Fordeler og ulemper av gulrot juice
 Mange vet at gulrøtter hatt stor suksess selv i patrisierne i antikkens Roma: skjer spektakulære forestillinger (gladiator kamper), tok de med seg en pose med tørkede gulrøtter. På den tiden ble det ansett som en delikatesse for edle mennesker.
 I dag er vi mye mer klar over de helbredende egenskapene til denne grønnsaken. Spesielt nyttig juice ut av det, som er en slags tonic for kroppen. Den har en unik lukt, forårsaket av tilstedeværelsen av forskjellige essensielle oljer av gulrot.
 Fordelene med gulrot juice
 Saften av gulrøtter forbedrer visjon, styrker immunforsvaret, er et utmerket verktøy for behandling av solskadet hud og slimete henne. Når noen gulrot juice ble brukt til å behandle septisk sår, frostskader, brannsår. Crude drikke oppløse stand til å behandle magesår og til og med kreft.
 På grunn av den store mengden som finnes i gulrøtter verdifulle stoffer nytte av gulrot juice er virkelig ubegrenset. Det er en kilde til magnesium, kalium, jern, fosfor, kobolt, nikotin og pantothenic syrer og mange vitaminer og mineraler. Vurdere virkningen av noen av dem på det menneskelige legeme.
 Vitamin A, som er rik grønnsak som hoper seg opp i leveren, produsere ren det opp gradvis. Således konstant forbruk av juice forbedrer garanti helsen til kroppen. Som en kilde til vitamin C og B, har gulrot juice egenskaper til å senke kolesterolnivået i blodet, noe som minsker dermed risikoen for hjerte og blodkar.
 På grunn av det høye jod innhold, er drikken anbefales å bruke for folk med lav skjoldbrusk funksjon. Varm gulrot juice som en skyll er i stand til å svekke sykdommen med angina, faryngitt.
 I gulrot inneholder antioksidanter som lindrer kroppen mot frie radikaler og fjerne det fra forfall produkter - giftstoffer. Og det påvirker helsen til huden. Kronisk bruk juice begrense forekomsten av akne (hudormer, som er provoserende i naturen), vil forbedre tilstanden til hår og negler.
 En av de viktigste egenskaper av gulrotjuice er forebygging og behandling av øyenproblemer. Spise gulrøtter og juice fra det forbedrer visjon. Betakaroten og vitamin A styrker netthinnen, hindre fremveksten og utviklingen av astigmatisme og grå stær.
 Skade gulrot juice
 I store mengder gulrot juice er ikke anbefalt å bruke. Det faktum at assimilering av beta-karoten trenger stor innsats av leveren. Bruke saften i mengder som overstiger 500 mlden kan føre til utvikling av sykdommen. I tillegg kunne gulrot juice glut kroppen provosere gulfarging av ansikt, hender, føtter. Den optimale dosen hver dag anses 250ml
 Imidlertid er skade på gulrotjuice tydelig ikke bare i sin overdreven bruk. Personer som lider av sår, sykdommer i tarmen, bukspyttkjertelen eller mage surhet, bør avstå fra å ta mat. Det bør brukes med forsiktighet i nærvær drikke diabetes.
 Og til slutt, noen råd
 Da som inneholder karoten i gulrøtter maksimal absorberes bare i kombinasjon med vegetabilsk olje. For større effekt, bør saften fremstilles umiddelbart før bruk, fordi karoten aktivitet avtar raskt ved kontakt med oksygen. Tillatt lagring frosset, etter opptining det må straks drikke.
 Gulrotjuice går godt sammen med andre - spesielt eple, i et forhold på 2: 1, respektivt. Denne drinken unntatt vitamin verdi har også tonic egenskaper. Perfekt renser kroppen gulrot og bete juice, som er fremstilt i et forhold på 3: 1. Legge ren ufortynnet juice ss rømme slå den inn i en reell helse cocktail i stand til å styrke de beskyttende funksjoner i kroppen.  
Forankret spiker til fots
 Noen ganger ser en person som spiker gikk til fots. Dette kan være ulike grunner: fordi iført trange sko, skader, sopp eller spiker dystrofi. Og avhengig av årsaken til problemet, er det nødvendig å velge ulike måter å løse det. Fra å endre sko for komfortabel og fri til å appellere til legen og behandling av sopp.
 Endre ubehagelig sko
 Eksperter anbefaler bruk ekstremt ubehagelig og trange sko på grunn av moten. Hvis en skodd par ganger, så skjer det ingenting. Men den konstante iført trange sko letter deformasjon av negleplaten. Gradvis spiker kan begynne å trekke seg tilbake.
 For å avhjelpe situasjonen, må spikeren nøye kuttet og, selvfølgelig, må endre sko. Spesielt bør tærne være fri, eller negler vil fortsette å vokse i huden eller de kommer plate.
 Du kan også ta kontakt med din lege. Spesialisten vil foreskrive riktige vitaminer og bidra til å stimulere mikrosirkulasjonen.
 Sopp Cure
 Hvis du forlater spikeren på leggen av en sopp, så trengte en seriøs og grundig tilnærming. Til å begynne med, kan du plukke opp soppen i bassenget, treningsstudio, badstue. Vanligvis utvikler soppen i fuktige miljøer, og kan finne feil med foten. Derfor bør det offentlige ikke gå barbeint. Du kan også bruke forhåndssoppdrepende spray - slik forebygging heller produktiv.
 Du kan plukke opp soppen også på syke slektninger hvis de prøver å bruke andres sko og hygieneartikler. Men folk med sterkt immun sopp er ikke så ille.
 Soppen først påvirker foten, og deretter flyttet på negler. Gjenkjenne det kan på følgende grunnlag: peeling, kløe, små blemmer på huden fylt med væske. Hvis ubehandlet, vises sopp og deretter negler. Opprinnelig negler begynner å bli grumset, gul, og deretter bevege seg bort - faktisk ødelegger sopp negl.
 Et besøk til legen bør ikke forsinke - rettidig riktig behandling vil bidra til å bedre situasjonen. I tillegg til narkotika spesialist kan anbefale behandling som lakk, som på et tidlig stadium av sykdommen, vil bli kvitt soppen.
 Ikke overse folkets midler. Det er det tradisjonell medisin anbefaler:
 1. brus løsning. Forberede det på denne måten: i 3 liter varmt vann er ikke mye behov for å legge til en spiseskje med natron. Deretter ble en løsning poparyty føtter. Tørk tørre føtter, ta på bomull pads celandine olje, bruke den til berørte spiker og pakk topp, sokker i en halv time. For å gjennomføre denne fremgangsmåten bør være minst to ganger om dagen. Spikeren vil gradvis bedre, og den myke området kan være pent kuttet.
 2. Du kan behandle de berørte negler Kombucha. Det er nødvendig å skjære av en liten bit av sopp og prybyntuvaty å rengjøre vasket henne foten til spiker. Det er tilrådelig å holde en sopp over natten. Spikeren mykes opp av morgenen, må det kuttes pent. Gjenta prosedyren hvis det er nødvendig for å fullføre behandlingen.
 3. Sterk kaffe sveising, salisylsyre salve, vineddik, mynte, salt tolchennaya - disse verktøyene kan også gjelde for behandling av spiker sopp.
 4. Bidrar med dette problemet og vann infusjon av harpiks vill aprikoser, velling av hvitløk, buljong milkweed, lotion med bjørkeblader eller johannesurt, søknader fra furu olje.
 Hva pengene er ikke brukt, det vil bare ha virkning med systematisk bruk.
 Det er verdt å merke seg at i tillegg til behandling er også viktig for å desinfisere sko, føtter og holde rene, og hindre svetting. Hvis du ofte svette føtter, er det nødvendig å foreta decoctions av eik bark og sveve føtter. En integrert tilnærming til problemet må eliminere sopp og dermed problemet med neglene.  
Hvordan kurere spiker sopp på føttene mine?
 Soppinfeksjoner av negler - Onykomykose - en av de ubehagelige og svært vanlig fenomen i vår tid. I tillegg er spiker sopp et alvorlig kosmetisk defekt. Stort sett det påvirker mennesker, uavhengig av hvilken grunn forsømmer personlig hygiene. Hvis du finner deg selv i tegnene på spiker sopp, ikke forverre situasjonen i selvet som ikke ble rammet alle negler og tær. Moderne medisin omhandler sopp raskt og meget effektivt.
Statistikk viser at svært ofte påvirket spiker sopp folk ved hjelp av fellesarealer og ikke ty til forebyggende tiltak. Forholdene i bad, bassenger, strender, ideelt for langsiktig bevaring og utvikling av soppen i et aktivt, levedyktig stat. Det var der og infiserte pasienter basert masse. Litt mindre av onychomycosis smittet de som "plukket opp en sykdom", bruker andres sko og sokker pasient. Hvis en part mann brukte badekar og dusj, master bedrøve sopp sykdom, er sannsynligheten for smitte også svært høy.
 Onychomycosis - En av de sykdommene som kur selv ekstremt vanskelig. Derfor bør du ikke stole på folk rettsmidler, de er ineffektive. I tillegg avanserte former for sopp krever en forholdsvis lang periode - opp til flere måneder med behandling. Et annet argument i favør av ikke-selv og ty til medisinstudiet er at ulike typer sopp som infiserer negler krever ulike behandlinger. Som regel er disse menneskene som prøver å takle sykdommen tror ikke. Og alle anstrengelser for å bli kvitt soppen er ubrukelig.
 Hvordan gjenkjenne en sopp?
Hvis du alltid obuvaete bare hans sko, ikke gå barbent i bassenget og badstue, er det ingen stranden, kan du ikke være redd for infeksjon onychomycosis. Men det er neppe mange mennesker som er aldri i kontakt med smittekilden. Derfor bør du nøye overvåke tilstanden til huden og fot negler på fingrene.
Først av alt, må du ta vare på forebygging. Hvis du er på føttene betente riper, sår, kutt; hvis du er for hardt og gjorde fotpleie skadet finger eller spiker, fra besøk til steder hvor det kan være en infeksjon, bør forlates for å fullføre healing og forsinke healing.
Ikke gå med trange sko, svette og føtter som sterkt komprimert. Sokker bør endres daglig. Spesielt nøye med fotpleie - de trenger hver dag for å vaske grundig med såpe og vann og tørk med håndkle. Selvfølgelig, alle personlig pleie elementer - håndkle, vaskeklut, må såpe være individuell.
Forsiktig regelmessig fotpleie vil merke de første tegn på negle. Dette er meget viktig. Hvis infeksjonen skjedde, først håndtere onychomycosis er mye enklere og raskere enn på senere stadier.
Så, hva vil fortelle deg hva spiker sopp berørt? Først, det er knapt merkbare, tynne strimler eller falmede flekker. Denne tilsynelatende spiker ser helt frisk. Sin farge, tykkelse og glans forbli den samme. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, den andre fasen av henne, begynner spiker å miste glans, vises visuelle endringer på toppen og sidene av neglene. Sist, den tredje fasen av sykdommen, etterlater ingen tvil om at spiker sopp imponert - det blir tykk, løs, blir grå eller gulaktig farge. Spiker stratifisert i flak, igjen på sko, sokker og badet på gulvet, hvis en person går barbeint. Dette skaper ideelle forhold for forurensning av de som bor i samme hus med den syke.
 Hvordan kurere spiker sopp på føttene mine.
Uavhengig behandle sopp kan prøve bare ved utbruddet. Hvis du merker de første tegnene, kan du dra nytte av spesielle maling, bruk av som blokkerer utviklingen av sopp på neglene. Men hvis den tidlig anvendelse av lakk tok 2-3 måneder, og nye områder av neglen vokser med tegn til sopp lesjoner, bør selv stoppe og ta kontakt med en medisinsk institusjon.
Det første som vil gjøre legen mycologist spesialiserer seg på behandling av soppsykdommer - er kuttet av små biter av negler å gjennomføre laboratorieforskning og identifisere hvilken type sopp som rammet neglene.
Avhengig av laboratoriedata vil bli tildelt til behandling for å ødelegge sopp som har blitt en kilde til sykdom. Hvis dette er den første fasen, når bare de første tegn på sykdommen, må du propishut narkotika. De gir en kraftig virkning på sopp, men ikke alltid helt trygg for kroppen. Så legen, med observasjon av hvordan prosessen med utvinning, vil tilby å donere blod for tester, for som han vil bli dømt på hvordan de påvirker narkotika utformet for å pleie kroppen som en helhet.
Hvis det var et besøk til en lege på et senere stadium av sykdommen når truffet av ikke én, men flere negler og de var tykk og smuldrete, før forskrivning behandling mycologist holde prosedyren for å fjerne løse deler negler.
Vanligvis, denne delen av behandlingen, sammen med vanskeligheter med å bestemme hvilken type sopp, og er det største problemet når du prøver å helbrede deg selv. Uansett hvordan folk prøvde å "myke opp" negler i varmt vann og fjern dem løse områder, fullt ut gjennomføre denne prosedyren hjemme ikke kan praktisk talt hvem som helst. Det gir ingen mening å drikke medisinen hvis soppen er helt fjernet fra spikeren sammen - vil være jevnlig re selv.
Hvis du fortsatt bedt om medisinsk hjelp, og etter kurset av behandling, tilbake til sin tidligere helse neglene, ikke glem å gi ekstra tid gjennomgå, som viser at kroppen virkelig mistet denne lumske sykdommen.
 Hvordan kurere spiker sopp på føttene mine for the People.
Hvis du er fast bestemt på å stole folk rettsmidler for å kurere spiker sopp på føttene mine, og deretter prøve å finne en måte å fjerne den berørte delen av neglen.
Bare da kan du ty til folk rettsmidler. Kanskje du er veldig heldig, og en av de anbefalte oppskriftene hjelp til å mestre sykdommen.
En spiseskje av ammoniakk blanding med et glass varmt vann. Sug i en løsning som består av flere lag med cheesecloth eller bomullsklut og søke på den berørte spiker. Lag en stram bandasje satt på toppen fingertuppene, eller knytte et stykke plast som ikke var lufttilgang. Bruk sokker som vil holde den på strak arm. Forfatterne anbefaler en resept gjøre denne prosedyren om natten og gjenta 2-3 ganger i uken som op til den begynner å vokse sunn spiker.
En annen populær oppskrift anbefalt daglig tørk spiker bomullspinne fuktet voldsomt i th 20% alkohol løsning av propolis. Ifølge forfatteren av denne oppskriften hvis det er å gjennomføre daglig i to måneder, etter denne perioden pasienten neglen begynner å gå, og i stedet vil vokse sunt.
Alle sopp som infiserer negler, svært levedyktig. De er ikke redd for høye eller lave temperaturer, men kan ikke tolerere påvirkning av klor. Derfor kan en vandig løsning av klor (eller "Lin") bli brukt til å behandle onykomykose. Siden klor er en svært aggressiv måte, bør det brukes med forsiktighet. Pipette drypp en dråpe i det berørte spiker tidligere tett spre huden rundt det noe fett krem. Hvis klor rant på en finger, bør det være grundig vasket av, slik at bare de mest likvide negler. Ifølge forfatteren av denne metoden vil være i stand til å bekjempe sopp innen 1-2 måneder med daglig bruk blekemiddel, ved hjelp av en dråpe på neglen en gang om dagen.
Under veksten av milkweed kan tilberedes potion på det. For å gjøre dette, ta 100 gram stengler og blader av milkweed som mulig til finhakk dem opp og helle en halvliter kokende vann. La stå i en halv time. Hell over i en bolle 3 liter varmt vann og hell det brygg. Leggene og gradvis legge varmt vann, holde 20-30 minutter. Prosedyren skal utføres 2-3 ganger i uken for måneder 15-2.  
Яндекс.Метрика