Utslett i et barn
 Utslett på huden ofte diagnostisert som dermatitt i et barn. Men bortsett fra denne sykdommen er det en rekke av barnesykdommer, et symptom som er utslettet. Vi lister disse sykdommene, kort stopp ved hvert symptomer.

 Meslinger


 Den første manifestasjon av meslinger anses feber, luftveiskomplikasjoner, hoste, rennende nese og rødmet hals. Et par dager senere på hode og ansikt utslett vises, form av store flekker som vises på hudoverflaten. 3 dager det ned til føttene.

 Rubella


 Et karakteristisk trekk ved utslett på krasnusi er hastigheten på spredning. Små flekker per dag dekker hele kroppen, og noen få dager bare forsvinne. Utslett ledsaget av en betydelig feber, hovne lymfeknuter. Bøye armer og ben - en felles lokalisering.

 Vitrianka eller vannkopper


 Utslett endring under sykdom fra oppblåste flekker til blemmer, skorper endres ved uttørking. Arten av denne sykdommen hoppe i temperatur med hver nye utslett. Ved lokalisering inkluderer identitet og overkropp.

 Meningokokksykdom


 Høy feber og blodig utslett - de karakteristiske trekk ved infeksjon. Sykdommen er dødelige tilfeller 10-20 gjennom forsinkelse i behandlingen.

 Skarlagensfeber


 Lite punkt utslett som dekker hele kroppsmasse lokalisering i hudfolder: armhulene, folder hendene, lyske og nedre del av magen. Det er en lokal økning i hudtemperatur. Det tar to dager, varierende skalering.

 Allergisk utslett


 Karakter diskret utseende. Det kan være ledsaget av kløe, lokal feber, rennende nese. Forsvinner raskt etter innføringen av antihistaminer.

 Skabb


 Elements utslett arrangert i par. Pasienten opplever alvorlig kløe i feltet av lokalisering: mellom fingrene på hender og mage.

 Førstehjelp


 Enhver utslett krever medisinsk tilsyn, ikke starte behandling alene. Unntaket er meningokokkinfeksjon i mistanke om at må ringe en ambulanse umiddelbart, eller levere en baby på sykehuset. I andre tilfeller er det nødvendig å vente for diagnostisering av legen, eventuelt begrenser barnets kontakt med andre.

 Resept


 Avhengig av diagnose vil bli tilbudt behandling:
 - Antibiotika i bakteriell sykdom;
 - Antihistaminer for allergi;
 - Protyvochesotochnыmy ressursene fordeles hudlege;
 - Consulting hematologist med mistanke vaskulær sykdom og blod.  
Vaskeri for en nyfødt
 Huset var en liten gutt, og nå mange vil være annerledes, for eksempel vasking. Denne daglige klasser av unge mødre, små barn er ofte skitne klær og baby vaskerom - obligatoriske sanitære prosedyrer, spesielt i de tidlige dager inntil såret leget umbilical.
 Vaskeri for en nyfødt krever overholdelse av visse regler. Heldigvis er de fleste vaskemaskin som i stor grad forenkle livet for unge familier. Noen modeller av maskiner har en spesiell barnemodus, for de som ikke har et slikt regime, vaskbare barneklær, avhengig av type og grad av forurensning. Hvis du bare trenger å friske ting, er det ganske passende modus for rask vask med biologisk forurensning (barn obpisyavsya, obkakalsya) bedre velger å vaske på 90 grader eller høyere. Siden dette krever antibiotikabehandling undertøy.
 I vaskemaskinen kan ikke legge skitten bleie og klær før du vasker trenger dem først zapraty under rennende vann med barne såpe, vaske alle skitt. Hvis det er mulig, er det best å vaske med en ekstra skylling så bedre vypoliskuyetsya pulver. Du kan etter hovedvasken aktiver rask vask - det vil erstatte modus en ekstra skylling. Ikke fyll trommelen til kapasitet, eller dårlige klær og vidiprayetsya propoloschetsya.
 I de første årene av livet barneklær må slettes separat fra andre familie ting, faktisk skitne klær og sengetøy bør lagres i en egen tank.
 Hvordan vaske ting for babyer?
 Dette spørsmålet plager mange kvinner. På den ene siden i en hvilken som helst jernvarehandel kan du finne et bredt spekter av ulike vaskemidler baby klær, dyrt og ikke veldig mye. Laget pulver, geler, såpe pulver (dette nastruhannoe babyen såpe, pakket i flasker eller papp pakker), air condition og flekkfjernere. Slike midler indikerer at de er egnet for vask av barneklær. På den annen side alle kjemikalier. Det er kjent at små barn er utsatt for allergiske reaksjoner, er dette ofte kontaktallergi, hvor babyens hud er dekket med et utslett som reaksjon på ikke fullt vыpoloskannыy pulver eller sterke kjemikalier som er en del av den.
 Fans kan bruke økologiske vaskemidler kjøp gjort uten bruk av fosfater som er de fleste forårsake allergi. Emballasjen til disse pulver er BIO-ikonet.
 Miljø pulver er trygge for helse og miljø. Men for sikkerhet vil måtte betale en høy nok pris, foruten slike pulver selges i utvalgte butikker.
 Et annet alternativ - naturlige vaskeritjenester. Dette kan være roten av såpe og såpe nøtter. De inneholder en slags stoff - saponiner, som er i stand mыlytsya. Naturlig rettsmidler aldri forårsake allergi, selv i svært følsomme individer. Såpe nøtter kan brukes til maskinvask, legg dem direkte i trommelen til skittentøy, pre-pakket i et lerret bag.
 Hver mor bestemmer seg for at det er mer hensiktsmessig for barnet. Fremfor alt, ble midlene som brukes merket "trygt for barn" og bestått relevant sertifisering.  
Bruken av blått lysBlått lys - en enhet for oppvarming tørr. Det er også kalt reflektor Minin. Den brukes med det nittende århundre til i dag. Bruk av denne lampen er berettiget ikke bare for medisinske formål, er lampen også utmerket forebyggende tiltak. Det fikk sitt navn på grunn av sin oppfinner militær lege AA Minin.
Anordningen er en blå lampe
Lampen består av et speil i taket diameter på ca 18 5 cm. Nyanser ved hjelp av en brakett koblet til metallhåndtak. Ledning med plugg kommer direkte fra håndtaket. Enheten er beregnet for 220V. I glasset lampen er 60W gløde blå. Det er denne lampen er kilden til ulike stråler (infrarød, ultrafiolett og synlig). Foreløpig er den blå lampe gjennomgått noen endringer. For eksempel ble kromhåndtak gjort, og taket er laget av stål og spesielle speil på begge sider, slik at batterilevetiden har økt, og det har blitt mye enklere. Ble brukt kvalitet rustfritt stål. Disse og andre nyvinninger garanti og lampens levetid økt betraktelig. Dermed er levetiden 30 år, og garantien - 5 år.
Handling Blue Lamp

Denne lampen påvirker pasientene plotte bruker tørr varme, mens utslipp ultrafiolett, infrarødt og synlige stråler. I løpet av de varmende stråler er fokusert på den riktige delen av kroppen, znebolyuyut, lindre hevelse og bedrer blodsirkulasjonen. Disse og andre fremgangsmåter til normal funksjon av nervesystemet og stabilisere blodtrykket.
Påfør denne lampen kan uavhengig av hverandre, dvs. hjem. Alt du trenger å studere og instruksjon liste over sykdommer som tillot bruk av denne enheten.
Behandling av sykdommer med blå lampe

På grunn av det faktum at lampen Minin aktiverer mange organer og systemer for menneskelig behandling, dette apparatet er utsatt for mange sykdommer.For eksempel, slik som:
Hepatitt.
Migrene.
Ischemisk hjertesykdom.
Myokarditt.
Intrakraniell hypertensjon.
Blodsirkulasjonen i hjernen.
Levercirrhose.
Lungebetennelse.
Bronkitt
Gulsott hos nyfødte.
Sensorinevralt hørselstap.
Sekundær immunsvikt.
Diabetiker angiopati.
Åreforkalkning i ekstremitetene.

Hvordan søke blå lampe
Før du bruker reflektor sikker på å oppsøke lege fordi det er sykdommer ikke tåler lamper forstyrrelser.
Å varme opp den ønskede overflaten av kroppen bør utsette den til å starte. Avstand fra den blå lampe varmer overflaten til å være 20 til 60 cm, avhengig av sykdommen. Lengde av prosedyrer kan variere fra 5 til 30 minutter. På tidspunktet for oppvarming virkningen av sykdommen og pasientens alder og andre fysiologiske egenskaper. Under prosedyrene utføres i nærheten av øynene, være forsiktig og lukk øynene. Under behandling av sykdommer ENT bør lampen ikke være nærmere enn 20 cm prohrevaemoho områder, og fremgangsmåten bør gå lenger enn 10-15 minutter. Hvis varmer opp ryggraden (lumbar og nakke området), er reflektoren samme avstand på 20 cm, men en varm-up varer 15-20 minutter. Hvis en pasient som behandles for isjias, osteoartritt eller artritt, er avstanden til den oppvarmede overflaten 20-25 cm, og tiden ble øket til 25 til 30 minutter.
For behandling av barn, spesielt spedbarn, er det bedre å velge en tid da de sov. Øynene til barn med behov for å stenge. Avstanden mellom lampen og barnet bør bestemmes ved å søke hånden varmer overflaten. Bestem en komfortabel avstand må-ikke overopphetes babyen. Hvis varme ørene eller nesen, bør varigheten av behandlingen ikke overstige 5-10 minutter. Når oppvarming lampe tå og tilbake - i 10-15 minutter. Brystet er ikke nødvendig å varme opp mer enn 10 minutter. Når nasal nese kan varme hvert øye 5-6 minutter, ikke mer.
Kontraindikasjoner for bruk av blålys
Oppvarming Lamp Minin kontraindisert for personer med kreft, komplikasjoner av ulike leddsykdommer. Dessuten er strengt forbudt varm purulente utdanning og overflate sår. Gravide bør heller ikke gjøre warm-up ved hjelp av blålys.  
Яндекс.Метрика