Behandling av hard hud på føttene for the People

 Som hjemme for å behandle blemmer? Hjem rettsmidler for å behandle blemmer
 Vi tilbyr oppskrifter for legemidler til behandling av blemmer
? Dampede føttene i vannet, deretter gni en bomullspinne lin maisolje, og om natten for å gjøre og femte finger bandasje - gips feste en liten bomullsdott dynket i olje. Etter tre uker med mais vil ikke.
? Damp føtter før sengetid, tørk og holder seg til callus huden med store mengder sitron masse. Gå som 3-5 dager.
? Løk skrelle dynket i eddik 2 uker. Gjelder for korn skrelle lag tykk og slips over natten. Noen av disse prosedyrene hard hud forsvinner.
? Legg til mais preparater fra noen furutrær. Top segl tape og endring i en dag. Det er lurt å dampe kornet før det. Dette er et svært effektivt verktøy.
? Lag en slurry med ramsløk og en rå løk, og sette på mais. Huden rundt tærne må smøre vaselin.
? Du kan lage et omslag av knuste groblader for natten, så gjør fotbad.
? Lage et avkok av eføy og sette på mais bomullsdott dynket i kjøttkraft.
? Knust til masse forlater mor og stemor satt på mais på kvelden, deretter gjøre varme fotbad.
? Spre fersk juice sundew kruhlolistnoy 1 - 2 ganger om dagen.
? 2 hoder av hvitløk gni og bland med smeltet smult nutryanym. Bandasje på tærne om natten.
? Vårløk fjær å male masse og sette på tærne om natten.
? 3 fedd hvitløk, hell tre kopper vin eller eple cider eddik, la for to uker. Fukt et lite stykke bomull i kaldt hvitløk eddik, vri ut og feste til mais. Sørg for å vikle vikle og la over natten eller i 8 timer, hvis du gjør det i løpet av dagen, men fortsatt er det tilrådelig at kroppen ble funnet alene. På morgenen av prosedyren bør gjentas. Å gjøre det hver dag fram til fullstendig gjenoppretting.
? Varme propolis å myke opp og binde seg til dampet mais i 5-7 dager. Så igjen poparyty, og du kan enkelt fjerne mais.  
Liktorn på tær: naturlig behandling for liktorn

 Noen ganger folk er ikke så alvorlig om spørsmålet om valg av sko, befinner seg plutselig i blemmer på tærne. Denne grå-gul utdanning som følge av overdreven svetting og vanlige hud friksjon føtter sko.
 Ofte er dette på grunn av det faktum at toppene av fingrene gni mot innsiden av støvelenOg etterlater huden på disse områdene gradvis komprimert og dannet tær. Videre kan denne fremgangsmåte være ledsaget av smerte.
 Ganske vanlig er også tørre calluses dannet keratinized hud. I tillegg, på grunn av slitasje for stramme sko kan være korn mellom tærne. Annet mykt eller vassen mais er lett å fjerne for dette trenger du bare strålende grønn og nål.
 Med en nål (tidligere desinfisert!) Corn boret og deretter plassere den nøye behandlet grønn maling og limt spesiell bakteriedrepende gips.
 Hvis vi snakker om å fjerne tørre hard hud, i dette tilfellet er det litt mer komplisert. Og det første du bør gjøre, som ønsker å kvitte seg med denne utdanningen er å holde seg til korn patch impregnert med en spesiell antymozolnoy å hjelpe myke huden mer og redusere ubehag.
 Etter hans søknad kan fortsette til prosessen med å fjerne hard hud, noe som vil hjelpe spesiell kratt og kvalitet pimpstein. Hvis plasteret ikke kunne mildne kornet godt, bør brukes for denne spesielle salve forberedt fra salisylsyre. Bosh berørte området og deretter bruke det i tilstrekkelig mengde salve.
 I tillegg kan behandlingen av liktorner gjøres ved hjelp av enkle populære oppskrifter. Og en av de enkleste og rimelige legemidler som brukes i behandlingen av disse enhetene er vanlig vegetabilsk olje. Vegetabilsk olje kan brukes til å lage komprimerer nok til å tilbringe en natt med kompress på foten og i morgen kan du enkelt fjerne kornet.
 Også, som ønsker å helbrede blemmer på føttene, bør ta hensyn til slike enkle og rimelige produkter som løk, poteter, aloe, sitron, svisker og fiken.
 Og de er veldig lett å bruke, spesielt, kan du bare rive litt løk og deretter legge den til verkebyll og lage et omslag over natten. I tillegg kan du kutte løk, helle eddik og sette på en varm dag på et mørkt sted. En dag kan du få løken og legg den i mais to ganger om dagen til det er helt rozm'yakshatsya utdanning.
 Du kan bruke selv onionskin, bare fylle den med eddik og suge i to uker. Pakker basert på denne skrelle selv å bli kvitt den gamle mais, i tilfelle at de gjør regelmessig om natten.  
Tørre liktorn på tærTørre liktorn på tær bekymring for mange mennesker. I utgangspunktet, oppstår dette problemet når skoene dine riktig matchet, laget av substandard materialer eller ubehagelig. I hverdagens kjas og mas, trenger vi ikke verdsetter en liten ubehag føttene våre, og ta hensyn til hard hud på fingrene er når det går smertefull.
Tørre liktorn på tær - er det et alvorlig problem. Ofte kan de vokse inn i dypt inn i huden, så fjerne disse liktorn på tærne alene er strengt forbudt. Hjemme, kan du forhåndsinnstille AM ​​sopp eller infeksjon som kan provosere ulike sykdommer som er vanskelig å behandle.
Måter å bli kvitt tørre liktorn på tær
Hvor den tørre korn på tå dukket opp nylig, kan den fjernes med en spesiell lapp som lim på det berørte området og ikke fjernet i løpet av to til tre dager. I de fleste av disse lappene aktive ingrediensen er salisylsyre, som myker natoptysh. Denne prosedyren kan gjentas opp til fem ganger, inntil korn på tå helt forsvinner.
Hvis tørre hard hud på tærne kjører, forårsaker ulemper og sterkt skadet, bør du søke hjelp fra en profesjonell. Etter nøye undersøkelse vil det tildele tilstrekkelig behandling.
1. skuffer med natron og såpe. Daglig såpe-soda bad på ca 30-40hvylyn vel bidra til å bekjempe tørr, kåt hud på tærne. Resultatet vil ses etter 5-6 sesjoner. Liktorn i de fleste tilfeller forsvinner på egen hånd.
2. Bruk keratolytic gel. Dette stoffet hjelper mykgjørende hard hud og tørr peeling av tå. Med regelmessig bruk selv forsvinne veldig dype og smertefulle blemmer.
3. Hardware pedikyr. I form av kupeen kan fjernes, tørket liktorn på tærne ved å bruke enheten for en pedikyr. Spesielle dyser nøye polert liktorn, gradvis fjerne det øverste laget av kåt.
4. Kryoterapi. Hvis situasjonen er alvorlig, svært store blemmer og kjører, kan du prøve kryoterapi. Tørr mais svi flytende nitrogen, under hvilke det øvre stoff døende. Hele prosedyren tar mer enn et minutt, men etter en stund dette stedet vil være en ny glatt hud.
Tradisjonelle behandlinger for tørr hard hud ligger på bena på fingrene
Utgang tørre hard hud på tærne ved hjelp av tradisjonelle metoder.
1. løk. Veldig veldig bra løk, krydret med eddik. Du må løk kuttet i to halvdeler, helle eddik og la for en dag. Krydret med eddik løk blader bør settes på mais to ganger om dagen. Hvis du bruker dette verktøyet regelmessig på tørre liktorn kan miste veldig raskt.
2. Aloe. Cut aloe blad masse kuttes og brukes på mais. Vikle og la over natten. I morgen, huden blir myk og tørr calluses fra tærne kan enkelt fjernes.
3. Propolis. Det er godt å takle tørre liktorn på tær propolis. Fest den til verkebyll med lapp og ta to eller tre dager. Tørr mais gradvis mykne og forsvinne.
4. Baths av linfrø. Lange og regelmessige bad med linfrø hjelper mykgjøre huden coarsened og smertefritt fjerner hard hud og tørr med tærne. For dette kopp linfrø bør zaparyty en liter varmt vann og la stå i ca en time. Hell så den resulterende suppen i en bolle med vann og hold den bena om 30 minutter.
Til føttene alltid ser bra ut, ikke glem å ta vare på dem og vier spesiell oppmerksomhet til valg av kvalitet og komfortable sko.  
Hvordan å behandle tørr mais
 Kanskje det vil være vanskelig å finne noen som hadde aldri i mitt liv møtt et problem med utseendet på blemmer på føttene. Sommer kommer, vil du trenger å ha åpne sko, men beina er ikke klar, som de ser ut til å si det mildt, patetisk. Hvordan bli kvitt disse motstridende tørre hard hud, og viktigst av alt - det er på grunn av hva de oppstår? Dette spørsmålet er lett å besvare. Klandre våre sko hvis det er ubehagelig og stadig gnir bena, noe overraskende i dette, hvis føttene er dannet hard hud. Hvordan å behandle tørr hard hud?

 Få behandling


 Behandler tørr mais er ikke så lett som det kan virke ved første øyekast. Det er så forsømte tilfeller når disse calluses vokse inn i dypet av foten, og dermed tjener du en rot eller kjerne mais. Bli kvitt det vil være svært vanskelig, men mulig. Fordi du ikke er en glede å føle smerte, noe som gjør hvert trinn? Behandle tørr hard hud har ganske lang og hard, men resultatet er verdt det.
 For utvinningen vil hamstre på medisiner som selges i apotek. Eller du kan be om hjelp i skjønnhetssalongen eller en spesialisert klinikk, som vil avlaste deg fra pesky blemmer med en laser, som slipe og rozm'yakshyt herdet områder.

 Behandle tørre hard hud på føttene, enkel og rask


 Her er oppskriften der, uten noen spesiell innsats, kan du effektivt behandle tørr mais. Du kan ikke være lat. Du må sørge for vanlig brus, såpe skuffer. For å gjøre denne løsningen per liter vann Ta en spiseskje raskroshennoho såpe og legge til tre teskjeer med natron. Holde føttene i væsken i førti minutter, otskoblyte tørr, herdet hud med en pimpstein, tørk føttene og Spre fuktighetsgivende, nærende krem.
 Hvis blemmer er veldig sår, så dette bør legge litt væske mangan, salt og holde føttene i over førti og tjue minutter. Tørk føttene etter inngrepet ikke skal være. Etter prosedyrene, vil du føle stor lettelse.
 Også, i tillegg til ovennevnte metode kan kurere tørre hard hud på føttene og bruke olje. Det spiller ingen rolle hva slags olje du bruker - oliven eller mais, så lenge den hadde en beroligende effekt. Spesialolje fra mais kan kjøpes på apoteket. Å eliminere maisolje dukkert enkel sokk og sette den på natten, etter å ha slått polyetylen bære en annen sokk. Morgen vil du finne at korn er kraftig forbedret, vaske opp og pimpstein poskoblit mais. Denne fremgangsmåten er svært effektiv.
 I tillegg til disse metodene, kan du prøve å kvitte seg med hard hud og tørr ved hjelp av tradisjonell medisin. Det kan godt hjelpe enkel bue. Pakk løk velling sted hvor mais, la over natten, og så skal du gjøre det samme prosedyre som med olje.  
Яндекс.Метрика