Bli kvitt hematom på en dag ved hjelp av enkle tips

 Mannen er trygg fra uventede fall, slag, hans egen uaktsomhet og mer. Som et resultat, får vi en unik etikett i form av sår. Ikke så ille, hvis det kan være skjult under klærne. Men hvis lumske hematom dukket opp på hender eller ansikt? Og du snarest trenger i morgen for arbeid eller virksomhet. Og spørsmålet - hvordan du fjerner et blåmerke på én dag?


 Hvordan du raskt fjerne et blåmerke under hans øyne en dag


 Vurdere noen enkle måter å bli kvitt et blåmerke for en dag.
 Metoden for avkjøling. Etter blåmerker i et fall eller slag umiddelbart feste et stykke av isen til treffpunktet. Denne fremgangsmåten vil redusere strømmen av blod. Men ikke overdriv, holde huden rundt isen ikke mer enn sju minutter. Gjenta prosedyren annenhver time. Dette vil i betydelig grad redusere størrelsen av en skade. Deretter kan du bruke som en kompress eller klippe aloe blad fersk revet poteter med en klype natron.
Bli kvitt hematom på en dag ved hjelp av enkle tips

 Fremgangsmåten for oppvarming. Effekten av varme vil øke blodsirkulasjonen, og dermed helbredelsesprosessen går raskere. Du kan bruke vanlig varmeflaske eller pepper patcher (det bør være svært forsiktig og følg instruksjonene fra fare bli brent). Når du har brukt en svak løsning av jod netto for problematisk sted (forsvinnende linjer 2-3 timers show mangel av dette stoffet i kroppen).
 Salver av blåmerker. Påfør salven er den mest effektive måten og kan kjøpes på nesten alle apotek. Dette kan være en "redningsmann", "Troxevasin", "bodyaga", "Heparin". Strengt følg instruksjonene - og alt du får.
 Hvis tiden etter utseendet på et blåmerke droppet, komprimerer drakten alle typer skift. Vidbyyte brev til utseendet på kål juice, og pakket den i fin klut for å feste blåmerker halv time. På samme måte kan vi bruke plantain blader, mor og stemor eller revet svart reddik.
 Du kan bruke en fuktighetskrem med calendula, johannesurt, hestehov og andre (du kan kjøpe dem på apotek). Kom og eteriske oljer (lavendel, rosmarin).
Bli kvitt hematom på en dag ved hjelp av enkle tips

 Alle disse ressursene kan redusere størrelsen på hematom og lindre hevelse, men alvorlige skader vil ikke bidra til å fjerne blåmerke for en dag. Så kan du bare skjule en rekke kosmetiske produkter (denne metoden er absolutt egnet for kvinner).
 Hvis du har blåmerker vises ved den minste innflytelse, legge til kosthold mer mat som inneholder vitamin C. Det er først og fremst sitrusfrukter (appelsiner, sitroner, grapefrukt), kiwi, ananas, vårløk, paprika. Fit og forskjellige vitaminer (de alltid gunstig for vår helse), men de bør bruke den manuelle. Hvis selv etter disse trinnene er ikke forslått og fortsette å dukke opp, skal du se en spesialist, som satte gjøre diagnose og behandling.
Bli kvitt hematom på en dag ved hjelp av enkle tips

 For slike konsekvenser kan føre og overdreven bruk av antipyretika (som blodfortynnende). I dette tilfellet, må du oppsøke lege.
 Du leser mange måter å bli kvitt et blåmerke på en dag og så at det var svært vanskelig, og prosedyrer som kreves for å starte umiddelbart etter at hematom. Ikke prøv å ikke få en allergisk reaksjon, og ta vare på helsen din.

Forfrysninger. Førstehjelp for frostskader

 Nyttige tips og råd for barn og voksne
 Frostbite er forårsaket av for sterk nedkjøling og langvarig eksponering for kulde. De fleste er litt frostskader uten spesiell behandling. Men folk med alvorlig vevsskade som følge av den lave temperaturen på sykehus - de trenger langsiktig omsorg sykehus.
 Iskald kan oppstå selv ved en temperatur på -3 ° C med høy fuktighet. Årsaken kan være nære eller våte sko, fast stilling, dårlig allmenntilstand av en person - en sykdom av utmattelse.
 Spesielt utsatt for frostskader øre, nese og kinn. Først, det er en følelse av kulde, og deretter kommer nummen og mistet hver følsomhet. Til frostskader skjer, må du kle seg varmt i kalde været. Hendene i ull hansker og ben i ullsokker mest beskyttet mot frost. Må klokt, gå hjem fra gaten føler en gang at frøs.
 Tiltak bør tas med frostskader:
 • offeret skal leveres i en varm, men ikke varmt natoplennoe - rom;
 • gradvis bør varme offeret. Han trenger å spise varm mat og drikke varm drikke - dette vil bidra til å øke den totale temperaturen i kroppen hans;
 • frostskadet kroppsdel ​​kan ikke massere eller gni snø fordi det er økt kjøling og istapper skade huden, som fremmer oppføring av infeksjon;
 • Du kan ikke sette frostskadet deler av kroppen under varmt eller kaldt vann under;
 • hvis frostskadet hud på kroppen sprukket, er det nødvendig å innføre en ren bandasje;
 • Hvis de forfrosne kroppsdel ​​mye smerte kan ta smertestillende piller;
 • Hvis pasienten ikke blir bedre helse, bør du oppsøke lege.  
Hva om frostskader tær
 Hvor interessante hendelser innebærer vinteren, vi mottar fra boder sleder, ski, skøyter og gå for snøras og valser. Men selv i solfylte været denne tiden av året er farlig nedkjøling. Frostskadet tær og fingre ganske hyppige i vinter. Spesielt trenger poberehtysya de som lider av sykdommer relatert til brudd på fartøyene og barn. Og de i resten av kroppen thermoregulation ikke opererer på full kapasitet. I iskaldt vær er det tilrådelig å kalle et barn fra en tur i det varme huset hver 20-25 minutter, eller det kan pereoholodytysya.

 Hva er årsaken til frostskader tær?


 Mange gi dette spørsmålet et klart svar: "Selvfølgelig, skylde på kulden. Det vil ikke - vil det være grunner for frostskader ". Men hva er oftest skadet fingrene? Svaret på dette spørsmålet gi de ansatte brenne sentrum, der om vinteren kommer hver dag folk led i kulden.
 Blant alle tærne - flott mest sårbare, spesielt hvis en person foretrekker å gå med trange sko. For å få frostskader tær nok til å være et kort opphold utendørs i temperaturer fra -15 til en tørr kald. Eller bo lenge i temperaturer opp til 10 uten hansker i kjølelagre, men i høy luftfuktighet. Også ofte lider av kontakt øreflippene med metall øredobber i kulden.
Hva om frostskader tær

 Frostskadet tær: hva du skal gjøre


 Når du føler at hypotermi lemmer, begynner å bevege seg mer aktivt og prøver å flytte fingrene. Men hvis det ikke fungerer, og har allerede begynt tap av følelsen et presserende behov for å forlate gaten og hast for å gå til et varmt rom.
 Slipp foten av sko og fjerne hanskene svært nøye. Du vil raskt vil varme frostskadet tær og fingre, sette dem til batteriet eller erstatte dem under rennende varmt vann, men at det i noe tilfelle gjør det ikke. Oppvarming bør skje gradvis, naturlig eller i vann som ikke er høyere enn + 20-25 grader. Når den skadde området vises kløe, smerte og ubehagelig prikking, kan du anta at alt det verste du har opplevd, er det i ferd med å gjenopprette blodsirkulasjonen.
Hva om frostskader tær

 Etter oppvarmingen kommer, legger du på en tørr lem bandasje gasbind og vatt slik at mellom hver finger var et lag med bandasje. I alle disse prosedyrene kan drikke varm te, men ikke alkohol. Han er av natur dramatisk utvider blodårene, og de frosne deler av kroppen er svært smale og den dramatiske endringen kan bare sprekke. Det er best hvis du prokonsultuyetesya en lege på grunn av skade hypotermi er svært lumske og irreversible utryddelse vev kan utvikle umiddelbart, men etter et par dager.
 Hvis dette skjer, vil selv de mest talentfulle leger bare se nekrose og vente til dannet en klar linje mellom levende og dødt vev for å gå på den med en skalpell.
Hva om frostskader tær

 Hvordan unngå frostskader tær og fingre


 Går inn i gaten under tung frost, slitasje, to par sokker, to gensere og t. E. I noe tilfelle ikke brukes i kaldt vær trange sko, spesielt uten varme innleggssåler. I kaldt er bedre å forlate iført metall smykker: ringer, armbånd og øredobber. Før du går ut for å prøve å firkantet måltid, og høy-kalori mat, slik at kroppen vil lagre energi lenger, og du vil ikke fryse.
 Tips beskrevet i denne artikkelen kan trygt bruke for førstehjelp behandling av hypotermi. Men hvis du har mistanke om alvorlige skader, er det best å søke profesjonell hjelp.  
Яндекс.Метрика