En tykk galle i galleblæren
 Indre organ som ligger mellom leveren lobes (høyre og firkantede) er galleblæren. Utenfor det ser ut som en pære. Galleblæren kapasitet er 65 kubikkcentimeter. Til tross for navnet, er galleblæren ikke dannet, og i leveren, og så derfra den kommer inn i tanken mens du blar gjennom gallegangene.
 Bile - et stoff grønnaktig skjær. Dette produktet er svært viktig for behandlingen av stoffer i tarmen og for utskillelse av sluttprodukter av metabolismen (hemoglobin, kolesterol og lignende stoffer).

 Hvorfor dannes tykk galle i galleblæren


 Bile tykner grunn av stagnasjon kolesterol. I denne situasjonen gallesalter danner sediment - den viktigste årsaken til gallestein.
 Problemer med galleblæren kan oppstå hvis feil kosthold, folk som ofte føler sinne, irritabilitet, frykt. Mekanismen som dannet en tykk galle i galleblæren er enkel: emotsionuyuchy, der spasmer som blokkerer gallegangene og forstyrre metabolismen. Passiv livsstil og overvekt også påvirke den normale flyten av galle og blod gjennom leveren.

 Symptomer


 Forstå dannet tykk galle i galleblæren kan ved natteskrekk, hals hevelse, kvalme, hyppige sykdommer i halsen, oppkast galle og bitterhet i munnen. En person skifter farge, får jordnær skygge start å såre øvre høyre kvadrant og høyre. I varmen følte såler, spesielt nærmere middag, etter å ha spist det er smerter i hjertet.

 Hva du skal gjøre


 Noen sykdom er lettere å forebygge enn å behandle den. Det er viktig å bevege seg mye, ikke spiser fet mat og ikke å misbruke olje, sopp, sur, krydret, krydret og stekt mat. Alle disse produktene for å stimulere dannet tykk galle i galleblæren.
 Middag må ofte forholde seg, bør delene være liten. Hvis det plutselig begynte å bry galleblæren, er det best å se en lege for å bestemme stagnasjon av galle. Dette kan hjelpe formede steiner, ormer, dyskinesi duct svulster.
 Avhengig av utfallet av undersøkelsen forskrivere magnesiumsulfat, hydrogensulfat, etc. Tildelt en diett, kan pasienten henvises for rådgiving psykolog.  
Endometriose cervixEn av de mest vanlige sykdommer hos kvinner har endometriose cervix. Frekvens av klager av kvinner med hvem de slår til gynekolog, tar sykdommen tredjeplass etter livmor fibroids, og diverse betennelser av kjønnslemlestelse.
Hvis du ser i en medisinsk ordbok, og det finner vi noe sånt som denne definisjonen: cervical endometriose er hormonelt avhengige sykdom, som er preget av en unormal spredning av endometriet (livmorslimhinnen) i områder som ikke iboende i sine standarder.
Hvem kan syk cervical endometriose

Mest livmorhals endometriose oppstår hos kvinner i alderen 40-44 år (kvinners reproduktive alder). For denne kategorien av kvinnelige forskning befolkningen takst fra et gjennomsnitt på 12 til 20%. I tillegg oppstår kvinner infertile livmorhals endometriose mye oftere enn kvinner som fødte, spesielt hvis mer enn én gang. Men i noen tilfeller oppstår sykdommen i tenåringsjenter. Først av alt, for de jentene som hadde gjennomgått gynekologisk kirurgi i bekkenet. Sjeldne tilfeller av endometriose, cervical sykdommer også forekomme hos kvinner som er predmenopauzalnom periode hos kvinner, har overgangsalder allerede passert.
Hvorfor er forekomsten av livmorhals endometriose, og i dag er fortsatt ukjent. Dette påvirker ikke bare vanskeligheter ved diagnose av cervikale endometriose, men dens asymptomatisk i noen tilfeller. Mer enn 70% av kvinnene som kommer til gynekolog med klager over smerter i bekkenområdet, etter eksamen og bestått testene oppdaget livmorhals endometriose.
Klassifisering av livmorhals endometriose
I gynekologisk praksis, er denne sykdommen klassifisert av plasseringen av sin beliggenhet. Dermed er det fire hovedtyper av livmorhals endometriose.
Det mest vanlige er endometriose hvori endometrium vokser i muskellaget av livmoren, livmorhalsen og at dens kanal. Fraværet av noen tegn på sykdom i begynnelsen gjør det vanskelig å behandle i fremtiden. En kvinne kan ikke føle noe ubehag eller smerte som ikke umiddelbart kan diagnostisere endometriose livmorhalsen.
En annen type av sykdommen er endometriose extragenital ofte forekommer i blæren, tarmer, nyrer og lunger. Noen ganger kan det være i noen postoperative arr. Hans behandling er komplisert av det faktum at leger ikke alltid sette riktig diagnose, noe som gjør vekt på lokal sykdom i disse organene.
En av de mest farlig for endometriose fruktbarhet er dens Peritoneal extragenital utseende. Han er i stand til samtidig påvirker eggstokkene, eggledere og bekkenperitoneum.
Эkstraperytonealnыy endometriose gjelder vulva. Gitt kroppen som påvirker sykdom er fire former for sitt slag - endometriose skjeden rektovahinalnoy partisjoner, vaginal del av livmorhalsen og pozashyykovyy endometriose. I tillegg er en liten andel gynekologisk praksis og alvorlig endometriose эkstraperytonealnoho. Særlig forkastelig er alvorlig, som i de fleste tilfeller deres utvikling på grunn av fravær av den nødvendige tid eller profylaktisk behandling. Det bør også bemerkes at noen ganger nå massive celleanemi størrelser, noe som resulterer i entydig klassifisering.
Som dybden av de berørte områdene, er det fire hovedtrinnene i den ytre livmorhals endometriose: minimale, lette, moderate og alvorlige. Mest smertefulle og er vanskelig å behandle alvorlig stadium av sykdommen. Denne klassifiseringen ble foreslått av den amerikanske Fertility Society, studere livmorhals endometriose.

De viktigste symptomene

Når vi snakker om symptomer på endometriose av livmorhalsen, er det nødvendig å fokusere på det faktum at de er svært forskjellige. Ofte, de bare avhenge av de individuelle egenskapene til hver av kvinnekroppen. Dette støttes av forskning og praksis spesialister av mange medisinske sentre, både innenlandske og utenlandske. Det er tider når sykdommen ikke vises. Samtidig identifisere livmorhals endometriose kan bare hjelpe de vanlige (minst hvert halvår) gynekologisk og generell medisinsk undersøkelse.
Smerte er det vanligste symptomet for livmorhals endometriose. Han dukker opp ca 60% av kvinnelige pasienter, med en rekke former. Den vanligste dysmenoré, hvor menstruasjonen en kvinne føles sterke smerter i nedre del av magen. Men dette kan skje under normal menstruasjon. I endometriose dysmenoré livmorhalsen begynner å forstyrre en kvinne i 1-3 dager før de kritiske dagene og varer i minst 2-3 dager.
Hvorfor er det dysmenoré selv. Først, fordi de tilstøtende organer (f.eks, blære, nyrer eller tarmen) kan håndtere kroppen som er fokus for endometriose sykdom. Også mange forskere i emnet si at kvinner som lider av endometriose, livmorhalsen, oppstår dysmenoré løpet menarche (første menstruasjonsblødning). I tillegg kan den cervikale endometriose, foruten den vanlige menstruasjonsvæske vises fordelingen mørk brun vedvare i flere dager.
Statistikken sier at bekkensmerter som ikke er en konsekvens av kritiske dager, observert hos 22% av kvinnene. Mesteparten av denne smerten er forårsaket av en sekundær betennelse som utvikler seg i de organer som imponerte endometriose.
I gynekologisk praksis er dokumentert tilfeller der kvinner opplever i likhet med store smerter under samleie kjent legemiddel som kalles dyspareuni (smerter og ubehag under samleie). Den mest alvorlige dyspareunia påvirkes hos pasienter med vagina, Sacro-livmor leddbånd, rektovahinalnoy partisjon og rectouterine plass. Dette kan oppdages og noen sekundære symptomer på endometriose av livmorhalsen, som smerte i korsryggen, overdreven intensitet og uregelmessig menstruasjon.
Den andre og mest ubehagelig symptom på endometriose er infertilitet livmorhalsen, dvs. ingen mulighet til å få barn. Av alle kvinner som har sett sykdommen, om 35-40% er infertile. Således er andelen av primær- og sekundær infertilitet tilfellet er 1: 1. Selvfølgelig, fruktbarhet (evne til å føde barn) hos pasienter med endometriose, cervical betydelig lavere sammenlignet med friske kvinner. Og til tross for at dette er et problem, faktisk, er det relevant i dag, forskerne fortsatt ikke kan forklare mekanismen av infertilitet hos kvinner endometriose tilfeller av livmorhalskreft sykdom. Hovedårsaken kan bli endringer i de indre kjønnsorganer (eggstokkene og egglederne) som er berørt av sykdommen. I tillegg har forskerne tar hensyn til det faktum at kvinner med endometriose, en nedgang i generell og lokal immunitet. Også i denne sykdommen er ofte ledsaget av anovulasjon, dvs. forstyrrelse av eggløsning, som også kan føre til ufruktbarhet.
Et annet symptom på endometriose i livmorhalsen er menoragi (tung og langvarig livmor blødning). Selv om dette symptomet oppstår mye sjeldnere, og ledsaget av andre gynekologiske sykdommer (ofte livmor kreft), må det også ses på som en av årsakene til infertilitet hos endometriose.
Behandling av endometriose
Å velge en spesifikk behandlingsstrategi cervical endometriose, er det nødvendig å ta hensyn til mange faktorer. Først av alt, kvinnens alder, hennes tidligere graviditet, lokalisering, fordeling og alvorlighetsgraden av sykdommen, som uttrykt ved dens symptomer observert sammen med andre gynekologiske sykdommer, fertilitet funksjon.
Før tildeling av behandling av endometriose cervical kvinne skal gjennomgå en grundig undersøkelse på hvilken lege er i stand til å konkludere med alle nødvendige tiltak. Denne behandlingen innebærer ikke bare full frihet fra sykdom, men også på de mulige negative effekter (f.eks, sammenvoksninger i bekkenet, cyster på eggstokkene, nevropsykiatriske reaksjoner, smertefull avførings).
Det er flere grunnleggende måter å eliminere livmorhals endometriose. Ikke i dag, er den eneste effektive og på samme tid, som regel de følgende:
1) terapeutisk metode for behandling som innebærer bare medisinsk intervensjon; anses konservativ måte å bli kvitt endometriose i livmorhalsen;
2) kirurgisk metode for behandling med bevaring; ofte, det laparatomyya og laparoskopi, innebærer å fjerne foci av sykdommen og redde de berørte organer;
3) radikal kirurgi som innebærer fjerning av reproduktive organer (livmor og eggstokker);
4) kombinert.
Nå litt mer om hvert av de ovennevnte fremgangsmåte for behandling av endometriose i livmorhalsen.
Terapeutisk behandling av endometriose cervical tildelt de kvinnene som har vært asymptomatisk sykdom, unge jenter, kvinner i overgangsalderen og infertilitet i når du trenger å gjenopprette reproduktive funksjon. Denne medisinen metode for behandling av endometriose cervical kjennetegnet ved konvensjonell behandling som innebærer hormonell, inflammatoriske, symptomatisk behandling og desensibiliserende. Hovedelementet i denne behandlingen er hormonbehandling. Dette kan være foreskrevet østrogen-gestagen midler som i dag de mest populære narkotika. De kan inhibere utskillelse av visse hormonelle stoffer, som fører til opphør av sykliske prosesser i cellene i endometrium. Det bør bemerkes at avhending av overflødig livmorslimhinnen er bare mulig med langvarig bruk av disse stoffene. I terapeutisk behandling av endometriose cervical observasjon av en lege er nødvendig.
De andre frekvensbehandlinger med livmorhals endometriose er kirurgi, som lar deg lagre de berørte organer, og dermed fjerne lommer av sykdommen. Dette kan brukes eller laparatomyya eller laparoskopi. Behovet for kirurgisk inngrep, kan bestemmes av en lege. For behandling av mild endometriose cervical denne metoden blir vanligvis benyttet. Men for mellomstore og tunge stadier av sykdommen noen ganger er det det eneste effektive. I tillegg, blir det meste av den kirurgiske metode for behandling ledsages av medisinering, som løser legen.
Som radikal kirurgi, hvor livmoren er fjernet, samt eggstokker, er i tilfelle av livmorhalskreft sykdom endometriose kreves for omtrent 12% av kvinnelige pasienter. Legen forsøker å tildele denne metoden for behandling for de kvinnene som har nådd en alder av førti, spesielt hvis de allerede har barn.
Men det skal bemerkes at vi ikke skal være redd for slike sykdommer som endometriose cervix. Dersom det oppdages på et tidlig stadium, kan bidra til at vanlige preventive besøk til gynekolog, vil det fullt igjen, og samtidig opprettholde en så viktig tidig fruktbarhet. Videre den moderne behandling av livmorhals endometriose går ubemerket miljø for kvinner og for hennes karriere.  
Яндекс.Метрика