Dampbad i yanuchoyi ansiktshuden

 Oppskrifter dampbad for hudpleie, aldrende personer


 Badstuer på aldrende hud nok til å gjøre en hver måned i 3-5 minutter. For en bedre hud søt eucalyptus, ingefær, peppermynte, kanel, nellik, laurbærblad, barnåler, appelsinskall, anis. Infusjoner og decoctions er god tone huden. Med eteriske oljer kan du velge smør salvie eller rosmarin.
 Dampbad med ingefær
 Nødvendig: 15 g ingefær, laurbærblad, kanel, anis, lakris, 600 ml vann.
 Forberedelse: Hell ingrediensene med vann, kok i 20 minutter.
 Søknad. Sett pannen på bordet, med ansiktet hennes vippet på et akseptabelt avstand, dekke hodet med et håndkle. Ta et bad i 5 minutter.
 Dampbad med eukalyptus
 Nødvendig: 10 g blader av eukalyptus, peppermynte, fennikel, ingefær, nesle, 800 ml vann.
 Forberedelse: Hell ingrediensene med vann, kok i 20 minutter.
 Søknad. Sett pannen på bordet, med ansiktet hennes vippet på et akseptabelt avstand, dekke hodet med et håndkle. Ta et bad i 5 minutter.
 Dampbad med mynte
 Nødvendig: 10 g mynte, laurbærblad, lakris, eucalyptus, ingefær, nesle, 800 ml vann.
 Forberedelse: urt blanding å fylle med vann, kok i 20 minutter.
 Søknad. Sett pannen på bordet, med ansiktet hennes vippet på et akseptabelt avstand, dekke hodet med et håndkle. Ta et bad i 5 minutter.
 Dampbad med kanel
 Nødvendig: 10 g kanel, laurbærblad, anis, fennikel, ingefær, nellik, eukalyptus, 800 ml vann.
 Forberedelse: Hell urte blanding med vann, kok i 20 minutter.
 Søknad. Sett pannen på bordet, med ansiktet hennes vippet på et akseptabelt avstand, dekke hodet med et håndkle. Ta et bad i 5 minutter.
 Dampbad med appelsinskall
 Nødvendig: 10 g appelsinskall, nellik, eukalyptus, peppermynte, brennesle, lakris, kongler, 800 ml vann.
 Forberedelse: urt blanding å fylle med vann, kok i 20 minutter.
 Søknad. Sett pannen på bordet, med ansiktet hennes vippet på et akseptabelt avstand, dekke hodet med et håndkle. Ta et bad i 5 minutter.  
Bryr albuene hjemme

 Hvordan ta vare på albuene hjemme


 Bryr albuene hus


 Grooming hender, ikke glem om albuen. Til tross for at mesteparten av året de er under klærne, ytre miljø påvirker også huden på dem merkbar effekt. For eksempel, gni de mot klær, de er basert, plassere hendene på bordet, og så videre. D. Fra en slik belastning på albuen huden blir ru, skjellende og ofte mørk som umiddelbart fanger øyet bør bare ha en kjole eller bluse med kort ermer. Grove albuer skarp kontrast med velstelte hender og trendy manikyr som helt uakseptabelt.
 For å unngå dette dissonans, bør albuene på huden ikke vare mindre nøye enn andre deler av kroppen. Prosedyrer for rensing, mykgjørende og bleking tar ikke mye tid. Det viktigste - ikke glem det.
 Bare gjør det, tar et bad, der huden på albuene damper. Vi kan bare lette sirkulære bevegelser gni det grov vaskeklut eller pimpstein, hva som går opp 1 min., Og skulle ikke bruk makt, ellers kan du skade huden. Etter behandling av tørr hud alen forårsake fett krem ​​og forsiktig gned det.
 Loofah og pimpstein kratt helt erstatte hjemmelaget fra en blanding av 1 t. L. salt og 2 ss. l. kremfløte som albuer og klar av død hud, myker det. Særlig effektive er ulike bassenger, albuer nedsenket i dem for 7-10 minutter, og deretter brukt til hudkrem.

 Bad for omsorg for hendene til albuene


 Oppskrift 1
 Trenger: 1 kopp olivenolje.
 Matlaging. Varm olje.
 Søknad. Fordype albuene i varm olje for 8-10 min, tørr, påfør noen kroppsskrubb, gni, skyll med varmt vann og fett mykgjørende krem.
 Fremgangsmåten for å utføre to ganger i uken i en måned.
 Oppskrift 2
 Nødvendig: 2 ss. l. olivenolje, nr 1 ss. l. kamille blomster, marigold medisiner, urter Hypericum perforatum, 1 lm. l. sitron og løk juice, 1 liter vann.
 Matlaging. Vegetabilsk rå kotelett, hell kokende vann og la stå i 40 minutter, deretter press og legge til smør, juice og pisk.
 Søknad. Fordype albuen sammensetning, 10-15 min gnidd med pimpstein, tørke og påfør mykgjørende krem.
 Prosedyre tilbringe en dag i uka i 15 måneder.
 Oppskrift 3
 Nødvendig: 2 ss. l. natron og flytende såpe, 1 liter vann.
 Matlaging. Varme opp vannet til 40 ° C, legger såpe og brus.
 Søknad. Smør albue fett krem, dukkert i badekaret i 10 min og behandlet pimpstein. Gjenta prosedyren på nytt. Deretter tørke ut huden og påfør mykgjørende krem.
 Fremgangsmåten for å utføre to ganger i uken i en måned.
 Oppskrift 4
 Nødvendig: 2 ss. l. kamille blomster, 05 kopper av tindved olje.
 Matlaging. Hell urteolje oppvarmes i et vannbad i 10 til 15 minutter, la lokket 5 dager og belastning.
 Søknad. Liberalt smøre måte hud albuene før sengetid og fjerne restene av en serviett.
 Utføre 2 kurs for 15-20 dager med et intervall på en uke.
 Oppskrift 5
 Nødvendig: 1 ss. l. honning, havregryn og oransje blomster, 1 eggeplomme, 1 kopp vann.
 Matlaging. Hell oransje blomst kokende vann, la stå i fem minutter og avløp. Smelt honning i et vannbad, tilsett havregryn, legge pre-pisket eggeplommer, 3 ss. l. infusjon og mix.
 Søknad. Gjelde for huden sammensetning alen, massere dem i en sirkulær bevegelse, la hendene på bordet og ikke flytte dem 20 minutter. Deretter gni albuene svamp, skyll med varmt vann forblir produkt, tørt håndkle og smøre mykgjørende krem.
 Fremgangsmåten for å utføre to ganger i uken i en måned.

 Face Skin Care albuene hjemme


 Hudpleie albuer og anbefalte ulike masker som gjør det beroligende og helbredende effekt.
 Oppskrift 1
 Nødvendig: 1 glass melk og fløte 30% styrke fett, til 05 kopper kamille blomster, knuste valnøttskall og revet reddik.
 Matlaging. Koble melk, rømme, kamille blomster, skjell av valnøtter og pepperrot og bland godt.
 Søknad. Sette albuene på sammensetningen, etter 25-30 minutter skyll med varmt vann, tørk og smør fett krem.
 Fremgangsmåten for å utføre tre ganger i uken i en måned.
 Oppskrift 2
 Nødvendig: 1 ss. l. solbær og hyllebær, 1 ss. l. solbær blader, sorrel og hyllebær, 05 glass melk.
 Matlaging. Slipe bladene og bær med en blender, tilsett melk og rør.
 Søknad. Smør verktøy albuer og la stå i 20-25 minutter, skyll med varmt vann, tørke og påfør mykgjørende krem.
 Fremgangsmåten for å utføre tre ganger i uken i 15 måneder.
 Oppskrift 3
 Nødvendig: 6-7 aprikoser, 1 ss. l. olivenolje.
 Matlaging. Klare aprikoser fra frø, mos, tilsett olivenolje, røre og holde i et vannbad i 5 minutter og avkjøl til romtemperatur.
 Søknad. Spre aprikos puré albuer, 20 minutter skyll med varmt vann, tørke og påfør mykgjørende krem.
 Fremgangsmåten for å utføre to ganger i uken i en måned.
 Oppskrift 4
 Nødvendig: 1 ss. l. kamille blomster, marigold medisiner, urter flokker Trifid, 1 lm. l. smør og honning, en kopp vann.
 Matlaging. Vegetabilsk rå kotelett, hell kokende vann over 7-8 timer avløp. Koble til med honning smør, smelte den i vannbad, tilsett 2 ss. l. infusjon og mix.
 Søknad. Gjelde for huden sammensetning albuene og la stå i 8-10 timer (over natten).
 Prosedyre tilbringe 1 per dag i 2 uker.  
Hvordan å behandle blemmer på føttene
 Hard hud på føttene kan være et reelt problem. Og det er en tragedie, ikke bare for kvinner som først og fremst ta hensyn til den estetiske siden av ting, men for menn, som tilstedeværelsen av mais - en grunnleggende ulempe som må elimineres. Hvert treff er utviklet for å behandle blemmer på føttene?

 Tips fagfolk


 Liktorn kan deles inn i to typer: tørr og våt. Hvis du ser på hans fot våt mais, slik at innsiden som er en væske, så i alle fall ikke prøve å fjerne det selv og melde seg umiddelbart til legen og snart kommer til ham. Hvis plutselig eksploderte mais våt, og skyll den forsiktig og topp pakning tape. Men besøket til legen det vil ikke spare deg - du fortsatt trenger å gå. Bare en lege fortelle hvordan å behandle blemmer på føttene.
 Hvis du opplever tørr mais, så først må du dampe huden. Ta et varmt bad for føttene, holde dem der i minst tjue minutter, og til å legge til varmt vann. Når kornet rozm'yakshylasya nok, kan du gni det med pimpstein, og det vil komme ned.
 Hvis du er til fots mais i lang tid, og du aldri betalt oppmerksomhet til det, og så plutselig bestemte seg for å fjerne det vil aldri gjøre det selv - gå til time hos spesialist. Alt kan være mye mer alvorlig og du bør ikke behandle hard hud på føttene og bli kvitt, for eksempel sopp fot. Soppen er ofte årsaken til blemmer.
 Å fjerne føttene plantar warts kjedelig eller ubehagelig mais, ta kontakt med din kosmetisk klinikk som du stoler på. Det vil profesjonelt og kompetent fjerne og behandle hard hud på føttene, og du vil bli fornøyd med resultatet.
 Prosedyren i klinikken er at mais først kuttet med en spesiell kutter, og stedet der den ble behandlet flytende nitrogen. Etter denne prosedyren, kan du være sikker på at kornet på samme sted ikke lenger vises.

 Tradisjonell medisin gir råd


 Det finnes mange forskjellige oppskrifter som du kan bruke til å behandle hard hud på føttene. Den mest populære verktøy i kampen mot hard hud på føttene er normal olje. Før du går til sengs og vasket rene føttene litt børste med olje og prøve myke bevegelser gni den inn i huden. Etter to eller tre dager blir du føler at huden blemmer bli mykere og etter en stund glemmer du at dette stedet en gang du hadde korn.
 En annen oppskrift råder helle løk skrelle vanlig eddik (du kan bruke en hvilken som helst prosent) og satt i et mørkt og kjølig sted for to uker. Deretter fjerne skall fra glasset og fest til tærne om natten. Det bør fikse en kompress for å hindre inntrengning av eddik med skall på sunn hud på føttene, noe som kan føre til dens nederlag.
 Også effektiv i kampen mot hard hud på føttene anses celandine juice eller løvetann. De trenger å smøre over natten mais og noen dager vil det være borte.  
Яндекс.Метрика