Som leder yazaty tippet?
 Palantine nå blomstrende popularitet. Den vakre halvparten av menneskeheten definitivt en hyllest til denne originale shtuchtsi - tilbehøret, den uavhengige plagg.
 På den ene siden, tippet - det absolutt tillegg til klær. Ifølge definisjonen, som kan finnes på Wikipedia, representerer tippet en kappe som kan være otorochena pels. Dette cape slitt i XVII århundre i Vest-Europa for å forsvare seg mot været, og det introduserte mote av kurfyrsten Pfalz kone. Så, ikke bare innført, og "tildelt" tittelen på hans egen, fordi "stjal" kalt den første av sju keiser velgere!
 Men på den annen side, i dag om sommeren på stranden er fullt mulig å se hvordan damene bruker denne "tilbehøret" som elegante kjoler eller skjørt. Videre stoles slitasje ikke bare på stranden!
 I stjal var svært populært før 1917. Ladies ulike tilstander av drømmer om en bokstavelig uerstattelige deler elegant toalett. TIPPETS rozshyvaly perler dekorert med applikasjoner og broderier dyre, proderhyvaly nettverk, bundet "vafler" tannkjøtt obvishuvaly sats tykke dusker. Så, i dag, da tippet kom igjen inn i moten, til tross for årstidene og materialer, designere har ikke spart på sin dekorasjon, med erfaring fra tidligere århundrer hendig og avanserte tekstil teknologi.
 Iført skuespill, selvfølgelig, viktig. Men det er også viktig å vise skjønnheten og originalitet palantynnoho lerret. Mange moderne damene bekymret hvor vakker tie tippet? Og svaret på det - mye.
 Noen stjal bærer på hodet - på den måten av panseret - og strikker under haken eller brystet elegant og ikke for komplisert knute. En annen kontrast, binder tilbehøret på ryggen - eller rettere sagt, på baksiden av halsen - dekorert med stoles flyr luft sommer sundress. Vel, tredje, drapiruye cape fantastiske, romantiske "bølger", "sikksakk", "flette", og lignende herligheter.
 Man kan således være bundet fortommen er ganske enkel, og den andre, tvert imot, meget smart. Det avhenger av forskjellige faktorer. Vel, først av alt, selvfølgelig, smak og dyktighet av en bestemt kvinne - eieren av den opprinnelige tingen. For det andre stoffet og farge, samt lengden og bredden av tekstilproduktet.
 Vid modell, for eksempel, er ikke anbefalt fikse voluminøse noder - de ser klumpete og lite tiltrekkende. I tillegg er disse enhetene lønnsomme understreke tett stoff, broderi, appliques og andre dekorative detaljer tilgjengelig på fortommen.
 Puter liker spesielt kvinner elegant alder. De de føler seg komfortabel og beskyttet. Men Tippet helt egnet for alle aldre - unge unge jenter, for eksempel, bare elsker flyr chiffon modeller som vektlegger sin ungdom, skjønnhet og hurtighet.
 Det er en udiskutabel fordel Wraps - det kan skjule eventuelle figur feil! Det er grunnen til at kvinner elsker ham så appetittvekkende former, som søker å understreke den reelle egen mykhet, femininitet og attraktivitet.
 Stjal kan være en hvilken som helst dame. Det viktigste er å plukke opp helt tilsvarende produkt farge og finish - så hun vil føle seg veldig komfortabel. Stil og eleganse - disse er trolig to hoved definisjoner, det er egnet for egenskapene palantynnoho tekstiler. Hva er en kvinne, å være av lyd sinn og god hukommelse, frivillig gi opp denne skatten i hennes garderobe?!  
Så lenge konkludere cholku (foto)Kvinner som cholku klar over sine fordeler. Det hjelper å skjule en høy panne, gjør en kvinne yngre, og øynene hennes virker mer uttrykksfulle. Frisyre med cholkoyu har gjennomført utseende og, på samme tid, trenger spesiell omsorg, fordi fet, dårlig trimmet cholka usannsynlig å gi en kvinne attraktiv.
Varianter lang chilok
Så lenge konkludere cholku (foto)

Cholky kan være av forskjellig lengde, form, tetthet. Noen kvinner foretrekker å bære cholky, nådde bare til midten av pannen, mens andre liker å gjøre det litt dekket øynene og øyenbrynene helt skjult. Noen cholky begynne med krone og gå fra ett punkt, og det er de som er dyktige frisører vystryhayut fra forsiden av håret. Svært populære ryddig tykke smell som kommer fra toppen av hodet.
Så lenge konkludere cholku (foto)

I tillegg cholky mange kvinner være skrå eller rett. Vel, hvis en kvinne nærmer begge artene, så det kan ofte endre sitt image.
Noen foretrekker nøye profilert cholky, og noen heller liker det å være den mest tett. Hvis cholku filiruvaty bare på tips, vil det holde volumet selv uten verktøy for styling.
Så lenge konkludere cholku (foto)

Torn cholka passer lett i separate deler. Fikse det med gel eller voks hår.
Plukke opp lange cholku, må en kvinne ta hensyn til formen på ansiktet ditt, panne høyde, tetthet krøller. Så hvis du ønsker å gjøre først cholku bedre å søke hjelp fra en god stylist.
Metoder avslutt lang cholky
Cholka Hvis du allerede har, kan du spre bildet ditt ved hjelp av ulike versjoner av sin konklusjon. Men først ozbroytesya hårføner, rund børste, kam med fine tenner og hårspray. Til cholka virket lysere, kan du bruke en spesiell glans.
Så lenge konkludere cholku (foto)

Etter vask håret ditt, vente til de tørker litt ut. Så til slutt tørke håret tørketrommel, noe som gir dem ekstra volum ved hjelp av en rund pensel.
Til håret skinte, behandle dem med en spesiell glans. Cholku kan rette jern, så vil det glede deg med sin glatthet. Hvis du ønsker å fikse cholku, dryss med litt maling på den og rette trådene gre med fine tenner for å hindre dem i bånd.
Så lenge konkludere cholku (foto)

Eiere asymmetriske hårklipp kan gjøre strukturert grafisk cholku. Lag cholku dette er enkel: knipse noen lange tråder og sette dem gel for styling.
For å konkludere lang cholku, som er delt i to, avløp håret ved hjelp av en hårføner, skille dem i to like deler. Bevæpnet med en sirkulær kam, hår tips pidkruty ut. Gjør denne prosedyren med de to delene cholky. Litt zbryznuvshy maling, nøye løsne sine tråder.
Også lang cholku kan bli satt på siden. Grease fuktig hår mousse, rørende cholky. Sett håret på den ene siden, tørk og gre håret tørketrommel. Etter å ha tørket hårstrå prycheshy at slitt med frisyrer. Holde spikeren i den ene hånden, og den andre holder håret, gjelder en anordning for legging av dem. Cholka, kjemmet til siden, gjøre ansiktet ditt ser myk og feminin.
Så lenge konkludere cholku (foto)

Ganske uvanlig er lang cholka som er formet cochlea. For å konkludere dette cholku, må du curling. Pidkruty det din cholku, sikker styling og curling forsiktig fjerne uten å ødelegge den klønete curl. Ønsker å unngå liming tråder kam pusser tennene med tykk.
Også cholku kan gre på baksiden av hodet, mens skape mer lagringsplass. Gjør det ikke så vanskelig. Hvis cholka veldig lenge, bør det gre som mulig. Med kam cholku løfte opp toppen kam og legg den cholku fikse det usynlig. For pålitelighet dryss med hårspray.
Så lenge konkludere cholku (foto)

Å cholka velstelt, satte den på den andre siden der du pleide å bruke. Kvinner med et ovalt ansikt bedre - det cholka dekker hele pannen. De som møter runde, kan trygt konkludere med bare noen få tråder, mens resten er helt skjult i håret.  
 Når shyyesh klær alene, er det ikke nødvendig å tilpasse seg kanonene av momentant mote innflytelse, kan du bruke en rekke alternativer av mønstre, kombinere dem, får flere og flere typer klær. Men, praktisk talt, at du ikke ønsker å sy, har du alltid å møte et slikt strukturelt viktig element ermene.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Det finnes nesten overalt: T-skjorter, kjoler, bluser, skjorter og jakker, samt gensere og jakker. Og at ting så perfekt, er det nødvendig å arbeide med å skape store ermer, bare når det er sydd uten en eneste feil, kjole eller andre klær du sitte perfekt.

 Ermet som et viktig element av klær, det var en veldig lang tid, og han kom til oss fra Bysants. Og nå siden XII århundre, fôring fast sluttet å designe klær, det er mange forskjellige varianter ermer.

 Men det er den XV århundre ermet fått en litt annen status - de var en luksus og rikdom, de var dekorert med juveler og broderi, og alt som de var flyttbare og kan ikke endre hele dyrt kjole, bare oppdatere den med ny ermer.
 De er spesielt for ikke sydd opp tett til toppen av klær, pryshnurovыvalys bare. Damene ga hennes elsker ermene og ridderturneringer ble gjort for å kaste arena ermer, et tegn på beundring vinneren.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Det var i de dager det er mange forskjellige typer slanger og start fra XX århundre, antall forsøk på form og innhold betydelig redusert. Nå tilgjengelig i et bredt utvalg av klær, bager, avhengig av bestemt element, produkt utseende kan endre seg dramatisk, og få en helt ny retning.

 Hvilke typer ermene på kjolen?


 Først av alt, de kan variere i lengde, er kort, mellomlang og lang.

 Forresten, er ermelengden ofte påvirket ikke bare mote og tradisjon, men også sosiale faktorer.

 For eksempel, en gang i var veldig i mote lange ermer, de var veldig mye lengre armer, noe som indikerer at personen tilhører den privilegerte klassen.
 Men zasukani, zasukani, fôring som et symbol på en mann som tjente til livets opphold ved hardt fysisk arbeid. Nå, selvfølgelig, er disse fordommene igjen, men noen nyanser slike renn fortsatt avgjøres i moderne mote.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Sleeves også variere etter type kutt: De kan være vtachnye, enkelt kutt og raglan. Nevne vtachnye ermene taler for seg selv - han sydde klær proymu i en lukket krets, og linje vtachivaniya ermet som en hånd i stedet for krysset med stammen.
 Det er denne typen er mest vanlig blant grenene, kan vi si klassiker. Denne typen ermet er i stand til å skape en streng silhuett, så det er ofte brukt på kontoret eller enhetlig stil, men i nærvær av Buffalo eller forskjellige folder, kan det gi en myk og jevn romantisk look.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Tselnokroenyy ermet helt forskjellig fra den forrige, det er ingen linje vtachivaniya ermer, vykroyuyetsya han som en helhet, fra forsiden av plagget og klær Bakseteryggen.
 Tselnokroenyy ermet, på grunn av sin spesielle vykriytsi, bidrar til å skape en feminin og sofistikert image. Raglan - en spesiell cut ermet, som ble oppkalt etter Baron Raglan, for hvem, og komme opp med en bestemt cut ermet, han lykkes skjult skulderskade Baron. Raglanermer sydde på bias linje som går fra armhulen til halsen.
 Det er kombinasjoner av forskjellige typer slanger, men det grunnleggende er de tre som er nevnt ovenfor, de er brukt i kombinasjon sy kjoler, bluser og andre elementer av dameklær. Forresten, hvis ermet fortynne en så viktig del av mansjetten, umiddelbart slår han noen ting i et elegant produkt, disse er stereotypier og klassisk bedrift dress.

 De mest populære typer ermene


 Lommelykt


 Denne type slange kan tilskrives en av lyset og romantisk, spesielt i deres oppsummering utførelse. Sam ermet gir ekstra bilde letthet og volum Øvre skulder belte fordi jenter med veldig store skuldre bedre å ikke ta dette kuttet.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Men de med underkroppen mye større topp, denne type ermet passer best! Forresten, først prøver på sin ekstravagante og ekstraordinære skuespiller Marlene Dietrich.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Vinger


 Dette synet har ganske lang historie, det er slitt ved det franske hoffet i XV århundre, og navnet kommer fra det faktum at walking vev utvikler og beveger seg som virkelige vinger. Wings er en av de mest populære korte ermer, det er ofte funnet i F T-skjorter og skjorter og kjoler.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Dette ermet gjøres best med lys strømmer materialer, kan det stå fritt til å sy eller samle på bunnen, og du kan selv sy mansjetter. Dette ermet er bedre egnet til jenter sport, fordi det er helt åpen hånd, som vinge ser veldig harmonisk for jenter med pæreformet figur.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Kimono


 Som navnet tilsier, er denne typen ermene kom til oss fra Japan, hvor klær er populært kimono med sin spesielle kutt. Ermet seg selv er gratis, odds ned ermlene er vanligvis ikke festet.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Kimono ermer tidligere utførte bare i den lange versjonen, som det var klassisk, men nå kan du finne varianter av gjennomsnittlig og veldig kort lengde.
 Det er ikke anbefalt å bruke jenter med volum på de øvre og store bryster, som det visuelt øker øvre skulderbeltet.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Så hvis du ikke kan bestemme for en lang tid med hva du skal velge når ermet klær, det første velge den slik at den passer perfekt og stil til ditt utseende.

 Kasteball


 Tidligere volanger ofte brukt i barnas klær, men det er nå vanskelig å forestille kvinner er sommer kjole eller bluse år uten krimskrams, de fylte den stramme kvinnelige garderobe.
Hvilke typer ermer klær (11 bilder)

 Utad ser de ut som en stripe av blonder eller stoff er sydd slik at effekten av myke bølger. Til tross for at dette kuttet ermene gir en figur av femininitet og ondt, er det bedre å ikke bruke altfor tynne og lite folk, slik at de kan minne barnet ikke er bedre enn ordet.
Яндекс.Метрика