Enhver brud vil alltid til sitt bryllup var spesiell og unik, fordi i seg selv betydningen av helligdager er avgjørende rolle som vil endre alle tidligere livene til to unge mennesker som har besluttet å knytte knute.
 Det er derfor jenter prøver å komme opp med noe uvanlig, vakker og individuelle, som symboliserer foreningen av to hjerter.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Den perfekte løsningen i denne situasjonen er et bryllup i grønt, merkelig nok, men det blir brukt sjeldnere enn andre, men bringer utrolig energi og dyp mening.
 I tillegg utformingen av vielsen bruker denne fargen lover å slå din feiring en levende og minneverdig begivenhet som vil imponere alle med sin stil og edel uovertruffen sjarm.
 Av seg selv grønn - veldig hyggelig og et godt tegn, bærer det et rent positiv energi til hvilken religion eller nasjon som vi har ikke adressert.
 Først og viktigst av alt - grønn - fargen på livet og ungdom, kanskje det er først og fremst snakker om forholdet til naturen.

 Grønn symboliserer islam, og dermed merking hager av paradis, til de samme nyanser gunstig effekt på nervesystemet, beroligende og avslappende det. Hvis du tenker på det, er den grønne aldri noe galt med det er forbundet bare fred, godhet, fruktbarhet og lys. Vel, kanskje ikke ideelt for en slik storslått feiring?
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Selvfølgelig er et vakkert bryllup i grønn best gjøres i våren eller sommeren, i denne perioden, som de sier, oppfordrer selve innholdet av denne beslutningen sine farger.
 På dette tidspunktet er det best å bruke gress-grønne nyanser eller blekt lys grønn, mint farge, forresten, den sistnevnte er veldig godt etablert som et bryllup tema, trolig på grunn av sin milde og edel farge.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Men grønn bryllup kan lett tilbringe vinter og høstmånedene, for eksempel, ville se fin høst oliven og litt gulaktig skjær. Men vinteren er bedre å foretrekke mørke, dype og rike blå-grønne toner. Bryllup i slike farger bør gå aktivt og lett, men samtidig design vil ikke kutte øyne, tvert imot, vil alt slå ut perfekt og naturlig.
 Forresten, er det viktig å huske at grønn krever en farge tilsetningsstoffer, og flette det alene kan ikke reflektere sin skjønnhet og harmoni. Ubeseiret bryllup alternativet - en kombinasjon av grønn og hvit farge i feiringen av farger lover å være svært mørt og saftig.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Hvis du ønsker noe ekstraordinært og ekstravagant, prøv å koble den grønne og lilla eller grønn og rosa - vedtaket er sikkert fet, men svært original. Allikevel grønn - fargen som er lett komponert andre nyanser, mens du oppretter en rik og fargerik sammensetning.

 Hvor skal jeg begynne? Selvfølgelig, med invitasjoner


 Invitasjon - er din offisielle vielsen, begynner det hele med sin handling, og de holdes i år i dine venner og slektninger.
 Naturligvis bør invitasjonen representative stil og retning av din feiring, de gir noen inviterte gjester forstå hva som skjer i bryllupet.
 Den enkleste alternativet - denne invitasjonen på hvitt tykt papir som skriver ut vakre fargevalget spesifiserer de nødvendige data.

 Dyktige håndverkere kan gi sine kort for besøkende, dekorere dem med grønne satin bånd, blonder, blomster og alle slags tegninger klistremerker.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Et annet viktig poeng - navnene på bladene, er det andre at dine gjester se når du søker etter et sted for en bankett bord. Hvis du bestemmer deg for å designe et bryllup i grønne farger, så kan du fantasere som de vil.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 For eksempel er det interessant vil se små potter med grønn ung gress, som satt inn kortet med navnene. Et annet alternativ - en vakker grønt eple, noe som er nok til å varme perioden, rett og slett velge om det samme, feste dem til det opprinnelige kortet og få et bord tilbehør for bryllup.

 Brudekjoler for grønn bryllup


 Ikke alle bruden besluttet på et dristig eksperiment - brudekjole grønn, men disse alternativene er reelle og gjennomførbart, samlinger av motedesignere alltid ha i arsenal av noen uvanlige ting.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Sannsynligvis den beste løsningen - en hvit brudekjole eller melk, som kan fortynnes med patcher, for eksempel grønn belte eller smaragd smykker, sko, dekorasjon kjole. Men brudgommens beste kledd i klassiske farger - svart, mørk blå, ser du grønn dress ser litt latterlig, men hvis du planlegger en lignende tema bryllup, så alt er mulig.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Den enkleste måten å stoppe skjorte ønsket nyanse vil se bra ut, selv med all bilde farge stil brud støtte bare knapphullet, er de fortsatt bruden vil se veldig harmonisk.

 Blomster og søtsaker


 En av de viktigste grønne bryllup smykker er ingen andre enn bryllupskake, at det kan bryte all din fantasi.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Grønn bakgrunn og delikate hvite eller krem ​​blomster, petals, epleskiver eller andre mønstre som kommer til hjernen - alt lett implementeres i den valgte stilen. Du kan bo på populært i det siste lille cap-kake utført med gull eller noen andre oppdateringer.
 Som for den generelle design og blomsterdesign bryllup fest, så kan du hjelpe Mother Nature: grønne glenner mystiske hager, hager eller lysthus på sjøen, alt dette vil skape den rette innredning og farge på feiringen.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Du må legge til et par detaljer på bankett bord - eple, lime eller grønne blomster i vaser, alle dette vakre stedet bånd eller inngått i potter.
 Bryllup i en tone kombinasjonen gir permanent, må du velge bare ett slag: grønne og røde utseende svært edel, egnet for vin og burgunder nyanser, tradisjonelle hvite men for høsten bryllup perfekt supplement - gul.
Bryllup i grønt (11 bilder)

 Som du kan se, hver i sin egen vakre, harmoniske bruk disse typer bryllup bukett for bruden eller brudgommen boutonnieres, buketter for brudepiker og bryllup bue design.
 Forresten, med hensyn til brudepiker, selvfølgelig, ideelt sett, hvis de er kledd i samme tone, men selv om dette ikke er mulig, det spiller ingen rolle. Ligger ved inngangen til hallen kurv med samme tema og tone brosje bukett, bånd og andre små ting, så bryllupet vil veldig harmonisk uten stor økonomisk kostnad.
 Ikke glem at brudens bukett skal skille seg ut på bakgrunn av kjole, grønn kjole som krever hvit eller fersken bukett, men du kan plukke opp en hvit bukett med sprut av grønt. Fremfor alt, følger fargebalansen og kvantitet, og deretter alt vil slå ut elegant og harmonisk.  
Hvordan fikse en matbit uten seler
 Statistikk viser at malocclusion iboende i mer enn halvparten av verdens befolkning. Det kan føre til sykdom luftveier, fordøyelses, forekomst av snorking og andre problemer. Men, heldigvis, korrekt bitt i alle aldre. Og du kan gjøre uten seler. Tross alt, mange mennesker er forvirret av behovet for utvidet slitasje bukseseler og deres uestetisk utseende.
 Hovedtrekkene i malocclusion anses utstikket av underkjeven og tungen vane å holde den mellom tennene. I en alder av 5-7 år kan utføre en rekke spesielle øvelser som tar sikte på å trene den rette måten å puste, tygge og eliminering vaner som førte til forvrengning bite.
 Hvordan fikse en matbit uten parentes: trenere

 Det finnes en rekke enheter, inkludert trenere. Dette trener styrker musklene som trengs og er i stand til å justere tennene. For hver sak har sin egen trener. Det er et annet alternativ - plate produsert av avstøpninger kjeve viss person. Mesteparten av platen (finer) brukes for protese som ennå ikke er dannet.

 Hvordan fikse en matbit uten seler


 Noen gjelder bare om natten, andre gir daglig slitasje.
 Hvordan fikse en bit uten bukseseler eller aligners brukes mouthguards.
 De er laget på en individuell kaster at over tid erstattet med nye, slik at tennene er på linje. De er transparente og praktisk talt usynlige på tennene.
 På eldre aldre, kan bite korreksjon gjøres ved hjelp restaurering teknikker, som justerer over natten og bleker tennene. I denne fremgangsmåten, blir tennene ikke påvirket. Med kirurgi kan også endre bit.
 Valg av metode som er riktig for deg å korrigere feil okklusjon av tenner uten tannregulering kan bare anbefale en profesjonell. Tannlege - Orthodontist vil gjennomgå og anbefale den mest effektive måten å korrigere bite uten seler.  
Яндекс.Метрика