Nebulizer med en kald hos barn
 Den riktige og effektiv behandling av rhinitt trenger en forstøver, som sprer partikler av forskjellige størrelser. For eksempel, for behandling av faryngitt kreves partikler opp til 10 mikron, laryngitt og tracheitis for - til 5 mikron, astma 3-5 mikron, etc.

 Hvordan bruke en forstøver med en kald hos barn


 Innånding av forstøver bør holdes en time før eller etter måltider. For behandling av rhinitt barnet puster nese. Lov til å bruke bare de legemidler som er akseptabel for instruksjoner fra en slags modell. For oppløsningsmiddel kan brukes fyzrastvorы apotek.
 Hvis forstøveren utstyrt med en spesiell funksjon oppvarmet damp, i de tre første dagene av sykdom kan utføres etter inhalasjon. Man må vente å senke temperaturen, og bare to dager forstøver kan anvendes med en kald hos barn. Men da under behandlingen av sykdoms ved hjelp av damp inhalasjoner forbedrer blodsirkulasjonen i slimhinnene, fjernet svellingen og spasmer, forbedrer utslipp av slim og slim.

 Innånding av forstøvet med en kald


 Når rhinitt, sinusitt og rinitt gjennomført enkelt inhalering av partikler av 10 mikron. Vasokonstriksjonseffekter narkotika - ksylometazolyn, naftizin avlaste hevelse i bihulene og neseslimhinnen, for å lette en nasal pusting. Ganske effektiv i nese nesen i de første dagene av sykdom. Ofte brukt som en spray eller dråper når det er kaldt. I en alder av ett år innånding ikke aktuelt. Du kan gjenta prosessen to ganger om dagen.
 Nebulizer med en kald hos barn er mer effektive når de brukes yzofrы - antibiotika. Ofte er dette produktet brukes som en spray, men ikke siden de tidlige dagene av sykdommen. Kan brukes fra fødselen, to ganger om dagen, men ikke mer enn syv dager.
 Polydeksa inneholder en vasokonstriksjonseffekter, hormoner og antibiotika to. Du kan bruke en forstøver med en kald hos barn med stoffet i en alder av 25 år. Anbefalinger og dosering er de samme som er nevnt ovenfor.
 Lokal antibiotika brukt Bioparox alderen 25 år og doseringsanbefalinger samme behandling - i uken.
 Rynofluymutsyl kombinert preparat som inneholder et vasokonstriksjonseffekter komponenter, tynning slim gjenoppretting slimhinnen. Passende alder av tre. Behandlinger - syv dager.  
 Så det var varmere månedene. Og likevel, sole seg i solen som ikke bare mennesker, men også representanter fra dyreverdenen. Derfor aktiv rekreasjon utendørs ofte i fare: slanger, mygg, flått La oss snakke om de vanligste årsakene frykter i sommer - flåttbitt.


Tick-borne encephalitis Etiologi


 Tick-borne encephalitis - en smittsom sykdom middel av et virus (slekten Flavivirus). Påvirker hovedsakelig nervesystemet. Store operatører - ixodid flått. Smittekilden er den samme som flått og dyr (sauer, geiter, kuer). Infeksjon oppstår når infiserte flått bite mennesker. Smitteoverføring ved inntak av rå melk geiter og kyr. Plukk sykdoms faller på våren og sommeren (mai-juni). Når de injiseres inn i kroppen er reproduksjonen av viruset i huden. Han går deretter inn i lymfeknutene, indre organer, påvirker sentralnervesystemet, forårsaker den betennelse.


 Kliniske manifestasjoner


 Perioden fra det øyeblikk av smitte til utseendet på første symptomene varierte fra 7 til 21 dager. Sykdommen begynner med feber, deretter en feber, slapphet, tretthet, følelse av svakhet, søvnløshet, hodepine svak. Etter 5-16 dager etter normalisering av temperatur mulig ny bølge av feber. Det er ledsaget av en alvorlig hodepine. Det kan være kvalme og oppkast, smerter i hele kroppen og lemmene. Som viruset påvirker nervesystemet, 3-4 dagers sykdom, er det tegn på hjernebetennelse. Pasienter hemmet, døsighet, lamslått, omsorg for andre. Mulige kramper, delirium, parestesi (en følelse av "krypende"), pareser og lammelser i armer og ben. I sjeldne tilfeller - koma. Den karakteristiske utseende til pasienten - rødhet i ansiktet, halsen, brystet, slimhinner, sclera injeksjon. I nervesystemet kan også bli påvirket av det kardiovaskulære systemet.

Tick-borne encephalitis Skjemaer encefalitt


 Avhengig av de spesifikke nevrologiske lidelser er følgende former for hjernebetennelse:

 Febril skjema. Typisk kortsiktig feber, hodepine, kvalme, rask gjenoppretting, gunstig vær.

 Meningeal skjema. I løpet av febrilsk som form, men kliniske manifestasjoner er mer uttalt, merket meningeale symptomer, endringer i cerebrospinalvæsken. Resultat gunstig.

 Menynhoэntsefalytycheskaya skjema. I tillegg til de ovennevnte symptomene tiltrer nedsatt bevissthet (i alvorlige tilfeller, selv til det punktet).

 Polyomyelytycheskaya skjema. Manifesterte forekomst av pareser og lammelser i øvre ekstremiteter. Under alvorlig, dårlig vær.

 Polyradykulonevrytycheskaya skjema. Preget av smerter og parestesier langs nervebadebukser. Værvarsel alvorlig. De kan lagres langtids organiske forandringer i nervesystemet (konvulsjoner, muskelatrofi).


 Diagnostisering av encefalitt


 For diagnostisering av hjernebetennelse viktig faktum tick bite eller spise rå geitemelk. Den generelle analyse av blod markert økning i antall hvite blodceller, ESR akselerasjon. Urinanalyse vanligvis ikke informativ. Den grunnleggende laboratorietest for diagnostisering av encefalitt - RSC metode for parede sera. For ytterligere diagnostiske metoder brukt ELISA og PCR.


 Behandling


 Behandling av denne sykdommen er kompleks og kostbar, er gjort bare i smittsomme sykehus. Det er obligatorisk sengeleie for hele feberperioden. Brukte protyvokleschevoy donor immunoglobulin og ribonuklease. Også gjennomført avgiftning og dehydrering terapi, i kramper - krampestillende.

Tick-borne encephalitis Forebygging


 Den mest effektive metoden for forebygging er vaksinasjon mot flåttbåren hjernebetennelse. For dette formål vaksinen administrert tre ganger, med tidsintervaller 1-3 og 5-12 måneder, henholdsvis. For å hindre smitte gjennom melk bør kokes før konsum.

 For å unngå denne tilstanden, må du følge forebyggende tiltak når du går i skog og parker. Særlig forsiktighet bør utvises i foci av flåttbåren encefalitt. Klærne bør være tettvevd, fullstendig dekke kroppen, og etterlater åpne områder, obligatorisk hodeplagg. Bruk reppelentы. Etter en tur stripe fullt inspisere overflaten av huden, hodebunn og klær for tilstedeværelsen av flått.


 Måter å fjerne flåtten


 Hvis midd sugd kroppen, prøv å forsiktig trekke den, være forsiktig med å rive snabel. For å gjøre dette, ta tak i flåtten med pinsett og fjern den roterende bevegelse. Du kan også bruke tråd, knyt en knute for å lukke som mulig til snabel og trekk forsiktig opp. Hvis det ikke kommer av snabel forble en tykkere hud, prøv å fjerne det med en steril nål, pre-behandle huden med alkohol.

 Prøv å ikke knuse flåtten, kan flåttbåren encefalitt patogen trenge kroppen og på denne måten. Etter fjerning av flåtten bite ren bomullsdott fuktet med alkohol og vaske hendene. Sett kryss i et glassfat, lukker lokket og levere den lokale sanitær. Basert på forskning fatter et vedtak om videre forvaltning: innføring protyklischovoho immunglobulin eller forebygging Remantadin.

 Vær hyggelig mot deg selv og til omgivelsene "levende" natur!


Breast Cancer SymptomerFørste plass blant kreftformer, som har en tendens til kvinner som tilhører brystkreft. Hovedproblemet med diagnose - et sent besøk til en lege. I de fleste tilfeller, kvinner ikke betaler nok oppmerksomhet til ubehagelige symptomer eller er redd for å avsløre svulsten.
Diagnostisering av kreft - dette er ikke en setning.Sykdommen blir oppdaget tidlig kan kureres ved mer enn 90% av tilfellene. I tillegg bør kvinner over førti år inspiseres årlig i mammologist og ultralyd. Dette vil hjelpe i tide til å se sykdommen, slik at sjansene for vellykket behandling øker. Symptomer på brystkreft kan oppdages uavhengig, hvis hver måned til en uavhengig gjennomgang av brystkreft. I 80% av tilfellene oppdages svulstene er godartet, men det er nødvendig å fjerne dem, siden de kan bevege seg i onkologi.
Årsaker til brystkreft
I dagens verden kvinner velger en karriere først som barn synes stadig nærmere førti år. Denne situasjonen er ikke den beste måten påvirker tilstanden til brystet.
En annen vanlig årsak til brystkreft er en genetisk predisposisjon. I venstre-risiko kvinner, og de som begynte mensen tidlig og for sent å ha inngått overgangsalder.
Seksuell misnøye forårsaker stagnasjon av blod i bekken organer, hormonproduksjon i eggstokkene midlertidig, og likevel deres balanse bestemmer normal tilstand av melkekjertlene. Risikoen for brystkreft reduserer daglig inntak av vitamin D.
Andre årsaker til brystkreft: bryst traumer, røyking, soling uten badedrakter, kaffe, alkohol, jod mangel, svingninger i vekt, langvarig bruk av antibiotika, hormonelle lidelser.

Ytre tegn på brystkreft

Symptomer på svulster i brystet kan være skiftende konturer og formen på bryst, nippel tilbaketrekking, hud rynker. Rødhet, forårsaker svie eller kløe, flassing hud er også symptomer på en svulst. Således kan de ovennevnte symptomer kan skyldes normale allergier. I alle fall bør du kontakte legen din diagnostisere.
Symptomer på brystkreft observert forekomst av smerte og ubehag i ett bryst, hovne armhulen eller skulder, hovne lymfeknuter. På brystet kan vises magesår, som er en alarmerende symptomer.
Lokale funksjoner
Den viktigste funksjonen av svulsten - hevelse og sel i brystet. De kan være små og ikke forårsake noen ubehag. Men selv sondering disse selene kan forårsake smerte. I dette tilfellet, bør du besøke mammologist, som i noen tilfeller kan kreft symptomer forveksles med mastopati.
Den sikreste måten å fastslå tilstedeværelse eller fravær av kreftceller - å diagnostisere bryst og lymfeknuter. Dette vil etablere riktig diagnose og tidlig behandling. For å oppdage brystkreft, kan du bruke selv. Det bør utføres hver måned etter menstruasjonsblødning.
Metoder for selvdiagnose
Anmeldelse av speilet. Fortynne hånd i hånd, bøyer seg frem, løfte dem over hodet. Først må du undersøke huden din på brystet for å se etter hulrom, prostuplenyya årer. Deretter utforske tilstedeværelse av væske fra brystvortene, forsiktig trykke på den.
Bla lyve. Ta en horisontal posisjon, sette en pute under høyre bryst. Fingrene på venstre hånd promatsayte alle av huden din. Likeledes inspisere venstre bryst. Varigheten av hver prosedyre - ikke mer enn fem minutter.  
Яндекс.Метрика