Hvordan du raskt bli kvitt liktorn på føtter og henderVåre føtter er nesten alltid i orden, vi gå, sitte eller stå. Og ofte på grunn av livsstil, omsorg og valg av sko begynne alvorlige problemer. Spesielt liktorn. Les våre artikler, er tips leger hvordan bli kvitt liktorn hjemme på ben og armer og legemidler brukt.
Innhold:
Behandling Alternativer tørke liktorn føtter
Vi behandler tørre hard hud på fingrene
Video: hvordan å behandle blemmer på føttene
Hvordan å kurere oser blemmer på hendene
Tradisjonelle oppskrifter fra alvorlige blemmer på håndflatene
Profesjonell behandling
Behandling Alternativer tørke liktorn føtter
Det er minst et dusin forskjellige måter å behandle gnagsår. For å begynne, vurdere den enkleste av dem. For eksempel vil en endring av sko. Endre høye hæler eller platåsko komfortable joggesko. Dette er en løsning for dem som har problemer stoppe der direkte på grunn av den type sko.
Den enkleste hjelp av fersk mais. Du trenger ikke spesielle ferdigheter eller narkotika, bare plassere desinfisere med alkohol og la den tørke. Å fremskynde prosessen, kan du vaske i morgen avkok av eik bark (uttales bindende egenskaper, hjelpe med regenerering) eller infusjon av plantain (raskere healing).
Raskt bli kvitt hard hud på føttene vil enkel løsning av kaliumpermanganat. Rengjør væske sted å sprekke huden. Det er synd at moderne medisin er svært skeptisk til mangan pulver og er ingen apotek neppe finne. Effekten er den samme når du bruker rugbrød. Gni den skadede sted på føtter, fot og hæl brødskorpe dynket i melk.
Typer mais
Hvordan du raskt bli kvitt liktorn på føtter og hender

Vi behandler tørre hard hud på fingrene
Hvordan bli kvitt tørre hard hud på fingrene? Bare en haug med bena i en spesiell kjøttkraft, søt flagg rot behov, kamille og brus. All mix, og dermed rozparyuvala føtter.
Fenomenet inter liktorn kjente ikke bare jenter i høye hæler, men også idrettsutøvere. Hvis blemmer første gange, deretter den andre opptreden på ballene namyatыshey falanks forbundet med et besøk i baren. Det hjelper kjøtt sitron. Frukten halvert og ta ut fruktkjøttet med en skje skallet brukes på sår fikse. Det er også en god måte for behandling av morgen på lillefingeren.
Videre, hvis de tørre hard hud på hælene forstyrre livet, anbefaler vi at du prøver Urinotherapy. Den metode over ukonvensjonelle, men oppskrifter med ammoniakk utrolig effektive i behandling av liktorn. Bare suge bandasjen i urinen, og gjøre over natten pakke. I morgen noen av de tørre mozolyachy avgang, er resten lett å skrape av pimpstein. Forresten, er dette den mest smertefri måte å behandle sprekker og åsene på hælene.
Veldig god oppskrift vurderinger frelse innenriks mais bruker salisylsyre. Du må suge vatt i denne løsningen og prymostyty det til det berørte området. Legg igjen en kompress i minst 12 timer etter forsiktig gni mais og sted rengjøres med slipende blanding.
Video: hvordan å behandle blemmer på føttene

Fra gamle liktorn og hard hud på føttene godt til en slik blanding:
-otset;
-lushpynnya løk.
Løk skrelle, bland med et glass eddik, la stå i 14 dager i mørket etter bare øve mottatt perebrodyvshuyu til skrelle mais. God idé å foreta regelmessige pakker, i dette tilfellet, vil liktorn være for alltid.
Det vanskeligste å bli kvitt liktorn bein. Dette er en spesiell type av lesjoner av benet som oppstår etter en rekke årsaker:
feil sko (ben, smale neser sko, liten størrelse);
dårlig gangart;
joint sykdom.
Fersk mais
Hvordan du raskt bli kvitt liktorn på føtter og hender
Løk og hjelp fra vassen blemmer som dannes mellom fingrene. Trenge rå grønnsaker puré blandet med melk, ble resulterende slurry brukes på sår, la tørke.
Du bør med jevne mellomrom gjøre en badestamp med tillegg av havsalt. I tillegg, massasje dampet sted med salisylsyre alkohol, vil det bidra til fortgang i prosessen. Husk at vanskelig å bli kvitt liktorn kan bare være en langsiktig omsorg, fordi det ble skapt mange år.
Hvis du ønsker å bli kvitt liktorn og vorter kjerne, det krever en helhetlig tilnærming. Først er det obligatorisk badesalt, jod og brus. I tillegg er det ønskelig å tilsette det igjen og nåler. Dernest er bassenger gjort hver dag, og i løpet av disse prosedyrene trenger å gjøre omskjæring tørket hud. Bosh berørte området, og med tynne spiker saks til å klippe ut et lite stykke hud vev. Legg merke til at alt skal gjøres veldig forsiktig for ikke å såre lyden av føtter eller hender. Og selvfølgelig, etter et smøre dette stedet spesielle forberedelser av spor blemmer.
Hvordan å kurere oser blemmer på hendene
Våt mais på hånden
Hvordan du raskt bli kvitt liktorn på føtter og hender
Fra dyrket korn på hånden for å hjelpe vanlige sitron bark. Med et foster klippe bort hudlaget, over et par rozparyuvala kobler pasienten området for en natt. Om nødvendig, gjenta prosedyren regelmessig i løpet av uken.
Hvis du ikke vet hvordan du skal bli kvitt de våte blemmer og smertefulle blemmer, prøve denne metoden: to spiseskjeer honning, bland med løk (løk til løk, finhakket), la dette mush stå to timer etter satt på toppen av de hovne humper.
Det største problemet er alltid forbundet med friske morgener for å kvitte seg med vann blemmer? Ingen grunn til å sparke henne eller enda mer rift hud. Bare fest til blæren aloe blad, suge alt galt. Deretter forlater ikke er tilslørt at det tørket.
Fra våt mais på hånden for å hjelpe vanlige celandine. Denne giftige planten raskt prysushyt fuktig sted. Trenger du å bryte av fat, hell den med appelsinjuice, og det er de smøre mais, så, forresten, kan du helbrede og vorter. Hvis denne metoden ikke er hjulpet av vassen blemmer, prøv en hard alternativ, bland celandine anstrøk av calendula, børste forsiktig dette verkebyll.
I tillegg, fra våt natertostey levere enkel maske med hvitløk. Jeg må si at prosedyren er ikke hyggelig, vil juice planter brenne også, men det er svært effektiv oppskrift der en uke kan du bli kvitt store blemmer som zahnoyilo. Hvitløk gni, bland med olivenolje og brukes på mais per time.
Tradisjonelle oppskrifter fra alvorlige blemmer på håndflatene
Tørre hard hud på hendene
Hvordan du raskt bli kvitt liktorn på føtter og hender
Ofte folk som arbeider der i hendene på grov hud, hard hud hjelp av harde revet rå poteter. Ferske grønnsaker vask, ren og Tremo på et fint rivjern. Den resulterende puré forårsaker et tett lag av dermis, fikse, la stå i 1-2 timer.
Tørt korn på hånden vil være etter enkle manipulasjoner, gni humper løsning av natron og spiste kjøttkraft. Det raskt løse alle problemer med liktorn og føtter, men bare i form av bad.
Hvis du ønsker å kvitte seg med blod blemmer på hendene fra utsiden, deretter desinfisere dem med en løsning av vann og grønn maling blå etter feste til sted slaysы løk dynket i eple eddik. En løk stasjonen er søkt om 40 minutter.
Ofte blemmer på leddene i hender og føtter (albuer, knær), er det nødvendig å ty til tørking medisiner. Å starte dryss streptotsidom sted etter å tørke sin spesielle måte revet steder - gaten.
Mer ukonvensjonelle metoder:
Folk rettsmidler for behandling ikke bare svært nyttig, men noen ganger skremmende. For eksempel fra sporene på hælene av healere anbefaler å bruke frosk kjøtt. Amfibier nødvendigvis fanget i sumpen, må du kutte i to og legge til sålen. Etter slike metoder blir ingen flekker eller arr.
Fra blodet til smertefulle støt på hender og føtter vil huse kylling foten. Lupku strimlet som mulig og brukes til det berørte stedet i flere timer.
Disse metodene ikke tør å bruke en, men likevel, hvis du tør, vil gjerne lese dine tanker i kommentarfeltet.
Profesjonell behandling
Kremen av mais
Hvordan du raskt bli kvitt liktorn på føtter og hender
Samråd med utseendet på solid svart mais er et must. Det er to måter: å bli kvitt gamle molozey medisiner eller kirurgi. I alle fall, er nesten 100% effektivitet.
Absolutt smertefritt å kvitte seg med de blodige spor av væske på ballene av føttene natertostey hjelpe kryoterapi, men du bør vite at bare det øverste laget av aktiverte dermis. Tilsvarende behandling av foten liktorn anses myk ultralyd.
Fra kjernen mais (vokst røtter i huden), hjelper laser. Tilbudet er ikke billig, men veldig effektiv. Men det kan ikke brukes under graviditet.
I tillegg kroniske blemmer med stang hyppig brukt metode for yoga. Det er viktig å ikke bare muligheten til å gå tilbake fra problemene med korrupsjon, men også spesiell massasje.
Tips:
før du blir kvitt plantar calluses gammel, må Bosh hud, spesielt vrastayuschyh natertostey;
å kutte sykt vev, bruker bare desinfisert instrumenter, spesielt dype røtter gjennomtrengende sår eller blemmer;
for komplett healing røde vann blemmer som dannes på regionen (under phalanges, for eksempel), bruke talkum. Dette pulveret før hver arbeidsflyt stenket predraspolozhennoe til natertostey utseende, plassering;
å kvitte seg med spor av blå mais, pasienter bør tørke plass områder med en blanding av sitronsaft og peroxide;
hvis du legger merke til utseendet av fersk mais, analysere mulige årsaker, det vil spare deg tidkrevende videre behandling.  
Яндекс.Метрика