Verktøy for vekst av øyevipper
 Lange og tykke øyevipper - drømmen om noen skjønnhet. Men hva om naturen av data ikke tillate dem å være stolt av?
 Fortvil ikke, fordi i dag er det mange verktøy som lar deg så snart som mulig for å vokse lange og vakre øyevipper.
 I denne artikkelen vil vi gi noen verdifulle råd og legg til dine vurderinger på ulike produkter.

 Folk rettsmidler for vekst av øyevipper


 Det er mange fasiliteter for pleie av flimmerhårene, som dessuten kan akselerere veksten av nye hår.
 Verktøy nummer én - det er alle typer olje. Blant dem bør nevnes først lakserolje og burdock, som fortjener spesiell fremtredende. Imidlertid bør det bemerkes at disse oljer ikke bør bruke en uavhengig middel. De er best lagt til komposisjoner masker øyevipper. I tillegg bør de grundig vasket av, slik at de ikke utyazhelyaly hår og provosert deres tap.
 Mer akseptable oljer for å akselerere veksten av øyevipper er olje løsninger av vitamin A og E. Et lite tips: for å kunne bruke disse oljene så effektivt og riktig, ta den gamle slangen ut av mascara, vaske innsiden, ren mascara børsten fra rester rør og hell i oljen.
 Bruk den som en vanlig mascara på vippene i omtrent en dag. Advarsel: Påfør oljen svært nøye, prøver å få dem i øynene. Ved kontakt med øynene olje skyll grundig med kaldt vann.
 I oljer, er aloe vera juice som brukes, som ikke bare gir raskere vekst av øyevipper, men også revitaliserer hårsekker og tykner håret selv.
 Også bra for øyevipper spesielle masker, som er ganske lett å forberede og hjemme. Disse maskene er forberedt baserte oljer. For eksempel kan du lage en maske: Bland lakserolje og aloe juice eller brandy i forholdet 1: 1.
 Alternativt denne masken: Bland lakserolje og burdock i lik forholdet og legge til blandingen noen dråper flytende vitamin A og E, og en bit av aloe juice.
Verktøy for vekst av øyevipper

 Denne masken er mest effektive i eksistens. Til slutt, det tredje alternativet maske: Bland like deler persille juice, lakserolje og aloe juice. Insistere løsningen over natten og bruke til andre formål.
 Lite tips: maske baserte oljer bedre å bruke litt varm eller minst romtemperatur. Sette dem bedre ryddet børste fra kadaveret eller bomullspinne.
 I masker og oljer, bruker du dette verktøyet til å akselerere veksten av øyevipper som te. Få et vanlig apotek calendula, kamille, hestehov og kornblomst. Disse urte avkok utarbeidet i henhold til instruksjonene, dyppet han bomullspads og legg dem på en stund (20-30 minutter) til de lukkede øyne. Hvis ingen urter på hånden, kan du bruke vanlig brygg av sterk svart te.

 Anmeldelser


 « Siden barndommen, var sjeldne og ikke lange vipper. Nylig anskaffet et apotek lakserolje og smør øyevipper nettopp startet et par ganger i uken. Resultatet er rett og slett fantastisk! Øyevipper blir mer tett og solid! »
 Elena
 « I dag maske forberedt fra lakserolje og aloe juice. Så langt har ingen resultater ikke lagt merke til, men sette en maske på vippene, prøver å fange øyet, veldig ubehagelig! »
 Tatiana
 « To måneder siden, var å ta vare på øyevippene bruker masker og decoctions av burdock og ricinusoljer. Resultatet er ingen spesiell, men øyevipper virkelig blitt litt tykkere. Jeg vil fortsette å lage masker »
 Elmira
 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan å gjøre makeup 1. september for jenta med hendene
 Ikke langt unna 1. og jenter september, elever i videregående skole, og jenter som går på universitetet, er opptatt av å finne antrekk, frisyrer og sminke valg for å skape et unikt bilde.
 Skole 1 september er komplett uten en enorm mengde bilder, så denne dagen er veldig viktig å se elegant og attraktiv.
 Det viktigste her - ikke overdriv med mengden sminke på ansiktet hennes. Ungdom - ikke en tid for piler i hjørnene av øynene, mettede farger og nyanser av leppestift skriking, jente eller en ung jente skal se ut i henhold til alder.
 Ideell for september vil være den første nude-make-general der - for å prøve å fremheve din naturlige skjønnhet. Hvis du trenger denne hjelpen - Velkommen til vår foto workshop der vi beskrive den rette teknologien skaper utrolig spektakulært, men på samme tid naturlig makeup øyenbrynene som ett av elementene i stil naken.
 Du vil trenge:
 - Ethvert verktøy å bruke som en linjal. Vi har slått på denne ulemper kam. Du kan også bruke noen håndverktøy;
 - Øyenbryn blyant. Vi vil blyanten, som tynne skifer, noe som gjør det mulig å bruke sminke mer nøyaktig, i tillegg, er det myke og harde nok, slik at ikke utflytende under og etter påføring;
 øyenbrynene. Vi bruker bakt eyeliner mørk brun skygge fra Laura Mercier, bruker den som et produkt av 2-i-1 Eye og Brow samtidig;
 - Hard utklipp øyenbryn pensel. Vårt valg - en børste øyenbryn ved den annen ende er festet børste, kam bryn som kan, om nødvendig;
 - Modellering gel for øyenbryn.
 Så hvis du har forberedt alt nødvendig for å begynne.

 Making naturlig makeup 1. september


 1. Plasser linjen langs nedre brow linje fra ytterkanten til det laveste punktet bøying og tegne linje på den med en blyant øyenbryn.
 2. Legg en linjal langs toppen av brow linje fra ytterkanten til toppen av svingen og også tegne en linje på den med en blyant øyenbryn.
Hvordan å gjøre makeup 1. september for jenta med hendene

 3. Plasser en linjal langs toppen av brow linje fra innerkanten til toppen av svingen og tegne linje på den med en blyant øyenbryn.
 4. Plasser linje langs den nedre panne linje fra den indre kanten til det laveste punkt bøyning og også trekke en linje gjennom det ved hjelp av den samme blyant.
Hvordan å gjøre makeup 1. september for jenta med hendene

 Så, fullfører de fire første trinnene du skissert kontur øyenbrynene.
 5. Deretter skriver i børsten øyenbryn skygge og begynner å fylle i disposisjons korte slag, simulere veksten av ditt eget hår. Metoden for skyggelegging mer tidkrevende enn shotyrovanye (fyllingsgraden), men med ham øyenbrynene vil se mye mer naturlig.
Hvordan å gjøre makeup 1. september for jenta med hendene

 6. Fortsett å zashtryhovыvat brow krøll linje.
 7. nærheten bøying forsøk på å lage en buet slag, lik veksten av håret ditt.
Hvordan å gjøre makeup 1. september for jenta med hendene

 8. Mot slutten av den ytre øyenbryn børstebevegelsen må ta en nedadgående retning.
 9. Bruk kam fra baksiden av børste og gel modellering prycheshy hår på innsiden av øyenbrynene opp, som vist på bildet.
Hvordan å gjøre makeup 1. september for jenta med hendene

 Dette vil gi dem et mer realistisk utseende. Andre prycheshy hår mot bretten linje. Makeup Øyenbryn stil naken fullført.
Hvordan å gjøre makeup 1. september for jenta med hendene

 Forfatter: Lily Romanov  
Anmeldelser og opplæring innen matlaging sukker hårfjerning hjemme
 Sukker hårfjerning - en praktisk og effektiv måte å bli kvitt unødvendig og uønsket kroppshår.
 I tillegg til dato, denne prosedyren ble gjennomført ikke bare i profesjonelle salonger, men også hjemme. Hvor nøyaktig gjør vi beskriver i artikkelen.

 Funksjoner sukker hårfjerning hjemme


 Sukker hårfjerning hjemme har mange fordeler fremfor andre former for hårfjerning fra kroppen. I en annen, Sugar hårfjerning kalt "shuharinh" og bland i denne prosedyren er vanligvis ganske lang nok.
 Denne prosedyren nyzkozatratna, så vil være på lommeboken nesten hver kvinne. Alt du trenger - en sukker, sitronsaft og noen ekstra verktøy, blant dem er obligatorisk slikkepott og strimler.
 I tillegg kan du bruker shuharinha bli kvitt hår for ganske lang tid, og for noen deler av kroppen uten unødvendig irritasjon og uten risiko for fremtidige inngrodde hår. Denne fremgangsmåten er helt trygt selv store eiere overfølsom hud.
 Men selvfølgelig, har denne prosedyren dens nyanser. Først av alt, de refererer til nybegynnere som for å forberede den rette blandingen for shuharinha ganske enkelt. Så vær forberedt på det faktum at den første gangen du blir nødt til å overføre mer enn ett kilo sukker før du lære å lage mat virkelig god og riktig blanding. Men etter alle regler og forskrifter, doom deg selv til suksess.

 Oppskrift sukker hårfjerning hjemme


Anmeldelser og opplæring innen matlaging sukker hårfjerning hjemme

 Nå gå direkte til oppskriften for matlaging sukkerpasta shuharinha. Du trenger 10 ss sukker, 1 ss vann og saften av en halv sitron.
 Bland alle ingrediensene i en gryte og varme over svak varme, rør av og til. Å varme til blandingen blir glatt.
 Vanligvis den første masse blir gjennomsiktig, deretter begynner å boble, og endelig får en fin gyllen farge. Blandingen skal holde i varme i ca 10-15 minutter.
 Deretter fjerner retter fra varmen og avkjøl. Når massen blir tyktflytende, kan du prøve å ta fingrene. Riktig tilberedt sukkerpasta bør ikke holde seg til fingrene.
 Etter å ha forberedt for prosedyren. Sørg for at huden, som brukes til sukker lim, helt rent og tørt. Påfør et tynt lag med sukker lim spesiell kant spatel i retning av hår vekst. Gulv av pasta utøve stykke bomullsklut og vent til den holde seg til blandingen.
 Så hold stoffkantene og skarp smyknit mot hårvekst. Prøv ikke å trekke stoff i forskjellige retninger. Arbeide raskt og en dust. De mest sensitive områder av huden, bruk en liten mengde av blandingen. Det er bedre å bli kvitt hår gradvis, uten mye skade huden.
Anmeldelser og opplæring innen matlaging sukker hårfjerning hjemme

 Anmeldelser av sukker hårfjerning


 « For en uke siden for første gang besluttet å shuharinh hjemme. Dessverre, den første gangen sukkerpasta ikke fungerte. Det var noe væske, som vann. Jeg måtte helle og forberede igjen. Men andre gang det skjedde, og jeg brukte prosedyren. Resultatet er veldig glad, men mindre opplagt shuharinha - en smerte ". Anastasia
 « Mest leste nylig i noen magasin om slike prosedyrer som sukker hårfjerning, som dessuten kan utføre hjemme. Jeg likte ideen, så jeg kjøpte alt nødvendig for henne og begynte å forberede sukker lime. Overraskende, jeg fikk det riktig første gang, og prosedyren var en stor suksess! Mens han fortsatt lett epilering mer behagelig prosedyre enn sukker. I fremtiden planlegger jeg å gjenta denne prosedyren som svært mye en følelse av perfekt glatthet av huden etter det ". Lydia

 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика