Hog livmor i endometriose, ufruktbarhet og livmor
 Mange er overbevist av erfaring at ofte gir de beste urte behandlingseffekter enn medisinering gjort på fabrikken. I naturen er det nok av urter som er i stand til å lindre eller kurere sykdommer som konvensjonell medisin kan ikke hjelpe. Naturligvis er det nødvendig å samle urter i en stund, også trenger å tørke dem med omhu. Fordi disse prosessene er best overlatt til erfarne folk. Ikke delta i egenbehandling og selvforeskrive deg noen infusjoner og decoctions. Før du starter behandling med urter, er det best å ta kontakt med legen din.
 Det er urter som hjelper i behandling av "kvinnelige" sykdom. For eksempel, en stor suksess med damene nøt ortyliya ensidig - populært kalt høyereliggende livmor.
 Den helbredende mirakel urt
 I manges ortyliyi sided "name": det kalles gress eller tre vin pærer, eller bokotsvetkoy oregano, salt borovynkoy eller kløft, womanish dignitary eller høyereliggende livmor. Ofte er denne urten funnet i kalde kanter. Den vokser i barskog og blandingsskog, men noen ganger kan det bli funnet i raviner eller våtmark. Borovynka blomstrer på forsommeren, og frøene modnes i august.
 Denne gress inneholder vitamin C og organiske syrer, hydrokinon og kumarin, kobber, sink, jern og mangan, flavonoider, arbutin og titan. Tradisjonell medisin for lenge siden lært å bruke kraften til denne mirakel urt, fordi det styrker immunforsvaret, normalisere hormoner, en utmerket anti-inflammatorisk og smertestillende middel. Derfor er foreskrevet for behandling Borovyi uterus pyelonefritt, mastitt, cystitt, livmor, adneksitt, endometriose og andre sykdommer.
 Kontraindikasjoner og bivirkninger av høyereliggende livmor
 Ikke bruk decoctions og infusjoner av urter, hvis idiosynkrasier eller allergisk til dette anlegget. Vi anbefaler ikke sin aksept under graviditet og amming. Ortyliya inneholder noen giftige stoffer, kan de forårsake leverskader og rus. I tillegg antikoagulantia som finnes i dette anlegget, i stand for alvorlig blødning fordi borovynku ta under menstruasjon forbudt.
 Husk at bruk av høyereliggende livmor med fibroids, adnexitis eller annen sykdom kan gi bivirkninger. Hvis du har kvalme, hodepine eller tyngde i magen bør du slutte å bruke borovynky. Ikke glem at instant healing magi skjer, behandling høyereliggende livmor - en lang prosess. I de to første ukene av sykdommen kan også forverres, og positive resultater må vente.
 Hog livmor i endometriose
 Fra Endometriose rammer mange kvinner. Denne sykdommen er den overdrevne proliferasjonen av endometrium (livmorslimhinnen vev). De fleste kvinner har en tendens endometriose 30-50 år, men det skjer i unge jenter. De fleste sykdommer er forårsaket av betennelse i bekkenet, abort, hormonelle eller immunsykdommer. Hos kvinner med endometriose er sterke smerter i nedre del av magen, livmor blødning og misbruk syklus.
 Komplikasjoner av denne sykdommen er ondartede svulster og infertilitet. Så sørg for å behandle endometriose. I avanserte former av sykdommen hos pasienter som sendes for laparoskopisk kirurgi, der endometrialvekst fjernet peis. Det er bedre å starte behandlingen i de tidlige stadier av sykdommen. Mange gynekologer sammen med medisiner anbefaler sine pasienter å ty til ortyliyi da dette anlegget reduserer betennelse, bidrar til å stabilisere hormoner, reduserer endometriose og bidra til å avlaste adhesjon.
 Å behandle endometriose ta høyereliggende livmor på mange måter. I homeopatiske apotek selger dråper laget av denne urten. Tretti dråper skal fortynnes i et halvt glass kokt vann og drikk en halv time før måltider. Hver dag, bør denne prosedyren gjentas tre ganger.
 Husene borovynky kan gjøre et avkok eller tinktur. For kjøttkraft ta en spiseskje finhakket tørkede urter, hell et glass med kokende vann og kok i ti minutter på lav varme. Etter det bør suppen stå tre timer. Da må det renne og drikke fire ganger om dagen for en spiseskje.
 Anstrøk av høyereliggende livmor for å bekjempe endometriose forberedt som følger: en halvliter god vodka helle to spiseskjeer finhakket tørt gress. Den resulterende blandingen skal sette på et mørkt sted i to uker. Etter dette infusjon drikke tjue dråper en halv time før måltider tre ganger om dagen.
 Hog livmor med livmor
 Statistisk, en av tre kvinner som lider av livmor fibroids - godartede svulster som dannes i livmoren. Mer utsatt for slike svulster i smukke kjønn over tretti år. Når kvinner opplever livmor magesmerter, følelse av tyngde, som lider av tunge menstruasjon. Komplikasjoner av fibroids kan være anemi, infertilitet, føre til at tarmen eller blæren.
 For behandling av fibroider kan bruke alkohol anstrøk av høyereliggende livmor, tilberedes på samme måte som for behandling av endometriose. Selvfølgelig Entre infusjon i tre uker. Det bør drikke 30-40 dråper skjær i en halv time før måltider to ganger om dagen.
 Hog livmor i ufruktbarhet
 I mange år, er dette gresset rette ansett mirakuløse i behandling av infertilitet. Mange av damene som i lang tid ikke kan bli gravide etter behandling ortylyey ensidig skaffe ønskelig baby. Selvfølgelig, man drikke bort borovynku nok for en måned, og andre vil måtte være tålmodig og ta anstrøk av høyereliggende livmor om seks måneder. Gress kan hjelpe bli kvitt ufruktbarhet fordi det eliminerer provoserende og kommissurale prosesser i bekkenet, sliter med hormonelle lidelser.
 Alkohol skjær fremstilles på samme måte som i de to foregående tilfeller. Ta det bør være tre ganger om dagen for 30-40 dråper tretti minutter før måltider. De fleste begynne behandlingen etter menstruasjon. Hver tredje uke for å gjøre ukers pause (han har bare å komme på menstruasjon).
 Hog livmor - en flott plante som bidrar til å bekjempe mange problemer med kvinners helse. I endometriose og fibroids kan det hjelpe kur adnexitis, brystkreft og livmorhals erosjon.  
Folk behandler giktDessverre, slik ubehagelig sykdommer som gikt, er blitt mer og mer, selv i forholdsvis unge mennesker på grunn av sin behandling av problemet oppstår for mange mer akutt. Mange bruker for de forskjellige folk rettsmidler, fordi gikt er kategorisert som kroniske sykdommer, og for å ta potente legemidler i mange år, svært få mennesker vil ha. Samtidig, de fleste gamle hjem rettsmidler, detaljer som har overlevd, kan forbedre pasientens tilstand. Risikoen for gikt er at den ikke bare kan føre til alvorlig smerte, men også resulterer i total eller delvis uførhet.
Hva er gikt
Betegnelsen "gikt" refererer til en metabolsk forstyrrelse hvor det er saltavleiringer av urinsyre (urat) i de fleste av leddene i kroppen. Oftest det påvirker leddene i føttene, fingre, hender, knær, albuer og, dessverre, er vanskelig å behandle, så forebygging av gikt er ønskelig å engasjere unge år.
Urinsyre er slutt metabolitt som dannes i løpet av cellulær aktivitet. Normalt trenger gjennom det plasma fjernes fra kroppen med urin. Hvis cellene i et overskudd av urinsyre eller en person lider av nyresvikt, kan konsentrasjonen av stoffet i blodplasma øker betydelig som nyrer vil ikke ha tid til å trekke det tilbake fra kroppen. Således er det en krystallisering av denne forbindelse og dens avsetning i leddene, som fører til inflammasjon og utseendet av alvorlig smerte.
Gikt angrep vanligvis starter brått, og kan vare i flere dager, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Den offisielle medisin praktiseres symptomatisk behandling av denne tilstanden. Samtidig bruk av folk midler rettet mot gjenopprettelse av balansen i kroppen, noe som eliminerer den meget årsaken til sykdommen. Mest gikt rammer menn over 40 år, litt mindre ofte det forekommer hos kvinner i overgangsalderen, men de siste årene behandling av denne sykdommen må gjennomgå relativt unge.

Hvorfor gikt

Den viktigste årsaken til gikt, så vel som mange andre sykdommer, er usunn livsstil, usunn og uregelmessige måltider med en overvekt av fet, krydret, salt og røkt mat, spise hyppig, regelmessig inntak av alkohol. Risikofaktorer inkluderer også diabetes og høyt blodtrykk, som kan være komplisert med gikt utidige eller feil behandling av disse sykdommene. Noen ganger kan den økte dannelsen av urinsyre forårsaket av en genetisk predisposisjon legeme.
De viktigste symptomene på gikt
Vanligvis gikt begynner med betennelse i en enkelt felles, kne, ankel eller ledd av tommelen til fots. Typisk, for å gjenopprette normal funksjon er ganske vanskelig, fordi den tidligere behandlingen starter, jo bedre. Ofte gikt angrep begynner om natten eller tidlig om morgenen. Dens symptomer inkluderer plutselige undertrykkende og veldig sterk felles smerte, hevelse det, og feber i leddet. Også gikt huden på dette punktet kan bli rød og starte glans. I dette tilfellet, folk rettsmidler bevise uunnværlig, som i den akutte fasen av sykdommen pasienten vil oppleve betydelige vanskeligheter med fri bevegelse. Samtidig populære behandlinger hjelpe dempe intensiteten av manifestasjoner av sykdommen.
I løpet av dagen, kan smerten av gikt være svak, men om natten de igjen forsterket. Varigheten av angrepet varer fra 2-3 dager til flere uker. I fravær av tilstrekkelig behandling forverring av gikt forekommer oftere i prosessen innebærer å øke antallet skjøter som kan til og med føre til deres ødeleggelse. Den vanligste komplikasjon av sykdommen er utseendet giktisk noder (giktisk artritt). Disse formasjonene immunforsvaret i kroppen vår oppfatter som fremmedlegemer, så begynner å produsere hvite blodceller i store mengder, som til slutt fører til alvorlig betennelse i leddene. Også forårsaker gikt utvikling av urolithiasis, fordi zakrystallyzovannaya lett danner urinsyre steiner.
Forebygging av gikt
Det er kjent at en hvilken som helst sykdom er lettere å unngå enn å kurere, og gikt er ikke noe unntak. Å aldri møte en lang og komplisert behandling av sykdommen bør følge disse enkle regler:
• For å hindre forverring av gikt, bør alle forberedelser mot det (spesielt med hensyn til folks eiendeler) tas regelmessig, selv i remisjon.
• lider Svært ofte fra gikt de lange smale er ubehagelig sko. Dessuten er sannsynlig å engasjere seg i behandling av denne sykdommen har folk som har lidd skader i leddene eller overbelaste dem også, for eksempel under intens trening.
• En viktig faktor i utviklingen av gikt er ofte hypotermi og forkjølelse, så det er nødvendig å foreta rettidig behandling av ARI og styrke immunforsvaret.
• I faresonen er også pasienter som lider av høyt blodtrykk, fordi dens behandling brukte legemidler som øker nivået av urinsyre i blodet plasma. Derfor bør du prøve når det er mulig å redusere presset gjennom en rekke folk rettsmidler som ikke har disse bivirkningene.
• Utmerket hjelp forhindre gikt reduksjon av saltinntaket per dag, noe som også bidrar til dannelse av avleiringer i leddene.
• Sørg for å alltid sjekke din vekt, overvekt kan også være en indirekte årsak til gikt, så de trenger å bli kvitt så snart som mulig.
• Til forebygging og behandling av gikt er viktig å fullstendig anmeldelse av kostholdet ditt og la den røkt, grillet kjøtt, syltetøy, eddik, varme krydder og sauser, sjokolade, kaffe, sterk te, kakao, alkohol. Dårlig forenlig med behandling av sykdommen (spesielt folk rettsmidler) bacon, pølse, spinat, bønner, pickles, kokt kjøtt og fisk, reddiker, selleri, sorrel, blomkål.
Dietter for gikt
Selvfølgelig ville behandling av gikt som konvensjonell medisin og folk rettsmidler være helt meningsløst hvis du ikke gjør i det daglige menyen noen justeringer. Dietten i denne sykdommen skal være beregnet til å redusere nivået av urinsyre i kroppen salter. Derfor, diagnostisering av "gikt" fullt mulig bruk av produkter som inneholder en masse av purin-baser.
Fordi selv i behandling av gikt kroppen vår trenger protein, kan du råd til 200-300 gram kjøtt hver uke. Det anbefales å spise den kokt, fordi matlaging under halv finnes i kjøtt purin baser går i vannet. Drikke buljong folk som jevnlig opplever anfall av urinsyregikt, absolutt kontraindisert. Maten skal tilberedes uten salt og pepper, solsikke noen ganger kan det være, men bare etter at kokeprosessen. På dagen kan ikke ta mer enn 1 gram salt, ellers all behandling kan gå til null.
Animalsk fett ikke anbefalt for gikt, er det bedre å erstatte sine anlegg, og deres hastighet er ikke mer enn 10-30 gram per dag. Det går bra med behandling av gikt folk rettsmidler forbruk av melk og melkeprodukter, poteter, egg, brød, diverse frokostblandinger, samt et stort antall av frukt og grønnsaker. Eksperter råder under angrep av gikt er flere sitrus og tomater, som innholdet av puriner mye mindre enn bønner, kjøtt, fisk og erter.
Stor innflytelse på metabolske prosesser i kroppen som kalles faste dager, så hvis du ordne dem selv minst en gang i uken behandler gikt selv i de mest alvorlige tilfeller mye enklere. I disse dager du kan spise grønnsaker å velge mellom (1, 5 kg per dag), frukt (1, 5 kg av epler eller appelsiner), melk eller yoghurt (1, 5 liter) eller ost (en halv liter yoghurt og 400 gram ost). I tillegg, i løpet forverring av gikt i faste dager bør drikke rikelig med væske - minst 1, 5-2 liter mineralvann uten gass eller skjøre te. På andre dager, kan du også bruke juice eller melk. Men helt sulte eller omvendt, å spise for mye hvis man prøver å kurere denne sykdommen, er det ikke nødvendig i alle tilfelle.
Hvordan å behandle gikt folk rettsmidler
Siden gikt er en kronisk sykdom, er dens behandling allment praktisert folk rettsmidler som gjør at pasientene raskt glemme sin eksistens. Fremtredende blant dem er urter. Hvis du bruker dem daglig, vil du legge merke til forbedring innen et par uker. Men at gikt er ikke plaget deg i fremtiden, bør behandlingen være lang nok tid. Du kan prøve følgende oppskrift:
• Fordi urte sammensatte har lenge vært godt etablert i behandling av gikt, bør du bruke følgende metode for å bli kvitt sykdommen. Ta flokk, skitt, gress fiolett tricolor, tyttebær blader, mynte blader, gress, kløver, brennesle, linfrø og urt Johannesurt i forholdet 4: 3: 3: 4: 2: 3: 2: 2: 3. All mix grundig og ta 2 spiseskjeer av den resulterende samlingen. Sett dem i en termos og hell det i en halv liter vann bare for å koke, deretter la det sette mot lageret over natten. Å kvitte seg med gikt, ta en halv kopp med denne infusjonen flere ganger om dagen (helst minst 5).

En full løpet av behandlingen bør ikke være mindre enn to eller tre måneder.

• Til en av de mest effektive folk rettsmidler som brukes til å behandle gikt, inkluderer følgende: Ta blåbær blader, gress Hypericum, humle kjegler, linfrø, knotweed, reinfann blomster og løvetann rot i forholdet 2: 4: 3: 2: 1: 4 4. Bland godt mottatt samling og ta det med to spiseskjeer til som en termos legge en halvliter vann, bare brakt til en byll og venstre over natten. Å behandle gikt en slik måte å være vellykket, ta blandingen tre ganger om dagen for en tredje kopp.
• Hvis du nylig møtt med symptomer på gikt, kan du prøve å bruke til å behandle slike rimelige og tilgjengelige hjem rettsmidler som løk, hvitløk og aloe. For å gjøre dette, hogge løk og halv fem store fedd hvitløk. Ta et blad aloe (bedre å klippe det i anlegget, som har mye av torner), vil det ta litt av bivoks (ikke større enn vaktel egg), gjør alt inn i en liten kasserolle. Legg en spiseskje smeltet smør blandingen og legg på en liten brann. Når det koker, holde kjelen på bålet et minutt, fjerne den fra varmen og rør alt godt. Etter avkjøling, gjelder denne strukturen for å gjøre en ren bandasje og sjal over natten. Selv i de mest avanserte tilfeller av gikt snart vike.
• Hvis du foretrekker en påvist folk rettsmidler, kan du spare mye penger på medisiner. Stor påvirker kroppen i gikt blanding av løk, hvitløk og tyttebær, som gjør dette. Hakk løk 300 gram, 200 gram hvitløk og koble dem med 0, 5 kilo forhånds mashed tyttebær. Dette bland godt og la i en lukket beholder i mørket over natten. Deretter legge til mix kilo honning og bland alt igjen. For å bli kvitt gikt til enhver og alle stadier, ta blandingen tre ganger om dagen i en teskje i 15-20 minutter før et måltid.
• Finhakk løk 300 gram, som er en av de grunnleggende middel for å behandle gikt, og legge til det 600 ml tørr hvitvin og 100 gram honning. Sett blandingen i et kjølig mørkt sted i to dager og noen ganger riste innholdet. Deretter press og ta 2-4 spiseskjeer om dagen.
• Merkelig nok, men de mest effektive tradisjonelle behandlinger for gikt inkluderer de vanlige gulrøtter. Hver dag, bør det tas minst 100 gram. Rist gulrøtter på et fint rivjern, bland med en spiseskje solsikkeolje og spise frokost.
• I andre fantastiske hjem rettsmidler som brukes til å behandle gikt, er en sitron og neper. Kokte neper slipe til grøtaktig tilstand og brukes på betente ledd. Sitron er utarbeidet som følger: ta fire sitron og tre fedd hvitløk, sitron ekstrakt alle frø, hvitløk ren og alt kjøttdeig. Massen er fylt med 7 kopper vann bare for å koke, rør og la for en dag. Blandingen ble filtrert og tatt en gang om dagen for to spiseskjeer med fasting.
• ss hakket revet pepperrot helle to kopper kokt vann bare og argumentere for timer. I ekstrakter av våt gasbind og satt i gikt angripe det til betent felles.
• vaselin og topolynыe nyre (tidligere finhakket) blandet i et forhold på 1: 4 og anvendes som et omslag for smertefulle ledd.
• 5 dråper ren maur alkohol blandet med vann i en mengde på én spiseskje. Bruke denne blandingen som sliping. Bruk den bare på hovne ledd, forsiktig stryke den oppover.
• Noen ganger denne sykdommen pasienter behandlet med bie stikk, men dette ganske ekstrem måte egner seg bare for de som er allergisk mot bee gift.
• jordbær dekket med sukker i forholdet 5: 1. Blandingen ble infusert i 5 timer og deretter filtrert. Juice butikk i en emaljert gryte og drikke på tom mage tre ganger om dagen for en halv kopp.
• Blomster lilla strømmet uten utrambovyvaya i halvliter flasker og oppover. Deretter fylle den med alkohol eller vodka og la til å sette på et varmt sted i 3 uker. Blandingen blir deretter filtrert og tatt på tom mage tre ganger daglig 30 dråper i 3 måneder.
• 50 gram mullein blomster hell en halv liter alkohol eller vodka og tilført i to uker. Dette er en utmerket smertestillende gikt, som raskt avlaste deg fra smerte.
• En spiseskje med reinfann blomster helte et glass vann bare for å koke. Blandingen ble tilført i 2 timer, pre-pakket. Deretter filtrere og drikke det 20 minutter før måltider fire ganger om dagen på en spiseskje.
• En spiseskje av selleri (helst bare gravd) helle to kopper vann bare koke. Ingredienser bør stå i 4 timer, mens kapasiteten på hans behov for å vikle seg godt. Deretter press og drikke fire ganger om dagen for en halv time før et måltid til to spiseskjeer.
• 20 gram quinoa helle et glass vann bare for å koke og la til å sette på en stund. Stoffet drikk koppen tre ganger om dagen.
• 20 gram eldre blomster helle en liter kokende vann og la til å sette over natten i en termos. I morgen, belastning og drikke 3 kopper om dagen.
• 4 ss storfe brygge 5 kopper vann bare for å koke. Blanding argumentere i 8-10 timer. Drikk det en halv kopp tre ganger om dagen.
• Tre spiseskjeer Hypericum pour 4 kopper vann bare for å koke. Blandingen ble tilført i 2 timer og deretter filtrert. Ta del på tom mage tre ganger om dagen for en tredje kopp.
• Hell 20 gram knuste friske blader av unge valnøtt glass vann bare for å koke og la stå i 20 minutter. Ta tre ganger om dagen på en spiseskje.
Bruk bad gikt
I gikt terapeutiske bad raskt avlaste deg fra alt ubehag. Ofte de bruker disse oppskriftene:
• Et par kilo ferske knuste blader av bregner, helle 10 liter bare kokt vann og la det trekke i en time. I infusjons bør dyppe en hånd eller fot av de berørte ledd minst 25-30 minutter. Bad gitt i 12-15 dager. Hvis du har flere betente ledd, anbefales det å ta felles bad og med sove på madrasser med bregner som fyllstoff.
• Fire kopper tørkede blader hyllebær helle 8 liter kokende vann og holdt på svak varme i 25 minutter. Anstrengt kokes helles inn i badet, og temperaturen må være minst 37 grader. Lokalt ta denne bad i 15-20 minutter totalt - for en halv time.
• 2 kopper jordbær, pund hakket einerkvister helle 10 liter vann bare for å koke. Blandingen får stå over middels varme i et lukket emaljerte beholdere i 20 minutter. Sil suppen, blir det lagt til badet, varigheten av disse skal ikke overstige 15 minutter. Ikke ta denne bad med nyre- eller respirasjonssvikt, sykdommer i sirkulasjonssystemet.  
Яндекс.Метрика