Bli kvitt liktorn og hard hud tørke hjemme

 Hvis du gjør mye av repeterende bevegelser, gå med trange og ukomfortable sko, så til slutt gjør deg klar for utseendet av hard hud og liktorn. Denne naturlige reaksjon på slike eksterne faktorer er fortykkelse av huden på fingre og føtter. Og så for mange er blitt en aktuell sak om hvordan man skal bli kvitt liktorn og hard hud tørke hjemme?

Bli kvitt liktorn og hard hud tørke hjemme


 Årsakene til slike problemer


 I foten nesten ingen olje kjertler, men mye svette. Derfor blir de konstante iført sko (spesielt ubehagelig presser) hud på føttene fuktig og gradvis ohrubevat. I tillegg til de varme årstider opplever vi en mangel på vitamin A, som er ansvarlig for hornlaget av epidermis. En annen faktor kan være flat. I dette tilfellet, bør du søke hjelp fra en podiatrist, som kan velge de riktige innleggssåler for skoene dine.
 Over tid, trenger inn i dypere lag av huden, kan blemmer begynner å skade, brenne, trykke på nervene.


 Fjerning av tørr mais hjemme


 Vær tålmodig, fordi å bli kvitt hard hud og liktorn er ikke så enkelt. Derfor bør kampen for skjønnheten i hender og føtter begynne i forkant av forekomst av symptomer.
Bli kvitt liktorn og hard hud tørke hjemme

 Som den viktigste middel for hard hud og liktorn bevist bassenger i forskjellige oppskrifter.

 •  Fortynne en liten mengde varmt vann en spiseskje med natron og salt. Otparyvaem føtter i timen, hele tiden opprettholde vanntemperaturen. Etter inngrepet, obtershy fot, anvendt til å komprimere den verkebyll krem ​​som inneholder vitamin A.


 •  Du kan fortsatt gjøre bad med kaliumpermanganat. For å gjøre dette, legg til noen varme vann krystaller til utseendet på rosa, deretter legge en skje med salt. Rozparyuvala 15 minutter, deretter tre pimpstein. Dette er det beste middel for tørr mais.


 •  Det vil ta tre teskjeer med natron og en spisestue - rist såpe. Bland ingrediensene i varmt vann og det rasparyvayte føtter i 30 minutter. Deretter gå rundt problemområder pimpstein, men ikke Try. Når du er ferdig, tørk tørke ut huden og påfør en nærende krem.


 •  Også vist seg å være et godt middel for liktorn og hard hud ulike natt omslag (som kreves etter fotbad). Du kan feste natten halvert blad aloe, zamotavshy bandasje. I morgen kan du fjerne (kuttes med saks eller gni pimpstein) razmyakshey hud. Vasket med vann og tørke fot, strø talkum spesiell.
   Tilsvar måten kan du sette på natten av sitronskall eller papirmasse fra furu harpiks, overboiled svisker i melk (en halv time). Rå poteter hjelpe hvis du peeve med stangen. Strimlet poteter (uten tidligere avkoblingsverdier fot) feste natten til et problemområde. Alle disse prosedyrene bør gjentas daglig inntil endelig kur.
  Bli kvitt liktorn og hard hud tørke hjemme

   Hvis du ikke er en fan av tradisjonell medisin eller kompleks sak, til apotek finne egnede eiendommer nødvendig middel for liktorn og hard hud tørr. Disse medikamentene inneholder nok aktive ingredienser som kan skade myk og sunn hud.
   Og ikke glem at dine problemer med liktorn og hard hud kan bestemme av kvalifiserte fagfolk i klinikker og skjønnhetssalonger.
   Husk at alle problem er lettere å forebygge. Hold styr på armer og ben, plukke de riktige skoene, gå i butikker, manikyr og pedikyr.
  Behandling av tørr mais
   Tørr mais er en fortykkelse i form av en konus, som blir dypere mer ømfintlige lag av huden og gir smerte, et lag av døde celler som følge av trykk eller gnidning av huden. Tørr, hard mais popping på et tørt og glatt hud uten hår og myk - i hudfolder mellom tærne. Utseendet til tørr mais kan indikere et behov for å endre den vanlige typen sko pads skyldes utilstrekkelig eller ujevn fordeling av kroppsvekten på foten. Behandling av tørre korn komplisert ved det faktum at de vises på utsiden av føtter eller på lillefingeren. Når gåing mais uutholdelig smerte. Cut mais alene anbefales ikke, da det er en sjanse for infeksjon eller skade.
   De vanligste behandlinger for liktorn
  1.  For behandling av tørr mais gang i uken ved hjelp av soda fotbad med tilsetning av såpe. Varighet av behandling dekobling - ca 30 minutter, deretter gnidd med pimpstein mais anbefales ikke: tørr hud begynner å skille seg, etter ca fem på ti skuffer.

    Keratolytic krem ​​og flere andre preparater til utvortes bruk, smertefri blemmer hjelpe løsner. Du kan prøve -vu 10% salisylsyre salve av benzosyre i komposisjonen.

    En god måte å fjerne hard hud - innføre en spesiell patch. For å gjøre dette, dampet mais og tørk. Deretter segment lapp festet til huden med liktorn og hold den i to eller tre dager. Dette er nok til mais kom.

    Hvis korn skyldes soppinfeksjon beskrevne behandlinger er ikke egnet. Behandling av tørr mozolyachy utført under oppsyn av en spesialist ved hjelp av laserterapi eller kryoterapi (bruk av langvarig eksponering for kulde og flytende nitrogen under trykk). Tretti sekunder av innflytelse nitrogen, hud vev og dø i løpet av kort tid på stedet fjern segl begynner å vokse ny hud.

    Skjønnhetssalong
    Tørr mais kan fjernes fra utstyret i en skjønnhetssalong. Spesielle dyser som er tilpasset for hud resurfacing føtter, deretter fem og kåt huden blir myk og glatt. Vanligvis er slikt utstyr utviklet for å fjerne små og ikke kjører blemmer. Det er også en metode for å fjerne hard hud instrumentalt. Som et resultat av boringen er en stor sannsynlighet for at fremtiden vil rense huden uten blemmer.
    Tradisjonelle metoder for å behandle blemmer
   1.  Eliminere tørre hard hud på tærne kan, som gjelder huden myknet i eddik løk. Virkningen er avhengig av frekvens og regulariteten av bruk av denne metoden.

     Du kan også pribintovyvayut natten kutt aloe blad saftig fruktkjøtt til mais. Om morgenen den mais mykner og kan fjernes.

     Ved å bruke en kompress av propolis kan bli kvitt smertene for en dag eller to, og fjerne hornlaget av mais, mye å fremskynde prosessen med å fjerne komprimerte celler.

     Hjelpe problemområdene kan også bruke halvtime varme fotbad med infusjon av linfrø. For dette kopp linfrø helle en liter kaldt vann og insisterer time.

     Hjelper vanlig solsikkeolje, etter decoupling ben to ganger i uken gjør med forårsaker rubbing massasje olje på huden din. Etter en tid, og vil myke mais selv.

     En effektiv måte kan være en maske av melk med svisker (100 g pitted svisker i et glass melk). Svisker koker i melk til myke, kjølig og gjelder for mais å kjøle, og deretter bruke den nye delen av masken. Softened calluses så forbigående.
     For å hindre dannelse av blemmer, bør du unngå trange sko, innesko i sommer, syntetiske sokker og overvåke tilstanden til huden og alltid ta vare på den.  
   Denim shorts gå ut av mote har vært i flere tiår. De kan finnes i garderoben av en hvilken som helst moderne fashionista som elsker og vet hvordan å ha gode og vakre ting. Hvis bare ble valgt tidlig på sekstitallet av forrige århundre ting pryverzhenky rocke sammenkomster, men nå denne attributt kvinners garderobe er nesten hver jente. Kanskje den vanligste spørsmålet som oppstår i alle elskere av denne klesplagg: "Hva å bære denim shorts?".
  Hva du skal ha denim shorts? Tips stylister!

   Til å begynne med, denim shorts er forskjellige. De kan i stor grad varierer i stil, lengde, farge, dekor tilgjengelighet etc. Her er den grunnleggende klassifisering av denne klesplagg:
 •  Denim shorts er knelange eller like under - knebukser.

 •  Denim shorts ultra-korte lengden, ikke skjule hofter - mini-shorts.

 •  Denim shorts over kneet lengde - Bermuda.

 •  Denim shorts til mid-lår lengde - de klassiske shorts med jeans.
   Kombinasjonen av denim shorts klær kan være nesten hva som helst. Men det er noen enkle regler som vil gjøre tilstedeværelsen av slike ting i garderoben av relevant og hensiktsmessig.

 •  Et godt tillegg til fasjonable denim shorts vil være lett tilnyk eller stripete skjorte.

 •  Ser flott ut med denim shorts eller Mike lyse farger med lyse print. Denne kombinasjonen vil understreke ungdom og modernitet bilde.

 •  Skjorte, golf skjorte eller annen topp sammen bedre fylle i shorts og ikke bære bukser.

 •  Mørk lehentsy, tights - det perfekte supplement til jeans shorts å kle seg i retro stil.

 •  Flott utseende sett med klassiske skjorter (påkrevd monokromatisk) eller kortermet jakke med kortvarig.

 • Hva du skal ha denim shorts? Tips stylister!

  Hva du skal ha denim shorts? Tips stylister!

  Hva du skal ha denim shorts? Tips stylister!

  Hva du skal ha denim shorts? Tips stylister!

   Avhengig av ønsket bilde du trenger for å finne riktig sko. Her er spørsmålet: "Hva å bære denim shorts?", Ikke mindre relevant. En velvalgt stil av sko vil gjøre en komplett og kompetent, og denim shorts vil se viktig og interessant.
 •  Ankelstøvler åpen nese - et interessant alternativ og litt ekstravagant.

 •  Joggesko, strikk støvler, mokasiner lys - den klassiske versjonen av sko med shorts. Laget bildet vil stilig og morsomt.

 •  Kile hæl sandaler eller høye hæler - et godt alternativ for å skape en feminin, romantisk og meget attraktivt bilde.

 • Hva du skal ha denim shorts? Tips stylister!

   En stor finishen for et sett av denim shorts vil være riktig valgt tilbehør. God ser tynt lær eller gummi belte, clutch eller liten stilig bag over skulderen, kanskje lyse farger og lyse smykker og meget interessante former for massive proporsjoner.

  Hva du skal ha denim shorts? Tips stylister!
  Яндекс.Метрика