Svimmel ved normalt trykk
 Vertigo - et hyppig fenomen for mennesker. Når det kort, for eksempel etter dykking, ridning på en swing eller flere svinger rundt, leger inkluderer forstyrrelser i normal vestibular apparater, som den interne øret ikke kan takle en brå endring i kropps posisjon i rommet, og så er det et tap av stabilitet og usikkerhet i plasseringen av kroppen i forhold til bakken. Vi må tenke på helsen sin når hodet roterer flere ganger i løpet av dagen uten noen åpenbar grunn, og ved normalt trykk, svimmelhet når ledsaget av kvalme, sterk hodepine og hyppige hjerte puls.
 Årsakene til svimmelhet
 1.  Selv i voksen og helt frisk person fra høyde sover og repeterende bevegelser kan føle deg svimmel. Denne tilstanden er på grunn av arbeidet i det indre øret som er ansvarlig for det vestibulære system, er vi endre kroppen posisjon i rommet, og bare da væskestrømmen inn i avdelingene i øregangen, etterfulgt av signal vestibular apparater. Hele denne ordningen fungerer med en forsinkelse på noen få hundredeler av et sekund, men dramatiske endringer posisjon i rommet kan svekke det indre øret, mens hjernen mottar signalet passerer et par sekunder. En person i dette øyeblikk kan gå grunnen vekk under føttene, mørkere øyne før han mistet bevisstheten.

   Når hodet roterer hele tiden, er det en sykdom, latent sykdom, som blir detektert i en besøk til en terapeut usannsynlig. Hypertensiv og hypotensiv lider hyppig svimmelhet, på grunn av de skarpe hopp i blodtrykket. Med økt - perenasychuyetsya hjernen oksygen ved lav - det er ikke nok, fordi det er en følelse av tap av balanse. Personer som har trykk hopp må holde rolig liv, ikke overbelaste deg selv fysisk krevende, mindre nervøs. Ved normalt trykk i human helse er gjenopprettet.

   Noen ganger, svimmel ved normalt trykk. Hvis du ikke tar hensyn til sykdom, intermitterende adrenalin i blodet bokstavelig talt snur hodet. For eksempel, en person av gode nyheter (vinne i lotto, plutselig kjærlighetserklæring) jorden begynner å gå ut av beina og hodet virvel. Dette skyldig glede og lykke hormonet oxytocin, som sammen med adrenalin danner eksplosiv blanding som har en positiv effekt på den menneskelige psyke.
   Vertigo - et tegn på intern sykdom
  Svimmel ved normalt trykk
   Du må spørre om hjelp hvis svimmelhet med en konstant rate press mislykkes. Dette er en skjult symptom som fører kan være mange. Det er viktig at de alle føre til det faktum at hjernen mangler oksygen, som det får fra blodet. Legene har diagnostisert "til alle tider" hvis svimmel, er det - dystoni. Bildet blir klart når pasienten klager over nummenhet natt og alvorlig hodepine etter hardt arbeid.
   Hyppig slanking, postoperative tilstander føre oss til anemi, jernmangel i blodet. For å bli kvitt ubehaget, ta vitaminer, berike diett produkter som inneholder jern og andre mineraler.
   Osteochondrose - en annen grunn til oksygentilførsel til hjernen. Når sykdommen er krumningen av ryggraden, ryggvirvlene ved komprimering arterien og forstyrrer blodstrømmen til hjernen. Hvis du ikke behandler ryggsmerter, ikke samtidige behandlinger (massasje), tilstand forverret menneskelig svakhet, tretthet og dårlig koordinering av bevegelser.
   Hjerneslag, migrene og sykdom Vertigo også ledsaget av svimmelhet. For skader, hjernerystelser, otitt alltid litt svimmel. Ikke prøv å sette en lege uten en diagnose. Hvis du stadig riste i hånden, finne et sted å sitte ned, hvis du ikke er hjemme, eller lyve til fritt sirkulerende blod og i riktige mengder i hjernen. Komme opp, ikke gjør brå bevegelser, hyppige repetisjoner oppsøke lege som uten inspeksjon du kan gi deg selv ukvalifisert medisinsk behandling.  
 ynyknennya i kroppen vår viss "problemer", fører til en reaksjon. Forstoppelse - er en av de reaksjoner i kroppen til noen glitches i prosessen med fordøyelsen. Når vi forstår forstoppelse forsinkelse stol for en periode på mer enn tjuefire timer. Hvorfor forstoppelse - det er ille? Prosessen med avføring - en måte utskillelse av avfallsprodukter. Vårt fordøyelsessystemet trekker ut alle de nødvendige produkter og nyttige næringsstoffer, og alt som hype, sammen med annet avfall skilles ut gjennom endetarmen.
 Hvis avføring kan kaste bort som inneholder giftstoffer og avfall som forblir i tarmen. Hele denne tiden de begynner å re-absorbert inn i blodet, forgifte det og at det går vår helse. Jo lenger vi ikke gå "i den store", jo mer kroppen din er forgiftet forfall produkter. Derfor i vår interesse å være oppmerksom på symptomer på forstoppelse og ulike måter behandling.
 Innholdet i artikkelen:
 Årsaker
 Symptomer og grunnleggende typer forstoppelse
 Diagnose og konvensjonelle metoder for behandling
 Tradisjonelle metoder
 Medisiner
 Hjelpe et barn med forstoppelse

Hvordan bli kvitt forstoppelse?
 Hemorroider og anal sprekker. [/ B] I dette tilfellet føler personen en skarp smerte under avføring og ufrivillig hindre. Som et resultat, er den virkning som i det første tilfellet. Det kan også være et alternativ der produksjonen av avføring vanskelige hemorroider. I dette tilfelle er det mer alvorlige problemer med stolen.
 3. [b] Feil kosthold. [/ B] I dette tilfelle taper kroppen stoffer som er nødvendige for riktig dannelse og utslipp av feces. For eksempel, seilerne som er i langvarig svømming, spise kaviar måneder. Dette produktet er fullt absorbert av kroppen, og "sjø tramp" ikke går på do "i den store". Som et resultat, ved ankomst til land, må kroppen for å tilpasse seg den nye diett, som også truer de lange boltene først.
 Du kan også bli forstoppet hvis din meny mangel på kostfiber. Passerer gjennom tarmen, disse komponentene, spesielt råolje fiber, stimulere peristaltikk og normalisere fordøyelsesprosesser alle tegn.
 "Tjen" forstoppelse muligens med utilstrekkelig væskeinntak. Under dette alternativet, blir avføringen hard, og de beveger seg gjennom tarmen i stor grad zatrudnyayetsya.
Hvordan bli kvitt forstoppelse?
 4. [b] Mottak antacider, antidepressiva, diuretika [/ b], antiallergiske narkotika og legemidler som senker blodtrykket, narkotika - alt dette også med stor sannsynlighet kan provosere forstoppelse.
 5. Spedbarn kan lider av forstoppelse i tilfelle at næringsblanding der de beiter, [b] gjort i strid med reglene [/ b] (for tykk).
 6. Ofte forårsaket av forstoppelse [b] intens trening [/ b] og stressende situasjoner, som dårlig påvirke hele kroppen.
 7. utseendet av forstoppelse hos eldre forekommer fordi [b] svekkelse av musklene i bukveggen [/ b].
 8. Forstoppelse etter levering hos kvinner forårsaket [b] stretching og muskel atoni [/ b]. De krever tid og spesielle øvelser for å gjenopprette muskel tone.
 9. [b] Irritabel tarm syndrom [/ b] (IBS) kan også tjene årsaken til forstoppelse. Dette kan variere diaré og forstoppelse.
 10. Også forstoppelse kan forekomme i løpet av tarmen patologi. Vanligvis disse patologi er medfødt og kan kreve kirurgi.
 11. Forstoppelse kan oppstå som en komplikasjon etter operasjonen.
 12. Forstoppelse i stand til å dukke opp med avvik i det endokrine systemet. Spesielt, diabetes, hypotyroidisme, menopause og andre.
 13. Det kan virke forstoppelse rus og giftige stoffer - bly, kvikksølv, thallium. I utgangspunktet er denne typen forgiftning preget for farlige bransjer.
 14. viser symptomer på forstoppelse kan nevrologisk sykdom karakter forbundet med ryggmargsskader, nedsatt tarm innervasjon.
 15. Forstoppelse kan indikere sykdommer i fordøyelsessystemet, f.eks kolecystitt av i den akutte fasen.
 16. helminthes og karakteristiske manifestasjoner i form av forstoppelse.
 Også forstoppelse symptomer kan tjene mer alvorlige sykdommer i kroppen - tumor tarm, divertikulitt, Hirschsprung sykdom og mange andre.
Hvordan bli kvitt forstoppelse?
 Søvnforstyrrelser.
 Utseendet av smerte og kolikk.
 Tapet av hudfarge, og farge det gul farge.
 Tap og sprøtt hår, svakhet negleplaten.

Hvordan bli kvitt forstoppelse?

 Diagnose og konvensjonelle metoder for behandling


 Diagnostiske tester er utført etter en detaljert undersøkelse proctologist pasient og fastslå det fulle symptomatisk bildet. Spesifikke undersøkelser som naturen forstoppelse inkluderer koloskopi irrigoskopii, anorektalnuyu manometry, эlektrohastroэnterohrafyyu.
 [B] Koloskopi [/ b] - studiet av endetarmen ved hjelp av en spesiell sonde utstyrt med et kamera. Disse studiene tillate vurdering av tilstanden i tarmslimhinnen, avslører tilstedeværelse av svulster, arr, sår og andre skader overflaten.
 [B] irrigoscopy [/ b] - gir innsikt i lumen av tarmen, beliggenheten, tilstedeværelse av svulster og krampaktig nettsider intestinal tone.
 [B] Anorectal manometry [/ b] - brukes til å studere sokraschatelnoy evne anus og endetarm.
 [B] Эlektrohastroэnterohrafyya [/ b] - studie motiliteten av den gastrointestinale traktus inn i registrering og behandling av elektromagnetiske signaler.
 Også kan brukes:

 Perkusjon (banke) på bukveggen. Stemt lyd bevis for opphopning av gass i tarmen. Døve antyder også ekko tett innhold perepolnyayuschem tarmen.

 Palpasjon (følelse) av bukveggen i form av smerte og ubehag. Du kan også palpuvatysya anus i form ampuloobraznoho ekspansjon.

 Undersøkelse av urin, blod og avføring gir også ekstra fragmenter sykdom.

 Hovedområdene for behandling av forstoppelse er:
 1. Bruk av fysioterapi tiltak - Massasje tarmen, elektriske og andre. Det vil være et effektivt selvmassasje - stryke hånden ryddig sirkel med urviseren. Elektrisk stimulering er å erstatte den naturlige elektrisk signal for peristaltikk kunstig generert. Denne prosedyren bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og gjenopprette sin tarmfunksjonen normalt.
 2. Inkludering i rutine daglig fysisk aktivitet av moderat karakter. Representanter kontor samfunnet bør være mer kondisjon og ta trappene. Gjøre øvelser i morgen og prøver å kjøre. God praksis utendørs trening, svømming, stavgang. Ikke over-load og dramatisk kroppen fysisk, da det kan ha motsatt effekt, og kroppen under stress igjen inkludere mekanismer som utløser forstoppelse. Prøv å ta hensyn til de individuelle egenskapene til organismen. Hvem andre enn du kjenner deg selv "som peeling."
 3. Korreksjon av negative forhold som provoserer forstoppelse - skadelige miljøforhold, daglig rutine og kosthold regime, avføring refleks utvinning. Dette stor rolle for pasienten og hans ønske om å gjenopprette normale kroppsfunksjoner.
 4. Organisering av spesiell diett for å inkludere obligatorisk fiber inntaket, tilstrekkelig væskevolum. Bevisste regulering av fôring atferd berikelse kosthold inneholder grønnsaker, frukt, svisker, tørkede aprikoser, fruktnektar, meieriprodukter, mineralvann, rug og hvetekli (dampet), olje og smør. Fiber bør være til stede på menyen som en naturlig og kokte skjema. Prøv foretrukne stuet, kokte matvarer og retter bakt i ovnen. Sterkt krysse ut alkohol, stekt, krydret, røkt og marinert, brus. Svært viktig:

 Ta væske i tilstrekkelig mengde (minst to liter om dagen).

 Vanlig kosthold på det planlagte tidspunktet. Spis minst fem ganger om dagen.

 Gå på toalettet "i rute", helst etter frokost, avføring i komfort og holdning, uten hastverk.

 Utelukke fra kostholdet: brød mel, pasta, ris, semulegryn, fett kjøtt, fet fisk, hermetikk, sjokolade, te, kaffe, kornell, søt kremaktig base.
 5. Unngå stress og emosjonell uro. Prøv færre unødvendig overbelastning kroppen med alle slags opplevelser. Det viktigste - det er helsen til kroppen din.
 6. Bruk av avføringsmidler. Deres bruk vil lette først lossing tarmen og gradvis bringe den tilbake til normal med en spesiell diett.
Hvordan bli kvitt forstoppelse?

 Tradisjonelle metoder


 Folk rettsmidler som tradisjonelt er et utmerket alternativ til tradisjonell medisin og testet av mange generasjoner av mennesker. De mest populære hjelp av forstoppelse inkluderer følgende.
 1. Melissa. Tørket sitronmelisse blader og yzmelchytsya. Tre gram av sveisede komponenter i glass, holdt i en lukket beholder for å avkjøle. Infusjon filtrert, deretter 30-40 gram av den er gitt ved klyster i endetarmen.
 2. Horse sorrel. To spiseskjeer tørkede og knuste båter rotvekster vidvaryuyutsya en halv liter vann en liten flamme for omtrent en halv time. Drikk et glass om natten, vil lakserende effekten av infusjon skje før neste morgen. Hvis vi tar det i mindre mengder betyr lakserende effekt oppnås ikke.
 3. Herbal avgift. Vill jordbær blader, brennesle, peppermynte, kamille blomster, musk, røtter sorrel hest, vendelrot, anis frukt, buckthorn bark tatt og blandet i like proporsjoner: 01 kg blanding uvaryvayutsya i 03 liter kokende vann, oppvarmet på et dampbad i femten minutter, helles i en termos og vystoyuyetsya ca 60 minutter. Infusjon er delt inn i like deler og drikke i morgen og kveld.
 4. løk juice. Juice presset fra løk, tatt på en skje (te), etterfulgt av å spise 3-4 ganger om dagen. Selvfølgelig opptak er 21 dager. Ta 21-dagers time-out og kurset gjentas.
 5. Frukt eldste. To skjeer (ss) hakkede frukt hyllebær urteaktige helte et glass kokt vann neharyachiy, vystoyuyutsya omtrent to timer protsidzhuyutsya. Akseptert infusjon av en halv kopp før sengetid. Gir utmerket lakserende effekt.
 6. Aloe. Ett hundre og femti gram knuste blader av aloe oversvømmet med naturlig honning (tre hundre gram), insistere dag. Den resulterende massen blir oppvarmet og filtrert. Opptak skjer i morgen perioden - dessert skje fremover måltid.
 Fersk juice av anlegget er tatt i forkant måltid 3x daglig. Selvfølgelig opptaksperioden er 30 dager.
 7. Blåbær. Kvister og blader blandet bær og helte et glass vann, og zakypyachyvayutsya forberedt på en liten flamme i ca ti minutter. Etter - nastoyuyutsya omtrent en time. Insister filter og drikke en spiseskje daglig.
 8. ricinusolje. Hvis forstoppelse skje denne fantastiske potion tas på tom mage. Dens effekt oppnås etter ca 4-5 timer. Stående mottak av verktøyet anbefales ikke.
 9. Oregano. Tre spiseskjeer ingrediens fylt 500 gr. vegetabilsk olje og la det trekke i ca en dag. Akseptert fem dråper olje fremover måltid.
 10. burdock frø. Modne frø planter (med polzhmeny) helte et glass med kokende vann. Svever på svak varme i omtrent ett hundre og tjue minutter. Når suppen blir filtrert og drikke i en sittende.
 11. Iris. Frisk plante stilken fint kuttet og blandet med 03 spiseskjeer (te) honning.
Hvordan bli kvitt forstoppelse?

 Medisiner


 Generelt er medikamenter med lakserende effekt delt inn i fire grupper i henhold til mekanismen for påvirkning av tarmen:
 1. Legemidler som provoserer tarmmotiliteten reseptor (Tolstoy). Effekten vises etter seks timer og gjør en enkelt avføring ("Huttalaks").
 2. Legemidler som forårsaker en økning i størrelsen på avføring, noe som fører til trang til avføring ved utilstrekkelig masse.
 3. Medisiner utformet for å holde vann i tarmen (colon) og fremme mykgjørende krakk å lette avføring (laktulose).
 4. oljer har evnen til å irritere tarmslimhinnen og utløse trang til avføring.

 Hjelpe et barn med forstoppelse


 For det første er det viktig å diagnostisere forstoppelse. Dette bør gjøre en barnelege.
 I fravær av medfødte misdannelser i behandlingen av forstoppelse i et barn, hele sett av tiltak rettet mot retur normal balansen i tarmfloraen som forstoppelse oppstår nettopp på grunn av ubalanse.
 Som et effektivt middel for anbefalte melkeprodukter inneholder bifidobakterier. Hvis gjengroing uttrykt akutt inntak du trenger prebiotika og probiotika.
 Å eliminere luft i magen, kolikk og forstoppelse anbefalte inntaket av barn narkotika fra simethicone - Espumizan, SAB simplex.
 En ammende mor bør nøye overvåke deres kosthold. La den stå kål, druer, svart brød for å hindre oppblåsthet i smuler.
Hvordan bli kvitt forstoppelse?
 Det er også viktig å sikre normal modus av motorisk aktivitet for barnet. Det bidrar til å gjenopprette en stabil intestinal peristaltikk.
 Hvis barnet ikke kakal mer enn tre dager, prøve å smøre vaselin og bomullspinner pen liten oppgi den i ræva gutt og irritere anus. Dette kan hjelpe små pokakaty raskt. Hvis det mislykkes, kan du bruke et klyster.
 Alle handlinger er svært viktig for å koordinere med barnelege. Ikke selvmedisinering, spesielt for barnet ditt.
 Husk, forstoppelse - en grunn til å tenke på livsstil og matvaner, ikke ufarlig fenomen.  
Яндекс.Метрика