Hvordan styrke bein og ledd?
 Tidligere sykdommer i ledd og bein lidd stort sett den eldre generasjonen, nå er svøpe av vår tid, som har ikke bare voksne, men også unge mennesker. Tynning av bein, kan svekke leddene gå helt ubemerket, men etter hvert utvikler seg til sykdommer som osteoporose, leddgikt og artrose. I stedet for å sitte og vente da vil være det første signal om nærvær av sykdommen kan bli forhindret for å forbedre ben-skjelett og ledd fremover bare være gunstig for helsen, selv i høy alder. Bones utføre en av de viktigste funksjonene i kroppen, og gjøre muskel- og skjelettsystemet. Sterk bein system - er nøkkelen til helse, er det ikke rart folk visdom sier: "Enn bein og kjøtt naroste". Benskjørhet fører til skjørhet, og selv med en liten smell kan brekke eller sprekke, så du bør ta vare på det før turen til legen med dette problemet. 
 Mat, vitaminer og enkleste tiltak som fremmer sterke bein
 1.  De viktigste byggesteiner, som i løpet av livet krever menneskelig skjelett er kalsium. Daglig rate på hver person - 1000 mg. Kalsium-rik mat som melk, melkeprodukter, ost, hard ost. Hvis du er laktose intolerant, vi i dag produserer meieriprodukter uten laktose. Kalsium finnes i store mengder og i alle typer kål.
   Urter (dill, persille, etc.) er sammensatt av vitamin C, B1, B2 og ord som inneholder kalsium, kalium, jern, fosfor.
   Marin fisk, vaktelegg, egg, lever inneholder vitamin D, som fremmer absorpsjonen av kalsium i kroppen. Dessuten blir det menneskelige legeme vitamin når de utsettes for sollys, slik at hvis det er mulig bør det være mer ofte utendørs på solrike dager.
   Hvis du bestemmer deg for å ta medisiner som inneholder kalsium uten resept, sørg for å ta hensyn til. Det skal spesifiseres og vitamin D, så vel som syntetiske kalsium kan riktig assimilert av kroppen uten at dette vitamin, noe som resulterer i dannelsen av steiner.
   Vitamin A er involvert i dannelsen av bein, men ikke glem at det absorberes bare i forbindelse med fett (vegetabilsk olje).
   Mat rik på vitamin C, fremme kollagen syntese av benvev.
  Hvordan styrke bein og ledd?

   Kjøtt, frokostblandinger, egg inneholder fosfor, bidrar til bedre utvikling, restaurering av bein.
   Øvelse ikke bare forbedrer egenskapene til kroppen, men også styrke bein. En enkel "spiser" kalsium uten å rulle livsstil ikke beskytte mot benmasse nedgang.
   Det bør redusere dose konsumert per dag i kroppen av soda, kaffe, te, et stort antall av raffinerte matvarer, ettersom disse produkter er "vasket" kalsium.
   I bokstavelig forstand, er mennesket består av hva han spiser. Hvis maten ikke er balansert med økt tilstedeværelse der semis, da den normale driften av, kroppen i første omgang er det nødvendige komponenter av bein, noe som gjør det sprøtt. Se menyen, og slå den inn i de nødvendige matvarer som inneholder næringsstoffer.
   På de negative effektene av røyking på lungene, hud, negler, hår, ringer på hvert hjørne, men det gjør bein porøs overflate, legge grunnlaget for sykdom.
   Skjøter og deres arbeid
   Ledd - en mobil tilkobling bein. De opererer hver dag, selv når stillesittende livsstil. Takk til dem, er det bevegelse av knoklene ikke gnisser mot hverandre, og slettes ikke. Men for dem trenger spesiell omsorg. I skjøten beliggende mellom benene brusk hvis den senker, mister skjøten sin elastisitet, den er meget ubehagelig smerte. De krever alltid "makeup", som er hentet fra mat, men hvis ikke, utvikler artritt og artrose.
   Hvordan kan vi styrke leddene?
  1.  Som sterke bein, sunne ledd trenger næring. Noen pølse, halvfabrikata laget av forskjellige vikarer, de har nesten ingen vitaminer, mineraler, og skjøten ikke "spiser" brusk avtar.
   Hvordan styrke bein og ledd?

    Unngå produkter som inneholder fosfater, svekke de mobilitet. Dette produkter som brus-vann, konsentrert melk kjøp bakepulver for deigen, krabbe pinner og mer.
    Leddene trenger også kalsium fordi melkeprodukter ikke bare styrke dine bein.
    En viktig komponent i bindevev og mizhsuhlobovoyi væske er hyaluronsyre. Til nummeret hennes ikke redusere, bruke produkter med mukopolysakkarider. De finnes i tang, sjømat, i brusk fisk, dyr og fugler som er forberedt gelé, gelé, holodtsы, sterk buljong.
    Kroppen trenger alle vitaminer, men et stort antall ledd som trengs vitamin D, C, E, K, B, A.
    En spesiell plass i den forbedrede funksjon av leddene ta flerumettede fettsyrer, en god del til stede i marin fisk.
    Glatte, langsomme strekninger og øvelser som ikke tar lang leveringstid leddene i tone.
    Hvis du trener, kjører på en hard overflate, velge de riktige skoene, som reduserer belastningen på leddene.
    Sykdommer i muskel- og skjelettsystemet er sprang og grensene til tittelen "Sykdommer i århundre", så husk at skjønnhet kommer innenfra, ikke forsømme din helse, selv uten åpenbare komplikasjoner i kroppen. Lettere å styrke bein og ledd er, hva du skal gjøre etter deres behandling.  
Hvorfor knaser beinDe fleste av leddsmerter, lærer vi ikke pensjonert, men i en ganske ung alder. Først knaste vanligvis oppfattes ganske rolig: okay, fikk feil ben eller nakke er ikke så returnert. Vi begynner å lure på hvorfor crunching bein når knase kommer med mye smerte er følbar. Selvfølgelig, det samme kan ikke knase bein (hvis ikke brutt). Krisen skjøter av forskjellige sykdommer. Ofte er disse sykdommene føre til begrensning av bevegelse, til å sove. Vurdere årsakene knase leddene.
Hvorfor knaser ledd?
Den viktigste funksjonen til felles - gi mobilitet omkringliggende bein. Benene i leddene i leddene er dekket med leddbrusk. På samme sted er en kapsel med leddvæske, som fremmer bevegelse og reduserer friksjons bein. Binder alle disse forbindelser sener og leddbånd.
Så hvorfor crunching bein? Ifølge leger i denne forbindelse ofte spriker. Ring flere grunner:
1. Det relativt høye mobilitet av skjøten eller hypermobilitet. Denne grunn - den vanligste. Ofte er det et problem hos kvinner. Selv i sin ungdom i kroppen dannes litt modifisert kollagen er i stand til å forbedre elastisitet av vev. Slike genetiske egenskaper føre til hypermobilitet i leddene, noe som gjør dem mer mobile.
2 Ulike betennelse i muskler og ledd - leddgikt. Betennelse endrer vanligvis overflaten hryaschevydnoy vev. Brusk og dermed mister sine glatthet, ruhet vises som hindrer deres mobilitet.
4 traumer, frakturer, bein knaser nøyaktig når. I tillegg brudd føre til endringer av muskler, leddbånd.
5 Når kant leddene bryte outs tilfeldighet leddflatene. Nå gjelder forekommer på et tidspunkt når skjøten er på sin plass. Det er derfor crunches når den bøyes kneet, ryggsøylen, mens utretting ryggen, ben og så videre. D.

6 Age "slitasje" felles øvelse eller gale, svake ledd.

7. Salt i leddene, som fører til avbrudd av elastisiteten i muskelvev.
8 De genetiske egenskapene til organismen.

9 Forverring av en eksisterende slitasjegikt.


10 Nedfall av kalsium.

Hvorfor knaser bein

Når beinknusende å gjøre?
Hvis leddene begynte ikke bare poskrypыvat, mens de motvillig følte smerte bør begynne behandlingen.Men først konsultere legen din. Behandlingen kan være flere metoder:
- Noen ganger leddene heller bare slappe av, må du ikke legge sin tid;
- Alternate sitter bak et skrivebord med turer i et par minutter. Dette vil forbedre blodtilførselen til området av pasientens felles, gjenopprette metabolske prosesser;
- Svømming og yoga redusere belastningen på leddene;
- Gi opp de høyhælte sko;
- Bruk spesielle enheter for å gi midlertidig ledd eiendom - ortoser som er løst ved hjelp av belter;
- Ofte for behandling av beinknusing ved hjelp av anti-inflammatorisk krem;
- For å reparere skadet vev i ledd som benyttes for behandling av chondroitin sulfat og glukosamin sulfat, som har egenskapene til elastisitet og volum gjenopprette artikulære vevene;
- Ofte brukes til å behandle felles profesjonell massasje behandling ved hjelp av gels eller salver;
- Kanskje ganske vanlig bruk i dag kosttilskudd (kosttilskudd) i samråd med legen din.
Men i de fleste tilfeller, for å bli kvitt problemer med ledd og bein trenger langsiktig omfattende behandling.
Folk rettsmidler for behandling av beinknusende
- Bay blad bidrar til å frigjøre legeme av salt. For kjøttkraft 20 blader av laurbær og to kopper kokende vann i en termos insistere på minst tre timer. Denne mengden kjøttkraft mangler en dag. Det er viktig å drikke små slurker. Varighet av behandlingen - tre dager. Før behandling er nødvendig å tømme tarmen.
- Rye vodka og honning vil bidra til å helbrede leddene. Rye - 250 gr. - Kok i to liter vann. Hell det er en halvkilo honning og en halv liter vodka. Permisjon for å sette mot i 21 dager. Drikk en skje med skjær tre ganger om dagen før måltider.
- Tinktur pepperrot og honning kan brukes to ganger i året. På fem hundre gram honning bør tas kilo pepperrot root. Koke. Hold blandingen i kjøleskap.
- Spis ost i stedet for aske. Gjør det enkelt på vanlig melk og kalsiumklorid. Å forberede kalsinert rå melk varmes opp til 50 grader, tilsatt kalsium (3 ss. Skjeer i en halv liter melk). Den resulterende ost press gjennom cheesecloth.
- Pinjekjerner fylt med alkohol i 20 dager, ta planen: to dråper til 22 dråper og rygg. Fortynnet med vann.
- For behandling av sykdommer i ledd hjem rettsmidler er også brukt: Comarum gress, Hog livmor som likører, brandy kastanjer, kokt ris, utvannet eple cider eddik med honning, fersk tomat juice pakker av reddik og pepperrot, gran olje som omslag, diuretika og planter al.
Hvorfor knaser bein

Forebygging av sykdommer i bein og ledd
Forebygging av sykdommer i ledd og bein anbefales siden sin ungdom. Spesielt hvis du har en genetisk predisposisjon for slike problemer. Her er noen tips for å forebygge sykdommer i bein og ledd:
- I sport, vær forsiktig konsultere med en profesjonell trener, unngå brå akselerasjoner;
- Vær forsiktig i livet, vel forvente at deres evner, ikke perenapruzhuyte kroppen;
- Hold orden på din vekt, overvekt betydelig øke belastningen på skjelettet og ledd;
- En vane å klikke knokene fører til tap av mobilitet, hyppige skader tidlig slitasjegikt;
- Med forbehold om regelmessig kontroll, røntgen, CT;
- Gå til bassenget, svømming er en utmerket forebygging av slitasjegikt,
- Spis mat rik på kalsium;
- Drikk rikelig med væske.
Overvåke helsen din og leddene dine vil alltid være så ung!
Knase i leddene? Hva gjør jeg? Rådet mester fitness.
Яндекс.Метрика