Hvordan vet du at lekker vann?
 Fostervann - en væske der barnet utvikler alle 9 måneder, fortsatt i min mors liv. Disse farvannene har ingen lukt. Gravid nærmere dato for levering noen ganger de begynner å lekke. Identifisere dette faktum alene kan, men annet enn vann kan frigis og vaginal hemmelig og lekke urin. Dette skyldes det faktum at barnet presser på blæren kvinner, noe som er grunnen til at en liten mengde utskilt urin. Det er viktig å finne ut nøyaktig hva som skiller seg ut. Hendig verktøy
 Det første du må gjøre hvis du mistenker lekkasje av vann - og sette en ren tørr klut mellom bena hennes. Hvis ikke for en svært lang tid, det var fuktig, så nøye vurdere klut. Det bør ikke lukte noe, må fuktighet være gjennomsiktig eller har svak rosa fargetone. Hvis fargen gul, står da fortsatt urin. Også karakteristisk lukt umiddelbart indikerer at lekker naturlig utvalg, som aktivt dannet fra ustabile hormonelle nivåer. I tilfellet hvis du har en sterk tro på at vann lekker, bør du oppsøke lege og gjøre en sverte som vil avgjøre nøyaktig hva som skjer. Det er verdt å merke seg at fostervannet ut, uavhengig av statusen til den gravide kvinnen, hennes handlinger og tid på døgnet. Urin eller utvalg oppstår vanligvis under visse brå bevegelser eller natt.
 Tegn til lekkasje av fostervann
 Gjenkjenne lekkasje av fostervann er ikke vanskelig - vått undertøy vil fortelle alt av seg selv. Det er vanligvis ingen utslipp av vann før 38 uker av svangerskapet, som er normen. Væsker er store med omtrent en halv liter. Etter at bout, som er et viktig symptom - fødsel snart. I dette tilfellet må du kaller "fast" og ting går til sykehuset.
 I de tidlige samme vilkår i tildeling av klar væske tilrådelig å oppsøke lege for råd. I sjeldne tilfeller hender det at den sakkyndige også umiddelbart bestemmer at det er vannlekkasje. For å være sikker, kjøpe på apoteket en spesiell test for fostervann tilstand. Ser ut som han lakmustest for å bli presset for en stund til vagina. Hvis papiret er malt, er så valg av fostervann fortsatt skjer. I dette tilfellet er det verdt å vurdere kompetansen til sin gynekolog og søke en annen lege.
 Det er vanskelig å uavhengig gjenkjenne symptomer på lekkasje i noen tilfeller. For eksempel, når en lekkasje oppstår i dråper, små porsjoner. I dette tilfelle er blandet med sekreter, urin, svette fostervannet, er det ingen fare for lekkasje varsel. Det er viktig å delta på alle legens råd, for å passere alle testene i tid for å stille spørsmål til legen din.
 Lekkasje av fostervann kan være farlig hvis det ikke er diagnostisert i tide. Fordi barnet kan utvikle seg bare i denne væsken, kan dens mangel forårsake så variasjoner i barns utvikling og dødelige effekter på fosteret. Ungen bare kveles av mangel på sitt vanlige miljø. Hvis sent i svangerskapet eller tidlig ruptur av vannlekkasje er normen, så tidlig bør være ekstremt forsiktig. For eventuelle spørsmål bør henvises til en gynekolog.  
Forklaring av urin hos barn
 Det er ingen hemmelighet at urinanalyse av et barn er en av de viktigste diagnostiske metoder i moderne medisin. Hovedsakelig, urinanalyse utført ved urinveiene sykdommer og andre sykdommer, for å fastslå den generelle tilstanden til kroppen, og for å fastslå effektiviteten av behandlingsmetoder.
 Forberedelse for analyse
 Før samle urin bør sørge for at de nødvendige hygieniske forhold.
 Først må du forberede deg på forhånd kapasiteten av urin. Kapasitet må være steril, ellers kan du ikke garantere for pålitelighet av testresultater.
 Det er best å kjøpe en spesiell samling container på apoteket. Glasskrukker ønskelig for dette formålet brukes ikke. Hvis det ikke er noen mulighet til å kjøpe beholder, bruken av glassflasker fortsatt tillates. Men det er en må desinfisere krukke. Du kan koke det i 3-4 minutter og la det tørke helt. Du bør også ta hensyn til genital hygiene barnet før samle urin. Dersom barnet er svært liten, kan du vaske perineum med varmt vann og såpe.
 Samle urin analyse
 Conduct prøvetaking urin hos barn bør være i morgen, når barnet våkner. For å sikre størst pålitelighet analyse krever såkalt "gjennomsnittlig urin". Det betyr at først må du trekke den første urinen, deretter samle inn følgende urinbeholderen og gi barnet ditt finish. I noe tilfelle ikke kan brukes med urin potten barn eller presse den ut av bleier og bleie. Etter samlingen, bør urinen så snart som mulig for å levere til laboratoriet for analyse.
 Resultatene av analysen
 Forklaring av urin hos barn bør utføres av lege. Vi gir en beskrivelse av mulige avvik i bevis analyse.
 Vurdering av urin som produseres av flere kriterier. Først av alt er det anslått farge, lukt, klarhet, respons. Også babyen urin testet for tilstedeværelse av glukose, protein, røde blodceller, hvite blodceller, ketonlegemer, slim og bakterier.
 Optimal urin lys - gul. Således bør urinen være gjennomsiktig. Tilstedeværelsen av grumset urin, eller urin mørk, rød, og brun kan tyde på at barnet er en sykdom i urinveiene. Også alarmerende signal kan være nærvær av urin utladning, som ligner flak. Men ikke glem at urinen til et barn kan avhenge av hans gastronomiske preferanser. Hvis for eksempel før analyse barnet spiste rødbeter eller gulrøtter, kan det påvirke fargen av urin, og således ikke signaliserer sykdom.
 Den spesifikke lukten av urin, spesielt lukter ammoniakk, kan tyde på visse sykdommer. Også tilstedeværelse av en skarp lukt er bevis for tilstedeværelsen av ketonlegemer i urin.
 Den normale reaksjon er ansett som en indikator på urin pH-områder fra 45 til 80. I fravær av sykdommen, det bør være svakt sur. Alkalisk miljø i urinen kan skyldes sykdommer slik som cystitt eller pyelonefritt. Og sure omgivelser, står underernæring, feber hos et barn eller en øket mengde av protein i dietten.
 Sukker eller glukose i urin hos barnet må være fraværende. Ellers kan det indikere tilstedeværelse av sykdom i diabetes.
 Protein, ideelt sett, bør også være fraværende i urinen til barnet, når analysere en standard måte. En mer inngående studie kan vise en liten mengde protein, og ikke mer enn 0,036 g / l.
 Ketonlegemer bør være tilgjengelig. Deres tilstedeværelse kan være en indikasjon på sykdommer som anemi, forstoppelse og diaré. Dessuten kan deres tilstedeværelse i urinen indikerer nervøs utmattelse og høye temperaturer.
 I et friskt barn røde blodlegemer i urinen bør være fraværende. Hvis de blir funnet, kan det være tegn på sykdom eller nyre diuretisk system.
 WBC er normal hvis et syn de ble funnet ikke mer enn tre stykker. Jo høyere antall hvite blodceller kan indikere betennelse i kroppen til barnet. Men det kan også snakke om å ikke overholde de nødvendige skritt for å samle urin.
 Bakterier og sopp er forskjellige, i urin hos friske barn ikke bør være tilstede. Bakterier i første omgang, er det tegn på betennelse i urin-systemet.
 Slim i urinen bør være fraværende. Tillot sin tilstedeværelse i små mengder. Det kan også indikere betennelse i urinveiene, nyrene eller blæren.  
Grater fingreGrater fingrene - er irriterende plage, gir mye ulempe i hverdagen. Hver av oss en eller to ganger støtt på dette problemet, og for ett stikk - irriterende feil, men for andre - et reelt problem med smerte.
I sin kjerne er en Burr skade huden rundt neglen, ofte ledsaget av blødning og smerter. I noen grader dannes ekstremt sjelden og er av seg selv, mens andre vises regelmessig og krever obligatorisk behandling, ellers mulig byller og betente.
Årsaker til grader på fingrene
1. Avbiterten ofte forekommer i mennesker ved bruk av husholdningskjemikalier ikke bruke hansker virksomhet. Dette gjelder spesielt håndvask, som enhver pulver eroderer og tørker huden. Også, kan eierne av den sarte huden forårsake skade og oppvaskmiddel uten spesielle hansker og selv en lang og gjentatt kontakt med hardt vann fra springen. Dette fører til en grovere og uttørking av huden, huden rundt neglen begynner å sprekke og fingre dannet grader.
2. Avbiterten - konstant 'følgesvenner fans bite neglene. Ikke bare er dette dårlig vane negativt påvirker skjønnheten i hendene, så også fører til dannelse av ujevnheter som ikke har tid til å passere.
3. Defekt manikyr eller kan forårsake burr formasjon. Når du gjør manikyr uerfaren master, eller når det utføres uavhengig høy risiko for mekanisk skade på huden rundt neglen, cuticle eller spiker roll.
4. Avbiterten kan være forårsaket av hudsykdommen spiker roll. De har også ofte dannes i kroppen ved slike brudd som dysbiosis, vitaminmangel, feil funksjon av indre organer.
Forebyggende Tiltak
For å hindre dannelse av grader bør følge noen enkle regler.
Først alle husarbeid forbundet med å bruke husholdningskjemikalier (Floor vasking, tepperens, håndvask, oppvask, glass, speil, etc.) bør gjennomføres i økonomiske hansker. Etter rengjøring bør vaske hender og fett nærende krem.
For det andre, hvis vannet i springen hardt, Vi anbefaler å bruke en nærende krem ​​før sengetid og etter badet. For håndvask anbefales å bruke flytende såpe, fordi det, i motsetning til vanlig ikke desiccate huden.
For det tredje bør vi minst en gang i uken for å gjøre spesielle bad for hendermed havsalt og naturlige oljer (eteriske oljer av sitron, grapefrukt eller vegetabilsk olje). En gang i hendene rozparylysya vannochtsi alle grader kan kuttes med saks eller pinsett.

Fjerde, regelmessig besøke skjønnhetssalongen,
 hvor dyktige håndverkere gjør manikyr. Når manikyr hårstråene er kuttet, behandlet huden rundt neglen og spiker selv, noe som eliminerer utseende for grader i den daglige omsorgen for huden ved hjelp av kremer.
Femte, se på kostholdet og prøver å spise, rik på vitaminer. I løpet av våren, i løpet av utmattelse, anbefales det å ta kurs kompleks vitaminer på resept.

Sjette, utseendet av sprekker i huden rundt neglene skal behandles antibakterielt middel.

Fjerne ujevnheter
Mange av utseendet på fingeren zausentsa prøver å vidhryzty eller nappe ut med bedre arm objekter (saker saks, kniv, hender, osv). Som et resultat av dette strekker seg lite burr ytterligere skadelig sunn hud. Dette såret begynner å blø, og få henne skitt kan føre til en byll.
For å unngå alle de negative konsekvenser i tilfelle fingre grader må nøyaktig og ordentlig fjerne dem.
Fjerning må utføres ved hjelp av spiker saks eller pinsett. Før du begynner, er det anbefalt å dampe hendene i varmt vann i 15-20 minutter. Å myke opp huden i vannet kan du legge til en skje med vegetabilsk olje eller noen få dråper av essensielle oljer. Etter avgrading fingrene til å bli behandlet med hydrogen peroxide for å hindre smitte og pussdannelse.
Folk rettsmidler for behandling av avbiterten

Til dags dato, ingen kosmetiske produkter som kan kurere en hindring. Det er bare penger, næring og omsorg for negler og hud, som kan brukes som et forebyggende tiltak. Men det er mange tradisjonelle medisiner utviklet for å håndtere denne katastrofen. Vi beskriver den mest effektive ene.
Hånd maske med olivenolje når den brukes regelmessig kan løse problemet med utseendet på fingrene grader. Olivenolje tilsettes litt sitronsaft, og den resulterende blanding blir gnidd inn i huden. Denne masken er anbefalt å bruke en gang i uken om natten i armene hans mens iført bomullshansker.
Bad med havsalt og eteriske oljer også hjelpe å bli kvitt grader. For å gjøre dette, en teskje salt oppløst i varmt vann og lagt en bit av essensielle olje av grapefrukt eller sitron. Hold hendene i dette vannet i ca 20 minutter. For behandling prosedyre gjentas 10 dager.  
Яндекс.Метрика