Hvorfor sår venstre back
 Hvis kroppen har det vært alvorlige overtredelser knyttet til endring av viktige organer, er det som skal vises i den venstre ryggsmerter. Vanligvis alle leger spesialisering si i én stemme at hvis venstre sår rygg, korsrygg, rygg, cervical eller smerte under skulderbladet er det ett løsning - umiddelbar behandling i sykehus.
 Foreløpig mye verre miljø, mange matvarer oppfyller ikke riktig kvalitet, er det moderne mennesket i konstant spenning stress. Og hvis vi på den tiden ikke å trekke oppmerksomhet til den alvorlige tone som antyder en svikt i kroppen, vil det snart være alvorlige konsekvenser. Denne tillatelsen kan ikke være! Akkurat som det er umulig å medisinere seg selv.

 Grunnene som gjør vondt igjen tilbake


 Nefritt
 Betennelse i nyre sykdom pyelonefritt eller nefritt tidlig i sykdommen gir rett til baksiden, deretter sprer seg til høyre skulderblad, gradvis beveger seg mot venstre tilbake området. Hvis sykdommen er startet, kan smerten gå til hofteområdet og subcostal området.
 Magesår
 Dersom et sår venstre tilbake, til venstre skulderblad inkludert, mest sannsynlig har pasienten en sykdom assosiert med magen. Spesielt skarp smerte vises og snakke om seg selv sterke smerter hvis det er et magesår, og det er i den akutte fasen. For disse tilstander kan oppstå smerter i brystet, hjerte følte prikking og varme. Hjertet begynner å jobbe følsomt.
 Galleblære og dets kanaler
 På grunn av krampe i galleblæren eller dets kanaler er ofte sår venstre back, er denne smerten verre når okklusjon stein. Det uutholdelig smerte, berolige du kan bare stoff som er svært skadelig for pasienten. Slike komplikasjoner kan oppstå på grunn av dårlig ernæring og misbruk av skadelige produkter.
 Hjertesykdom
 Iboende smerter i venstre baksiden har et hjerteinfarkt. I denne sykdommen første til venstre sår rygg, gir deretter smerter i venstre arm. Smerten er følt over halsen og kjeven rekkevidde. Hjertesykdom ofte oppstå på grunn av fysisk overbelastning, stress og følelser. Ved første tegn bør konsultere en kardiolog.  
Stearinlys Nystatin gjær
 Trost - en sykdom kjent for nesten hver kvinne. For tiden er det mange ulike medikamenter for å behandle slike plager, tabletter, stikkpiller. En av disse stoffene er Nystatin stearinlys gjær.

 Stearinlys Nystatin gjær: beskrivelse


 Nystatin er en polyene antibiotika. Disse lysene ble brukt tidligere sopp lesjoner forårsaket av gjærsopp. Dette stoffet kan gjelde alt: menn, kvinner, bortsett fra gravide og ammende, og barn. Men nå Nystatin stearinlys gjær som brukes er begrenset.
 Den viktigste aktive ingrediensen i dette preparatet serverer polyen antibiotika. De viktigste arbeidsverktøyet er det antibiotiske binding til jib komplekse molekyler som består av membraner. Det er et brudd på den beskyttende funksjon av cellemembranen, er ion strøm i cellen ingen kontroll, noe som fører til sin ødeleggelse.
 Hvis konsentrasjonen av medikamentet var, avtar cellevekst, og høy - celle sopp ødelagt.
 Dette stoffet brukes i behandling av akutte og kroniske lesjoner av genital candidiasis, med andre ord, trost og candida på dysbacteriosis, som kan utvinne fra kirurgi eller langvarig bruk av antibiotika.

 Kontraindikasjon


 Stearinlys Nystatin gjær er noen kontraindikasjoner:

 amming;

 graviditet;

 er allergisk mot noen komponenter som er en del av stoffet;

 gastrointestinal sykdom akutt, slik som pankreatitt, kolecystitt, tarm eller magesår, ulike hepatitt.

 Tilberedningsmetoden


 Stearinlys Nystatin gjær infeksjoner i den akutte formen av sykdommen er introdusert av ett stearinlys to ganger om dagen i minst ti påfølgende dager (maksimum to uker). Hvis gjær infeksjon ervervet kronisk, lys brukes i kombinasjon med gjær tabletter. Ordningen, varighet av behandling, bør ytterligere medikamenter og deres doser utnevne en lege.
 Når du mottar dette stoffet ikke er anbefalt å drikke alkohol. Kvinner under menstruasjon stoffet bør ikke brukes, og under behandling bør slettes intime liv. Til var vellykket behandling, begge parter må ta medisiner foreskrevet av en lege.  
Body HygieneHvorfor trenger jeg å ofte vaske vokser opp?
Alle mennesker, uansett alder, må du holde kroppen ren. I løpet av puberteten kroppen begynner å produsere mer talg (fett), og derfor er det mer svetting. Hvis svette og fett ikke regelmessig vaskes, kan det være en ubehagelig lukt. I tillegg tillater daglig vask vask huden smuss som samler seg på den hele tiden.
Om hvordan pidtyratsya
Etter vannlating jenter bør tørke kjønnsorganer med toalettpapir. Dette bør gjøres i retning fra foran til bak. Siden bakterier eller bakterier som lever i tarmen og i nærheten av anus, gjør skjeden ikke flytte eller urinrøret, der de kan forårsake infeksjon.
Å lære å holde rene kjønnsorganer
Fra kjertler rundt glans penis gutt står hvit substans smegma. Det krever daglig vask, eller det kan tjene som en kilde til dårlig lukt og infeksjon. Hvis fyren ikke omskåret, bør han trekke forhuden og vaske åpnet hodet. Hvis forhuden trekkes hardt, trenger du ikke å trekke for hardt. Noen ganger er det nok litt innsats og bare sjelden trenger å gjøre omskjæring. Hvis det er nødvendig, må du diskutere det med legen din.
Smegma også løslatt fra kjertler som ligger på klitoris. Jenter bør nøye vaske sine kjønnsorganer minst en gang om dagen, og området mellom hudfolder å vaske bort stillestående smehmu og slimete utflod fra skjeden.
Det er ikke nødvendig å vaske kjønnsorganene med mye såpe. Bruk aldri denne spray og deodoranter fordi de irritere sart hud. Ganske mild såpe uten parfyme dufter og vann. Noen ganger kan føre til irritasjon og mild såpe, særlig hvis huden er veldig følsom. I dette tilfelle, er den eneste begrensning på store mengder vann.
Hva er omskjæring? Er det nødvendig å omskjære gutter?

Omskjæring - en operasjon i hvilken forhuden er fjernet (område av huden som dekker glans penis). Fra et medisinsk synspunkt, er omskjæring nødvendig bare i et lite antall tilfeller, når puberteten forhuden er for trang, og du kan ikke dra for å åpne hodet. I tillegg noen spesielle medisinske indikasjoner for omskjæring der. I det siste, noen mennesker trodde at omskjæring bidrar samsvar med genital hygiene. Men dersom forsinkelsen forhuden og penis grundig vasket hver dag, det er nok for å holde det rent. Ellers akkumuleres under forhuden smegma, som kan forårsake infeksjon. I noen land er omskjæring av religiøse grunner.
I noen land er omskjæring av religiøse grunner.
Hva er en gjær infeksjon og hvordan du kan bli syk?
Trost eller vaginal candidiasis er en soppinfeksjon. Vanligvis er den sykdomsfremkallende sopper, eller mikroorganismer som er tilstede i små mengder i vagina, noen ganger i tarmen og i munnen. Hvis de formerer seg raskt, utgjøre de ingen fare.
Symptomer på trost inkluderer:
* Rennende eller tykk hvit utflod;
* Kløe i skjeden;
* Brenning ved vannlating;
Rødhet og noen ganger hevelse av vagina eller området rundt inngangen til vagina.
På utflod
Utflod er alle kvinner. De består av en væske som frigjøres fra livmor og kjertler i livmorhalsen og smøremiddel som fukter og renser skjedeveggen. Dette er hvit utflod og tørking (f.eks undertøy) blir mørkere. Tall og fargevalgene avhenger av fasen av menstruasjonssyklusen. Under eggløsningen, som er omtrent midt i syklusen, er vaginal slim vanligvis klart og strekker seg som rå eggehvite.
Fet har vanligvis mild lukt, særlig jenter rengjøres regelmessig. Hvis lukten er endret og blir ubehagelig, er det best å se legen din og sørg for at du ikke har en infeksjon.
Trost ofte utvikler seg i tilfeller der en kvinne er for sliten eller syk, hvis hun tar antibiotika, syntetisk undertøy, eller er gravid. Noen ganger oppstår trost uten noen åpenbar grunn.
Thrush kan bli syk etter seksuell kontakt med en syk person trost, men vanligvis er det ikke refererer til antall sykdommer som overføres seksuelt.
Vanligvis bestemmer legen trost en enkel vise kjønnsorganer og slimete sekret og ekskreter sende en prøve for analyse i medisinske laboratorier. Thrush er lett kureres ved hjelp av salver eller piller.
Hvorfor noen ganger den øvre del av mine ben og røde kløende, spesielt etter å spille fotball?
Når en person er engasjert i aktiv fysisk aktivitet, svetter han raskere og mer intens enn vanlig, noe som kan irritere huden. Det er observert i den øvre del av bena i lysken, armhulene, noen ganger i den nedre del av magen. Etter trening et presserende behov for å ta en dusj og en god tørk med et håndkle. Du kan selv prypudrytysya lite antall enkle talkum. Hvis irritasjon vil prøve å dra nytte av en spesiell krem ​​fra apoteket. I tillegg til etter hard fysisk behov endre undertøy.

Trenger jeg å bruke deodorant under puberteten?

Alle svetter, og så kroppen hans kjøler. I underarm svettekjertlene er mange, så det er store svette, spesielt i puberteten, når svette øker. Mye svette utgitt under fysisk aktivitet og tenåringer aktivt flytte ofte. Når svette tørker, har det en ubehagelig lukt, som er lett å bli kvitt hvis hver dag for å ta en dusj og vask. Noen mennesker bruker denne deodorant.
Deodoranter bidra til å forhindre dannelsen av ubehagelig lukt av svette. Lukten av fersk svette er ikke så ille, bare med tiden blir det ubehagelig. Å bruke eller ikke bruke deodoranter - en privatsak. Men husk at hvis du bruker deodorant, vil lukten av dere være mye morsommere.
Om kviser og hudormer
• Akne oppstår når porene og huden for å fjerne kanalene er blokkert. I løpet av puberteten mengden produsert talgkjertler talg øker på grunn av virkningen av et hormon. Hvis porene blir tilstoppet av overflødig fett, da dette nettstedet utvikle akne.
• Acne og kviser på et eller annet tidspunkt i livet er de fleste. Dette forekommer ofte under puberteten, men det er ikke en forutsetning.
• Svart akne - det er ikke skitt, og talg plugg på huden som mørkner under luft.
• white oppstår når overflaten blir en liten mengde av pus.
• De talgkjertlene kan zakuporytysya vakuum og derfor bruke noen kosmetiske kremer og solkremer.
• I motsetning til det mange tror, ​​en betennelse i talgkjertler (eller acne) oppstår sjelden som en følge av misbruk av sjokolade og fet mat, men sunt kosthold hjelper opprettholde sunn hud (og kroppen som en helhet).
• En liten mengde sollys hjelper å bli kvitt akne, men altfor lang eksponering for sol kan føre til betennelse i huden.
• For å bli kvitt akne, må du holde ren hud. Vanligvis nok til å vaske to ganger om dagen med såpe og vann (ikke glem om det før å bruke penger på dyre medikamenter). Apoteket kan du kjøpe spesielle kremer, tørr hud akne.
• Scrub, intensiv sliping effekt eller ferge - alt dette kan bare styrke sebum og verre av akne. Noen jenter merker at de helle ut kviser rett før menstruasjon eller under dem. Dette er på grunn av virkningen av hormoner som frigjøres i løpet av naturlige menstruasjonssyklusen.
• Med alvorlig akne (kviser) bør konsultere en lege som vil foreskrive spesiell behandling med medisiner.
Når du ønsker å begynne å barbere beina?
Ingen eksakt tid når du skal begynne å barbere beina hårfjerning eller på annen måte, ikke er etablert. Mange kvinner aldri unnlater å gjøre det fordi de ikke anser det nødvendig å kvitte seg med hår på beina. De synes så de ser mer naturlige ut. I alle fall, hårfjerning - det er et spørsmål om personlig preferanse. Hver kvinne bestemmer seg for å fjerne håret på beina eller ikke. Tror ikke at du nødvendigvis gjør det bare fordi andre gjør det. Ikke ille vil diskutere saken med sin mor, far eller de voksne som mener du stoler på.

Tannpleie og muntlig

Hver person som har nådd puberteten bør pusse tennene 2-3 ganger om dagen for å forebygge tannråte og tannkjøtt helsetjenester. I tillegg frisker daglig rengjøring tenner pust, og vi vet alle hvor vanskelig det er å kommunisere med den personen hvis han lukter dårlig ånde. For å opprettholde rene tenner og tannkjøtt hjelper også tanntråd. Det er en voks eller en enkel streng som er gått mellom tennene, fjerne matrester. Ved hjelp av tråden, kan du lære av sine foreldre eller tannlege under en rutinemessig besøk.  
Яндекс.Метрика