Hvordan bli kvitt bygg i øyetBygg - en betennelse i talgkjertelen, som ligger på kanten av århundret. I herrer sterkt immunforsvar, vil det snart forsvinne. Men med dårlig immunforsvar kan være flere bygg. Dette påvirker kroppen, øket kroppstemperatur, forringes humør.
Førstehjelp for bygg
Sykdommen begynner med kløe, noen dager er det en byll, som senere pauser. Fremveksten av bygg kan være forårsaket av en infeksjon som kommer inn i kroppen når gned seg i øynene med skitne hender. Noen ganger er det et signal om at immunsystemet har sviktet. I noen tilfeller bygg kan vises på grunn av sykdommer i magen, diabetes. Hvis betennelse på øyelokkene blir vanlig, er det mulig at kroppen avle ormer.
Hvis bare det var bygg, kan han fjernet av kauterisering. Men vær forsiktig og unngå å falle materiale i øyet. For kirurgi kan bruke grønn maling, alkohol eller jod, forårsaker dem til bomull knopper og øynene lukket tett. Å drepe infeksjonen, er det nok til å holde en pinne i 5 minutter.
Metoder for å bli kvitt bygg
Hvis den inflammatoriske prosessen har nettopp begynt, den tar opp hans rettidig behandling kan raskt og trygt bli kvitt bygg. Først av alt, la oss begynne å dryppe minst fem ganger daglig øyedråper.
Når bygg kan hjelpe og hardkokt egg. Pakk den i en tynn klut, må du kjøre dem til betent øye i 10 minutter minst fem ganger om dagen. Før det kan smøre bygg ekstrakt av propolis på alkohol. Du bør også ta dette i infusjon etter oppløsning det i en halv liter varmt vann.
Raskt bli kvitt øyebetennelse og hjelper denne metoden. Ta bomullspinner og fukte med alkohol nastoytsi jod. Spre jod bygg før du går til sengs. Innen minutter kan du søke på øyelokket noen salve for øynene.
I topisk behandling av inflammasjon og er effektiv intern medisinering. For dette formål er egnet som antibakterielle midler som legen foreskrevet og naturlig. For eksempel kan du helle en kopp kokende vann, to spiseskjeer finhakket blader og blomster av Echinacea. Etter to stoffet bør renne, ta tre ganger om dagen for en tredjedel kopp behandling - minst 7 dager. Echinacea vil mobilisere immunforsvaret og betennelse vil være raskere.
Hjelper kur bygg og te fra blomster av calendula og kamille. Det skal konsumeres i løpet av en uke. En teskje av urter for å helle 0, 25 liter vann, la stå i en time. Strain, en te drikke, og gjøre ham til en fuktighetskrem for betent århundre.

For perioden for behandling av betennelser i øyet må avstå fra å bruke noen kosmetiske produkter for å forhindre tilbakefall av sykdommen.
Hvor å behandle bygg i øyetBygg - en sykdom hvor betent øyelokk ekstrem, det er infeksjon av talgkjertel og hårsekken. Tegn på bygg vet nesten alle: først starter kløe, hevelse deretter vises, og etter to eller tre dager dannet gulaktig hode. I sin åpnings synlig puss. Hvordan å behandle bygg riktig kjenner noen. Og bare noen få gå til legen.
Årsaker
Før du håndtere problemet, må du finne ut hvorfor det skjedde. Noen mener at det er bygg grunn chill. Faktisk er den viktigste grunnen - en bakteriell infeksjon. Kvinner lider av det mer enn menn, som når du søker makeup ofte berører øyet. I dette tilfellet må du følge enkle regler for hygiene - bruk individuell sminke, vaske børsten etter bruk. Sannsynligheten for å fange infeksjon er stor, hvis du bruker andres håndkle berørings øynene med skitne hender. Utsatt er personer som mangler vitaminer i kroppen. Fremveksten av bygg kan være forårsaket av redusert immunitet og arvelige faktorer. Sykdommen viser at immunsystemet ikke fungerer som det skal.
Hvor farlig bygg
Sykdommen er bare farlig hvis den forblir ubehandlet eller gjør det galt. Du kan ikke presse pus, da dette kan føre til et mangfold av smitte gjennom blodårene, noe som resulterer i hjernehinnebetennelse kan tjene eller blodforgiftning. I dette tilfellet, trenger seriøs behandling på sykehuset. Ufarlige tilsynelatende termiske prosedyrer kan ha negative konsekvenser. En annen fare er at bygg kan være en manifestasjon av andre sykdommer som chalazion som bare kan kureres med kirurgi.
Behandling
Å kurere bygg, bør du kontakte legen din. Men å gi en førstehjelp alle kan. Ikke bruke sminke, ikke bruke en kosmetisk prosedyre er ikke presset bygg. Så snart han var, kunne cauterize alkohol eller en løsning av strålende grønn. Bruk spesielle øyedråper. Selv ikke moden bygg, legge tørr varme, for alltid legge salver, under hvilke er antibiotika. Dersom bygg ledsaget av feber, er nødvendig uten bruk av narkotika. Legen vil mest sannsynlig foreskrive UHF terapi. Det løser effektivt problemet. Ved fordeling prosess - økte smerter, hovne lymfeknuter, rødhet, hevelse - anbefales mer alvorlig anti-inflammatorisk behandling med antibiotika. I noen tilfeller er kirurgi anbefalt.
Hvordan kurere bygg folke måter
Behandling av folk rettsmidler kan ikke være like effektivt, men det skader ikke øyet.
Når kanten av århundret smertefull rødlig hevelse fest for øyet våt klut eller komprimere med svak kamille varmt.
Forberede et avkok av linfrø, legg den i en gasbind pose og fest den til bygg.
God hjelp lotion med aloe blad juice. For å gjøre dette, klippe arket med planter, vaske det og sette to timer i kjøleskapet, noe som resulterer fortynne juice med varmt kokt vann.
Tørk store øyelokk renset rå fedd hvitløk.
Du kan sette øyet nehoryachee kokt egg.
Prosess bygg rent gull smykker.
Å hindre fremveksten av bygg, følger god personlig hygiene. Ikke rør og ikke gni øynene med skitne hender. Bruk bare for sine kosmetikk og personlig håndkle. Holde immunforsvaret ved å ta vitaminer.  
Hvordan å male henna?

 Henna - et middel for hårfarge, som kom inn i den moderne verden av Midtøsten. Gjør det etterlater lawsonitt betyr at før produksjon av tørket og banket inn pulver. Anlegget har en spesiell lukt, og han har evnen til å fortsette og i malingen.
 Henna helt naturlig, har ingen kjemiske fargestoffer og ikke forårsaker noen skade. Tvert imot, styrker den håret, gjør dem skinne og fjerner flass. Shade kan variere, avhengig av pigmentet av håret, men det meste av kobber eller svakt rødlig.
Hvordan å male henna?

 Derfor velger henna, bør du ta hensyn til etiketten på posen med maling. Det bør være skrevet "Naturlig Henna" og ikke noe mer. Hvis produsentene lover etter ulike nyanser av farge, og deretter legge i henna rekke kjemiske fargestoffer som ødelegger håret akkurat som en vanlig maling. Det er en artikkel om "Hvordan å farge grå hår? »
 Etter å kjøpe et visst antall Henna (avhengig av hårlengde), bør innholdet i posen helle i noen kapasitet. Deretter koke vann og helle kokende vann henna, minst åtti grader.
 Bland å få en tykk slurry og kult å være i stand til å sette på håret uten å brenne hodebunnen. Deretter må blandingen bli brukt til å tørke håret kammet fra tidsbestemt til occipital del, og deretter male resten av håret over hele lengden. Henna ikke får på nakken hans, så det kan også ofarbytysya fordi det er en smøre noe fett krem.
Hvordan å male henna?

 Når malingen er ferdig påføres på alt håret, bør de være pakket i cellofan og holde godt fra en til seks timer, avhengig av det ønskede resultat fargetone.
 Deretter, når forbi en viss tid henna bør skyll med varmt vann uten å bruke sjampo som ikke stammer fra hårfarge. Deretter må du tørke håret og nyte skyggen oppnådd.

 Hvordan oppnå ønsket nyanse av henna Video


Vakker figur: hvordan bruke ingefær?

 Før du begynner å bruke ingefær for vekttap, lære om et mirakel narkotika. Hvis du bruker dette anlegget kan ikke bare bli kvitt ubehagelig fullstendighet, men også forbedre helsen din, du ser, er en fantastisk bonus.
 Fersk ingefær stimulerer perfekt fordøyelsessystemet. Det er antatt at etter den store fester ingefær kan brukes som et naturlig stoff som klarer med alvorlighetsgraden av mage og eliminerer ubehagelige symptomer på overspising.
 Ingefær er ofte brukt av sjømenn å bli kvitt smertefulle anfall av kvalme og oppkast (reisesyke). Dessuten er anlegget i stand til å takle kvalme under svangerskapet.
 Ginger har blitt brukt i medisin som en ytterligere behandling av visse sykdommer (for eksempel revmatoid artritt).
 Dette er en flott urt dreper alle bakterier og forbedrer immunitet.
 Kontraindikasjon
Vakker figur: hvordan bruke ingefær?
 Dessverre kan ikke alle tilfeller ta ingefær for vekttap.
 - Laktose planter.
 - Det er ikke anbefalt å ta ingefær under graviditet og amming baby.
 - Ikke misbruk mirakel plante i akutt hjertesykdom, samt alvorlige leverproblemer.
 - Magesår.
 Hvordan å gå ned i vekt ved hjelp av ingefær to mest effektive måten
 Til dags dato, utviklet mange effektive og enkle oppskrifter, hvor den viktigste ingrediensen er ingefær. Men alltid huske at uten regelmessig trening og riktig ernæring, kan ingenting hjelpe deg å oppnå den ideelle figuren.

 Metode 1: Ginger te


Vakker figur: hvordan bruke ingefær?

 Ingefær er et utmerket verktøy for å stimulere stoffskiftet, noe som er grunnen til at anlegget blir brukt for vekttap.
 Ingefær te vil løfte humøret, legger vitalitet og rolig i øyeblikk av irritasjon. Viktigst, en drink av ingefær for vekttap har absolutt ingen kontraindikasjoner
 Du vil trenge:
 - Tørket ingefær (. 1 lm L.), sitron, honning (1 lm L..), En klype kanel, grønn te.
 Tips:
 - Hvis du ikke liker grønn te, kan du trygt erstatte den med vanlig yoghurt.
 - Det er viktig å bruke tørket ingefær, fersk som anlegget bidrar til sult.
 - Brew grønn te med ingefær og la det stå i 3 timer. Drikk fantastisk drink før måltider.

 Metode 2: Kaffe med ingefær


Vakker figur: hvordan bruke ingefær?

 Naturlig kaffe i små mengder kan også dra kroppen din. Men hvis du tar kaffe med ingefær for vekttap, kan du få en dobbel nytte. Denne drinken klarer med splitting av fett og fjerner giftstoffer fra kroppen er forskjellige.
 Du trenger: to fedd, hakket ingefær, økologisk kaffe (2ch.l.) melk
 Tips:
 - Melke nødvendigvis bli kokt. Hell i melk etter brygging.
 - Drikk kaffe og ingefær i en kald versjon og varm.
 Velge noen av favoritt metoder og begynner å miste vekt i dag!

 hvordan du bruker ingefær video


Яндекс.Метрика