Behandling av foten sopp folk rettsmidler
 Sopp fot (fotsopp) er en ganske vanlig hudsykdommer på fotsålene forårsaket av ulike infeksjoner.
 Fotsopp infeksjon kan skje gjennom kontakt med pasienten, samt gjennom husholdningsartikler (tøfler, såpe, håndkle, etc.).
 Symptomene på fot sopp
 Snakker om manifestasjoner av soppinfeksjon i huden lesjoner føtter, er det viktig å merke seg at i utgangspunktet er det alltid kløende, rød hud og dekket med en tynn skorpe, og noen ganger til og med smertefulle sprekker dannet.
 Når de første symptomene ble ignorert syk, sopp lett bli distribuert over hele foten og beveger seg selv neglene, som blir gjørmete og begynner å smuldre. Med progressive hud sopp føtter sprukket, flassende og kløende sterkt forbedret.
 Den siste fasen av sykdommen - er utdanning på føttene blemmer. De over tid pause, noe som er fremveksten av en svært smertefulle sår. Alt dette er ledsaget av en skarp og ubehagelig lukt føtter.
 Vellykket behandling av fot sopp basert på anvendelse av både tradisjonelle og folk rettsmidler.
 Fotsopp: behandling for the People
 Folk av effektive behandlinger for fotsopp mye, prøvde vi å finne de mest effektive for deg. Så, la oss se på populære oppskrifter Foot sopp behandling folk rettsmidler:
Behandling av foten sopp folk rettsmidler

 Grass veronica - er dette en gammel folkemedisin som bidrar til å bekjempe sopp føtter. To stilker av dette anlegget skal koke en liter vann i 5 minutter. Fotbad med denne avkok gjør 10-20 minutter, og gjenta prosedyren hver dag i to uker;
 Bad med havsalt er også et utmerket verktøy i behandlingen av fotsopp, spesielt i sine tidlige manifestasjoner. En teskje salt bør være oppløst i en liter vann og den resulterende oppløsning kylle føtter hver natt i 14 dager;
 Celandine - effektiv folkemedisin sopp behandling. 4 ss celandine helte en liter kokende vann og infunderes i 5 minutter. I den resulterende løsningen var syk sveve føtter i 30 minutter. Denne prosedyren skal utføres hver dag i tre uker.
 I terapeutiske bad mot sopp fot i folkemedisinen har blitt ganske vanlig bruk ulike salver, også bare forberedt hjemme. Her er oppskrifter på noen av dem:
 Smør og hvitløk. Disse ingrediensene skal blandes i like proporsjoner, og hvitløk tidligere knust. Kokt krem ​​smøre de berørte områdene av foten og den omkringliggende huden, ca 2 ganger om dagen til den perioden da ingen synlig forbedring vil komme;
 Eddik er også brukt til å behandle huden mycosis føtter. Forbered kremen med eddik blunk. Du tar 200 gram. smør og bland det med 100 gr. 70% eddik, legge til samme egg sammen med skallet.
 Den forberedt salve å sette i en glasskrukke, dekk tett og sette i kjøleskapet. Etter omtrent 7 dager, når skallet fullstendig oppløst i blandingen, bør salve bli grundig blandet. Det smøre det berørte området av foten sopp innen 2 uker (helst over natten).
Behandling av foten sopp folk rettsmidler

 Sammen med bad og effektiv salve mot sopp fot, ofte effektive urte komprimerer er forskjellige, inkludert pakke med burdock blader, rogn, samt løk og hvitløk.
 Og i konklusjonen, ser vi at blant folk rettsmidler behandle fot sopp er og urtemedisin. Dette urtete og infusjoner kan ikke bare gunstige effekter på huden ben, men kroppen som en helhet.
 Her er oppskriften for å gjøre den mest effektive infusjon å bekjempe fotsopp:
 Bland bladene av burdock, plantain, ryllik og malurt. Ta en teskje av denne samlingen og hell 200 gram. kokende vann, la stå i ni timer. Den resulterende infusjon drikke før måltider tre ganger om dagen!
 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan du raskt bli kvitt sterk alkohol og de vanlige hikke
 Hikke er ganske vanlig, som møtte minst en gang i sitt liv, alle sammen.
 Det er et fenomen som skyldes respiratorisk dysfunksjon og feilfunksjon av membranen. De fleste av hikke er ikke farlig og er i seg selv innen to minutter fra start, og hvis det mislyktes og ble forlenget, anbefales det å ta kontakt med sykehuset.
 Dette er nødvendig fordi langvarig hikke kan tyde på en alvorlig sykdom, som satt spesifikk sykdom forårsaket det kan bare eksperter fordi denne kategorien vil vi ikke vurdere.

 Årsakene til hikke:


 Hypotermi - ofte på grunn av dette er det en hikke hos små barn, som ikke er overraskende, siden voksne tåler kulde bedre og vet hva de skal gjøre for å holde varmen, men hjelpeløse barn uten foreldre kan ikke varm og dermed hikke før de ikke betaler oppmerksomhet.
 Overspising og rask flyt av mat - i dette tilfellet en krenkelse av membranen skyldes strekking av mage forårsaket av overflødig mat. I tilfelle av spedbarn, kan det være på grunn av en mye melk hos moren.
 Psykogene faktorer - under langvarig fysisk anstrengelse eller emosjonelle hjernen perenapruzhuyetsya, som fører til hikke. Spesielt av denne grunn ikannya oppstår fra den sterke frykt. Dermed under andre verdenskrig i Soldatov rekrutter ble markert masse hikke rett før den første kampen.
 Drukket hikke - denne kategorien omfatter enhver kjemisk forgiftning av kroppen eller narkotika, inkludert nikotin og alkohol. Faktisk, i dette tilfellet, ikannya, er et forsøk på å stoppe strømmen av kroppen av skadelige stoffer.

 Bli kvitt drunken hikke


 Måte å håndtere kortsiktige hikke forårsaket av ulike årsaker, er ikke annerledes. Naturligvis, i lang tid eksistensen av problemet, har menneskeheten en stor samling av enkle og effektive virkemidler for å bekjempe det.
 I første omgang er det anbefalt å fjerne årsaken som utløste hikke, om mulig, selvfølgelig. Det vil si, hvis ikannya provosert hypotermi, må du varme opp hvis psykogene faktorer, slappe av og drikke en beroligende og så videre. Og nå analysere metoder for å bekjempe dette uvesenet. "
 En enkel og rimelig for ethvert individ metode er pusten. Vanligvis ikannya første gang ikke stoppe, men hvis dypt pust av frisk luft og hold pusten som mulig, gjentatte ganger, det kan godt gi resultatet.
 Spesielt denne metoden er bra i kampen mot drunken hikke, men luften må være kjølig og frisk, så det er best å forlate rommet. Også noen leger anbefaler de fleste hikke med vidåpen munn, stikker tungen så mye som mulig. For å gjøre det enklere, kan du ta to fingre tungen.
 Når hikke fra å spise godt kan hjelpe metode med en plastpose. Denne pakken skal dekke både nese og munn for å hindre at den rapporterte luften utenfor og puste som forble inne inntil det en mangel på oksygen.
 Vanligvis kan denne teknikken ikannya stoppe på en gang. Også å stoppe hikke kan bruke ulike typer mat. Dette er fordi hvis det går inn magen bitter, søt eller sur mat, spasmer i mellomgulvet stopp, og det begynner å fungere fint. Derfor, hvis du ikaete, kan du spise en sitron, en skje med sukker eller et stykke brød smurt med sennep.
 Forfatter: Lily Romanov  
3 enkle måter å raskt bli kvitt halsbrann sterk
 Halsbrann - et ganske vanlig fenomen. Det kan oppstå etter å ha spist varm eller syreholdig mat og manifest som svie og ubehag i magen.
 Den viktigste årsaken til denne sykdom - effekten av magesyre membran i spiserøret. Syre begynner å påvirke henne som en følge av underernæring, fordøyelses dysfunksjon sphincter og gastrisk motilitet svakt for mange andre grunner.
 I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan å bli kvitt halsbrann raskt og permanent.

 Nyttige tips


 Primært utelukke fra kostholdet ditt er svært sure eller krydret mat som ofte forårsaker halsbrann. Unngå sitrus, alkohol, kullsyreholdige drikker, fet og for salt mat, sjokolade, krydder, pickles, løk, hvitløk og mynte.
 Hvis du spiser noe fra de forbudte matvarer, holde hendig rette for halsbrann som trenger å drikke umiddelbart etter et måltid.
 Prøv å ikke overspise. Spis små måltider, men ofte.
 Det er også ønskelig å ligge umiddelbart etter et måltid - så snart magesyre blir på veggen av spiserøret, som i sin tur forårsaker ubehag i form av halsbrann. Etter å ha spist bedre gange.
 Etter måltidet er nyttig å tygge tyggegummi.
 Forresten, kan forårsake halsbrann røyking. Derfor, hvis du røyker, er det fornuftig å tenke på hvordan du skal bli kvitt denne uvanen.
 Enkelte eksperter hevder at algene som burde legges i små mengder i vanlig kosthold kan være en utmerket måte å hindre halsbrann.
 Forresten, som annonsert biler som "Reni" trenger hjelp, men dessverre, gir bare kortvarig effekt. De bare maskere problemet, men ikke kurere det.

 Hvordan bli kvitt halsbrann i svangerskapet


 Under graviditet, mange kvinner voznykakaet halsbrann. Årsakene til dette kan være mange, men de viktigste er endring i hormonnivåer. I tillegg, i de senere stadier av svangerskapet fosteret kan legge press på magen mor, forårsaker en ubehagelig brennende følelse i spiserøret.
3 enkle måter å raskt bli kvitt halsbrann sterk

 Future mamamы prøve noen måte å bli kvitt halsbrann, er det en ubehagelig følelse i stand til å ødelegge stemningen i lang tid.
 Ofte de bruker natron, som ifølge kvalifiserte fagfolk skadelige forventningsfull mor og hennes baby.
 Hvis du raskt og uten konsekvenser kvitt halsbrann, må du minimere virkningen av disse irriterende faktorer som forårsaker det. Unngå å ta spasmolytiske legemidler, da de ytterligere slappe sphincter av magen, bare forverre situasjonen.
 Gravide må utelukke fra din diett matvarer som syltede grønnsaker, pickles, varme krydder og sauser, kjøtt, kofeynosoderzhaschuyu produkter (kaffe, te, cola, etc. F.), sure frukter, grønnsaker og bær. Også kan føre til halsbrann overskudd meieriprodukter og sukker.

 Behandling av halsbrann folk rettsmidler


 Det finnes flere effektive og ufarlige folk rettsmidler kvitt halsbrann. Tenk på de vanligste.
 1. Ta en teskje av søt flagg rot og bland det med fire teskjeer knust kritt. Bland og oppløse en teskje av blandingen i den tredje kopp vann. Denne løsningen bør tas 3 ganger om dagen.
 2. tygge i 10-15 minutter bygg eller havre, tidvis hlytayuchy spytt.
 3. Ta 2 ss. l. linfrø og fylle dem en halv kopp med kokende vann. Permisjon for å sette mot i noen timer, deretter press og drikke i form av varme for en halv kopp om dagen ved sengetid.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика