Hvor raskt kurere hals. Folk behandler halsHvordan å behandle hals
Mange meget alvorlig å behandle forkjølelse, for eksempel sår hals. De skylden behandling på skuldrene av den allerede skjøre immunsystemet. Kast sår hals kan ikke, ellers kan du få store problemer, inntil overgangen til kronisk sykdomstilstand. Munn - et ideelt miljø for bakterier og deres reproduksjon. Derfor, når du føler ubehag i halsen og skrapete, prøve så snart som mulig å komme til legen. Men ikke nødvendigvis forvente - kan du begynne behandlingen på sin egen hals. Les hvordan å behandle ARI.
Legemidler til behandling av halsen

Først - antiseptiske midler. Slike legemidler er medisiner til rask, men ikke langtidsvirkende. De helt drepe bakterier på overflaten av munnen, sår hals mykne, noe som øker den lokale immunitet. Men effekten slutter etter 2-3 timer, som selve viruset antiseptiske midler er ikke gyldige. I løpet av denne tiden er det ikke anbefalt å spise og drikke.
Sekund - bedøvelse. Disse stoffene hjelpe bli kvitt smertene i halsen, skrapete, som gir terapeutisk effekt på punkt stimulering. På den annen side, gjør at bakteriene ikke påvirke bedøvelse.
I den tredje - en kombinasjon av medikamenter. Når en sår hals denne medisinen vil bli en ekte tryllestav. Det faktum at de kombinerer den helbredende effekten som antiseptiske midler og midler, som en kombinasjon av medisiner dreper skadelige bakterier og lindre smerte.
Også, når en sår hals kan bruke hjelpemidler, som øker din immunitet, vil kroppen bekjempe hjertesykdom. Apotek selger godteri og piller for resorpsjon, noe som kan spare deg tid av ubehag i halsen.
Kløe i halsen. Hvor å spandere?

Den viktigste metoden som er mye brukt i å bli kvitt kile er skylling. Det er spesielt viktig å gjøre det riktig. Ellers, du bare tar deg tid for ingenting, og skrapete raskt bytte å iscenesette en sår hals eller laryngitt. Denne type behandling anbefales leger i de tidlige stadiene av luftveissykdommer med symptomer som skrapete. Løsningen for skylle bør være varm. I sammensetningen, kan de være ganske forskjellig. Du kan bruke vanlig eller havsalt (1 ss til 1 gl. Vann). I tillegg kan det varme vannet tilsettes jod eller soda. Propolis løsningen vil være et utmerket verktøy i behandlingen av skrapete, frekvensen av 3 dråper skjær i en kopp varmt vann. Andre ekstrakter for poloskatelnыh løsninger brukt sitronsaft, uraffinert solsikkeolje eller ingefær. Har du behov for å skylle hver halve time.
Hvor raskt kurere hals

Hvis du klarte å bli syk på en kald dag før en svært viktig jobb intervju eller en pre-ferie dag kur hals behov for en dag eller enda mindre. Høyre i tankene dine kan spørre: "Hvordan? "Svaret vil være ganske enkelt - innånding. Vel, hvis ditt hjem er en inhalator. I dette tilfellet trenger du ikke å sitte innhyllet i et slør. For de som ikke gjør det, passform og tilgjengelige midler. Innånding kan bruke kjøttkraft over poteter. Det er også lurt å inhalere damp fra varmt vann, som legges urter (eukalyptus, kamille, peppermynte) eller ekstrakter.
Finn Hus ullsokker for å sikre at føttene er varme. Gjentatte ganger fett kjertler hydrogenperoksid. For å gjøre dette, ta en q-tips og suge den i peroxide.
Rød hals av et barn

Når du finne barnet i dårlig humør eller han klager over konstant smerte eller kald, umiddelbart reagere. Symptomene vanligvis avgir rød hals generell tretthet, manglende appetitt, humør. Stemmen til barnet blir hes, svært vanskelig gitt svelge bevegelser. Rød hals hos barn - det første tegn på viral infeksjon i kroppen.
I vitenskapen, er denne sykdommen kalles flushing. Rødhet oppstår når blodtilførselen til blodårer og vev i halsen. Denne betennelsen ofte ledsaget av hevelse av mandlene. Således reagerer barnet til effekten av infeksjon. For å sikre at barnet er syk, bør du be ham om å åpne munnen bred og si "a".
Sår hals hos barn. Behandling


Selvfølgelig er det viktig å vise barnets lege. Noen ganger viser det seg at vi befinner oss langt fra sykehus og klinikker, eller et barn blir syk i helgen. Deretter kan du bruke den førstehjelp behandling av sår hals hos barn.
Å starte Fukt rom. Under hans sykdom sår hals er vanligvis ledsaget av en rennende nese. Som et resultat, forsøker barnet å puste gjennom munnen - og tørr mucosa. Hydration bidrar til å hindre tørkerom, som forbedrer sår hals. Ikke alle barn er i stand til å gjøre på grunn av skylling egen alderstilpasset. Derfor bør du finne en annen måte kan være en douche. Forberede et avkok av calendula eller mynte. Du kan bruke noen av metodene som brukes for gargling hos voksne. Suppen skal alltid være en varm, nesten varm. Nakken forsiktig helle i barnet. Det anbefales også å smøre halsen jod. Til tross for at denne fremgangsmåten ikke liker barn og unngå, er dens effektivitet 99%. Ikke i noe tilfelle ikke prøv å bruke spray medisiner. Med deres bruk øker risikoen for bronhospazmov.

Hvordan å behandle hals under svangerskapet

Under graviditet, kvinner svekket immunforsvar, slik at risikoen for sykdom er redusert til det maksimale. Du kanHvor raskt kurere hals. Folk behandler hals ikke engang gå ute i kaldt vær, men syk. Ett av medlemmene i husholdningen vil bringe virus eller latent i kroppen din begynner å vokse bakterier som fører til sykdom. For sår hals infeksjon som bør behandles med ekstrem forsiktighet, ikke skade barnets immunsystem.
Det viktigste i svangerskapet ikke godta noen kjemikalier og piller. Dessuten er ikke alle piller er i stand til å bli kvitt viruset. Alkohol og narkotika utestengt. Blant dem anstrøk av Echinacea, lakris rot, ginseng, magnolia, radiograms rosa, djevelen, etc. Økende puls trykket og øke mor, kan slike legemidler opprørt det kardiovaskulære systemet av babyen. Det er best å ta vitaminer for å forebygge eventuelle forkjølelser å ha ikke dem så grundig engasjert.
Folk behandler hals

Uansett hvor varierte og kraftige moderne medisiner for å behandle hals, har folk rettsmidler alltid vært den mest effektiv og rask i behandlingen av noe slag forkjølelse. Nedenfor er det noen populære oppskrifter:
1. Red bete gnidd på et fint rivjern. Legg en spiseskje med eddik. Klem rødbeter når du ser at hun la saften. Dette juice skylling hals hver halve time. I stedet kan du bruke rødbeter og gulrøtter.
2. I et glass melk tilsatt en teskje honning og en bit av smør. Drikken bør rør godt og varmt.
Mange skylling hals varm øl. Rådføre også synge sanger, helst salt notat. Dette er en god øvelse for kommunikasjon og strupehodet. Kveld komprimerer - en annen effektiv måte populær. For ham, trenger vi bomull, vodka og skjerf. Pre-vanning bomull vodka, legg den i en pose og prytulyayut forsiden av halsen. All design rewind lang varm skjerf opp til templene. Morgen sår hals er borte. Bestemor forlot oss som metoder kål komprimerer. Være sunn og ikke syk, ønsker nyttige tips for deg å være alltid sunt! Takk for lesing!  
ARI behandling, symptomer, forebygging, kur. Hvordan å behandle ARIPå grunn av en generell eller lokal kulden der ARI akutt luftveissykdom. Man trenger bare å våte føtter eller opphold i utkastet, da det er fare for virus infeksjon, fordi immunitet avtar med hypotermi. Denne sykdommen, som alle andre, er det bedre å ikke kjøre. Nyttige tips om hvordan å fortelle ...
Behandling av akutt luftveissykdom

Behandle sykdommen bør begynne så snart som mulig for å unngå eventuelle komplikasjoner. Dette kan være sinusitis, tonsilitt og otitis media og akutt bronkitt og andre sykdommer som oppstår mot kulde. Det er typiske feil i behandlingen av denne sykdommen:
Feil №1
Svært ofte vi bringe sykdom i bena, ikke betaler oppmerksomhet til den lave temperaturen ogforkjølelse. Og jeg må legge seg ned i varmen.
Feil №2
Å dempe sykdommen, ofte pasienten tar mange medisiner. Men jo mindre de drikker, jo sikrere behandling.
Feil №3
Mange mennesker rett og slett ikke lese instruksjonene. Men det er i disse vilkårene det tar som overstiger trygg.
Feil №4
En av feilene i behandlingen av ARI er meningsløse og ukontrollerte antibiotika, fordi man ikke bør alltid ta det med ARI, og drikker mye av dem, selv uten resept fra lege.
Feil №5
Dersom behandling av folk rettsmidler for 2-3 dager er ikke dårligere enn å føle seg bedre, bør du alltid oppsøke lege. For å kjenne om du ARI oppmerksom hovedtrekkene av sykdommen.
Symptomene på ARI

Høy feber og frysninger
ForkjølelseRøde hals og hoste
Hodepine og muskelsmerter
Svakhet og svimmelhet

Avhengig av patogenet som forårsaket sykdommen, er det tre grupper av ARI. Den første er den virale infeksjon, som omfatter influensa. Den andre gruppen omfatter bakteriell - er stafylokokker og streptokokker og pneumokokker og andre. Som for den tredje gruppe, er det sjeldent mykoplasma-infeksjon.
ARI overføres av luftbårne dråper, så du får ikke bare direkte fra en smittet person, men ved hjelp av et håndkle, retter eller vaske hendene er det ikke. Bakterier og virus komme inn i luftveiene og deretter multiplisere i slimhinnen, frigjøre giftstoffer. Som et resultat av forgiftning av hele organismen. Avhengig av hvor sterk eller svak immunsystemet hos mennesker, akutt luftveissykdom som forekommer i hver annerledes. Hvis immunsystem er meget svak, da sykdommen kan bli syk svært ofte.
Forebygging ARI

Hva forebyggende tiltak bør iverksettes for å ikke bli syk ARI? Tross alt, alle vet at det er lettereARI behandling, symptomer, forebygging, kur. Hvordan å behandle ARI forebygge sykdom enn å behandle den. En riktig løsning ville være å herding av legemet. Hvis du gjør dem, ikke være lat, luftveiene bli resistente mot ulike kjøle- og til infeksjoner, og derfor sykdomsfremkallende mikrober kan ikke så lett inn i kroppen.
Styrke immunsystem ved å ta mer vitaminer og mineraler. En kropp trenger vitamin C, og derfor spise mer surkål, paprika og sitrus. I tillegg kan denne listen bli lagt hofter, solbær og tindved, frukt, grønnsaker og bær. Selv poteter mye nyttig vitamin. Begynner å spise, ikke spise surrogater.Spise sunt, Frisk luft, morgen øvelser hjelpe deg herde kroppen, styrke immunsystemet. Det er nyttig å drikke juice eller grønn te.
Beste morderen bakterier - er det løk og hvitløk. Men det er bedre å spise om natten, trenger du ikke å gå ut. Men dette gjelder ikke for frukt og grønnsaker - de kan spises når som helst. En annen av forebyggende tiltak er gargling tesorter og urteekstrakter. Det kan være tusenfryd eller calendula, eukalyptus. Å være en lang tid ute om vinteren, sørg vdelayte varmt fotbad når han kom hjem. Så du vil gi kroppen din fra hypotermi.ARI hos barnGraviditet, kan en baby i voksen akutt luftveissykdom være hos barn og voksne. Jeg trenger å behandle sykdommen umiddelbart.
ARI hos barn

Ofte barna lider av denne sykdommen. Dyse og hoste - et barndomskamerater. I kaldt og hoste, manifesterer sykdommen nysing og smerte og begynnesår halsStiger temperaturen. Men mest av barnet før sykdommen som ARI, dervond drømBarnet blir rastløs og nekter å spise. Moren bør umiddelbart ta skritt for å behandle barnet ditt. Sørg for å ringe en lege og hvis han satt et barn diagnostisert med akutt luftveissykdom, barnet Unn disse medisinene som du oppnevnt en barnelege. For et barn å være alle forutsetninger for en rask utvinning. Denne sirkulererluftVåt og kjølig, og varme klær, og drikke rikelig med væske. Ikke overfeed barnet.
ARI under graviditet

Å være i en posisjon forventningsfull mor tar vare på din helse og ditt barns helse. Risikofaktorer for smitte ARI det er en tilstedeværelse på steder der folk - det kan være klinikk eller fødepoliklinikken. I tillegg, i løpetgraviditet redusert immunitet. Hvis du fortsatt gravid syk ARI, må man huske på at det i dette tilfellet ikke bare farlige virus som forårsaket sykdommen, men forsvaret respons, manifestert som feber.ARI i første trimester av svangerskapetkan føre til intrauterin infeksjon. På senere stadier Fare abort på grunn av denne sykdommen. Sørg for å ringe legen, selv-medisinering er uakseptabelt. Det er viktig at behandling av gravide kvinner ikke kan sveve føtter og ta et varmt bad.
ARI hos spedbarn

Hvis fôring mor ble syk ARI, sjansene er at det vil infisere hennes baby. For å unngå dette, må du ha et gasbind bandasje, ikke stoppe amming, morsmelk ikke koker å bekjempe barne immunitet mot viruset. Hvis et barn er syk, bør du ringe lege som vil foreskrive den rette behandlingen. Etter ARI hos spedbarn - ikke en ufarlig sykdom. Først barn har problemer med å puste når nesetetthet. Sekund, ørekanalen og bihulebetennelse i denne alderen fortsatt underutviklet, noe som betyr at den vanlige kulden kan gå til mellomørebetennelse.
ARI hos voksne

ARI hos voksne er forskjellig fra den samme sykdom hos barn. Dersom barnet blir oppfordret til å ta antibiotika, for voksne de er ofte oppnevnt av lege. Det er ikke nødvendig å medisinere seg selv raskt å kjøre en jobb, ikke dolechyvshys. Du tjener komplikasjoner. Bedre prolikuvatysya helt, og deretter begynne å jobbe aktivt.

Hvordan å behandle ARI

ARI behandling, symptomer, forebygging, kur. Hvordan å behandle ARIAvhengig av om en voksen person eller et barn var en sykdom behandling tilordnet forskjellige. Så hvis ARI hos spedbarn, da: Gjør kamille te med en halv teskje av kokende vann og blomster. Infusjon bør stå i en halv time, så det blir filtrert og vypoyuyut baby.
Hvis temperaturen stiger en baby, kan du kjøle deg ned. Du trenger et glass vann blandet med en teskje av vodka, tørk dette lineup barnet hvert kvarter. Du kan også sette en våt bleie på babyen bryst. Hvis temperaturen stiger over 38,5 grader, sørg for å ringe etter ambulanse.
For å avlaste hevelse i slimnesetetthet, bør kalde inhalasjoner gjør. For å gjøre dette, bland en dråpe eterisk olje av eukalyptus, peppermynte og tea tree. For å vinne hoste, bør gjøre urtete med kamille og mor og stemor.
Hvis sykdommen er en gravid kvinne, selvfølgelig, bør du oppsøke lege. Det er også viktig å huske at denne stilling ikke kan ta antibiotika, hjelpestoffer og antipyretisk basert på aspirin. Du bør også utelukke alkohol tinkturer og oppskrifter med calendula. Den beste løsningen er kamille, salvie og vill rose. Eucalyptus er også fint, hvis ikke allergisk mot det. For å bli kvitt voksen akutt luftveissykdom, bør behandlingen starte når de første symptomene.
Det bør drikke mer varm væske, kan det være grønn eller urtete med honning. Veldig veldig bra naturlig antibiotika - tyttebær. Med bær kan puré, tilsett kokende vann, deretter press og drikke hele dagen. Veldig veldig god honning. Det kan blandes med saften av reddik.
Når du hoster veldig god saltlake skyll med vann. Det bør blande en kvart teskje salt til et glass varmt vann. Dersom en slik kald løsning kan begrave nesen i et par dråper i hvert nesebor.
Temperaturen ved ARI

Stigende temperaturer er forsvars respons. Derfor, hvis den er under 38,5 °, er det ikke nødvendig å skyte ned. På dette punktet, kjemper kroppen infeksjonen på egen hånd. Men hvis bakgrunnen er det varme kramper, så sørg for å senke temperaturen. Spesielt farlig temperatur for barn under tre år.
Medisin

For barn beste passe disse medisiner som paracetamol, beste i suspensjoner. Det kan gis med tre barn. Siden år, kan du gi barnet ditt ibuprofen til lavere temperaturer.
Hvis syk voksen, så må du gurgle løsning furatsilinom eller jod salt tre ganger om dagen. Vakker medisinering - paracetamol og te med bringebær. Det er godt til behandling uten medikamenter, såkalte "nasjonal behandling". I tillegg effektivt medikament Echinacea - et urtepreparat som raskt lindrer betennelse.
I alle fall hvis du føler deg uvel, du skjelving, feber, ikke være lat - ringe en lege. Det kan hjelpe deg å gjenopprette raskt, fordi han vil foreskrive den rette behandlingen.
Folk rettsmidler er også god, men likevel bør ta hensyn til rådene fra ekspertene.  
Яндекс.Метрика