Hvilke dager kan bli gravid
Dagene hvor sannsynligheten for å bli gravid mer
Hvilke dager kan bli gravid - emisjons bekymringer nesten alle kvinner som lever et aktivt sexliv, og de som drømmer om et barn, og de som ikke ønsker å bli gravid. Er det sant at naturen ville ha det, at du kan bli gravid nesten hvilken som helst dag i syklusen? La oss innse det, er det eller ikke?
La fysiologi av kvinner. Hver måned i noen friske kvinner har eggløsning - en dag når egget er fullt forberedt på å gjennomføre befruktning. Disse faller omtrent 1-2 dager midt i syklusen. Det vil si, i den normale syklus på 28 dager, oppstår eggløsning sted rundt 14 til 16 dager, og ved 35-dagers syklus - ca 17.
Er det mulig å bli gravid i dagene før menstruasjon?
For å begynne å forklare hvorfor dette spørsmålet kan besvares "nei". Under menstruasjon vev vzraschyvaemыe kroppen for fremveksten av en mulig fremtidig graviditet avvist. Sammen med dem, blir strømmen av blod fra livmoren og egget ble vasket, selvfølgelig, hvis hun var der i øyeblikket. I denne tiden ganske kompliserte vilkår som er nødvendige for å feste allerede befruktet egg. Også, selv når re-forekomst av eggløsning hormoner konfigurert på denne tiden en ny syklus, så nesten umulig å bli gravid. Å merke seg: på grunn av det faktum at noen ganger egg er implantert i livmorveggen, og det er om lag to tredeler av svangerskap i gunstig periode.
Nå prøve å forstå hvorfor spørsmålet "er det mulig å bli gravid før menstruasjon" noen ganger kan du svare "ja". Hvis fullt sunn kvinne uregelmessig seksualliv, evnen til å bli gravid i dette tilfellet øker fra alle samleie en gang et par ganger. Kroppen reagerer som om kvinner ikke planlagt eggløsning på denne sjeldne anledningen. Noen ganger hender det at når sæden kommer egglederne, kan de ha dannet klar til å møte egget.
En lignende situasjon kan oppstå hvis en kvinne sjelden møtt med sperm som har sex regelmessig, men beskyttet av en full "ingen toleranse" sperm. Stoffer som finnes innenfor det er også i stand til å utløse en plutselig uforutsett eggløsning.
Ikke bli gravid før mensen kan garanteres dersom partnerne sammen for en lang tid og bly full, vanlig sexliv.
Er det mulig å bli gravid i dagene som fulgte umiddelbart etter menstruasjon?
Veldig mange tror at absolutt ikke kan bli gravid rett etter menstruasjon. Men mange leger basert på sin egen praksis, advarer utelukkes umiddelbart etter menstruasjon befruktning umulig. Hvordan kan du begrunne denne konklusjonen?
Snakker om kalenderen prevensjonsmetode, må du huske på at å få inn den kjønnsorgan av kvinner, forblir sperm aktiv og levedyktig i ca tre dager, og i noen tilfeller - enda mer. Dagene er gunstige for unnfangelse, beregnet på grunnlag av det faktum at befruktning skjer i omtrent to dager etter ovulasjon.
Hvorfor kan bli gravid rett etter menstruasjon:
Først kan sperm forbli fullt levedyktig og opprettholde aktivitet i løpet av uken etter at de kom inn i kjønnsorgan av kvinner.
Sekund, noen ganger hender det at for en serie med flere modne egg så mye variasjon i form av økt muligheter befruktning.
For det tredje, ikke i en hvilken som helst kvinne, spesielt under vanskelige forhold av moderne livsstil og ugunstig miljø, kroppen fungerer som en klokke. Ofte ganske friske kvinner har eggløsning skjer med noen forskyvning, ikke rett i midten av syklusen, som perioden for "sikkerhet" er redusert, minst fem dager før eggløsning og etter. Jentene er unge "skylden" noen skjevhet sikt er uregelmessig eggløsning syklus. Kvinner voksen alder - hormonelle avvik, som ble forårsaket av stress. Definitivt kan være oppmerksom på følgende: kalenderen metoden er ikke følsom.
I dagene den måneden du kan bli gravid?
Sannsynligheten for unnfangelse i løpet av de første dagene av den månedlige minimum. Dette er på grunn av ugunstig miljø for sperm direkte, skapt på denne tiden, og med mye blod, som hindrer implantasjon av embryo av fremtiden. Men disse "overraskelser" naturen kan ikke helt utelukkes.
Hvorfor bli gravid under mensen:
Hvis menstruasjon lenge nok, og før eggløsning, mindre enn en uke, i dette tilfellet sperm er i stand til å vente på egget.
Hvis estimater av sikker sex feil, på grunn av uregelmessig syklus.
Hvis det er en plutselig brudd syklus, forårsaket av ulike sykdommer og andre effekter på kvinnekroppen (infeksjoner, akutt forverring av kroniske sykdommer, stress, dysfunksjon behandling, fysisk aktivitet, etc.).
Det skal også bemerkes at det nå finnes en rekke teknikker som tillater en høy nok til å beregne sannsynligheten for hvilke dager i syklusen kan bli gravid. Jeg må si at ingen av disse alternativene er ikke sant en hundre prosent. Men bruke dem til å nøyaktig beregne eggløsning dager fortsatt står.
1. Måling av basal temperatur. Det er nødvendig helt fra begynnelsen av syklusen i morgen, på en og samme tid, etter oppvåkning om morgenen, måle basal temperatur. Teoretisk er det mulig å måle temperaturen i vagina og munn, men de mest nøyaktige resultater oppnås når man måler i anus. Det er verdt å merke seg at det kan oppstå når man måler temperaturer noen feil, for eksempel i tilfeller der på grunn av trøtthet eller sykdom du har feber, hvis du måle drakk store mengder alkohol mens du tar noen medisiner, hvis søvn varte i mindre enn seks timer, eller mindre enn seks timer tidligere hadde samleie. Og det er ikke alle nyansene.
Dagene hvor sannsynligheten for å bli gravid mer hjelpe deg å beregne samlet basert på temperaturskjema kalenderen. Hver dag må du gjøre ham resultatene av sine målinger. Vanligvis, i den første halvperiode basal temperaturen varierer 36,6 til 36,9, og etter eggløsningen blir vanligvis øket til 37 eller mer. For å lære om pre-eggløsning, må du nøye overvåke planen. Viss nedgang i temperaturen med ca 12-16 dager spådd produksjonen i de neste timene egget fra eggstokken.
Så kvinner som drømmer om et barn bør gjøre på dette tidspunktet nødvendige tiltak, og de som stadig bevoktet av kalender - å avstå fra samleie eller for å beskytte seg selv barriere prevensjonsmidler (spermicides, vaginal cap, kondom, femidom eller annen pålitelig metoder).
2. Den andre metoden for fastsettelse av dagen, noe som øker muligheten for å bli gravid er mye bedre og mer moderne. Denne metoden - tester for eggløsning. De er noe som ligner på de testene som kan oppdage svangerskapsutfall og de viser også striper. Det er bare én forskjell mellom dem - en substans som inneholdes i prøven reagerer med helt annet hormon.
Det er vanligvis dannet etter ca 24-36 timer før eggløsning. Det er derfor viktig å gjøre slike tester på samme tid hver dag, for ikke å gå glipp av en slik velkomst hendelse. Umiddelbart etter eggløsning innhold passende hormonet avtar kraftig, og deretter tester er "negative". Veldig praktisk, produsentene vanligvis satt i flere esker med teststrimler.
3. Når infertilitet beregne de dagene når du kan bli gravid bør bruke follykulometryy, eller, i et enkelt språk, ved hjelp av ultralyd. Noe av den tiende dagen i begynnelsen av siste menstruasjon bør delta kabinett ultralyd. Legen vil vurdere veksten av den dominerende follikkel i eggstokken. Ved å nå en diameter på ca 18-24 mm den er ødelagt, og frigjort egget kommer i påvente av befruktning. I svært sjeldne tilfeller ikke follikler av denne størrelsen ikke føre til eggløsning.
For noen grunn kan det noen ganger regress eller ikke sprekke. De viktigste tegn på at det er rett tid å tenke seg at legen ser på skjermen er tilstedeværelsen av corpus luteum i eggstokken og en liten mengde væske i pozadymatochnom plass. Det viktigste nå er å zaplidnyv sperm egg, og at det er for videre utvikling ymplantyrovalas hvor du vil - rett i livmorveggen.
Dette spiller en viktig rolle kvalitet endometrium som før eggløsning må også oppnå en viss tykkelse, ellers egget ikke prykrepytsya og dø. Naturligvis, denne metoden krever noen kostnader og best for kvinner som svært mye vil ha, men kan ikke bli gravid. Alle andre bør lytte til kroppen din.
4. Subjektiv følelse. Det er kvinner som alltid føle, hvilke dager de kan bli gravide. Bare hver syklus de har noen tilbakevendende følelse som å trekke noen konklusjoner. Ganske ofte disse subjektive symptomer mest vellykkede dager for unnfangelse som smerter i en av eggstokkene, eller i magen, økt libido, og veldig tung utflod.
God gynekolog kan umiddelbart legge merke til dem. Det viktigste symptomet motsetning smittsomme sykdommer - er at disse gjennomsiktig tildeling forsvinne i løpet av to til tre dager og har ingen lukt. "Treat" slik tildeling er nødvendig.

Det bør også nevnes at ikke hver syklus det er dager da du kan bli gravid. Nesten hver kvinne minst en eller to ganger i året er anovulatorisk sykluser. De er forholdsvis lett å bestemme ved måling av basal kroppstemperatur (ikke vist i diagrammet i temperaturhopp) for follykulometryy (dette vises ikke dominant follikkel), og med hjelp av moderne tester for eggløsning (gjennom hele syklusen de viser et negativt resultat).
Her på måter kan du enkelt beregne hvilke dager du kan bli gravid, og at - nei. Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, er ingen av de ovennevnte fremgangsmåter ikke er ett hundre prosent pålitelig.
Mye bedre og mer pålitelig måte å velge en god prevensjonsmiddel, særlig nå det er mange varianter. Du har sjelden sex? Da er du ikke egnet p-piller. Det er mye bedre å bruke kondom eller kanskje en sæddrepende middel - den såkalte "kjemisk" prevensjon.
Med jevne seksuell omgang med bare ett sunn seksuell partner mange gynekologer anbefaler bruk av intrauterin enhet, spesielt p-ring eller moderne p-piller. Det er verdt å merke seg noen p-piller, for eksempel, nekombynyrovannыe (som inneholder bare ett hormon) kan brukes til og med ammende mødre. Generelt, er det alltid et valg. Ikke risiker din dyrebare helse, bedre gå å konsultere en god gynekolog for å hjelpe i familieplanlegging og beskyttelse mot uønsket graviditet.  
Яндекс.Метрика