Hvite flak i urinen
 Urin utskilles via nyrene mannen kan fortelle mye om helsen til indre organer og overordnede organ. Ideelt urin Fargen varierer fra lys gul til rik gul, bortsett skjulte patologi kan avhenge tar narkotika og daglig menneskets kosthold.
 Mer enn 96% av blandingen av urin er vann, det gjenværende 3% er andelen av forskjellige salter av nitrogenforbindelser som påvirker klarheten og fargen av kroppsvæsker.
 Sykdommer i indre organer og avbrudd av nyrebekken som er ansvarlige for produksjonen av urin, som fører til en reduksjon i behandlingen av urinveisfunksjon. Dette skyldes det faktum at det er blod i urinen, spor av glukose eller proteinforbindelser.
 Årsaker til hvite flak i urinen
 Skyet med hvite flak ofte signaliserer et høyt innhold av organisk materiale. Det er flere grunner som forklarer deres tilstedeværelse i kroppsvæsker. De mest vanlige er:
 1. inflammatoriske sykdommer i urinveiene. Akutte og kroniske former av pyelonephritis og cystitt forårsaket av bakterier, som fører til en inflammatorisk prosess, og som et resultat - en økning i protein og hvite blodlegemer i urinen, er mengden av disse er en slik konsentrasjon som er synlig for det blotte øye. Dermed den generelle helsen til pasienten forverres betydelig, det er en skarp smerte ved vannlating, smerter i korsryggen og plutselige endringer i temperatur. Hvis noen av disse symptomene ledsaget av synlig turbiditet av urin, pasienten sterkt behov medisinsk behandling.
 2. I kvinner, kan genital mikroflora ubalanse også gi drivkraft for fremveksten av sediment. I dette tilfellet årsakene hvite flak - cheesy eller purulent utflod, som sammen med en sterk ubehagelig kløe og brennende kjønnsorganer er de viktigste symptomene på candidiasis og bakteriell vaginose.
 3. Tilstedeværelsen av hvite flak under graviditet kan forårsake senking av vagina såkalte slimplugg. Dette fenomenet er observert i dagene før fødselen, og regnes som en naturlig fysiologisk prosess.
 Merk: For mer informativ urin anbefales umiddelbart før samle materialet nøye gjennomføre hygiene.
 Flak av et barn i urinen
 Før du monterer morgenen del av urin bør være nøye pidmyty baby.
 Dersom, til tross for de tiltak som er truffet i urinen er fortsatt hvitaktig residuum, er det sannsynlig, i den inflammatoriske prosessen av nyrene, urinveiene eller høyt innhold av mineralske stoffer i urin.
 Forbedret dannelse av salter i kroppen kan være på grunn av langvarig mangel av fluid som er inne i en baby. Dette skjer ofte i løpet av diaré, oppkast eller i den varme årstiden, når kroppen aktivt bruker vannet ikke har tid til å fylle opp sine reserver. Hvis årsaken til nedbør er nettopp tilstanden, vil legen forskrive riktig kosthold, redusere saltkonsentrasjon og gi ytterligere overvåkning av babyen.  
Hvordan velge riktig frisyre for bryllupet
Hair er en av de viktigste elementene som definerer et unikt bilde av bruden. Hvordan velge riktig frisyre for din ansiktsform, høyde, lengde og hårfarge. Hvordan velge riktig frisyre for å gjøre det i harmoni med din brudekjole.
Frisyre for bryllupet, noen generelle tips:
- Ikke endre seg dramatisk før bryllupet hårfarge. Hvis det ikke passer, snu ryggen farge er vanskelig.
- Maling, melyrovat, hår kloryrovat helst to uker før bryllupet. At i tilfelle av svikt var tid til å fikse det.
- Den preparerte hår frisyre bryllup alltid ser bedre ut. En måned før bryllupet nyte en nær hårpleie. Påfør forskjellig olje hår maske.
- Før bryllupet bedre igjen for ikke å få en hårklipp. Veiviser som vil få deg til å trimme overflødig hår stil selv etter behov.
- Håret må være godt sikret for å tåle all slags vær og bli til slutten av dagen perfekt.
- Velg en behagelig frisyre som det ikke er lenket bevegelsene dine. Bildet av bruden bør du føle deg perfekt, ingenting å gjøre med ubehag i en så viktig dag for deg.
- Dekorasjon for at det skal være som ett, maks to. Ikke bruk alt hår og slør og tiara, og en lue og blomster med krystaller og usynlig. Velge hva som passer deg best i bildet.
- Sørg for å gå til rettssak frisyre å bare være sikker på at den valgte frisyre for deg, hvis ikke så kan du eksperimentere for å endre noe. På bryllupsdagen vil det ikke være på tide. Hvis du ikke liker kjolen, stemningen for hele dagen bortskjemt.
- Vel min hovednøkkel til vakre frisyrer!
Ikke umiddelbart gå til frisøren sin som skjærer deg veldig godt og beis may frisyrer han sjelden gjør.
Velg anbefalingene fra master, men husk at alle er forskjellige, og håret er også forskjellig. Hvis noen gjorde en utmerket hår, ikke det faktum at du vil gjøre like bra.
Om master sikrer du at det pro, ett hundre og femti år allerede gjør håret og gjør ikke nødvendigvis rettssaken frisyre, ikke gi etter, insisterer på prøver. Kanskje det oh hvordan frisyrer er foreldet (aka hundre og femti år allerede gjør det samme ...). Ikke enig - endring mester.
Hvis du mestrer pålegge hans mening som om han vet bedre som også er en profesjonell mester endring, er det bryllup og skal materialisere drømmen din, ikke hans.
- For å rense hår frisyre vanskeligere å gjøre enn skitne. Kanskje Veiviseren vil be deg om å vaske håret dagen før bryllupet eller kvelden, men ikke så ikke den morgenen bryllupet, avhengig av type hår (det er også bra i morgen du vil ha mer tid til å sove, få styrke).
Hvordan velge riktig frisyre:
- Mørkt hår gjøre deg mer voksen. Å se yngre ikke bang bedre Uber håret tilbake, og etterlater en ren person.
- Pigtails går tapt i mørkt hår, men de ser bra ut på lys.
- Curls på lyst hår ser vakker bare hvis du har langt tykt hår.
- Høye jenter gjør bedre håret volum. Denne klassiske fit jenter frisyrer med krøller hengende.
- Brudgommen dress med elegante former store krøller å glatte overdreven fylde.
- Hvis du har store ører, dekke sitt hår til midten.
- Hvis du har en lang hals, tett hår. Kort sagt, åpne den.
- Hvis du har en lang nese egnet frodig hår med lange smell volum. Ikke stable håret glatt. Hvis du snub nese, kam håret opp. Hvis du har en liten nese, gjør håret hennes med små krøller uten smell. Med en bred flat nese hår kam fra person oppdra dem høyt behov pannen.
Hvordan velge riktig frisyre for ansiktsform.
En firkantet ansiktsform.
Hvordan velge riktig frisyre for bryllupet

Å justere fargen, spør din frisør å lette håret rundt ansiktet er glatte ut litt awkwardness.
Egnet avrundet frisyre. Hvis det er en utkant trimme sin halvsirkel. Slipp noen ryddig låser eller låser på ansiktet. Fatou bedre feste på baksiden stealth.

Oval.
Hvordan velge riktig frisyre for bryllupet

Dette er en ideell ansiktsform. For å understreke den ideelle ansiktsformen kan farge håret rundt ansiktet i en mørkere farge.
For henne passe enhver frisyre. Du bør styres av din vekst og stiler kjoler.

Hjerteformet ansikt.
Hvordan velge riktig frisyre for bryllupet

Å bringe til den ovale formen på ansiktet maling av frontal hår i mørkere farger.
Hår trekker ned slik at de dekket ørene. En smal hake kan balansere de store krøller på bunnen av hårfrisyrer. Bare en perfekt frisyre vil se bredt.

Den runde formen ansikt.
Hvordan velge riktig frisyre for bryllupet

Visuelt trekke over ansiktet og bringe den nærmere oval form av hår i frontal side er malt i lyse farger, og på kinnene mørkere.
Frisyrer gjøre slik at sidene ikke har mye volum. Ikke ta veldig lange smell. Avskjed bedre å gjøre på siden.

Avlang ansikt.
Hvordan velge riktig frisyre for bryllupet

Håret på kinnene gjøre bedre lys og mørke i den fremre delen, så visuelt ansiktet ditt vises oval.
Forkorte ansiktet på flere måter: lange smell, nesten opp til øyenbrynene, gi volum på sidene, ikke til lange frisyrer.
I bred hake, må du avlede oppmerksomheten fra ham, gjør smell og en prakt trekke topp frisyrer.
Hvordan velge en frisyre på kjolen.
Ønsker du å vise din smak og sans for stil? Deretter kan du gjøre følgende.
Med stoff kjoler:
Å kle med silke og sateng glatt passform frisyre med glatt skinnende hår.
Til lys chiffon kjoler med egnede frisyrer uaktsom lys ytelse.
Ved hypyurovыm blonder kjoler og dress forskjellige størrelser krøller
For en stil kjoler:
- Ballkjoler, kjole silhouette Et tillegg er komplisert frisyre med ulike elementer eller høy. En enkel frisyre vil gjøre bildet ditt er ikke fullført, skal beløpet være.
- Å kle silhuetten av fiske egnede frisyrer fra først samlet og deretter raspushennыmy hår, kle den samme formen. Gode ​​utseende og polusobrannыe krøller.
- Av den enkle silhuetten kjoler passer den samme elegant frisyre uten dikkedarer.
Hvordan velge riktig frisyre for bryllupet
-to Kjole i gresk stil, Empire silhuett, frisyre passer i samme gresk stil til utseende var fullført. Denne omfangsrike krøller litt samlet inn ved hjelp bånd, blomster eller vevd siden eller toppen. Greske frisyrer er vanligvis dekorert rim, tiaraer eller blomster.
- Korte kjoler bør ikke gjøre altfor voluminøse frisyrer.
Eksperimentere og deretter håret for bryllupet vil være unik. En god mester alltid tilby deg ideer og råd om hvordan å gjøre bryllupet perfekt frisyre som passer deg.

Kilde: mnogosovetikov.ru  
Яндекс.Метрика