Bio curling hår bilder, anmeldelser, pris, prisFor ikke lenge siden var det mange kvinner fablet at hodet var alltid ryddig krøller. Kjemisk krølling var på moten og mange nådeløst satte seg i hendene på frisøren, så han opprettet et høykvalitets bilde av krøllete hår. Men tiden er nå i mote slitasje sunt hår. Derfor perm gått i veikanten. Men trender og teknologien ikke står stille, og tilbyr nye løsninger for å skape det perfekte bildet. Vi presenterer en ny type behandling hår biozavivki hår. I denne artikkelen vil du lære biozavivki hår kostnader, pris og biozavivki hår før og etter.
Hva er det?

Kjemisk krølling er en reell pisking av kvinnelige hår. For å få flotte krøller, bruker tyohlykolevoy syre, som i realiteten er den virkelige gift for hår. Bio curling hår har et karakteristisk trekk ved den hylende gamle metoden, er at for biozavivki brukes på alle andre rusmidler. Nærmere bestemt, i stedet for syre anvendes stoffer, som er basert på naturlige råvarer og ekstrakter av fruktsyrer og hvete.
Som et resultat av virkningen, er håret ikke ødelagt, og fylt med naturlig protein.Hår bli sterkere og få et flott utseende og struktur. For å kunne bruke byozavyvku, passer til ethvert hår uansett staten. Det kan males, stripete, naturlige krøller. Selv de som er egnet hår som har blitt skadet av perm før.
Det bør bemerkes at anvendelsen av denne fremgangsmåte i frisør startet ikke lenge siden. Omtrent fem år siden. Men nå, barberere som utfører denne prosedyren er en stor sving. Og en gang forsøkt å gjøre denne fremgangsmåten, klienter begynne å behandle utslippet konstant.
De resulterende krøller beholder sitt utseende så mye 3 til 5 måneder. De så glatt og jevnt begynner rette uten å forstyrre dens eier ubehagelig utseende. Ifølge eksperter, forblir håret blankt og for å unngå i fremtiden ikke trenger å kjøpe dyre medikamenter for behandling av hår.

Eksisterende typer biozavivki


I dag biozavivki hår har blitt svært populær og er den eneste glede kundene. Men vet noen folk at det finnes flere typer biozavyvok, spesielt tre.
For det første metoden biozavivki brukt tsysteamynhlorhydrad, noe som påvirker håret. Etter at de ble behandlet hår, hår vind på curlers. Under prosessenvikle håretimpregnert protein løsning. Dette gjør at håret mettet med protein og være sunn og skinnende.
Den andre typen innebærer bruk av sammensetningen, som trenger inn i håret slik at eksisterende innenfor proteinet til å bli tykkere hår. Denne prosessen har det vitenskapelige navnet эmulhatsyya cystein. Som et resultat, er proteinet i håret til stede i tilstrekkelig mengde, og håret krølles.
Den tredje typen biozavivki fremgangsmåte innebærer bruk av en spesiell sammensetning. Dette stykket er spesialdesignet verktøy som følger av anvendelsen av kvalitativ holder curl festing og nærer håret med alle nødvendige vitaminer. Med andre ord, i Volos effektivt gjenvunnet syre-base-balanse.
Hvordan er biozavivki hår

For å utføre fremgangsmåten biozavivki må bruke spesielle stoffer som er laget spesielt for dette formålet. Prosedyren utføres i tre etapper.
1. Stage.
Før du begynner prosessen biozavivki opplevd mester bør bestemme hårtype og velge den aktuelle lageret. Deretter, i tandem med kundestam bestemmer diameteren av krølltang. Dette valget bør gjøres i håp om at kunden ønsker å krølle. Deretter fortsetter å fremstille håret. Denne fremgangsmåten innebærer bruk av spesiell shampoo, som vil åpne skjellaget effektivt. Etter å ha vasket håret klar for videre biozavivki scenen.

2. Stage.

Den andre er å bruke denne krølltang på håret og bruke til krølltenger viklet på en spesiell sammensetning for biozavivki. Denne sammensetningen er i hjertet av cystein og beta-karoten, og vitaminer som trengs for å opprettholde sunt hår. Dette trinn innebærer en prosess for fortykning protein, og styrker det på håret, slik at krøllene var i stand til å få den ønskede form.
3. Stage.
Det siste trinn omfatter å belegge håret spesielt, den endelige blanding, som ikke bare kan løse de eksisterende krøller, men er i stand til fullt ut å gjenopprette syre-base-balanse, noe som er meget viktig for å gi håret et sunt utseende.
Bio krøll hårbehandlinger pris

Hvis vi snakker om kostnadene ved denne prosedyren, er det et flott alternativ hvis du bestiller den sammenligne med en perm. Jeg antar det avhenger av hva som brukes til å biozavivki mye mer avanserte og dyre medikamenter. Dessuten kan forskjellen være opp til 20%. Imidlertid kan kostnadene variere avhengig av strukturen og lengden av håret. Enkelt sagt på hvor mye arbeid for samme frisør. For å klargjøre den fulle kostnaden biozavivki nok til å søke hjelp fra en spesialist i kabinen, som så på håret vil si prisen av prosedyren. Biowave for langt hår har mange gode anmeldelser jenter som har gjort det, og var fornøyd med resultatet. Prisen på denne prosedyren er billigere enn Khimki. For 2000 rubler. Bio curling hår kostnadene sier alt, mye billigere og mer effektiv enn Khimki.
Hvordan er utarbeidelsen av håret til biozavivki

Det bør bemerkes at denne fremgangsmåten er ikke nødvendig å utføre selv hjemme. Like det eller ikke, biozavivki alvorlig hårbehandling hår og derfor bør kun utføres av erfarne håndverkere. Og hoved kjenner sekvens av prosedyrer i virkning, hvorfra sluttresultatet.
Kommer på første konsultasjon med en spesialist perms, er han forpliktet til anmeldelse av håret ditt og gjøre en fullstendig diagnose. Dette er nødvendig for å identifisere mulig skade, og for å fullt ut bestemme tilstanden til håret. I fremtiden vil bli valgt riktige forberedelser for håret å være en fin måte å gjenopprette alle krøller.
Dersom det i løpet av forskning spesialist finner noen skade, kan det bli tildelt ytterligere prosedyrer som vil eliminere dem og gjøre jobben for byozavyvke. Vanligvis, hvis et lite hår skader kan ta opp til fem økter for å gjenopprette.
For å oppfylle byozavyvku kan gjelde curler forskjellige diametre. Det hele kommer an på hvem som skal få krøller. Du kan også bruke spoler som vil bidra til å skape et mer naturlig krøller og harmonisk.
Varigheten og hyppigheten av behandlinger.

Hver hytte mye tid som kreves for å lage krøller på hodet, div. I større grad det avhenger av dyktighet og evne til å mestre, men også av mengden av arbeid som er lengden av håret. Den mest varige er det første trinn i fremgangsmåten, som tar et gjennomsnitt på 60 minutter.
Hvis du ønsker å tilbringe vinke prosedyre umiddelbart etter håret raspryamylys, ca 3-6 måneder, bør du huske på at de fleste eksperter sier at prosedyren ikke skal bruke mer enn to ganger i året. Hvis du er interessert biozavivki hår som holdt, ca 6 måneder.
Biozavivki prosedyre har bivirkninger og kontraindikasjoner?

Biozavivki prosedyre utført av spesialagenter som har en basis bare naturlige ingredienser. Men vær oppmerksom på at denne fremgangsmåten har noen kontraindikasjoner og begrensninger.
Kontra byozavyvky.
I perioden når en kvinne har menstruasjon dager, gjør denne prosedyren er ikke nødvendig. På samme måte, da det ikke er nødvendig å foreta ved amming og amming. Og alt fordi sluttresultatet ikke vil bli fornøyd. Dette er på grunn av særegenheter i den kvinnelige kroppen, som i disse tider produserer spesielle stoffer.
I tillegg bør du nekter å biozavivki dersom du bruker hormonell eller opplever alvorlig stress. Vær også forsiktig når du presentere noen allergiske reaksjoner.
Verktøy som skal brukes etter at prosessen biozavivki gjort.
Til tross for at biozavivki i stand til å gi god hår for en lengre periode, må du hele tiden å ta vare på håret. Du kan bruke omsorg etter sjamponering. Men den sikreste måten å være samsvar med visse regler:
1 Etter at du biozavivki ble laget for medium hår, bør du ikke vaske håret tørketrommel for å tørke dem innen to dager etter inngrepet. Det er derfor det er best å planlegge byozavyvku før helgen.
2 hårpleieprodukter bør ikke brukes til massasje børste. Det er best egnet for hår kammer, som vil ha en sjelden tenner.
3 Hvis du ikke kan gi opp bruken av apparatet, er det best å bruke en enhet som har en diffuser design.
4 For krøllete hår er det best å bruke sjampo som besitter slike midler som silikon. Dette vil beskytte mot håravfall fuktighet.
5 Sørg for å bruke balsam etter sjamponering.
6 Det er best for forebyggende øyemed etter inngrepet for å benytte anledningen til å utføre behandlinger på håret behandling ved hjelp av spesialkjøretøyer.
7 Fargen på håret er ikke verdt å gjøre i de to første ukene etter biozavivki. Se biozavivki hår video.


Biowave gjennomsnittlig hår bilde

Bio curling hår bilder, anmeldelser, pris, pris

Bio curling hår bilder, anmeldelser, pris, pris

Bio curling hår bilder, anmeldelser, pris, pris

Bio curling hår bilder, anmeldelser, pris, pris


Bio curling hår video


Bio curling hår video

Яндекс.Метрика