Visdom tann gjør vondt, hva du skal gjøre?
 Visdomstennene er de tennene som vises etter alt og er på baksiden av kjeven. Når maten var veldig grov og trenger mye energi for å behandle den. Fordi folk var nødvendig alle 32 tenner. I dag kjeve folk er ikke stor, og svært ofte de inneholder ikke mer enn 28 tenner. Hvis tennene er friske og alt er på plass, er utbruddet av visdom tenner ikke veldig bra, fordi det ikke er egnede forhold for deres fremvekst og vekst.
 Problemer med disse tennene er ofte, men ikke alltid. Hvis kjevene er store nok til ikke å være for mye problemer. Du vil oppleve bare lett ubehag, som vil bli avholdt etter tennene vokse. For å finne ut om det er nok plass for kjeve visdomstenner, tannleger gjør røntgenbilder, sjekke tilstanden til røttene av tennene.
 Visdomstennene vises i alderen 17-25 år. Noen mennesker lever et liv uten dem. Ofte deres utseende ledsaget av sterke smerter i kinnene, feber opp til 37-38 grader. Smerter under utbrudd verkende, overordnede, noen ganger øker, noen ganger stille. Dersom tannen dukket opp, og noen under tannkjøttet, kan det rozpuhnuty. Ofte er dette fordi mat partikler akkumuleres på kanten av tannkjøttet, kan de være vanskelige å fjerne. Noen ganger disse kan vare i mange år. Irritasjon blir kronisk, dannet slimete hette "som provoserer akutt purulent betennelse.
 Hva du skal gjøre i et slikt tilfelle, kan bare en ekspert løse. Kan hjelpe lett tannbørste, eller vil bli behandlet med antibiotika, eller fjerne alle uakseptable tann. Sam hette Legen kan fjerne et par minutter under lokalbedøvelse, er prosedyren rask og smertefri. Noen ganger er disse tennene ta riktig posisjon og vokse med en helling, selv horisontalt. Visdom tann kan berøre en nerve eller legge press på sin nabo, gradvis ødelegge den. Noen ganger kuttet smertefull tann på kinnet eller tungen, forårsaker betennelse.
 Hva hvis sår visdom tann? Hvis hovent tannkjøtt, må du forberede en løsning: et glass varmt vann der oppløst teskje salt og brus. Salt vil hjelpe lindre hevelse, brus fjerner surt miljø. Skyll munnen grundig nødvendig å vann vasket de områdene som ikke kan få en tannbørste. Å skylle godt egnet infusjoner og decoctions av ulike urter. De har ofte en antiseptisk virkning, bidrar til å bremse ned betennelser og redusere smerte. Du kan bruke et avkok av urter eik, kamille, salvie, calendula. For matlaging 2 ss urter kokt vann, la stå i en halv time.
 Når smerte kan varme det berørte området, da dette kan forverre inflammasjonsprosessen. Du kan drikke aspirin og gå til tannlegen. Legen vil bestemme mer nøyaktig hva som skjedde i hvert enkelt tilfelle og kan lindre smerten ved å gjennomføre en grundig rengjøring av området rundt tannen kan bruke antibiotika eller bestemme at det er bedre å kvitte seg med visdom tann. Det faktum at disse tennene fra flere problemer enn fordeler. På grunn av sin fjernt posisjon dem vanskelige å nå med en tannbørste fordi akkumulert plakk på tennene, vises tann. Fyll en tann er også problematisk fordi legen er svært vanskelig å komme nær ham.
 Foreløpig har forskerne bevist at det er ingen praktisk bruk visdomstennene er ubrukelig. De betraktet sin utdatert relikvie. I noen land er som USA fjernet umiddelbart etter utbruddet. Så ikke bli opprørt hvis legen insisterer på fjerning. Seg løse alle problemer er usannsynlig, og skyll narkotika kan gi god, men kortsiktige resultater.  
Hva å gjøre etter visdom tann fjerning

 Fjerning av visdomstennene skremme engstelige og mistroiske pasienter, forårsaker dem til å utsette prosedyren for stadig lengre periode. Men det er faktisk ikke så vanskelig, og moderne bedøvelsesmidler konvertere en smertefri utvinning. Men etter tanntrekking er anestesi og skadde delen blir syk. Å vite hva de skal gjøre etter rive, spør sykepleieren før kirurgi kirurg tannlege gjør du et minnesmerke, og å forstå hva som skjer i kroppen, husk at alt i den er sammenkoblet.

 Ethvert uttak - et traume. Enhver skade - en betennelse.
 Betennelse er ledsaget av:
 smerte;
 rødhet;
 ødem;
 temperatur etter tanntrekking.

 Smerte ganske lett fjernet analgetika, beste av alt - Ketanov. Hevelse etter tanntrekking i stand til flere dager å ødelegge utseendet, men det er ikke nødvendig å være redd for. Dette er en forsvarsmekanisme som komprimerer og fikser skadet vev til helbredelse var skikkelig uten bias.
Hva å gjøre etter visdom tann fjerning


 Hvordan vil helbrede alveolus?


 Etter fjerning av tannen konsekvensene er noen få dager. I løpet av denne tiden, en blodpropp i en øde hull erstatter roten av tannkjøttet og hjelper fylle alveolene nytt vev. Recovery er veldig rask: etter seks måneder på røntgentetthet utvisket sted hvor hullet fra omkringliggende vev.


 Hvorfor fjerne en tann?


 Noen ganger kan trekke ut åtte tenner på grunn av det faktum at det hindrer nabo utvikle seg.
 Noen ganger, problemet med hva de skal gjøre etter visdom tann fjerning, hvis det var en annen antagonist, som startet relativt raskt klatre (fenomenet Popov-Hodona). Vanligvis problemet er løst ekstrakt alle fire åttere. Stor rolle i å tygge de ikke leker. Dessuten er ikke alle av dem enda vises på overflaten, men antennes og forårsake problemer inne i kannen og tannkjøtt.
 Av og åtte kan hjelpe. Dette skjer i tilfeller der det er sterk og sunn, så i fremtiden kan det fungere som støtte for protesen. Dessuten, etter fjerning av urfolk tann lege effekter er beregnet å ta hensyn til muligheten eller umuligheten av ytterligere flyttbar protese.
 Etter fjerning av visdomstennene er konsekvenser som må være nøye holde den syvende, vil han bære byrden av broen. Alternativt kan du lagre det mislykkes, vil det erstatte implantatet.
Hva å gjøre etter visdom tann fjerning


 Hva å gjøre etter tanntrekking?


 Men disse problemene er prognostisk lege med tanke på en fjern fremtid, men i de tidlige dagene av vedkommende om hvorvidt temperaturen kan stige etter tanntrekking klient. Hvis vi mener temperaturen i hele kroppen, kan det være forbundet ikke bare med et kutt i munnen, men også for infeksjon. Selv om kirurgi plass i moderne tann klinikken skal kvartsevatsya, og pasienten bærer skoovertrekk, risikoen for inntrengning av bakterier og protozoer virus forblir i såret.
 For å hindre at legen vanligvis utpeker en fem-dagers kur med antibiotika og antyprotozoynыh midler. Men hvis etter tanntrekking feber, hva vet du fra opplevelsen av andre sykdommer. En svak økning i temperatur - en beskyttende reaksjon som hemmer utbredelse av infeksjon. Hvis temperaturstigningen blir uutholdelig og med farlig (nærmere 40 grader), ta antipyretika.
 Også blant de stoffer er de som stimulerer dannelsen av nye røde blodceller. Normal kamille, som lindrer og desinfiserer kjent for dere, fordi legene alltid anbefale å skylle munnen. En løsning av det kan være forberedt for hele kurset fremover og holde den i kjøleskapet.

Slim i urinen til kvinner
 Slim i urinen til kvinner der ofte, noen ganger kan det sees med det blotte øye, og noen ganger tilstedeværelsen av slim kan vise bare en urinprøve.
 Utflod fra kjønnsorganene som slim kan være både helt friske kvinner og et tegn på ulike sykdommer.
 "Sunn" slim
 Kvinnekroppen er utformet slik at slim produsert i livmorhalsen. Dette skjer hele tiden, og mengden av slim avhenger av hormoner produsert av eggstokkene og kalles østrogen og progesteron.
 På den første dagen i menstruasjonssyklusen "fungerer" hormonet østrogen. Under hans innflytelse dannes slim, som ikke er veldig rik, klar i fargen og luktfri. Utvikle denne typen slim varer til midt i syklusen.
 I andre halvdel av "største" er et annet hormon - progesteron og type mucus endringer. I løpet av denne perioden, slimete utflod fra skjeden bli som et kokt egg hvitt. Antallet av slim, og det er mer viskøst.
 Urin
 Hvis slim i urinen til kvinner på den tiden snur urin mulig grunner:
 - Brudd på reglene for å samle urin analyse;
 - Betennelse i nedre urinveier.
 Hvordan å samle urin?
 Urinen akkumulert i blæren om natten, noe som gir korrekt vurdering av helse. Det er derfor det er nødvendig å samle urin i morgen, umiddelbart etter oppvåkning.
 Før samle analyse bør grundig vask vulva.
 Før samle urin i en beholder, som må være helt ren og tørr, må du slippe ut litt urin utenfor containeren.
 Krukke av urinen bør lukke tett lokk og hånd i laboratoriet senest to timer etter samlingen.
 Når du forbereder for levering av analysen er utført korrekt, og urinalysis resultat indikerer tilstedeværelse av slim, så kan det være blærekatarr, pyelonefritt, eller urolithiasis.
 Cystitt
 Betennelse i blæren eller blærekatarr - en svært vanlig "kvinnelige" sykdom.
 Kalte det en form for infeksjon. Patogene bakterier har dukket opp i skjeden, inn i urinrøret og den når blæren, forårsaker betennelse i slimhinner, hyppig vannlating utseende av slim og akutte smerter.
 Pyelonefritt
 Hvis venstre ubehandlet blærekatarr, vil smitte stige over, nyrer, og utvikle pyelonefritt. Dette følger av sykdommen og urolithiasis.
 Når sykdommen er betennelse i nyrer pyelonefritt, forholdene er gunstige for mikrobiell vekst og økt slim i urinen.
 Kronisk lungesykdom
 Navnet "urolithiasis" taler for seg selv. Utseendet av steiner i urinlederne, nyrer eller blære blokkerer flyten av urin og forårsaker betennelse i nyrene. Ikke bare at steinene kan føre til blokkering av urinrøret, noe som er meget farlig for livet.
 Tilstedeværelsen av slim i urinprøven bør betraktes som et "signal" til å besøke urolog. Ikke overse dette "mindre" som det kan virke ved første øyekast, avvik fra normen.  
Яндекс.Метрика