Hvordan ta vare på tørr hud

 Omsorg for tørr hud.


 Nyttige tips og triks for jenter å ta vare på tørr hud.
 Hvis du tror din alder er en tørr hud leverer mye mindre bekymring enn fett. Men for å behandle det skal nå. Tørr hud tolererer ikke vaske med vann. Men selv om du ikke bruker såpe, huden kan fortsatt være dekket med røde flekker. Derfor følgende hud trenger bare spesiell omsorg.
 Vmyvaysya myknet med varmt vann. Du vil være nyttige luft bad, men de trenger for å ta hånd. I noe tilfelle ikke vente til personen selv tørr, heller klappe med et håndkle.
 Tørr hud trenger oppmykning. Hvordan kan det hjelpe? Vask, deretter bruker på ansiktskrem for tørr hud.
? Bedre bruk av allergivennlig krem. Det er mest nyttig for tørr hud.

 Hvordan du kan beskytte huden din


 Hver gang før du forlater huset satt på ansiktskrem med UV-filter. Også du kan bruke et pulver.

 Kveld omsorg for tørr hud


 Hvis du har tørr hud om kvelden bare trenger å vaske! Uten det, aldri gå til sengs. Renser tørr hud varmet vegetabilsk olje eller spesiell rensing for sensitiv hud.
 Etter rengjøring er spesielt nyttig prosedyre, som du nå finne ut.
 Komprimere for tørr hud
 Denne pakken av buljong blanding av urter spesielt effektive hvis det gjelder å rense huden.
 Bland i like mengder urt kamille, mynte, lime og salvie. 2 ss. l. helle 05 liter kokende vann. Etter 15 minutter, sil infusjon i et glassfat.
 Å ta komprimere håndkle eller cheesecloth, brett den i flere lag.
 Fukt kluten med varmt, men ikke for varmt infusjon og søke på ansiktet.
 Når stoffet er kult, fukte med varm infusjon og søke på ansiktet igjen. Fremgangsmåten er nyttig for å gjenta 3-4 ganger at huden er godt oppvarmet.

 Masker for tørr hud


 Disse maskene hjelpe fukte tørr hud.
 Eggeplomme og honning maske
 1 eggeplomme, 1 lm. L. honning, 1 ts. l. Bland olivenolje, gni og søke på ansiktet i 15-20 minutter. Skyll med rent, mykt vann eller mykt vann, halv utvannet melk.
 Plomme maske
 1 eggeplomme blandet med 1 lm. L. krem. Påfør masken på i 15-20 minutter, og skyll med mykt vann ved romtemperatur.

 Hvordan spise for tørr hud


 Som du har innsett at vi spiser i stor grad påvirker tilstanden til huden vår. Derfor er tørr hud meget viktig å spise høyre.
 Sørg for å spise mat som inneholder vitamin A og dets provitamin karoten. Se etter disse vitaminene i matvarer som eggeplomme, melkeprodukter, røde grønnsaker, erter, salat, etc.
 Vitamin A gir hudens elastisitet, slik at det er glatt og smidig.
 Nyttig for Du er B-vitaminer, som mange funnet i erter, poteter, tomater, gulrøtter, svart brød, lever, ris.
 Vitamin C er rett og slett uunnværlig for deg! Hans utseende av friske grønnsaker, bær, frukt.
 Mest vitamin C som finnes i sitron og solbær.  
Kvinners skjønnhetHva er en kvinnes skjønnhet?

Nyttige tips for jenter

I hver gang, og hvert folk sin idé om standarden på kvinners utseende, men også sinnet, energi, økonomisk uavhengighet. Du bor i det 21. århundre. I dag er kvinner og jenter verdsettes ikke bare deres utseende, men også sinnet, energi, økonomisk uavhengighet. Til tider O mores! Legg mer enn noe annet.
Et annet ord som i dag går av unge jenter bokstavelig talt på hælene - er "sexy". Faktisk er seksualitet ingenting galt med det. Det er helt naturlig prosess med det menneskelige legeme, slik som, for eksempel, sirkulasjon eller respirasjon. En annen ting er hvordan hun uttrykker sin seksualitet og hun snart begynner å dukke opp? Den raskeste måten å slippe å frihet seksualitet - er selvsagt forandre sitt utseende gjennom klær, sminke, frisyrer, tilbehør. Og for gode utseende og atferd bør være: flirt, flørting, slamming lange vipper og trege utseende.
Amerikanske forskere ble bekymret med studiet av "seksualitet" moderne tenåringsjenter, og de kommer til hvilke konklusjoner. Tidlig seksuell oppførsel av jenter - det er bare et forbigående innfall. Faktisk, de "ikke er" som fysiologisk ennå ikke moden. Men samfunnet krever unge jenter til å holde tritt med tiden: å avsløre navler, slitasje topper med tynne stropper, malte lepper i tretten år. Jenter bare møte forventningene til samfunnet. Seksualitet betydelig omolodylasya og ervervet sosiale lyse farger. På tidspunktet for Pushkin sette foten ut av lang kjole - anses toppen av seksuell atferd.
Se deg rundt. Du vil se filmer, reklame, magasiner for ungdom, der mer og mer "glamour". Hva gjør kvinner og jenter er et eksempel for deg? Det er ingen fordømmelse. Oppriktig, hun bruke korte skjørt. Dette er bare fakta. Så, dagens tenåringer kle og oppføre seg annerledes. Det er ingen tilfeldighet sitter på en benk i nærheten av inngangen til Gamle damer krysser seg når de ser en ung Furies, obleplennuyu elg og rhinestones. Akkurat i tide de hadde en annen ide om mote og skjønnhet.

Mote på skjønnhet til forskjellige tider:

• Jenter og kvinner i oldtidens Egypt var kjent for sin harmoni, mandelformede øyne skinne (for de dryppet en spesiell væske i øyet) og fyldige lepper. Deres favoritt farge var grønn. De oppsummerte øyne, malte negler og føtter i grønt. • I antikkens Hellas ble satt eksempler på kvinnelige proporsjoner. Den berømte statue av Afrodite har høyde - 164 cm, brystomkrets - 86 cm, midje - 69 cm hofter 93 cm. Ja, det er ikke du 90-60 - 90 med høyde på 180 cm ble ansett Vakkert ansikt med store øyne og en rett nese.
• I middelalderen, grasiøs figur jente gjemmer seg under baggy klær, vakkert hår - i hatter. Anses ideelt kvinnelig bilde av ansiktet til Jomfru Maria med et ovalt ansikt, store øyne og en liten munn.
Naturlig skjønnhet.Du vet at mote er evig? I naturlig skjønnhet! Hvordan kan det avsløre? Hun vil være det viktigste er ikke å ødelegge hennes glamour og billige gadgets. Hver jente har en indre skinne og glitre. Akkurat nok selvtillit og tynne ytre strøk for å understreke sitt sanne feminin natur.

Hva er sexy?

Dette ordet har kommet til oss på engelsk. Sex-appell - så sex appell til det motsatte kjønn. Men sexy betyr ikke en bokstavelig kall til sex. Dette sjarm, krydder, sjarm, erotikk i sin beste form. Sex appell innebærer ikke bare gode utseende, men også bevege seg, smil, stemme, holdning, holdning og sinnstilstand.
Hvordan dekorere seg selv for å bli vakker?
Til alle tider, har jenter og kvinner forsøkt å uttrykke sin feminine essens gjennom eksterne midler. Det er noen ganger sjokkerende, overraskende og bemerkelsesverdig for sin oppfinnsomhet. Man trenger bare å besøke noen afrikansk stamme, for å være sikker. Vi snakker fortsatt om våre tradisjonelle måter å dekorere kroppen din.

Informasjon til ettertanke

Ifølge observasjoner av tannleger rundt 15-20% av ungdom som har piercinger i munnen, som lider av ulike tannproblemer: en ødelagt fortennene, tannkjøttsykdommer, skader på tannemaljen.
Piercing. Dette ordet har kommet til oss på engelsk. Pierce - deretter pierce, perforere. Dette er en meget gammel kunst av kroppen dekorasjon. Og i begynnelsen var det bare gjøres av menn. I dag kan nesten alle skjønnhetssalong gjøre disse delene av kroppen piercing: ører, øyenbryn, nese vinger, lepper, tunge, brystvorter, navle, kjønnsleppene. Men du må huske noen av effektene. Piercing har å gjøre en profesjonell disponibel eller steriliserte instrumenter. Etter piercing antiseptisk behovet forsiktig forsiktighet for å hindre betennelse og sårinfeksjon kommer inn.
Solbrenthet.En annen måte i vår tid - garvet kroppen. For eksempel, i det 19. århundre tan var uakseptabelt for jenter høyt samfunnet. Blek hud ble ansett som et tegn på edle rasen. Bare bonde hadde råd - smahlyavist. Dagens ting har endret seg. Men ønskelig i din alder solarium om vinteren. Huden allerede på denne tiden av året mange mennesker utsatt for negative faktorer: tørrhet, konstant tilstedeværelse av klær, vitaminmangel. Og fra UV-stråler det tørker opp enda mer, og krever konstant fukting. Selvfølgelig kan du sole deg i sommer i solen. Det er en glede for sjelen og kroppen. Men vi må huske på at solen er ikke alltid skånsom mot oss, spesielt til lunsj tid. Den vakreste brunfarge - morgen og kveld. Og på ettermiddagen - truer med å slå inn et brannsår. Bruk spesielle beskyttelses solkrem. Prokonsultuysya apoteket når du velger dette produktet. Den lysere hud du har, jo større må være graden av beskyttelse, heter SPF-faktor. Den er uttrykt i figurene 4-30.
Dreven kroppshår. I europeisk kultur tatt for å fjerne overflødig kroppshår hos kvinner i underlivet, ben, hender og armhulene. For eksempel er det orientalske kvinner ikke bryr seg om dette. Fjerne uønsket hår i din alder ennå. Hvis håret på kroppen din lys og tynn, ingen bortsett fra deg og ikke legge merke til. Hvis den mørke og tett, og for deg er det en stor ubehag poradsya med sin mor, måten bedre slette dem, og bør starte. Fordi etter dette håret vokse mer tett og stiv. Og husk at barberhøvel - ikke det beste middel for hårfjerning.
Voksing og hårfjerning
Hårfjerning - Fjern synlig nadshkirnoyi av hår og hårfjerning - hårfjerning med hårrøttene. Dette hindrer deres forekomst i fremtiden.
Manikyr og pedikyr. Jeg ønsker makeup negler? For din helse! Dette er den sikreste måten å bringe skjønnhet og humør heis. Det bør bare huske at neglelakk - den siste etappen manikyr eller pedikyr. Negler må først være ryddig og velstelt, og i den andre - malt. Velge usynlig eller gjennomsiktig lakk. Unødvendig å si, er fortsatt at oblupyvshehosya polish på neglene - et tegn på dårlig smak? Mestre kunsten av manikyr og pedikyr drømmen for mange jenter. Først, er denne ferdigheten alltid nyttig i livet, og for det andre, kan det gjøre en håndverket og tjene gode penger, og for det tredje er det en ekte kunst.  
Яндекс.Метрика