Fjerne vorter laser barn
 Vorter - en benign tumor i huden forårsaket av humant papillomavirus. Dag finnes mer enn 100 arter av viruset, hvorav mange gir opphav til vorter og papillomer. Smitteoverføring skjer gjennom kontakt, gjennom husholdningenes forbruk, så utseendet på vorter hos barn - et svært vanlig problem. Og frosker i det, i motsetning til det mange tror, ​​er ikke å klandre.
 Hvis du legger merke til vorter i et barn, bør du rådføre deg med en ekspert. Infeksjon papillomavirus utgjør indirekte en krenkelse av barnets immunforsvar, så bør konsultere en immunolog og resepter for å gjenopprette immunstatus.
 Det er umulig å fjerne vorter laser barn under forkjølelse, mens i akutte herpes.

 Indikasjoner for fjerning


 Fjerne vorter laser barn anbefales hvis de forstyrre barnet eller forårsake psykologisk ubehag. Sårbare barns sinn kan bli alvorlig skadet på grunn av feil utseende. Med disse formasjonene på huden skjemmende mange barn kan ha problemer med å kommunisere med andre. Fjerne vorter vil unngå utseendet av isolasjon og mindreverdighetskomplekser. Bli kvitt vorter er nødvendig hvis de befinner seg i underlivet og mistenkt muligheten for malignitet (malignitet) svulster.

 Hvordan fjerner jeg vorter laser barn


 Husk at å fjerne vorter - et alvorlig inngrep som skal utføres i spesialiserte medisinske klinikker, ikke i skjønnhetssalonger.
 Fjerne vorter laser barn utført under lokalbedøvelse (vanligvis injeksjon Articaine), så fjerningen smertefri, bare dårlig skudd. Det er flere måter å laser behandling for svulster:

 karbodyoksydnыm laser ved hvilken koagulering av blodårer;

 эrbyevыm laser, mens du fjerner vorter fordampingen oppstår i lag med vev.

 Etter fjerning av vorter på stedet tørr skorpe dannes, noe som eliminerer mest i to uker, og etterlater ingen arr. På tidspunktet for rehabilitering er anbefalt å begrense kontakten med det behandlede området med vann, unngå direkte sollys og kosmetikk.
 Med laserbehandlinger kan fjerne vorter i ansiktet, hender, nakke og andre deler av kroppen.  
Hva skjer når jeg fjerner vorter laser
 Laser fjerning av vorter, vorter og andre hudkreft - er en av de mest gunstige måter å takle moderne hudproblemer. Denne metoden er så sikker at selv brukt i behandlingen av barn, og operasjonen for å fjerne den ubehagelige utvekster på huden er gjort meget raskt og praktisk talt smertefri.
 Hva skjer etter laser fjerning av vorter, kan du enkelt finne ut fra behandlende kirurg. For tiden er det flere typer hud formasjoner. Dette genital warts, papillomer, keratomy og hemangiom. Fjern hver av disse tumorene er forskjellige, av hvilke den legen.
 Også klinikk som spesialiserer seg på behandling av slike problemer har vanligvis mye av visuelle hjelpemidler og fotografier å tydelig informere pasienten for å lage bråk kan ytterligere spredning av vorter og andre hud svulster på hvordan laseren koagulering, og ser ut som huden etter operasjon.

 Hva skjer etter laser fjerning av vorter?


 Generelt kan vi si at kirurgi ved hjelp av laser utstyr er helt ublodig, er virkningsmekanismen rask laser koagulering av vaskulære svulster, etter som fortsatt er rene og tørre fordypninger i huden. Men ikke bli opprørt - dette mykrovpadynka vil være på huden til pasienten bare 7-10 dager, og deretter forsvinner sporløst.
 Det som skjer etter laser fjerning av vorter, kan sammenlignes med effekten av lett sliping - i løpet av prosedyren vorte fjernes fra huden lag på lag, som følge av sin snart vil det være nesten ingen spor.
 Men etter operasjonen ikke glem om videre behandling. Etter fjerning av vorter er bare det første trinn. Fordi vorter er et resultat av en virusinfeksjon lesjon organet må utføre en rekke sikkerhetstiltak for å hindre gjentakelse av svulster. Vanligvis pasienten tildelt ulike medikamenter for å styrke immunforsvaret og ødelegge av viral organisme.
 Dessverre, når alle ytre tegn forsvinner virus infeksjon som oppstår etter laser fjerning av vorter, mange pasienter kan fredelig for deres helse, ignorerer de ovennevnte forebyggende tiltak. Dette fører til en ny fremvekst av svulster, redusere behandlingsresultater til null.
 Så å bli kvitt virus som forårsaker vorter kan betraktes som et viktig og nødvendig skritt i behandling, som ikke bør bli neglisjert hvis du ønsker å lykkes i behandling.  
Fjerne plantar vorter med flytende nitrogen
 Plantar warts - en flat warts på bunnen av foten. De presser vekten av hele kroppen, slik at de kan ta ulike former, men ofte føre til store smerter når han går. Vanligvis vorter i foten er ikke lett å utlede fra en tykk hud, dypt i de kan slå rot.

 Vorte eller mais?


 Vorte - en svulst forårsaket av et virus. I motsetning til mais, konvekse og fylt med væske inni, er vorte hardt øverste laget av huden på det ikke elastisk og uten skinn mønster. I tilfelle av vorter bør du ta kontakt med din hudlege og vurdere fordelene ved dette alternativet som å fjerne plantar vorter med flytende nitrogen.

 Fjerne vorter kjemiske metoder


 På hælen vorte kan føre kjemikalier som fører til utryddelse av huden, noe som gir en lignende effekt som å fjerne plantar vorter med flytende nitrogen. Det kan være salpetersyre eller tryhloruksusnaya, konsentrert hydrogenperoksyd, 8% suspensjon podofillin blandet med bly tape. Kan brukes narkotika solkoderm, kolodylyn, ferezol og andre.

 Fjerne vorter fysiske metoder


 I cryodestruction (fjerne plantar vorter med flytende nitrogen) kan bruke til dette formålet laser, elektrokirurgi (ved hjelp av elektrisk strøm), konvensjonell kirurgisk skalpell. Disse metodene varierer noen ganger ytterligere helbredende evner av arrdannelse på huden, bør behovet for å bruke bedøvelse, så beslutningen om å fjerne plantar warts metode strengt individuell og gjøres kun etter avtale hudlege.

 Fjerne plantar vorter med flytende nitrogen


 Metoden cryodestruction er at hælen vorte satt noen få dråper av flytende nitrogen med en temperatur på - 196 ° C. Denne ekstremt lav temperatur fører til frostskader og tap av det øverste laget av huden med sted der vorte - kryoozhoh. Et par dager senere, død hud fjernes kirurgisk verktøy. Etter en dag eller to i løpet av andre undersøkelse legen sjekker for å se om det vorte er helt tapt og om nødvendig, gjenta prosedyren cryodestruction. Denne fremgangsmåten er litt smertefullt (men ikke nok til å bruke anestesi) krever flere besøk til legen, men etterlater arr.  
Fjerne plantar vorter nitrogen
 Vorter er godartet dannelse på huden som ikke ser estetisk, og plantar vorter også bringe mye ulempe i gang. Derfor er deres utseende et ønske om snarlig avhending av disse problemene.
 En av de mest populære metoder for behandling er å fjerne plantar vorter nitrogen. Denne metode anvendes i hvilken som helst type av vorter og selv er egnet for behandling av barn.
 Plantar warts er funnet på føttene og forekommer med økt svette føtter. De er svært smertefullt og begrense fri bevegelighet rettigheter.
 Søke behandling på klinikken hvor tilbringe fjerne plantar warts nitrogen nødvendig i følgende tilfeller:

 ved endring av farge, form og størrelse av vorter;

 blødning fra utdanning;

 økt sykelighet vorter;

 Slike symptomer i vorter som kløe, smerte, brennende,

 det store antallet vorter.

 Fjerne plantar vorter nitrogen


 Denne behandlingsmetoden er bruken av lave temperaturer. I en annen måte, er denne teknikken kalles Cryodestruction. Behandling av vorter ved hjelp av lokale frysing resulterer i fullstendig tap av svulst.
 Fjerning av plantar vorter bære nitrogen applikator, som presses inn i overflaten av vorten, strammer sin struktur og gjør blek. Et minutt fotavtrykk stigninger, reddens og i stedet dannet epidermal blære. En uke senere, alle tegn på betennelse er, det er bare en rosa flekk på stedet vorter.
 Cryodestruction har en gunstig effekt på menneskekroppen, normaliserer metabolisme, fremmer dannelsen av hormoner som stabiliserer den generelle tilstanden, smitter ikke blod, så er denne metoden blodløse.
 Det er flere kontraindikasjoner mot bruk av nitrogen, høyt blodtrykk, epilepsi, angiospasm, følsomhet for nitrogen og intoleranse.
 Fjerning av plantar vorter nitrogen forårsaker ubehag, smerte, tilstedeværelse av blæren pasienten ikke kan gjøre enda et skritt. Behandling av denne sykdommen langvarig eksponering blir gjentatt fem ganger med noen avbrytelser. Det særegne nitrogen er at frysing skal berøre kun til vorter uten å skade den friske huden rundt det.
 Plantar warts - tegn på virussykdom som overføres gjennom hverdagslige gjenstander. Noen ganger er disse svulstene kan ozlokachestvlyatsya, så identifisere vorter, spesielt komplisert og endres, bør det være så snart som mulig for å se en spesialist.  
Яндекс.Метрика