Hvordan bli kvitt pigmentflekker i ansiktet
 Overtredelse av pigment i huden - et fenomen som plager mange kvinner. Fregner, lys og mørke flekker i ansiktet er i stand til å ødelegge utseendet og skape psykologisk ubehag. Ikke overraskende, som et resultat, vil enhver kvinne føler usikker. I tillegg flekker levere sin eier en masse problemer. Det er veldig slitsomt å holde speilet i timevis hver dag, Toning og zapudryvaya har defekter.
 Å vite hvordan du skal bli kvitt pigmentflekker i ansiktet og hvordan du kan forhindre deres forekomst i fremtiden, vil du være i stand til å alltid se fantastisk og fange beundrende blikk av andre.
 Årsakene til pigmentflekker i ansiktet
 1. Ofte ansikts pigmentering oppstår hos kvinner under graviditet. Den forsvinner vanligvis uten assistanse umiddelbart etter fødselen.
 2. provosere pigmentflekker kan beriberi, en sykdom i binyrene, lever, galleblære, mage- og tarmkanalen, genitalia. I puberteten i huden i ansiktet kan også dekkes med stygge flekker.
 3. Store mengder av soleksponering.
 4. Mangel på folat i kroppen.
 Pålitelig føre til pigmentflekker i ansiktet kan bare angis erfaren hudlege.
 Bli kvitt den irriterende pigmentering bedre på et tidspunkt da våre kule mindre aktiv. Den maksimale tilsvarende periode - midt på høsten.
 Den mest effektive fremgangsmåter for fjerning av pigmentering i ansiktet
 1. Bruk av spesielle kremer, jevner ut hudfarge. Har bevist sin farmasøytiske krem ​​"Skinoren", som skal brukes på renset ansikt flere ganger i løpet av dagen. Dette produkt er vel som bleker bare de angrepne områder av huden uten å påvirke fargen av sunn hud.
 2. Bruk av folk rettsmidler. Selv våre bestemødre eliminerer flekker lotion med konvensjonelle yoghurt. Denne metoden er ideell for eiere av tørr hud. Lotion med yoghurt anbefalt å la på ansiktet i 15-20 minutter, så de trenger å skylle med rent vann. Surmelk er fullt mulig å erstatte kefir, yoghurt, kulturmelk.
 For fet hudtype pigmentering kan være utgangs masker med revet eple og pepperrot (ratio 1: 1).
 Sitronsaft er også ansett som effektive i perfekt blekemiddel flekker. Oppløse en spiseskje med sitronsaft med ti spiseskjeer med rent vann. Denne blandingen smøre den berørte huden minst to ganger om dagen. Sitronsaft kan erstattes med løvetann blader juice, grapefrukt, granateple, agurk, gulrot eller persille.
 3. Kosmetiske metoder. I skjønnhetssalonger for å fjerne pigmentering ved hjelp av en rekke behandlinger.
 Oxy-stimulerende prosedyrer effektivt eliminere hud pigmentering på grunn av metning av oksygen og påfølgende frigjøring av akkumulerte giftstoffer. Slike prosedyrer er nødvendig for kvinnelige røykere og bosatt i miljøvanskeligstilte regioner.
 Kjemisk peeling Glykolsyre ødelegge øvre kåt laget av huden, noe som resulterer i raskere regenerasjon, pigmentflekker forsvinner og ikke lenger vises.
 Laserbehandling person returnerer uniform hudfarge. Pigmentflekker forsvinne under påvirkning av laserstrålen, øker hudfarge, blir cellene oppdatert. Denne metoden gir en rask og varige resultater. Den eneste ulempen med laser skin resurfacing prosedyrer - sin pris.
 Lysbehandling - en metode som fullt illustrerer den berømte ordtaket "likt kurerer likt", som flekker, som oppstår i hovedsak fra solen, blir behandlet i samme lys. For en fullstendig fjerning av pigmentflekker i ansiktet trenger 2-3 behandlinger. Resultatene oppnådd du vil bli fornøyd og ødelagt så flekker ikke bekymre deg.  
Ruptur av eggstokkene effekterRuptur av eggstokkreft skyldes brudd på integriteten av eggstokkvev som vanligvis oppstår plutselig. Prosessen er ledsaget av blødning i magen og smerter. Den oppstår som oftest hos kvinner i reproduktiv alder. Mest eggstokkreft apopleksi er på høyre side, på grunn av de anatomiske trekk som forårsaker mer alvorlig ovarialt arterie blodtilførsel til høyre.
Årsakene til eggstokkene ruptur
Den viktigste årsaken til sykdom - i strid med eggstokkvev og blodkar. I de fleste tilfeller, er de et resultat av betennelse som er kronisk. Endrede eggstokkvev, blodårer som gir næring det, som fører til en økt risiko for brudd. I en periode av menstruasjons belastning på fartøyet øker. I kombinasjon med patologiske forandringer og triggere er en årsak til eggstokkene apopleksi.
Blant de risikofaktorer:
- Blodsykdommer i strid med sin kollaps,
- Hormonelle lidelser,
- Langvarig bruk av antikoagulantia,
- Neuro-psykologisk faktorer, stress.
Hvis alle disse faktorene kombineres med patologiske forandringer, kan en hvilken som helst fysisk aktivitet føre til brudd av eggstokken. Dette trigger kan være en grov samleie, ridning, sport, etc.
Ovarian apopleksi - varianter
Avhengig av alvorlighetsgraden av spesifikke symptomer, angir følgende skjema gap:
- Smerte, den viktigste funksjonen som er akutte smerter, ledsaget av kvalme,
- Med hemoragisk symptomer som blekhet, svakhet, svimmelhet,
- Mixed - kombinerer funksjonene i de to formene.
Denne klassifiseringen er ganske vanlig. Derfor leger bruker en annen divisjon, avhengig av blodtap: Lett, Moderat, tunge - 500 ml. Imidlertid kan det eksakte beløpet av blodtap bare angis under operasjonen.
Symptomene på ovarial apopleksi
Den viktigste funksjonen til gap - en skarp smerte i magen. Det er intens, ofte ledsaget av kvalme. Føle smerte skjema konsentrert bare i nederlag, er blodtap lav, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere.
For hemoragisk formen er preget av intens smerte, men smerte kan være til stede. Smerte er gitt i baken, ryggen, endetarm, vulva. I dette tilfellet, de viktigste symptomene er cyanose av lepper, blek hud, svimmelhet og besvimelse.

Behandling av eggstokkreft ruptur

Behandlingen bør være umiddelbar, slik som livstruende tilstand. Hvis blodtapet ikke er stoppet, vil det komme en betydelig størrelse, og resultatet av hjerneslag kan være dødelig. I tillegg kan resultatet av ruptur av eggstokk være peritonitt, som er forårsaket av påvirkning av blod i peritoneum. Det også livstruende.
Tidligere behandling av eggstokkreft ruptur gjennomført konservative og kirurgiske metoder. Den første versjonen ble anvendt i form av smerte og mindre blødning. Men praktiske studier har vist at slik behandling har uheldige langsiktige konsekvenser. Selv en liten mengde blod som er utøst i mageområdet er et aktivt medium, noe som fører til aseptisk betennelse. Dannet voksninger som bryter den normale struktur og av eggstokken og omkringliggende strukturer. I dette tilfellet, er resultatet ofte et gap i eggstokkene infertilitet.
Den beste behandling er kirurgi, som ofte er utført av laparoskopiske midler. På magen fjernet yzlyvshayasya blod, rennende vaske antiseptisk løsning, om nødvendig, den skadede kar ushyvayetsya. Rehabiliteringsperioden gir omfattende medisinsk behandling av eggstokkreft brudd, hvis viktigste oppgave - å eliminere årsakene bak patologi.
Graviditet etter ruptur av eggstokkreft
Bryt eggstokk påvirker ikke ytterligere mulighet for unnfangelse, som under operasjon fjernes bare en del av eggstokken. Selv om det er kuttet helt, kan egget modnes i den andre eggstokken.Vanskeligheter kan oppstå på grunn av dannelsen av adhesjoner i bukhulen. For å minimalisere virkningene av hjerneslag, må du følge legens ordre under rehabilitering:
- Et kurs av anti-inflammatorisk behandling og fysioterapi økter,
- Beskytt mot graviditet i seks måneder,
- Hormonelle piller for å forhindre dannelsen av sammenvoksninger.
Sjelden eggstokkreft ryker allerede i løpet av inneværende graviditet. I dette tilfellet, vitnesbyrdet gjennomføre laparoskopi. Graviditet er bevart, men det er en risiko for abort.
Smerte skjema apoplexy spesielle forebyggende tiltak for å hindre ny ruptur er ikke nødvendig, fordi alle endringer kommer tilbake til det normale på egenhånd. Forebygging krever de kvinner som har lidd hemoragisk form, som de har en stabil hormonell bakgrunn og det sentrale nervesystemet. I dette tilfelle anbefales det et sett av tiltak som innebærer å ta medikamenter som normalisere aktiviteten av nervesystemet, cerebral blodgjennomstrømning, så vel som legemidler som normaliserer hormoner.  
Hjerte Kolitt: årsaker og diagnostisering av smerte
 Føler smertefull kribling i hjertet kjent for alle, selv svært unge. Men hvis kolitt hjerte tidlig å si at det er alvorlige problemer med sitt arbeid. Noen ganger press eller bo i en vanskelig posisjon kan forårsake smerte og ubehagelig kribling i hjertet. Avhengig av hvor mye det føles prikking, smerte som gir hvor lang tid bestemme mulig årsak. Smerte og prikking forbundet med hjertesykdom, er paroksysmal natur ofte ledsaget av kortpustethet og pustevansker, la gå, hvis vi forutsetter en behagelig stilling og "populære" narkotika - nitroglyserin.
 Angina
 Angina er den vanligste årsaken til smerter og prikking i hjertesvikt oppstår når blodtilførselen til hjertemuskelen. Strokes, ofte følger kronisk koronar hjertesykdom.
 Smerte lokalisert brystet, smellkyss i skulder, nakke, kjeve. Vanligvis pasienter har smerter såkalte veldig sterk og uutholdelig. I dette tilfellet alle de individuelle følelse. Smerten av angina er rask hvis løgn ned eller sitte i en komfortabel stol. Men den yngre pasienten, jo mindre sannsynlig er det at koronar hjertesykdom. Til tross for at sykdommen er yngre, er det fremdeles ansett alder. Og utsatt er menn over 55 år.
 Hjerteinfarkt
 Når koronar hjertesykdom forekommer i akutte form, snakker om å angripe et hjerteinfarkt. Når det gjelder hjerteinfarkt, er det generelt følte en sterk smerte som gir kjeve, skulder, nakke, underarmer, men lokalisert brystet.
 Nesten alle pasienter erkjennes at i disse øyeblikkene føler panikk frykt for døden og alvorlig svimmelhet. Det er også mulig kortpustethet, besvimelse, kvalme, oppkast. Nitroglyserin ikke bringer lindring, og i motsetning til de manifestasjoner av angina, ikke smerten ikke går bort.
 Interkostalrom nevralgi og andre "neserdechnыe" grunner
 Noen ganger årsaken prikking i ditt hjerte kan være relatert til hjertet. Selv oppblåsthet kan forårsake ubehag og smerte som gir til hjertet. Kan hogge hjerte, hvis det er problemer med bukspyttkjertelen eller magen. I dette tilfellet er den smerte helt uavhengig av måltidet, og det er lett å legge merke til. Depresjon, særlig de med en predisposisjon for depresjon, kan også forårsake prikking i brystet og halsen.
 Interkostalrom nevralgi er den vanligste årsaken til smerter og prikking i hjertet hos unge pasienter. Videre blant de mest alvorlige smerter av sykdommen er på tredje plass. Grunnen til den heter interkostal nevralgi nerverot kompresjon interkostal nerver. Faktorer som kan forårsake denne situasjonen mye, dette ryggsmerter, og hypotermi og stress, tungt fysisk arbeid og selv metabolske forstyrrelser.
 Prikking i interkostalrom nevralgi følte nesten hele tiden, spesielt på inspirasjon, trykke på brystet, plutselige bevegelser mens nysing og hoste. Legen i slike tilfeller for å bestemme riktig den egentlige årsaken til smerter, dvs. å utelukke tilstedeværelsen av hjertesykdommer. Siden behandling av hjertesykdommer og interkostal nevralgi forskjellige, og hvis i stedet for hjertesykdom kur nevralgi, er det verdifull tid.
 Diagnose
 Diagnose begynner med hjerte unormalt EKG. De fleste leger i offentlige klinikker og med snakke med pasienten vil ikke, hvis armene ikke ville resultere EKG. Ofte leger anbefaler lindre stress EKG bevis, som bevis, som er karakteristisk for legemet ved fysisk aktivitet.
 Vanlig ultralyd og phonocardiography. Men en erfaren kardiolog sterkt hjelper pasienter er uavhengig beskrivelse av sine følelser, så det er viktig å lytte til smerten og forstå hvor det intenst at hennes karakter å fortelle legen all informasjonen uten forvrengning.  
Яндекс.Метрика