Hvordan å rive ut en tann uten smerter?
 Gå til tannlegen - et problem for folk flest. Mange liker ikke lukten av narkotika og antiseptiske midler, frykt slags medisinske instrumenter. Selvfølgelig, det viktigste er at vi alle frykter - følelsen av smerte. Selv de som er godt overvåker statusen på tennene sine, er det nødvendig å fravriste melk eller tann. I noen tilfeller kan dette gjøres hjemme. Noen ganger må du ta kontakt med tannlegen din. Det viktigste - å vite hvordan du snappe tann uten smerte. Følg anbefalingene tar hensyn til alle nyansene og objektivt vurdere sine evner. Deretter prosedyren ikke synes så skummelt. Alt vil være enkelt og sikkert.
 Trekke ut en tann uten smerter babyen
Omtrent 6 år barn starter fallende melketenner. For en stund raver, kan forårsake ubehag og forstyrre spising. Noen barn er redd for at tannen er pumpet så mye. Foreldre ofte bekymret for at deres baby svelger en tann mens du spiser i en drøm. Men å gå fra hver tann til tannlegen er absolutt ikke ønskelig. Videre har mange barn er redd for leger, tannleger og sykehus til å nekte å utføre inngrepet i tannlegekontor. Hvordan å rive ut en tann uten smerte barnet, forlater koselig leilighet? Tenk det viktigste først.
 1.  Først bestemme om du vil være i stand til å fjerne sin egen tann. Selv baby tenner noen ganger sitte i tannkjøttet tett. De kan vakle, men ikke falle, trekker dem hardt. Inspisere nøye babyen tann. Betingelsene for hans stå stille, peker det til lys bordlampe (barn trenger å lukke øynene).
  Pass på at det ikke er noen sterk rundt tannen rødhet, hevelse i tannkjøttet. Hevelse kan tyde på begynnelsen av betennelsesprosessen. I dette tilfellet, må du gå til tannlegen, ikke handle alene.
  Ta en ren kompress. Tidligere det kan bli behandlet av en antiseptisk kjøpe det på apoteket. Plasser gasbind på tann, gjennom den nøye ta hans sider. Prøv å riste tann bøye den i forskjellige retninger. Vennligst rangere hvor sterkt han sitter i tannkjøttet.
  Ta hensyn til tilstanden til Desna. Noen ganger er det litt grovt. Da, mest sannsynlig, vil du være i stand til å fjerne tannen enkelt og uten problemer. Hvis forskjellig tetthet tannkjøtt, tann løs, men bare ett amplitude (du kan ikke endre vinkelen, svinge tann mer), bedre å gå til tannlegen.
  Desna nok plast? Tannen ikke bare løs, men litt utsatt dere, endre helningsvinkelen? En sterk rødhet og hevelse rundt det? Deretter kan du prøve å nappe tann uten smerte barnet hjemme! Forberede de materialene du trenger:
  rent gasbind;
  plevatelnitsa;
  ren tråden;
  antiseptisk væske;
  bomullspinne.
  Sett opp ditt barn for tanntrekking positivt. Forklar at han deretter vokse gode og sterke tenner. For å gjøre dette, må du fjerne den gamle tannen og gi det en fin boks med gode tann feer. Sier det vil ikke vondt, bare litt ubehagelig. Du gjør det bra, akkurat som hjemme. Forberede en lys boks med tann-gave og vise barnet. Han må ta hele prosessen som en lek. Dette er viktig fordi et barn raznervnychavshys, kan du forebygge.
  Å ha i hjertet av en liten boks med fargerike bånd, har du skape den ønskede emosjonelle atmosfæren. Ta vare på den praktiske siden av ting. Sørg pohoduyte barn før prosedyren. Etter fjerning av tannen er ikke tilrådelig å spise minst tre timer.
  Etter måltidet, bør barnet pusse tennene grundig. Munn skyll godt i tillegg spesiell væske (de selges på apoteket).
  Sette barnet på en stol. Forberede et sted, slik at det kan være praktisk, godt fallende lys. Fortell barnet at fra hans oppførsel vil avhenge av suksessen av reaksjonen Tooth Fairy: roligere og stillere det vil sitte bedre gave hun vil forberede ham. Den nye tannen er fantastisk, sterk og vakker.
  Ta nøye tannen med gasbind og forsiktig begynner å klippe mens du trekker den ut av Desna. Hvis han er klar til å forlate Desna, du raskt trekke den. Følelse som gir seg til tannen du kan trekke den kraftig. Hvis du putter innsats - gjøre det raskt, ellers vil det være smerte.
  Mange foretrekker å bruke tråd. Metoden er tvetydig, men også fortjener oppmerksomhet. Tråder som skal behandles i antiseptisk, suge godt, så det ikke glir fra tannen. Bundet tanntråd, bør det trekke i retning av kjeven.
   Vær oppmerksom!
  Tannen kan ikke trekke til side! Du kan skade tannkjøttet, la det sprø tann fragmenter.

  Etter tanntrekking bør skylle munnen med antiseptisk. I hullet, plassere en bomullsdott dynket i antiseptisk. Etter 5-10 minutter for å fjerne det. Du trenger ikke å spise ca 3 timer.
  Når melketann, veldig løs, slik at det å trekke tyggegummi, kan du snappe babyen hjem. Husk at du må nøye før du sletter sjekke status på tannen og tannkjøttet. Hvis du har noen prosedyre komplikasjoner som dramatisk økt rødhet, hevelse, kontakt din tannlege.
   Fjerne tenner uten smerte: underverkene av moderne anestesi
  Med henvisning til tannlegen, er det mange ikke vet om detaljene i prosedyren før tanntrekking, tilstedeværelse av typer anestesi klinikk tilgjengelige medikamenter. Kom til saken mer nøye og ansvarlig, deretter snappe tann uten smerte vil ikke fungere.
  1.  Prøv først å finne ut funksjonene i tanntrekking i forskjellige klinikker. Plukk et moderne anlegg, bemannet av erfarne fagfolk som bruker utprøvde og effektive legemidler er anstendig utvalg av forskjellige anestesi. Selv om du allerede har en tann verke ganske mye grunn til å stresse, vet du, og folk vil lære viktig informasjon i bare en halv time.
   Vel, hvis du tar hensyn til kompleksiteten av prosedyren. Ikke bare be om å bruke den sterkeste smerte. Det hele avhenger av situasjonen.
   Oppmerksom analgetikum narkotika kompatibilitet med kroppen din. Det er viktig at du ikke har en allergi mot komponentene. Hvis du er utsatt for allergier, sørg for å informere tannlegen din. Han vil velge det beste alternativet for deg.
   Moderne anestesi er lokalt, og den kombinerte totale. Nylig økende interesse for generell anestesi. Men narkose misbruk ikke kan. Det anbefales kun i de mest alvorlige tilfellene, da vi startet alvorlig betennelse av behovet for å fjerne visdom tann med et komplekst rotsystem. Ikke insistere på narkose.
   De fleste bruker lokalbedøvelse, nerveender obezbolyvayutsya det ønskede området. Det vanligvis infiltrasjon, er injeksjon gjort i periosteum. Tynne nåler, sprøyter moderne praktisk talt ikke forårsaker smerte.
   Når tannen er allerede aktiv, programmet som brukes bedøvelse spray eller fondant. Denne type bedøvelse kan brukes til å stikke ikke å føle det. Hvis du er følsom, spør først bruke fondant anestesi, og først da få et skudd.
   Stem og ledningsanestesi er hensiktsmessig når en tann er fjernet komplekse, for eksempel visdom tann.
   Etter å ha definert type anestesi, kan du føle deg fri til å gi seg selv en tannlege. En kvalifisert lege vil gjøre alt det skal. Etter starten av anestesi tann fjernes fin pinsett, raskt og smertefritt. Du trenger bare et rent lommetørkle.
   Spise etter tanntrekking bør ikke være - vente i ca 3 timer.
   Ta vare på tennene dine, men hvis du trenger å pakke dem ut, gjør det uten smerter!  
Hvordan arvet Rh faktor?
 Til tross for den stereotypien om at alle menn første nivået er den samme naturen har gitt oss alle de karakteristiske trekk ved enkelte. Derfor, vi skiller seg fra hverandre kolorotypom, hudfarge, temperament Men hvis hårfarge og selv formen kan endre på egen hånd, er det klassifiseringen under der du ikke under noen omstendigheter ikke kan endre "miljø" og flytte til en annen kategori. Dette er de fire blodtypene og bare to versjoner Rh faktor. Disse parametrene kan ikke endre fødsel for livet på egen hånd, og de er gitt en gang for alle. Videre livslang direkte påvirker ikke bare deg, men dine barn og barnebarn. Derfor bør de bli behandlet seriøst. Spesielt til Rh faktor på grunn av dens betydning nesten like stor betydning for alle de andre egenskaper av blod i totalt. De i sin tur er en direkte refleksjon av den genetiske koden til hvert enkelt menneske, som er, faktisk, hans liv, helse, utseende, lang levetid, etc..d. Således er det klart at for etter som en av de viktigste fasene og målene av kroppen, sterkt påvirker Rh faktor. Men hvordan? Det finnes andre systemer evaluering og analyse av blod, og deres antallet øker jevnlig. Men de er interessante hovedsakelig eksperter (forskere, biokjemikere, leger, genetikere), og de fleste av dem folk aldri hørt om, og krever ikke denne informasjonen. Men Rh vet alt, både menn og kvinner. Den første kan når som helst og se den åpne pass stempel som angir blodtype og Rh faktor tatt i begynnelsen av militærtjeneste alder. Sistnevnte må møte eller har møtt dette konseptet en gang tenke på graviditet og fødsel. Den moderne system for utdanning introduserer studentene til begrepene blodtype og Rh faktor i grunnkurset av menneskets anatomi. Men, for å tilstå, skolekunnskap er ofte oppfattet som noe pålagt og ofte oppfattet uforsiktig, glemt kort tid etter levering og motregning score for å få aktuelle tema. Bare alder og inntreden i voksenlivet verdi av informasjon er åpenbart for oss i et nytt lys. Heldigvis, i dag er det ingen problemer med tilgang til all informasjon, og som sådan viktig kunnskap om din egen kropp som blodtype og Rh henne, noe om dem du villig til å fortelle alle leger. Vi tilbyr refresh kunnskap akkurat nå, ikke se opp fra sin PC-skjerm. 
 Hva er Rh faktor. Hvordan du finner ut din Rh faktor
 Rhesus faktor (Rh eller bare redusert Rh) - er en av de 29 anvendes i dag i en verden av alle blodgrupper. For eksempel er systemet AB0 (eller første, andre, tredje og fjerde blodgruppe) den mest vanlige karakteristiske for å vurdere blod og Rh faktor er ansett å være den nest-nivået kliniske viktigheten av systemet. I motsetning til blod grupper, som identifiserte fire Rh preget av bare to alternativer. Han eller positive (Rh +), eller negativ (Rh-) - definert henholdsvis tilstedeværelse eller fravær på overflaten av røde blodlegemer antigen-spesifikke proteiner (eller, i vitenskapens språk, lypoproteyda). Faktisk er disse antigenene er over 40 og hver merket egen kode som består av tall, bokstaver og / eller symboler. Men bestemme Rh faktor antigener spille en nøkkelrolle i den såkalte type D og mindre type C, E, og er. Deres tilstedeværelse eller fravær av strid og bestemme Rh status for en person. Vi vet at det store flertallet av verdens befolkning, eller mer presist 85% av europeere og asiater bare 99% har en positiv Rh faktor, det vil si på overflaten av røde blodceller kalles protein. Og 15% av mennesker, halvparten av dem, er at så mye som 7% - opprinnelig fra Afrika, har Rh, dvs. deres Rh negativ. Men selv de "Rh positive" folk kan ha forskjellig Rh-status. 
 Faktum er at, som med kombinasjoner av kromosomer som påvirker dannelsen av kjønn på barnet, Rh faktor får også oss foreldre. Og hver av dem i sin tur eier også de data som er mottatt fra sine foreldre. Dermed, hvis begge foreldrene Rh blod var dominerende, så barnet får Rh Rh +, dvs. positiv Rh faktor. Rh faktor Rr, som er arvet fra en av foreldrene til den andre dominerende og recessive med Rhesus også være dominerende, men oppfører seg annerledes når den kombineres med andre genomer i fremtiden. Bare hvis begge foreldre har en negativ Rh faktor, kan barnet bare være Rh-negativ: rr. Selv Rh både besteforeldre vil sikkert påvirke. For komplisert? La oss vurdere eksempel. Anta at det ufødte barnets far har rhesus-positiv, og min mor - negativ. Men det er også bestemor til Rhesus negativ. Det vil si at vi har følgende inngangsdata: far og mor Rr rr. Barnet i dette tilfellet kan bli født med Rh faktor som Rr, og rr med sannsynlighet 50/50. Hvis begge foreldrene har en positiv Rh faktor, men begge bestefedre har Rh negativ status som barn får samme antall dominerende og R, og recessive gener r. Jeg kan RH noen av alternativene: RR (Rh +), Rr (Rh +), rr (Rh-). Legg imidlertid merke til at sannsynligheten for en positiv Rh-faktoren er fremdeles tre ganger høyere sannsynlighet til en negativ 75% vs. 25% sannsynlighet. Som en gynekolog-fødselslege kontor, kan du se en klar tabell, der skjærings av ulike indikatorer Rh foreldre disse alternativene Rh ufødte barn. Den samme visuelle informasjonen lett å finne på internett, i en omfattende måte å finne ut sjansene dine arving til en positiv eller negativ Rh-status. 
Hvordan arvet Rh faktor?
 Men mens disse tabellene, og selv blod Rh faktor vil gi en mulighet til å lære bare ett faktum: positiv eller negativ Rh faktor i blodet prins. Mer nøyaktige data, dvs. tilstedeværelse av dominante og recessive egenskaper i generasjoner, kan defineres bare ved dypere studier utført utelukkende i spesielle klinikker og / eller institutter for genetikk. Du kan sikkert prøve å bruke logikk "omvendt" og barn beregne den type Rh-status, men knapt noen påta seg slike arbeidskrevende beregninger. Nok til å vite at eierne av negativ Rh status under ingen omstendigheter ikke kan holdes i sitt genom Rh positive, og derfor gi det videre til sine etterkommere. Rh positive alltid har en tendens til å dominere og som et resultat har en positiv Rh status. Uansett, genetikk vet bare tre omstendigheter arv Rh status:
 1.  Begge foreldrene negativ Rh faktor kan gi liv til et barn med så mye som de har, en negativ Rh faktor.
   En far med en positiv, og den andre - med en negativ Rh faktor er sjanser som Rh positiv eller Rh-negativ avkom, og barn med en positiv rezusnыm status vil bli født med en sannsynlighet på seks av de åtte tilfellene, mens barnet rezusnoho uten antigen - bare to av de åtte tilfellene.
   To rhesus-positive foreldre med sannsynlighet 9 av 16 gi liv Rh-positive med en helt dominerende Rhesus barn med sannsynlighet 6 av 16 - Rh-positive barn med recessive og dominante instinkter tegn og bare ett tilfelle av 16 barn deres vil ha en negativ Rh -statusom.
   Fra alt dette kan vi konkludere med at Rh faktor er ikke et solid argument i debatten, for eksempel, den sanne farskap til barnet. Bare fordi selv positiv Rh status av faren kan ikke garantere at barnet vil ha samme status. Selv om det var hans barn. Akkurat som en mor og far med positiv Rh faktor kan lett bli født Rh negativ barn, som manifestert recessiv egenskap bestemor eller oldemor. Selv i et par av foreldrene i en familie kan godt være barn med forskjellig Rh status. Det eneste som aldri kan skje - er å ha en baby rhesus positiv i Rh-negative foreldre. Den matematiske regelen "minus til minus pluss gi" i dette tilfellet virker ikke. Forresten, blodtype og Rh faktor arvet helt uten avhengigheter på hverandre.
   Generelt, er det bare ni alternativer arv Rh faktor, både du og dine barn, og foreldrene føler om en av dem. Finn din versjon av listen du kan nå:
  1.  Moren har Rh-positiv faktor - Rh + (DD)
    Min far er Rh-positiv faktor - Rh + (DD)
    100% av barn med Rh-positivt blod faktor Rh + (DD)
    Moren har Rh-positiv faktor - Rh + (Dd)
    Min far er Rh-positiv faktor - Rh + (DD)
    50% av barna vil ha en positiv Rh faktor - Rh + (DD),
    50% av barna vil ha en positiv Rh faktor - Rh + (Dd).
    Moren har Rh-negativ - Rh- (dd)
    Min far er Rh-positiv faktor faktor - Rh + (DD)
    100% av barna vil ha en positiv Rh faktor - Rh + (Dd).
    Moren har Rh-positiv faktor - Rh + (DD)
    Min far er Rh-positiv faktor - Rh + (Dd)
    50% av barna vil ha en positiv Rh faktor - Rh + (DD),
    50% av barna vil ha en positiv Rh faktor - Rh + (Dd).
    Moren har Rh-positiv faktor - Rh + (Dd)
    Min far er Rh-positiv faktor - Rh + (Dd)
    25% av barna vil være Rh positiv faktor - Rh + (DD),
    50% av barna vil være Rh positiv faktor - Rh + (Dd),
    25% av barna vil ha med Rh negativ faktor - Rh- (dd).
    Moren har Rh negativ faktor - Rh- (dd)
    Min far er Rh-positiv faktor - Rh + (Dd)
    50% av barna vil være Rh positiv faktor - Rh + (Dd),
    50% av barna vil ha en negativ Rh faktor - Rh- (dd).
    Moren har Rh-positiv faktor - Rh + (DD)
    Min far er Rh negativ faktor - Rh- (dd)
    100% av barna vil ha en positiv Rh faktor - Rh + (Dd).
    Moren har Rh-positiv faktor - Rh + (Dd)
    Min far er Rh negativ faktor - Rh- (dd)
    50% av barna vil være Rh positiv faktor - Rh + (Dd),
    50% av barna vil ha en negativ Rh faktor - Rh- (dd).
    Moren har Rh negativ faktor - Rh- (dd)
    Min far er Rh negativ faktor - Rh- (dd)
    100% av barn er Rh negativ faktor Rh- (dd).
    For enkelhets skyld av alle data ordnet.
   Hvordan arvet Rh faktor?

    Hvis vi nøye undersøke tabellen, kan vi merke en ekstra faktor i form av symboler DD Dd og dd. Denne forkortelse mest betydnings genet, som enten kan være dominant (D), eller recessive (d). Genotype mann med en positiv Rh faktor kan være enten DD homozygot eller heterozygot Dd. Genotype person med en negativ Rh faktor kan svare bare homozyhote dd.
    Hvorfor gå inn i alle disse vanskelighetene? Hvorfor vet vi og ta hensyn til Rh faktor og dens slektninger? Når og hvorfor du trenger denne informasjonen? Først kombinasjonen av dominante og recessive egenskaper og forårsaket ham heterozygositet i genene til en organisme er lagret og kan påvirke de mange påfølgende generasjoner. Sekund, genetiske egenskaper, inkludert Rh faktor eksisterer ikke av seg selv, og nært knyttet til de fysiologiske og anatomiske trekk hos fosteret, spedbarn, og voksen. Hårfarge og øyne fremtidig baby, tann form og tendens til tidlig skallethet, har tilstedeværelsen av musikalsk evne og sannsynligheten ambydekstryy genetikk lært å identifisere lenge før mannen i verden. Men hvis disse symptomene forholde seg mer til sfæren av interesse for foreldre, viktigheten av rettidig fastsettelse av genetiske og / eller arvelige sykdommer og andre abnormiteter kan ikke understrekes nok. Dominant og recessiv egenskap, inkludert Rh faktor bestemmes under fosterutviklingen. Og vet Rh status par som planla å bli foreldre burde på grunn av eksistensen av slike fenomener som Rhesus konflikt. Dens sannsynlighet bestemmes før planlagt graviditet for å unngå store problemer under svangerskapet. 
    Hva er Rh konflikt. Ting å gjøre i Rhesus konflikt
   Hvordan arvet Rh faktor?
    Rhesus konflikt - en blod uforlikelighet mellom mor og barn Rh faktor. Du kan spørre hvordan dette er mulig, fordi barnet - en mors kropp og foster ved krysset sine gener med gener far?! Det er derfor det er et avvik, og hvis Rh positiv baby, arvet fra sin far, "funnet" en negativ Rh faktor mor. Det skaper en paradoksal ved første øyekast ganske logisk og fornuftig analyse av situasjonen i. Bare husk, som ble nevnt tidligere i denne artikkelen, en positiv Rh faktor - er det ingenting som tilstedeværelsen av et bestemt protein i blodet. Gravide kvinner med negativ Rh faktor "vet" om eksistensen av et slikt protein, det har ikke det selv, og aldri bli utsatt for det. Derfor, da truffet Rh-positivt blod til fosteret i mors kropp, ser han dette proteinet som noe fremmed og potensielt farlig for seg selv. Og hvis så, det begynner å produsere antistoffer mot føtale røde blodceller som bærer protein-antigenet er ansvarlig for Rh-faktoren. Selvfølgelig gjør det mors og fosterets blod ikke blande direkte. Men kroppene deres uunngåelig dele produkter av metabolisme, noen celler og stoffer gjennom permeable vegg av morkaken. På samme måte antistoffer mot proteinet i blodet hos et barn med en positiv Rh faktor blir sendt til den fra moder. Denne beskyttende mekanisme biologisk verifisert og dypt "programmert" i mennesket, ikke kan stoppes, og jo lenger konflikten Rh faktor, som er, faktisk, det mor og foster, jo mer fiendtlig fosteret antistoffer. Dette er en trussel for helsen til barnet, slik at leger er alltid prøver å finne ut på forhånd hvilke Rh hver av foreldrene. 
    Fosterets røde blodceller, antistoffer angrep mor dø og bli til nedbrytningsprodukter er giftige og giftige blodceller, organsystemer, og aller viktigst - hjernen til fosteret. En av de mest konsentrerte stoffer - bilirubin - gir huden en gulaktig fargetone babyen. Det var et begrep nyfødte gulsott, som faktisk er en hemolytycheskoe sykdom (dvs. sykdom brudd) spedbarn. Dette bør bety at ødela absolutt ikke babyer blodceller. Men fortsatt er betydelig denne skaden. I hjernen, lever og milt er berørte barn, da andre organer og deres systemer. Heldigvis har moderne medisin nådd et tilstrekkelig nivå av utvikling for å møte disse truslene. Ved første mistanke om muligheten for Rh konflikt gravid kvinne er under nøye kontroll fagfolk, og i tilfelle av Rh-antistoffer tatt spesielle tiltak for å glatte blod uforlikelighet av mor og foster. Forutsatt rettidig diagnose og disiplinert gjennomføring av velstående lege Rh konfliktløsning mer enn sannsynlig. For å gjøre dette, kvinner med negative Rh faktor antistoffer i blodet testet starter på 8 uker av svangerskapet, på dette tidspunktet ser det ut hos fosteret Rh. Hvis det er nødvendig, blir legemet innføres produkt inneholdende immunoglobulin antirhesus. Med andre ord, den Rh faktor skjønt er arvet av recessive-dominant type og kan ikke endres, men med den rette tilnærmingen og tilstrekkelig bevissthet om dette ikke truer helse - enten din egen eller dine kjære. Derfor vet kroppen din, elsker deg selv og bli frisk!  
Яндекс.Метрика