Fra hva du skal ha park?
 Varm og koselig jakke Park er det ideelle klær for kalde dager som kan beskytte deg ikke bare fra den iskalde, men også fra piercing vind eller regn.
 En bit av historien
 Vises for første gang mer enn femti år siden, er parken den samme som yttertøy US Air Force tjenestemenn, som i sin tur lånte ideen fra Alaska Far North, inuittene.
 Fasjonable og behagelig klesplagg umiddelbart gjort et plask i moteverdenen, inspirerende verdens ledende motedesignere for å lage bilder av tradisjonelle klassiske parker - i kamuflasje og beskyttende farge og helt nye modeller - de mest elegante dyre materialer eller med mange slags glamorøs tilbehør.
 Hva kan bæres park?
 Halve militære, asketisk stil jakke passer perfekt med alle bukser. Beste ensemble se nøyaktig jeans i alle farger og stil - fra svart skinni til lyseblå flått hippie stil. Kombinere det beste element av klær som genser med store klynger av grov eller elegant blazer gir verten utsøkt slurvete utseende. Høye komfortable sko med høye hæler i militær stil eller mote uformell og behagelig komplett bilde.
 Til tross for protester fra tilhengere av tradisjonelle mote buer park kan være slitt med myke romantiske kjoler og skjørt. I dette tilfellet er det lagt vekt på kontrast sekk og luft blonder. Imidlertid er denne kombinasjonen tilnærmingen ikke alt - det må ha tilstrekkelig mot og upåklagelig sans for stil til fasjonable antrekk ikke omgjort til en billig farse. Sko og tilbehør er av stor betydning. Høye støvler med snøring i militær stil, merkelig nok, går perfekt med kjolen bэbydoll og subtile sølv smykker vil tillate deg å lage et bilde av "bad-good girl."
 Å gå på jobb perfekt strenge beskjeden turtleneck genser, nøytrale toner og strenge klassiske bukser - rett eller svakt snevret ned. Sko laget av lær i et bredt stabil hæl og minimal smykker - det er klar streng og stilig bilde av en forretningskvinne, yttertøy som perfekt utfyller ensemblet.
 Dersom naturen har tildelt deg med lange velskapt ben, prøv å bruke stramme svart strømpebukse park, et kort skjørt eller kjole, blyant, og høye støvler, støvler. Dette settet er ideelt fet og lyse jenter som er vant til oppmerksomhet fra det motsatte kjønn og kvinner misunnelige blikk.
 Amatør spiller på kontrasten, kan du prøve å bære en lang jakke med smale korte shorts, knapt synlig fra under hem, voluminøse sokker og trendy joggesko på føttene. Et lignende eksperiment ikke bare understreke din individualitet, men smaker også godt.
Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?

Fra hva du skal ha park?
Hvordan å elske deg selv

 Uttrykket om å bli likt av andre, må du elske deg selv, det er fornuftig. Det er vanskelig å gjøre andre behandler deg med respekt hvis han viser ingen varme følelser for den personen. Hvordan å elske deg selv hva du trenger å gjøre?
 Å begynne å jobbe med deg selv, må du først bestemme nivået av sin egen selvfølelse. Det er enkel psykologisk teknikk som er til linjen (eller økser) for å sette en stopper, som betyr at du. Dårlig hvis poenget ditt vises nedenfor, betyr det at nivået av selvtillit og egenkjærlighet, under "sokkel". Ikke veldig gode ting i tilfelle at poenget ligger svært høyt. Overvurdering lover ikke godt. Ideelt hvis det punktet i midten av linjen eller litt høyere kryssende akser.

 Hvordan å elske deg selv
 Å elske deg selv du må være tålmodig. Den andre øvelsen krever penner og to ark. Man bør skrive sine positive egenskaper på den annen - negativ. Det andre brevet, etter fylling bør ødelegges. Hvert ord må krysse, jan pause i små biter, brenne og spre asken. Oppholdt brev og lære hver dag "ros" seg selv, oppføring proffene. I tillegg til noen få dager legge til én.
 Det er viktig å sammenligne seg med det tidligere ekte. Finne positive endringer, og ikke glem å prise ham. I rødt, må du se for proffene. For eksempel, hvis du tror du er treg, betyr det at dine handlinger bevisst, alt nøye.
 Ta noen interessante sport eller virksomhet, smykke seg, ros og ikke gi krenkelser. Du er en en (en).
 Nå er du klar over hvordan du elsker deg selv.  
 For hver jente bryllupsfest - den viktigste dagen i hennes liv. Bruden har til denne dag ser luksuriøse, må brude makeup være perfekt, elegant frisyre, manikyr skånsom og hvit kjole. Bryllup - en spennende opplevelse, så det må være svært nøye forberedt, spesielt jenter, fordi denne dagen vil være på dem oppmerksomhet. Det bør være en ansvarlig tilnærming til valg av hvert element i bildet av bruden og deretter fin stemning på bryllupsdagen er sikret.
Wedding Makeup for en vakker brud

 Bryllup makeup bør gjøres perfekt. Brud - et symbol på ømhet, letthet og skjønnhet. Men samtidig bør du ikke helt naturlig å foretrekke Mac-up. Det avhenger av jentas utseende, hvis arten av den lyse, den naturlige make-up i pastellfarger det kan gå, men de andre jentene bør velge mer mettede farger.
 Det viktigste kravet for bruden makeup - er dens stabilitet. Fordi kosmetikk bør være av høy kvalitet. Dette er ikke verdt å spare. Like viktig er hvordan profesjonelt anvendt makeup. Du kan sikkert gjøre brude makeup med hendene, men i dette tilfellet er det bedre å stole på fagfolk.
 Selv om du er sikker på at du matche nyanser skygger bedre fortsatt bruke sminke deg selv - denne ekstra spenning du knapt trenger det. Mens makeup artist vil utføre sitt arbeid på gang, kan du lukke øynene og slappe av. Et par dager før den store begivenheten definert med alternativ og la ham gjøre deg en makeup artist. Så vil du forstå på forhånd, det passer deg eller ikke. Makeup fortrinnsvis valgt for fysisk utseende og hårfarge.

 Bryllup makeup for brunetter


 Mac Oppstart av rensing, for denne prosedyren ta de vanlige midler. Deretter bruke en fuktighetskrem, tilhører din hud bryllup dag å oppleve alvorlig stress. La det bli absorbert. Corrector skjul hud feil. Nå kan du bruke foundation og pudder. Det er viktig at de er egnet til din hudtype, eller sminke kan gå en tegneserie og ikke nøyaktig.
 Brunette, eiere av svart hår med mørk hud toner egnet middel av oker som gir huden en nyanse av brunfarge. Pulver og tone bør være de samme fargene. Blush hjelp "refresh" ansikt. Brunette dress fersken toner.

 Jentene med brunt hår og lys hud tone betyr egnet elfenben, rødme rosa på lån.

 Øyne brun bør vies spesiell oppmerksomhet. Bryllup Mac-up for brune øyne kan gjøres i forskjellige farger. Sørg for å bruke tilbudet er ganske stabil måte, men ikke altfor feit maling linje. Makeup bør være naturlig. Ta svart mascara og vanntett. Jente med grønne øyne bedre til brun mascara. Hvis du vil, kan du stikke vippene. Karehlazkam passende skyggen av gule, brune, grå og blå fargetoner.
 Som en make-up fokus ligger på øynene, bør leppene ikke gjøre for lyst. Men høydepunktet av sin verdi. Gjelde for lepper dråpe foundation, deretter pulver dem. Påfør leppestift eller gloss fersken, lys rosa eller brun.
Wedding Makeup for en vakker brud

Wedding Makeup for en vakker brud

Wedding Makeup for en vakker brud

Wedding Makeup for en vakker brud

Wedding Makeup for en vakker brud

 Bryllup Mac-up for blondiner


 Blondiner er som engler, bør så blonde brude makeup være lys og delikat.
 Blonde jenter bør unngå å velge foundation og pudder mørke farger - ikke verdt det, til kontrast forskjellig hudfarge fargen på håret. I blondiner ofte lys hud, så foretrekker lyse, kroppslige toner. Rødme kan være rosa.
 I øyet Blond brudgommen dress fersken, rosa, grønn, bronse nyanser skygger. Bruk en blyant liner i stedet. Touche bedre til brunt, vil det gjøre øynene dine lyse, men i motsetning til svart mascara vil se mye mer harmonisk. Ta en mørk øyenbryn blyant makeup ødelegge den. Leppestift kan være rosa, korall eller fersken. Gjør blondiner bør ikke være for "puppet" nekte kontrasterende farger.
Wedding Makeup for en vakker brud

Wedding Makeup for en vakker brud

Wedding Makeup for en vakker brud

Wedding Makeup for en vakker brud

 Godt gjort brude makeup, sikkert glede bruden. Hun er trygg og kan lett gå for å møte et lykkelig familieliv.  
Яндекс.Метрика