Masker med vitamin E

 Vitamin E eller tokoferol, er svært viktig for den kvinnelige kroppen, så det er en naturlig antioksidant som forsinker aldringsprosessen, styrker immunforsvaret, har antibakterielle og antivirale egenskaper, fremmer blodsirkulasjonen, er involvert i å opprettholde riktig hormonbalansen i kroppen. I tillegg er det mye brukt i kosmetikk.

Masker med vitamin E


 Ansikt til ansikt Maske med glycerin og tokoferol

 Vitamin E for personer med glyserin vil gjøre huden din myk, glatt og strålende. For å gjøre dette, pierce 10 kapsler med vitamin (eller du kan ta en oljeløsning) og hell en flaske med glyserin. Påfør på kvelden hver dag. Utgangspunktet følelsen vil ikke behagelig hud vil være litt klissete. Men absorberes snart maske og huden blir myk og silkeaktig.

 Nourishing Cream

 Vi kan ikke alltid råd til dyre nærende krem ​​som fukter og lang mettet næringsstoffer huden vår. Et alternativ kan være forberedt hjemme nydelig krem ​​som vil spare deg fra tørrhet og flassing. For ham trenger du en teskje av glyserin, kamfer olje, 5 dråper tokoferol og 2 ss kjøttkraft kamille. Denne kremen bør oppbevares i kjøleskap opp til fem dager.
 Fornyelse Mask
 Ta en teskje honning, drops 5-6 tokoferol, 2 ss cottage cheese og 1 ss olje fra hvetespirer. Alle nøye slipe og søke på ansiktet i 20 minutter. Skyll med kaldt vann. Denne ansiktsmaske med vitamin E gjør huden din mer tonet og stram.
Masker med vitamin E


 Styrke håret Oppskrift №1

 Hvis håret ditt er tapt glans, bli mer skjør og vanskelig å kam, kan du prøve følgende virkemidler. Ta en spiseskje med lakserolje og burdock, 10 g tokoferol, alt mix og gjelder over hele lengden på håret, inkludert røtter og ender. Pakk polyetylen og pakk i et varmt håndkle for en time. Deretter skylle sjampo. Prosedyren bør gjentas en gang i uken.

 Retsept№2

 Ta en spiseskje av vitamin E, oliven, mandel og kokosolje. Påfør i håret, bryte opp og gå 40-50 minutter. Denne masken med vitamin E vil slå håret en naturlig glans og skjønnhet. Gjenta før hver vask hodet, og effekten vil være merkbar innen en måned.
Masker med vitamin E


 Vakre håndtak


 Svært ofte våre penner er påvirket av mange negative faktorer: kulde, sol, vind, vaskemidler, etc. Men huden din er ganske følsom og krever litt omsorg. Hvis du merker at huden din har blitt tørre hender, ta deg tid til å kjøre til butikken for en dyr krem, kan du prøve følgende virkemidler. I vannbad smelte 1 ss av bivoks, tilsett 1 teskje honning og vitamin E og en spiseskje med glyserin. Alle flytte nøye, satt i et glass eller keramisk bolle. Hold denne kremen kan ikke være mer enn 10 dager i kjøleskapet. Det anbefales også å fett penn "nærende olje" etter hver rengjøring eller vask. For å gjøre dette, bland like proporsjoner glyserin, olivenolje og vitamin E.
 Ingenting ser bedre og mer attraktiv enn naturlig og sunn hud og hår. Masker og kremer med vitamin E for å hjelpe deg riktig omsorg for, og dermed en lengre periode for å holde din naturlige skjønnhet og sjarm.

Hvordan å drikke mumie?
 Dette problemet, samt - hva en mumie, år etter år haster. Selv ganske kunnskapsrik av riktig ernæring fans en sunn livsstil er vanskelig å gi et klart svar. De går på en lang krangel om fordelene med naturlige produkter for helse og lang levetid, og uten å forklare hvorfor, hvordan og hvorfor naturen har skapt denne ting. Derfor, i denne artikkelen vil vi kort, men menings avsløre sammensetning og egenskaper av mumien, og samtidig vurdere muligheten for å bruke den som et forebyggende og terapeutisk middel for ulike sykdommer. Hva mumie
 Shilajit - en helt naturlig organisk produkt, som består av resirkulerte rest anlegg organismer, steiner og forskjellige typer jord. Alle disse stoffene er naturlig behandlet, og sublymyrovanы så tett komprimert som ser mumien lett forveksles med harpiks brune forskjellige farger (fra mørk beige til mørk-sjokolade). Må ikke forveksles hjelpe karakteristisk lukt, som har mamma og som kunne bli kalt ubehagelig, hvis kaffe og nutty notater ikke gi den litt krydder.
 I naturen mumie funnet biter av forskjellige størrelser, fra store til svært liten placers og har ingen struktur eller konsistens. Ofte er det granulære eller homogen masse og overflate stykker kan være både matt og blank-glatt. Dette er i hovedsak avhengig av klimatiske og geografiske forhold opprinnelses mumie som strekker seg bokstavelig talt over hele verden, som dekker Nord-Afrika, Sentral-Asia, Østen og Sør-Amerika. Shilajit minelagt i Kina, India, Australia, Indonesia, Afghanistan og Burma.
 Som for prosessen med å danne mumien i naturen, er det den mest forlegenhet det fører til enda etterfølgere denne miljøvennlige produkter. Det faktum at det er, faktisk - ekskrementer fra flaggermus, ekorn, markmus, og muligens noen andre små dyr og insekter. Urter og frukt - del av næringskjeden, og mamma - en naturlig "biprodukt" av livet. Men hvis den dyreste kaffe i verden er produsert på en lignende måte, de helbredende egenskapene til mumien helt rehabilitere det er ikke perfekt edle "data."
 Struktur og egenskaper til mumie
 De fleste moderne mennesker mumie tilgjengelige som renset for urenheter hentet og blemmer dannes i farmasøytiske preparater. Ekstraherte farmasøytiske selskaper mumien - en liten mørk brun tabletter med en klebrig overflate og bitter lukt og smak. De oppløses lett i vann og brukes hovedsakelig akkurat som en løsning for drikking.
Hvordan å drikke mumie?
 Således, som en del av en mumie kroppen få vitaminer, mineraler, essensielle forbindelser, aminosyrer (20 titler), organiske syrer, tanniner, hormoner, polysakkarider, fettsyrer og harpiks. Egenskapene ved materialer fullt ut oppfyller sin sammensetning. Denne universelle styrkende middel har gunstige virkninger på metabolismen og dannelse av celler og vev i menneskekroppen. Shilajit stimulerer regenerering, aktiverer beskyttende evne til kroppen, bidrar til å rense for giftstoffer og stråling.
 Under påvirkning av prosessene raskere mumie blod og blodpropp, kampen mot virus og bakterieinfeksjoner, helbrede sår, sår og benbrudd. Opprett veggene av blodkar og hjertemuskelen, som påvirker den stabil drift av det kardiovaskulære system og til å stabilisere trykket. Men dette gjelder kun naturlige ingredienser produsert in vivo og tilrettelagt for intern bruk. Falske legemidler som består av vegetabilsk olje, brent sukker, leire, slakteavfall og husdyrgjødsel selv, selvfølgelig, egenskapene til naturlig mumie og kan gjøre mer skade enn god helse.
 Bruk mumie
 Biologisk aktive stoffer som inngår i denne mumien beholde sine egenskaper når oppløst i vann pille. Vitaminer er altfor mange i mumien, det er stort sett altfor løselige stoffer. Så komplett utvalg av egenskapene til hver av disse nyttige komponenter vil være tilgjengelig hvis mumien forberede vandig infusjon. Det er flere måter:
 1.  Slipe til et pulver 5g mumie (én tablett vanligvis veier 02 gram). Hell en halv kopp av ren ikke-kullsyreholdig vann og la ved romtemperatur i 10 minutter vil se at stoffet ble oppløst i vann og maling i bunnen av glasset. Rør til det er oppløst og få lys brun gjørmete væske. Sil løsningen i en stor beholder og tilsett vann for å få omtrent en halvliter skjær.
   Knus 5 g pulverisert mumie til og hell 500 ml varmt vann. Insister over natten, deretter press gjennom cheesecloth eller filter.
   Partikler ikke faller i vannet fullstendig, så etter en stund avsatt på bunnen av skålen. Derfor bør nylaget løsning ikke holde lenge, og før spising bør ristes godt suspensjon der. På toppen av det mamma blir kreditert med evnen til å strukturere vannet, slik at fordelene ved anvendelse av slike fluider er økende.
   Alkoholatet mamma også finner sin søknad i formelle og i folkemedisinen. For dets fremstilling alkohol fortynnet med vann til 20% konsentrasjon, 10 g mamma knust til et pulver. I tillegg vil du trenge en skygge gjennomsiktig flaske med glasskork med et lokk eller zavynchyvayuschey. Hun mumie pulver å helle ca 70 ml av alkohol og zakuporyvshy forlate en uke jevnlig rister flasken lukket. Etter 7 dager etter infusjon bør drenere men holder væsken og hell i den tykke av ca 30 ml 20% alkohol løsning og la stå i 4-5 dager. Deretter flasken tilbake og væske som ble fjernet fra det, og generelt går ca 100 ml skjær. Før bruk bør det stå på et kjølig sted i løpet av stopperen er minst en dag.
   Salve med mamma mye brukt til å behandle ytre skader. Hun har også forberedt hjemme med mamma pulver, vann og oljebase (i kvalitet og kan fungere smult og vegetabilsk olje). Etter 5 d mamma og noen få dråper vann vil trenge omtrent 45 gram fett. Shilajit først fortynnet med vann for å få en tykk pasta, og deretter gradvis legge oljen og omrøring grundig, slik at viskositeten og glatt. Det ferdige salve bør bli ganske homogen, og ingen korn skilles væske.
   Søknad mumie
   Et stort antall og høy konsentrasjon av biologisk aktive stoffer gjør mumie populært og vanlig middel. Hans handlinger biostymulyuyuchoho vel manifestert i konsekvens både på interne prosesser i kroppen, og den ytre dekker og derivater. Det har nesten ingen kontraindikasjoner, unntatt overfølsom komponenter. Opptak mumie tillatt selv under graviditet, amming anbefales ikke med mindre bruk av alkohol løsning for barn og unge opp til 14 år. I alle andre tilfeller har mumien en positiv effekt i slike patologiske tilstander:
  1.  Sykdommer i mage-tarm. Behandlet med mumie, tas på tom mage eller etter faste. Form Opptak avhenger av den spesifikke sykdom (mage- og duodenalsår, tarmsykdommer), gastrisk pH, etc., men den mest brukte vandige løsning ble en løsning av melk eller juice. Han aksepterte to spiseskjeer for et par timer før hvert måltid og før prima natts søvn.
    Astma og andre luftveisproblemer. Mamma vandig oppløsning skylle halsen, og løsningen i melk eller juice tatt oralt. Hvis angina er nyttig å legge i honning mamma pulver og oppløse blandingen i munnen. Du kan oppløse seg selv og tablet, men på grunn av den spesielle smaken av dette kan ikke alle pasienter, slik som avstivningsorganet mumien lagt til noe mat.
    Akutte luftveisinfeksjoner, influensa og andre virus og bakterieinfeksjoner. Mest kurert hvis det kombineres med intensiv pleie opptak mumie. På tom mage (2 timer før eller etter et måltid) drikke vann infusjon eller tablett oppløser mumie, minst tre ganger om dagen. Opptak mumie varer noen få dager etter bedring å styrke immunforsvaret.
    Tannkjøttsykdom, periodontal sykdom. Vandig løsninger mumie bør skylle tennene og tannkjøttet flere ganger om dagen, men minst 4-5 ganger. Etter skylling væske skal svelges. Rangere disse prosedyrene jevnlig nyttig noen med en svak tannemaljen og utsatt for blødende tannkjøtt.
    Sår, sår, brannsår, annet mykt vev skade. Vasket med en svak løsning mumie, deretter regelmessig brukt en kompress med en løsning eller salve. Stoffet skal brukes til det skadede området jevnt og vikle en ren tørr klut eller bandasje, endre 1-2 ganger om dagen. Shilajit hjelper lindre betennelser, desinfiserer og akselererer hudens fornyelse.
   Hvordan å drikke mumie?

    Hudsykdommer. Eksem tørkes vandig mumie, kurs i 25 dager med en 10-dagers intervaller. Samtidig mumien tatt inne en tom mage, blandet med anstrøk av tindved. Når akne er nyttig i morgen og kveld tørk huden med vann eller en svak alkohol løsning mumie i stedet for lotion før du påfører kremen.
    Brudd i bein, ledd og brusk sykdom. Brudd og sprekker av flate og lange bein vokse raskere når du tar medisiner fra mumie. De kan erstatte konvensjonelle vandig løsning (på tom mage tre ganger om dagen for en halv kopp) eller ved å legge pulverisert mumien i mat og drikke. Sammenlignet med konvensjonell rehabilitering, er å berike kostholdet bidrar til å redusere hevelse, rask forsvinningen av blåmerker og vekst av nytt vev.
    Leversykdom. Behandlet vann og honning (i vann med pulverisert mumie fortynnet honning) løsning. Innen 10 dager bør du drikke et glass av denne drinken på tom mage ved romtemperatur, så ta en pause for en uke og gjenta kurs tre ganger. Denne drinken er en god Hepatobeskyttelse for de som misbruker alkohol eller lidd forgiftning kjemikalier.
    Sykdommer i urogenitale område. Gynekologiske sykdommer blir behandlet med en vandig oppløsning komprimerer mamma om natten. Samtidig løpet av oral mumie oppløst i melk eller honning, etter å ha våknet og før sengetid. Menn er å forbedre seksuell funksjon foreskrevet metode mumie pulver med eggeplommene av kylling og vaktel egg.
    Hørselsproblemer, mellomørebetennelse. Den vandige løsning mumie innpodet i sår øre til forsvinningen av symptomer. Om natten, bløt i vann løsning mumie bomullspinne og legge et sår øret.
    Sykdommer i vener og blodårer. Legemidler til behandling med mamma og utenfor, og inne. Eksternt påførte komprimerer og applikasjonsløsning og salve mumie og diett supplert mumie pulver og / eller metoder for faste, en tablett en gang eller to ganger om dagen.
    Allergier. Shilajit øker effekten av antihistaminer, og noen ganger også takle manifestasjoner av allergi mest fra dem. For å lette situasjonen, mumie pulver inntak tom mage i vann eller juice du trenger for å starte noen uker før forverring. Selv etter å redusere symptomer mottak mumie bør fortsette gjennom hele sesongen.
    Sykdommer i nervesystemet. Langvarig bruk av mumie pulver med honning eller melk minst to ganger om dagen lindrer selv epilepsi og nevrose.
    Diabetes. Kanskje dosereduksjon hypoglycohaemic narkotika hvis de spises mumie oppløst i pulverform i kjøttkraft blåbær blader.
    Dette er ikke en komplett liste over sykdommer der bruk av mumien gir mer eller mindre uttalt terapeutisk effekt. Friske mennesker gjør ikke vondt mamma til å ta kurs for 10-14 dager med like intervaller gjennom året for å styrke kroppen, som et forebyggende tiltak. Hvis vekttap er ofte brukt salve mumie som beskytter huden mot strekkmerker. Regelmessig inntak av selv små mengder mumie god effekt på hår og negler, skjerper synet og reaksjon hastighet. Med andre ord bør mumie tabletter finnes i ethvert hjem medisinskapet så allsidig og rimelig verktøy for ulike anledninger.  
Яндекс.Метрика