Makeup for grønne øyne

 Jeg tror mange vil være enige om at en av de mest minneverdige og farger trekker øyet - det er grønt. Men for å understreke sin skjønnhet og magnetisme, må du plukke harmoniske farger. Hvis øynene dine er Bulgaria, deretter redusere bruken av visuelle nøytrale og mørke nyanser. Hvis du ønsker å øke dem, de lyse forgrenings skygger akkurat det du trenger.


 Tips for bruk sminke •  Velg basen mosaikk nyanser av naturlige farger, som regel er det alle nyanser av perfekt balansert og i harmoni med hverandre. Så du vil ikke kaste bort tid på å plukke opp hver gang med ulike skyggebokser, og enkelt lage vakre makeup for grønne øyne.


 •  For dagtid makeup ganske lyse nyanser og naturlige farger og eyeliner og makeup for kvelden bruke regelen "jo mer jo bedre"


 •  Leppestift, av og store, for å passe en rekke grønn-eyed ung dame, rød, gyllen karamell, beige, perle - det må vurdere hvilken type ansikt, hårfarge, etc.


 •  Hvis du har blek hud, er du ikke å møte en lys rødme rosa eller blek fersken, men for mørkere hudfarge bedre å varme farger.


 •  Dagen makeup bør råde matt blush og skygge, den glatte under påføring.


 •  Tre nyanser av samme farge er nok for en god makeup: lys i indre øyekrok og under pannen, litt mørkere i midten av århundret og mørk på utsiden hjørnet.


 • Makeup for grønne øyne


   Makeup for blå-grønne øyne


   Her er litt mer komplisert fordi to farger kombinert. Men dette kan også bli behandlet positivt, hell velge skyggen du kan gjøre er å fokusere på en, den andre fargen: grå-eyed deg i dag, i morgen og grønnøyd skjønnhet. Her, for eksempel, og foretrakk grå, svart eller mørk grå toner du perfekt fremheve øynene dine for en kveldstur eller møte. Lysstyrke og lekenhet blikket vil legge nyanser av grønt og beige, veldig god blanding gul med grønn eller lys grønn, men det er ikke for alle.
   Blåtoner må fjernes, da det negere din naturlige grønn farge.
  Makeup for grønne øyne


   Makeup for grønne øyne


   Hovedrollen i valg av fargepaletten er ikke den eneste øyenfarge, men farge håret. For blondiner er ideelle oliven, gull, melkesjokolade nyanser, men den rosa skygge og svarte pilene vil gjøre øynene dine sår. Hvis du virkelig ønsker å bringe pilene, er det bedre å bruke brun eller bronse blyant.
   Brunette anbefalte kaffe, gult, turkis eller kirsebær gamma. Rosa og blå skygger bedre å fjerne eller gi en venn, du ikke gjør noe, bare legge din image vulgaritet. Men brun mascara vil passe deg helt perfekt, men hvis håret ditt er veldig mørkt, er det best å bruke svart blekk.
   Brunette ansikt å være en gull, lilla og sølv, men den lyse grønn og gul bedre.
   For grønn-Red-Headed Woman passer alle nyanser av grønt og karamell, sand, lilla, kobber og bronse farger reticulation. Oh, og ikke glem å markere øyenbrynene som var enda mørkere tone hår. Touche bruke noen, og grå, brun og svart, og selv blå.
   Totalt sett en god makeup for grønne øyne ikke vanskelig, gitt alle tips og triks og vite når du skal stoppe. Du kan sikkert eksperimentere, men det hvis du har tid og hvis det ikke lyktes å sette en ny giv.
  Makeup for grønne øyne

  Kjoler for prom 2015 lang
   Spennende, skjelvende og etterlengtede øyeblikk - prom! Hver graduate ønsker å skape et unikt bilde, for å finne sin egen stil og utseende opprinnelige og ekte!
   Ønsker ikke å være i en lignende og enda mer, identisk antrekk med noen andre. Og den muligheten gir udiskutabel favoritt "finalen" sesongen 2015 - lang kjole til gulvet!
   Vi tilbyr deg mange konfirmasjonen kjoler, bildene du ser på denne siden.
   Lang kjole med skjørt "til gulvet" før du åpner et variert utvalg av silhuetter strumenystyh å kutte skjørt med frodig beplantet dags korsett.

   Modeller av kvelden kjoler 2015 til prom:


   1. Lang kjole i gresk stil
   Denne silhuetten er perfekt for spesielle arrangementer i skoler, høyskoler og universiteter med sterke politikk. I tillegg er denne stilen perfekt for promenadekonsert kjoler fulle av jenter.
  Kjoler for prom 2015 lang

   Du er gunstig å plassere figuren og i stedet få enestående slark i bevegelsene, så vidt skjørt lets dance. Ideene presentert i Issa og Elie Saab. I modeller av Zuhair Murad gjennomskinnelig toppen av myk silke lønnsom bunnen.
   2. Den klassiske lang kjole i viktoriansk stil
   Slike modeller er godt representert motehus Valentino og Temperley London, som beviser at lukket lange aftenkjoler kan se svært milde og raffinert gjennom bruk av dekorative detaljer som blonder, blomstermotiver ekstra, paljetter og mer.
  Kjoler for prom 2015 lang

   3. Modeller med et tog og fjær
   Modellen med multilevel skjørt som har effekten av skyen tilbyr Marshesa. Du kan bo på den glamorøse versjonen av denne modellen med fjær (Naeem Khan).
  Kjoler for prom 2015 lang

   4. Asymmetriske lange kjoler
   De som ønsker å vise passer modeller fra Versace og Roberto Cavalli sin originalitet og kreativitet,. Tilstedeværelsen av abstrakte linjer og asymmetrisk silhuett gjennomsyrer alle disse kjoler og gunstig å understreke din individualitet. Ved å velge en av disse stilene, vil du ikke bli belastet med å finne tilbehør - de er rett og slett upassende.
  Kjoler for prom 2015 lang

   5. Den klassiske ball kjole
   Hvis du er en fan av klassisk og prakt, modell av Armani for deg - som om de ville returnere oss til dagene av middelalderslott og kongelige danse score. Dessverre, vil denne kjolen i fremtiden være svært vanskelig å finne god bruk.
  Kjoler for prom 2015 lang

   Jeg ønsker å understreke at lang aftenkjole gir en ganske konsise sko. Ikke kombiner lyse, dekorert med paljetter, blomster og andre dekorative elementer sko med et langt skjørt til gulvet. Ganske Båt ved høy eller middels hæl relevant, men heller en nøytral farge. Forresten, hvis du er en fan av sandaler, gjerne velge sine lange promenadekonsert kjoler.  
   Jenta kan ikke være mange sko og selvfølgelig, kjoler. Og garderoben av hver fashionista må nødvendigvis være en kjole som vil beundre uten unntak. En slik modell tilbyr den mest berømte i moteverdenen Vera Wang, som lenge har produserer elegante bryllup og kvelden kjoler.

   Hvem er Vera Wang?


   Biografi Vera Ellen Wong, faktisk, ikke inneholder noe interessant og høydepunkter. Hun ble født 27 juni 1949 i USA, og oppvokst der. Men begge foreldrene Vera kinesiske som forlot hjemlandet på midten av 1940-tallet, flyttet han fra Shanghai til Amerika.
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Min mor jobbet som FN-oversetter, og hans far hadde sin egen medisinske selskap. Faith selv er født i USA, der hun tilbrakte hele barndommen. I 1967, hun ble uteksaminert fra high school Chapin. Da hun kom inn i Universitetet i Paris og mottatt fra Sarah Lawrence College grad i kunsthistorie.
   Med seks år engasjert Faith skøyter og gjort sporten en suksess. Således, i 1968 ble hun forsiden av dekselet til en av de mest populære sports blader. I det samme året, Vera tok del i konkurranser i kunstløp, holdt i USA.
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Men for å komme inn på OL-laget har sviktet. Og etter en slik svikt bestemte hun seg for å forlate sporten og gjøre hva hun kom ut perfekt, nemlig mote. Men skøyter Faith rir til i dag, og hevdet at "ski er multidimensjonal."
   Wong vellykket ikke bare i karriere, familieliv hun også alt var bra. Derfor, i 1989, giftet hun Arthur Becker og fødte to vakre døtre. I 1990 ble Cecilia født, og i 1993 ble født Josephine.
   Men ingen av døtrene før de bestemte seg for å følge i fotsporene til sin mor. Med ektemannen Faith levde 23 år, han hjalp henne utvikle virksomheten og alltid opprettholdt gjennom. Men i 2012, bestemte paret til å forlate, og samtidig beholde varmen og gode relasjoner.
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Karriere


   Kjent i dag verdensomspennende designer Vera Wang ble umiddelbart kjent, selv om dens evne tillot henne å bygge en vellykket karriere i moteindustrien til den betydningsfulle dagen da Wong besluttet å gå til å flyte fritt og skape sin egen merkevare.
   Karriere Faith begynte i bladet «Vogue», som den dag i dag fortsetter å glede sine lesere. I den redaksjonelle jenta kom nesten etter endt utdanning, og tok en beskjeden posisjon. Men evnen til Faith og sin smak ikke gå ubemerket hen. Ett år senere fikk hun en forfremmelse og var redaktør for en mote.
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Da Faith var bare 23 år gammel, er en reell suksess, fordi en rask økning i karrierestigen er ikke tilgjengelig for alle. I sin rolle som redaktør Vera jobbet lenge 15 år. I stor grad takket være hennes magasinet vokste og blomstret, å svare på dagens trender innen mote.
   Men å gjøre sin sak, Wong i 1987 forlot redaktører og begynte å jobbe for selskapet kjent på tidspunktet for designeren Ralph Lauren. Tro var ansvarlig for tilbehør utgitt for å jobbe i motehuset 13 linjer, hver med sine forskjellige egenskaper. Men smaker alltid designer dress alle.
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Den neste fasen karriere - oppdagelsen av sitt eget bryllup salon, men mer om det og senere. Faith også sydde klær for kjente skatere. Derfor, i en av disse kjolene skater Nancy Kerrigan vant i OL tredje.
   Wong "obshyvala" og noen andre skatere. Og disse antrekkene alltid skiller seg ut fra de andre, og kombinerer stil, originalitet og komfort (og dette er viktig i idrett).

   Ah, bryllupet!


   Hvordan kom den første brudekjole? I 1989 fikk Vera Wang et frieri fra Arthur Becker, og deretter begynte aktivt forbereder for bryllupet feiring. Å forberede jenta reagerte veldig ansvarlig, betaler spesiell oppmerksomhet vыporu kjole.
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Wong gått nesten alle butikker tilgjengelig i området, men kunne ikke finne noe passende. Da Vera bestemte seg for å lage sin egen kjole av sine drømmer. Hun gjorde en skisse, kjøpte dyre naturlige stoffer og spurte etter en erfaren og dyktig skredder. Til slutt viste det seg nydelig kjole som koster Wong 10 tusen dollar.
   Innser at utvalget av brudekjoler er ikke så stor, og denne nisjen er praktisk talt gratis, bestemmer Faith å åpne sin egen salong. Inspirert av denne ideen, slår hun om hjelp til sin far, lykkelig godtar han å hjelpe henne.
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Og så, i 1990, på hotellet "Carlyle", som ligger i New York på Madison Avenue butikken var unik. Han ble raskt kjent, snart hjelp av designer begynte å ta ikke bare de rike og innflytelsesrike kone forretningsmenn forretningskvinne og selvforsynt, men kjente skuespillere, sangere og andre kjendiser.
   Dermed omfatter en kundeliste Faith: Victoria Beckham, Avril Lavigne, Jessica Simpson, Alyssa Milano, Mэraya Kerry, Sharon Stone, Jennifer Lopez, Uma Thurman, Hilary Duff, Ivanka Trump, Alicia Keys, Holly Hunter, Kate Hudson, Kim Kardashian, Chelsea Clinton Carenno Mountains og mange andre. Kjoler fra Vera kan sees i kjente filmer ("Bride Wars", "Sex and the City").
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Har brudekjoler fra Vera Wang


   Hvorfor hver bruden ønsker å skinne på hennes brudekjole i Wong fra? Hva er spesielle. Og denne:
 •  Alle modellene er unike, hver er originale og uvanlige. Selv to like kjoler fant ikke lykkes.

 •  Kjoler kombinerer glamour, femininitet, mykhet og eleganse. Enhver brud i denne kjolen vil være den vakreste.

 •  Å sy sine kjoler Vera bruker kun naturlige og dyre stoffer.

 •  Alle deler er utført manuelt og nøyaktig.

 •  Modeller er så mangfoldig at noen kan finne kjole til å smake. Du kan finne korte kjoler og minimalistisk, elegante og frodige, og kjoler i gresk stil og hva ditt hjerte ønsker!

 •  Wong bryter stereotypier. For eksempel, noen av samlingene du kan finne klær uvanlige farger: beige, grønn, burgunder. Det ble utgitt en samling av svarte kjoler, som for øvrig fant sted i det hele tatt å smake.

 •  Festkjoler


   I 1994 bestemmer Faith å slippe en samling av kvelden kjoler som er altfor bokstavelig erobre alle. Disse nydelige kjoler skaffe kjendis til å skinne dem på teppet med presentasjon av premier. I lang tid på seg antrekk fra Wong amerikansk førstedame Michelle Obama.
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Kveld antrekk er også sydd med høy kvalitet og naturlige materialer og er preget av eleganse og upåklagelig stil.

   Hvordan kjøpe?


   Hvor mye er kjolene fra Vera Wang? Dyrt. Dermed koster gjennomsnittlig kjole ca $ 2000, og er minsteprisen gjennomsnittlig varierer fra 10 til 15 tusen, men du kan finne modeller og 100 tusen eller mer.
   Men nylig åpnet Vera salong, hvor du kan kjøpe klær til en overkommelig pris, bare 600-1000 dollar. Videre, i de senere samlinger rabatter som når opp til 75%.
  Elegant Wedding kjoler Vera Wang (10 bilder)

   Hvor kan man kjøpe klær? Du kan bestille det på nettet på den offisielle nettsiden, eller gå til USA (hvor du kan kjøpe klær med hendene). Men i enkelte byer i SUS-landene har offisielle representasjon.
   La din drøm om en nydelig kjole vil bli en realitet!  
  Яндекс.Метрика