange ben, vil du sikkert oppdage og vise dem. Korte kjoler passer deg. Hvis den øvre delen av figuren er ikke så perfekt som bunnen, bør du ta hensyn til å kle fri rett eller svakt raskleshennoho kutt, de ser søte og romantiske og stjele et ekstra beløp på toppen.

 •  Hvis du har brede hofter, velge en modell med en litt blusset hem. Den optimale lengde - til kneet eller like under. Denne modellen er egnet, og de som, tvert imot, i området ved rumpeballene og lårene mengde er ikke nok. Men i dette tilfellet, bør delingen være mer omfangsrike. Lengden bør velge rett over knærne.

 •  Hvis magen stikker ut litt, og velg en kjole med høyt liv (det vil ikke være under brystet, og 10-15 centimeter under), vil denne modellen skjule denne lille feilen.

 •  Hvis du har smale skuldre, se etter modeller med ermer-lanterner.

 •  Asymmetrisk modell passe slanke jenter med riktige proporsjoner, som alle manglene kan frigis.

 •  Kjoler med åpen rygg trekke oppmerksomhet til denne delen av kroppen og legge til bildet av seksualitet.

 •  Hvis du har klumpete side, setter riktig posisjon på sidene av tett stoff av kontrastfarge. Silhouette visuelt trekk og tilegne seg de riktige proporsjoner.

 •  Å gi full modell kan velges eller rett snitt med en høy midje og blusset skjørt som dekker kneet.

 •  Eiere av en liten mengde av bryst er best å velge en modell med draperi og andre tredimensjonale deler i dette området.

 •  Utringningen kan være noe. For eksempel, V-hals fremheve brystet og halsen forlenger hele kroppen. Dype cleavage viser jenter med vakre nakken. Skuldre kan åpnes bare hvis de ikke er for bred (for smal bart ikke verdt det). Plassen halsen lage bredere skuldre, dette alternativet er også egnet lubne jenter. Men den smale porten er stengt skinny jenter med et smalt ansikt.

 •  Som for farger, den klassiske - svart. Men som omløps nyanser som beige, rød, blå, smaragdgrønt og hvitt.

   Brudekjole


  De vakreste kjoler for jenter med guipure

   Brudekjole med guipure - en separat sak. De feminin, delikat og elegant. Men hvis du velger denne kjolen, må alt annet være tilbakeholdne og konsis, ellers vil bildet vises belastet.

   Fra hva du skal ha blonder kjoler?


   Kjole med guipure allerede en lys aksent bildet slik at det ikke krever ekstra dekorasjon. Tilbehør er i de fleste tilfeller upassende. Den maksimale som du har råd til - en tråd av perler og perle armbånd. Fra bulk halsbånd med steiner gi opp.
  De vakreste kjoler for jenter med guipure

   Velg en liten clutch uten noen ekstra deler som lakk eller fløyel (monokrom).
   Bare sko med hæler, men uten ytterligere detaljer. Det beste alternativet - båt med en avrundet nese.
   Bære denne kjolen med stolthet og glede!  
   I jakten på motetrender ofte glemmer vi om helsen til håret ditt. Legging, farging, vitaminmangel best å ikke påvirke utseendet på våre frisyrer. I denne forbindelse, blir stadig mer populært på utvinning, fordi hver kvinne drømmer om en vakker og velstelt hår. Og en av de mest effektive måtene å ha kauteryzatsyya. Ordet skremmer, men resultatet taler for seg selv. La oss se nærmere på denne mystiske prosedyre.


  Kauteryzatsiya hår


   Kauteryzatsiya det?   Kauteryzatsiya - en prosedyre Deep Recovery Hår og makt. Kauteryzatsyya tillate å kurere alle lag av hår. Januar er over, vil tørr, kjedelig hår forbli i fortiden. Kauteryzatsyya bevisst kalt byovosstanovlenyem, siden alle legemidler som brukes i prosedyren, laget av naturlige ingredienser.

   Hvordan er prosedyren kauteryzatsiyi?   Først må du bestemme omfanget av skade på håret. Avhengig av den tildelte varm eller kald kauteryzatsyya. På forskjeller beskrevet nedenfor.

   Den første eller forberedende stadium er dyp rengjøring hår. Shampoo med naturlige ingredienser ikke bare vasker hodebunnen, men også trenger inn i det indre laget av hvert hår.

   Når rengjøringen er ferdig, kan du gå videre til den andre fasen av grunn kauteryzatsyy. I Hair Revitalizing Serum er brukt, som består av varm olje bambus. Hårføner og tørket, i varmt kauteryzatsyy, glatt spesiell jern. Dette gjør det mulig for de aktive komponenter har dypere innsikt i strukturen av håret.

   Den siste etappen er å beskytte håret fra ytterligere skadevirkninger. Hair behandles av en spesiell spray som "forsegler" håret skalaer. Dette har den virkning laminat hår.

  Kauteryzatsiya hår


   Kauteryzatsiya hjemme   Nå i butikkene kan du kjøpe ethvert medium, forutsatt at prosedyren for å erstatte erfarne håndverkere i salonger. Kauteryzatsyya intet unntak. Produksjon av veien, men ikke knappe. Men i stedet foretrekker behandlinger hjemme, tror. Hva kan erstatte en tilstand av lykke når du lene deg tilbake og slappe av, og bustles rundt master, skape magi med håret ditt. Spesielt prosedyre inne kostnaden er ikke mye forskjellig fra å kjøpe produktene selv.

   Hvis du velger et hjem versjonen skal følge sekvensen:

 •  Skylle håret. Husk, det beste håret rent, jo dypere blir mat.

 •  Renne håret med et håndkle og påfør serum til kauteryzatsyy. Viktig: du må sette ut hele veien, unngå røttene.

 •  Ikke vaske løsning, tørt hår. Hvis du bestemmer deg for å bruke varmt kauteryzatsyyu, behandle håret jern.

 •  Vaske håret uten sjampo og en liten renne.

 •  Påfør masken. For å forbedre resultatet kan bli satt på en dusjhette og varm hår. Masken bør holdes 10-15 minutter, og skyll.

 •  Behandle den hårspray. Dette lukker skjellaget i håret og fjerne flisete tupper.

 •  Håret ditt er vakker! Du kan lage styling og gå å behage verden.


 •  Effekt kauteryzatsiyi   Etter kauteryzatsiyi håret sunt, sterkt, glansfullt og veldig vakkert. Men for å resultere glad du virkelig trenger å gå gjennom en lang løpet av tre eller fire behandlinger. Og håret ditt for å behage menneskene rundt deg, og alltid trenger å gjøre kauteryzatsyyu en gang i måneden.

   Effekten av prosedyren vil være minimal, hvis før eller etter inngrepet, farge håret. Spesielt etter inngrepet, kan du ombestemme deg å endre hårfarge.

   For å holde effekten for en lengre periode anbefales å fortsette å bruke kompleks av ekstra hjemmehjelp: sjampo, maske, fuktighetskrem og en spesiell spray.

   Cons kauteryzatsiyi   Det er vanskelig å snakke om ulemper prosedyre som gjør oss vakker og sunn. Men ikke desto mindre er det en ulempe. Dette skjer vanligvis minus kauteryzatsyy pris. I gjennomsnitt gjennom prosedyren vil du måtte betale om lag tre tusen. Gitt at en betydelig resultat bare bringer selvsagt går mengden høy. Et godt resultat er alltid kostbart, så bestemmer deg for å kjøpe eller ikke til deg.

  Kauteryzatsiya hår


   Laminering eller kauteryzatsiya?   Begge prosedyrene gi håret en sunn glans og styrke. Så hva er forskjellen?

   Laminering - ikke velvære. Det gjør det bane, men hvis sterkt beskadiget hår, er virkningen minimal.

   Hva gir Kauteryzatsiya og restaurering og vern. Noen salonger rådes til å gjennomføre første prosedyren kauteryzatsyy og sikker lamine resultat.

   Trenger jeg en prosedyre kauteryzatsiyi?   Nå butikker tilbyr et stort spekter av gjenopprettingsprosedyrer. Vi har forstått funksjoner kauteryzatsiyi, stadier, og prisnivået effekt. Så hvordan finne du ut hva du trenger er prosedyren?

   Hvis du har flisete tupper, og du ikke ønsker å klippe dem, hvis håret er tørt og kjedelig, er kauteryzatsiya din frelse. Det skal forstås at denne fremgangsmåten ikke gir håret volum. Og hvis du ikke kan leve uten hårfarge for mer enn to uker, ville du bedre velge en annen prosedyre. Du må bare forstå at å velge kauteryzatsyyu har å bruke på kurset, ellers bortkastet tid og penger.

   Velge hva som passer best for deg, og være vakker!  
  Яндекс.Метрика