Hva du skal ta for halsbrann
 Halsbrann minst en gang bekymret for hver person. Hvis halsbrann angrep er sjelden, er det ikke skummelt, og av årsaken til alarmen der. Men i tilfelle av hyppige angrep må endre måten mat og kjent bilde av sitt eget liv. For hyppige halsbrann kan tyde pyschevodnыh ulike sykdommer.
 Når først brenner ubehag, mener alle at vi kan ta for halsbrann. Apotek tilbyr en rekke ulike medisiner. Men de vanligvis ikke kurere halsbrann og hjelpe for en stund for å løse.
 Den mest populære rette for halsbrann er Rennie tabletter. Hvis et isolert tilfelle, vil det hjelpe enda en halv pille. Også stor hjelp kapsler Omega. De er ment som behandling. Derfor, i ett eller to trinn hjelper ikke. Ta Omega krever minst én måned, en kapsel daglig på kvelden etter middagen. Engangs narkotika er også Bekarbon, Hastal, Sekrepat og mange andre.

 Hva du skal ta for halsbrann gravid


 Halsbrann ofte lider gravid. Men de trenger en spesiell tilnærming. Og det faktum at du kan ta for halsbrann vanlige folk ikke er alltid oppfordret til å nominere gravid.
 Kvinner i den hyggelige posisjon kan bare berolige halsbrann betyr under tittelen "antacida er ikke absorbert." Slike produkter må inneholde kalsium, magnesium og aluminium. De raskt lindre halsbrann - i løpet av minutter. I tillegg er disse midlene utgitt nøytralisere magesyre og har egenskaper som ikke tas opp i blodet. De mest populære og effektive vinnere av halsbrann for gravide kvinner i dag er Almagel, Rennie, Maalox, Taltsid. De selges i apotek.

 Folk rettsmidler for halsbrann


 Hvor halsbrann var plutselig på hånden og som vanlig var ikke nødvendige legemidler kan tradisjonelle metoder bli frelst. Det er mange folk rettsmidler som du kan ta for halsbrann.

 Det enkleste er å drikke en halv teskje natron, fortynne et glass varmt vann.

 Bidrar til å kvitte seg med dårlig brennende følelse i halsen melk te med kamille eller johannesurt.

 En flott måte - fortynne en teskje av eple cider eddik mat for et halvt glass vann og drikk dette flytende måltider.

 Vel til potet juice, men det er veldig ubehagelig.

 Du kan lage flytende melk pudding - alt i ett, og velsmakende og nyttig.

 Det er en velsmakende alternativ - gress (helst kamille) te med fløte.

 Å aldri møte problemet med halsbrann, må du spise. Minimer inntak av fet og stekt mat. Etter hvert måltid kan du gå for en time. Du kan ikke bruke stramme klær.
 Det er mange medisiner og legemidler som kan tas for halsbrann, men bør alltid konsultere en lege. For Halsbrann - den første samtalen som forteller om sykdommer i fordøyelseskanalen.  
Pechaevskie tabletter for halsbrann
 Nå tallet kosttilskudd (kosttilskudd), kan de jobbe med forebygging og behandling av mange sykdommer. Pechaevskie halsbrann piller er kosttilskudd, og deres selskap produserer "Lekhyma."
 Strukturen på disse tablettene er kalsium, magnesium, raffinert sukker, smør og peppermynte smakstilsetning (bringebær, mynte, mandarin, multyyahodnыy). Dette tillegget var vitenskapelig og medisinsk forskning, og sluttresultatet viste egenskaper som reduserer magesyre og berikelse av den menneskelige kroppen kalsium og magnesium.
 Pechaevskie piller stimulere appetitten og ytelse, som de er svært nyttig i kampen mot overvekt og kreft.

 Hvordan bruke Pechaevskie tabletter for halsbrann


 Klinisk, har det blitt bevist (forskning utført ved Institutt for Ecology and Toxicology. LI Medved) at innen tre dager etter pille person føler forbedre den generelle tilstanden til vedkommende mindre smerter, halsbrann pasient, forbedre tarm. Ta tabletter bør være tre ganger om dagen (frokost, lunsj og middag), tretti minutter etter å ha spist. Pechaevskie halsbrann tabletter bør ikke brukes for personer som har nyre infeksjon, siden dette stoffet, beriket med kalsium. Heller ikke anbefalt å bruke dette stoffet for mennesker som har diabetes fordi det inneholder 420 mg sukrose.
 Pechaevskie tabletter for halsbrann fullt i stand til å rette opp ubalansen, og undertrykke syre peptycheskuyu hyperaktivitet og gir en beskyttende effekt på mageslimhinnen.
 Bruk av kosttilskudd - er den mest effektive og sikker metode for forebygging, behandling og rehabilitering av sykdommer i mage-tarmkanalen og halsbrann. Pechaevskie halsbrann piller har ingen bivirkninger, kontraindikasjoner og overdose.
 Bruk av kosttilskudd gir et rusfritt måte å regulere og støtte funksjonene til enkelte organer og systemer raskt mangel på næringsstoffer, regulere kaloriinntaket, endre metabolismen av visse stoffer og opprettholde normal funksjonell aktivitet av mikrofloraen i tarmen. Disse pillene har åpnet en ny syklus av kosttilskudd, og er den nyeste løsningen kvitt halsbrann.  
Rennie halsbrann piller
 Halsbrann og medfølgende ubehag (brenning og tyngde i magen, sure oppstøt) kjent for alle. Hvis du opplever dette uheldig fenomen sjelden (rikelig fest, matforgiftning), er det tilstrekkelig å bruke noen antacida. Hvis halsbrann er stadig jager deg, uavhengig av diett, bør du kontakte lege, mest sannsynlig at du har alvorlige problemer med magen.
 Antacida er "rask respons betyr" behandling av halsbrann. De lar deg kjapt lindre ubehag, svie og ubehag i epigastriet regionen, en følelse av fylde i epigastrium.
 Kjente produkter som skal administreres for å lindre disse symptomene, kan du velge tabletter for halsbrann Rennie. De effektivt redusere surheten av mageinnhold, uten å forårsake forskjellige bivirkninger (diaré, forstoppelse, høyt blodtrykk), ofte ledsaget av anvendelse av slike legemidler.

 Struktur og virkningsmekanismen til Rennie tabletter


 Tabletter for halsbrann rhenium inneholder: kalsiumkarbonat magnesiumkarbonat. De ikke bare å nøytralisere det sure miljø i magesekken, men også skjerming effekt, og dermed beskytte slimhinnen i magesekken og spiserøret.
 Strukturen Rennie er ikke aluminium, ofte forårsaker denne effekten; på grunn av giftigheten av aluminium er ikke tilrådelig å ta del i noen form for narkotika var.
 Produktet Rennie - tabletter for spredning; Du kan ta dem når som helst (i motsetning til suspensjoner og løselige pulver). Hvis du ønsker å forlenge varigheten av narkotika, ta deg tid til å svelge en pille, hold den i munnen til det er oppløst.
 Foreløpig Rennie kommer i flere versjoner (tabletter med en smak av mentol, mint, appelsin). Hvis du lider av diabetes, velger Rennie mynte: til dem om ikke å inkludere glukose.

 Påfør Rennie tabletter for halsbrann under svangerskapet


 Halsbrann følger ofte graviditet. Ikke alle medisiner tillatt under svangerskapet, så velg selv kurere halsbrann bør svært nøye.
 Takket være balansert sammensetning av komponenter Rennie halsbrann piller kan trygt ta gravide og ammende mødre, ingen skade for barnet de ikke vil føre til. I tillegg, hvis nødvendig Rennie kan brukes mange ganger om dagen (daglig rate - opp til 14 tabletter) som vil fjerne selv langvarig angrep av halsbrann.
 Rennie - pålitelig og praktisk middel for halsbrann. Det hjelper deg til raskt å fjerne de ekstremt ubehagelige opplevelser i magen og blir en del av en omfattende behandling av gastrointestinale sykdommer.  
Kjemoterapi effekterKjemoterapi - denne type terapi utført ved bruk av kjemoterapi, som virker som en gift og toksiner. Kjemoterapi rettet mot ødeleggelse av tumorer og kreftceller. Dessverre er fortsatt ikke oppfunnet dette stoffet, som blir sendt til en skadelig effekt bare på tumorceller. Men de lider og friske celler og vev, som kjemoterapi uten bivirkninger til dags dato det er umulig
Kjemoterapi kan gjøres på to måter: lokalt og systemisk. I det første tilfellet blir kjemoterapi injiseres i blodet for å ødelegge alle tumorer i kroppen, i det andre tilfellet ved behandling utføres lokalt, ved bestråling av visse områder av kroppen.
Hvordan du kan redusere virkningen av cellegift på friske celler og organer
Med alle de ovennevnte ber spørsmålet: "Er det mulig å minimalisere virkningene av denne behandlingen? »
Svaret ligger i prinsippet virkningen av cellegift. De har alle mer eller mindre selektiv effekt. For eksempel har noen rettet mot ødeleggelse av hurtig delende celler, som inkluderer kreftceller, men de lider av hurtig delende celler og hår, tarmer etc. Andre medikamenter er mer selektive, påvirker bare B-celle svulster og sunne B-celler. Komplikasjoner fra disse stoffene vil bli betydelig mindre. Således kan effekten av kjemoterapi direkte relatert til graden av selektivitet av kjemoterapi.
Mulige effekter av kjemoterapi
Det er mange komplikasjoner av varierende alvorlighetsgrad observert etter behandling. Men de fleste av dem er ikke så ille, og er bare midlertidig. Således mulige konsekvenser.
Canker sår.
Forekomsten er assosiert med den korrumperende påvirkning av narkotika som brukes i kjemoterapi på raskt dele celler, inkludert celler i slimhinnene i munnen. Stomatitt manifesterer seg som smertefulle sår liten opptreden i munnen. Det kan være ledsaget av en følelse av tørrhet i munnen og utseendet av sprekker i hjørnene av leppene. Stomatitt - en av de mest hyppig og raskt passere bivirkninger av cellegift. Han alene er et par dager etter behandlingen.
Kvalme.
Avhengig av tilstanden av kroppen ved tilsetting på dagen av kjemoterapi administrasjon kan oppleve kvalme og selv oppkast. Vanligvis kvalme forfølge pasient gjennom hele behandlingen. Redusere forekomsten av denne bivirkningen vil bidra til å implementere anbefalingene fra legen.
Skallethet.
Kanskje for kvinner er det mest ubehagelige konsekvens. Relatert det også med påvirkning av narkotika på raskt dele celler. Håravfall samt kvalme og stomatitt refererer til midlertidige fenomener. Etter kjemoterapi håret vil vokse tilbake igjen. For det første kan de være meget tynnere, men til slutt fullstendig restituert. For å forhindre håravfall, må du utføre en rekke enkle trinn: vaskehoder bruke en mild baby shampoo, slutte å bruke hårføner, krølltenger og curling, gre håret sjeldnere på gaten iført en lue.

Infeksjoner.

Under kjemoterapi og lenge etter at kroppen hennes er svekket. Legemidler som er involvert i behandlingen, har en stor negativ innvirkning på immunforsvaret. Derfor blir pasientene rådes til å unngå kontakt med en kald familie eller små barn som nylig har kommet på levende vaksine (f.eks meslinger). Også under behandling i 98-99% av tilfellene utvikler sykdommer forårsaket av bakterier, som også inneholder små mengder i kroppen. Slike sykdommer innbefatter for eksempel gjær. Etter kjemoterapi er nødvendig for å gjenopprette immunkompleks vitamin inntak.

Reduksjon i hemoglobin og røde blodceller.

Typisk er en slik komplikasjon etter behandling av tumorer i mer eller mindre utviklet i hver pasient. I de fleste tilfeller er det en svak nedgang i hemoglobin og røde blodceller. Dette kan være sjeldne og forbigående svimmelhet, konstant trøtthet og svakhet. Slike små forandringer i innholdet av blodceller ikke er behandlet, og til slutt deres antall i blodet til det normale. Men i noen tilfeller kan det være en kraftig nedgang i antallet av røde blodceller og restaurering utføres ved hjelp av transfusjon.
Reduksjon av blodplater i blodet.
Å redusere antallet av blodplater fører til en reduksjon i blodpropper. Den sterke reduksjonen i antall deres kan utløse blødning i noen organer, men inkludert hjernen. De første symptomene på at blodplater er for liten, er det neseblod eller blødende tannkjøtt.
Redusere antall nøytrofile i blodet.
Nøytrofile - hvite blodceller som er ansvarlige for å bekjempe infeksjoner hos mennesker. De reduserer kjemoterapi fører til økt risiko for infeksjoner.
Tromboflebitt.
Flere kjemoterapi forårsaker betennelse i blodårene og dannelse av blodpropper i dem. I dette tilfellet, gjennomføre aktuell behandling av tromboflebitt komprimerer eller salver, eller fjerne blodpropp gjennom en punktering. Oftest sett hos pasienter med en predisposisjon for trombose.
Эkstravazatsyya.
Med innføringen av narkotika i en vene av stoffet kan komme under huden, påvirker henne og underhud.
Innvirkning på kjønnsorganene.
Hos menn etter kjemoterapi redusert sædkvalitet og deres mobilitet, noe som kan føre til ufruktbarhet, men i de fleste tilfeller et par måneder antall kjønnsceller, samt deres mobilitet tilbake til normalen.
Kvinner i behandlingen av forstyrret eggstokkfunksjonen, som er grunnen til den månedlige syklus kan bli ustabil. I noen tilfeller, månedlig og kan stoppe helt. Et slikt overgrep syklus uunngåelig føre til midlertidig infertilitet, hvis varighet avhenger av den enkelte kvinne. Etter kjemoterapi, kan kvinner opplever ubehag iboende overgangsalder (hetetokter, tørrhet i skjeden, etc.).
Når kjemoterapi er nødvendig å bruke prevensjon fordi graviditet ikke er ønsket i denne perioden, kan barnet utvikle eventuelle avvik.
Rehabilitering etter kjemoterapi
Den mest utsatt for negative effekter av kreft narkotika immunsystem og mage-tarm. Derfor anbefalingen om å gjenopprette kroppen etter behandling. Leger rådes til å ta medikamenter som stabiliserer tarmen, eller for å øke innholdet av melkesyrebakterier i kosten er også anbefalt daglig bruk produkter som øker hemoglobin (lever, granateple). For å bedre immunitet bør begynne å ta vitamin og mineral komplekser.  
Яндекс.Метрика