Frostbite er forårsaket av skade på kroppens vev forårsaket av eksponering for lave temperaturer under lengre opphold utenfor i den kalde årstiden. I vev begynner å bli betydelig, og noen ganger ikke reversible endringer. Kalde virker direkte på vev fører til celledød, som fører til spasmer i blodårene, reduserer blodstrømmen. Graden frostskader avhenger av lengden på oppholdet i gaten og på temperaturen.

Hva gjør du når frostskader?


 Frostbite mulig og når lufttemperaturen over null på høsten og våren når mye fuktighet og vind.
 Ved å fryse i kulda fører tett sko og våte klær, fast stilling, tretthet, sult, kronisk vaskulær sykdom i nedre ekstremiteter og det kardiovaskulære systemet, sirkulasjonsforstyrrelser, svekket kropp, men også på grunn av beruselse. Ved å drikke alkoholholdige drikkevarer årene utvider seg, noe som fører til tap av kroppsvarme.
 Først av alt kulden påvirket mindre av steder som tær, hender, nese og ører, da disse områdene er svært tynt fett lag.
 For å gjøre det litt action bør gjøre seg kjent med fire grader av frostskader.

 Frostskadet 1 grad. Du kan kalle det det mest mild frostskader, vanligvis oppstår når nedolhovremennom ankomst av kulden. Huden blir blek nyanse, etter oppvarmingen synes svak rødhet. På grunn av dette er det frostskader brennende følelse, nummenhet og prikking i det berørte området, så det er kløe. På dette stadiet av frostskader hud nekrose oppstår. Under restaureringen, som oppstår i løpet av en uke kan eksfoliere huden.

 Frostbite 2 grader. Frostskader 2 grader inntreffer når et lengre opphold i kulden. Huden blir blek nyanse og blir kald. Etter noen dager blemmer på huden med en gjennomsiktig væske. Etter en frysing huden er restaurert i ca en til to uker. Det kløe og svie.

 Frostbite 3 grader. Hvis frostskader klasse 3 blemmer vises ikke gjennomsiktig, og med blod innhold. Det er tap av mange elementer av huden, føre til arrdannelse og granulering. Under utvinning, den berørte huden avvist og det er arr, tilfeller av negler de vokser eller til deformering eller ikke vokse i det hele tatt.

 Frostbite 4 grader. Dette grad frostskader oppstår når et lengre opphold i kaldt enn 3 grader. Med denne graden forfrysning visner bort alle lag av mykt vev som kan skade ledd og bein. Lemmene blir cyanotisk farge er farlig fordi det kan utvikle koldbrann, noe som resulterer i amputerte lemmer skadet av kulden. I denne tilstanden en person kan miste bevisstheten begynner oppkast og kramper.

Hva gjør du når frostskader?


 Førstehjelp for frostskader

 Uansett graden forfrysning i hovedsak tilskrives offer inn i et varmt rom.
 Ved meget mild frostskade bør oppvarmes det berørte område av kroppen. Oppvarming bør være langsom og gradvis. Først av alt er det nødvendig å fjerne klær fra det berørte området. Du kan lage forsiktig rubbing, massasje eller varm pust. Det er også nødvendig å pålegge et gasbind bandasje som vil varme gjenopprette blodsirkulasjonen og hindrer inntrengning av infeksjon i det berørte området av kroppen.
 Hvis det viser seg at offeret to eller tre grader frostskader, de intense gnir seg i ødelagte områder, som i første grad, kan bare føre til skade. Offeret skal brytes, for det ville varme opp hele kroppen og den skadede stedet bruke en bandasje. Bandasje kan være laget av gasbind og bomull i flere lag oppå hverandre vikle et skjerf eller tørkle.
 Det er viktig for offeret å være å spise og drikke så mye drikke. Fastsettelsen av dipyrone og aspirin fjerne krampe.
Hva gjør du når frostskader?

 Til slutt, for å huske og bruke noen regler før du går ut i ekstrem kulde på gaten:

 Ikke drikk alkohol. Alkohol bidrar til rask tap av kroppsvarme gjennom vasodilatasjon. Den store illusjonen er ideen om at alkohol varmer kroppen. Beruset fordriver oppmerksomhet og nivå av følelser til tegn på frostskader.

 røyker ikke. Røyking senker perifer blodsirkulasjon, fortsetter dine lemmer er mer utsatt for kulde.

 bære de riktige klærne. Fri klær fremmer god blodsirkulasjon i kroppen. Det er best å kle seg i flere lag, slik at luften kan sirkulere med minimum tap av varme. Varme og komfortable sko sålene med tørr, ikke vil la deg fryse. Riktig valg av klær og sko, er spesielt viktig sak for folk med høy Pott utgivelse.

 ikke glem en lue, skjerf og votter. Disse tingene beskytte de mest sårbare områdene av kroppen.

 før gå ut pre-smøre eksponert hud krem.

 forkaste metall smykker. Metal kjøler raskt og når konfrontert med huden kan forårsake smertefulle og ubehag. Også metall negativt påvirker blodsirkulasjonen.

 du trenger å gå ut full. Det vil også være nyttig å ta med en termos med varm te.

 Husk barn og eldre. Denne kategorien av mennesker som er mest sårbare for frostskader på grunn av dårlig innstilt kroppen termoregulering. Sørg for at ville være hver halve time de varmet i et varmt rom.

 Og til slutt - hvis du føler det begynner å fryse litt gjerne velte føtter frosne hender hvis de kan gjemme seg under armene.
Manikyr med en svamp
 Kvinner i århundrer elsket å dekorere sitt utseende. Avhengige av negler - spesielt siden hendene er alltid synlig. Husk den gamle egyptiske? Kvinner adelig familie midt i en løsning fingertuppene henna. Er ikke det første eksempelet på utforming av eksperimenter på utsmykningen av negleplaten.
 Moderne kvinner dekorere forretningsmuligheter mye mer. Vi kan si at mulighetene er uendelige, gitt tilstanden av vitenskap og fly design ideer.
 På den annen side, er rett og slett strålende, bekrefter manikyr med en svamp, utrolig enkel søknad mønster kombinert med spektakulære resultater.
 Alder av spiker forlengelse markerte utvikling av naturskjønne maleplater, kvinner satt i timevis i salonger for å få et godt bilde på neglene. Men hvis tid og noen ganger penger er ikke nok, kan du utforske teknologi som en manikyr med en svamp hjemme.
 Av særlig problemer med dette manikyr er ikke, etter flere eksperimenter danne en nødvendig ferdighet. For lakk trenger litt svamp. Det kan gjøres ved å kutte en halv tomme stripe av svamp for oppvasken. Svamp lakk kan påføres med pensel eller helle det på ark med folie, deretter vmochuvaty svamp direkte inn i malingen. Du trenger hvitt papir for å ta prøver eller fjerne overflødig maling med en svamp.
 Ved å gjøre manikyr svamp, er det viktig å velge riktig maling. Vanligvis tar et par lakkfarger som tilsvarer fargen. Teknikken med å sikre en jevn overgang av farger. Begynner å lære manikyr med en svamp, bare ta to nyanser av maling og klart - å konsolidere.
 Hvor skal jeg begynne? Selvfølgelig, for å bringe negler som har å gjøre hygienisk manikyr, fjerne eller skyve cuticle, for å forme neglene. Alle spiker først gjennomsiktig deksel grunnleggende verktøy som beskytter neglene. Etter tørking underlaget, fortsette å designe.
 Anta at vi har rosa og beige maling. La oss starte med rosa. Påfør med en børste på den ene siden av svampen malingen raskt og vil gjøre dette siden svamp å spikre nærmere basen. Bevegelsen skal være nøyaktig, bør svamp ikke skli på neglen for å ikke smøre strukturmønster. Du kan male på folien og hell det på en svamp rekrutt makanyem. En overflødig maling på svampen, må du fjerne overflødig ved å trykke på en svamp til rensing hvitt papirark.
 Når den rosa lag forårsaket, gi den til tørk. Komme til påføring av beige maling. Følg samme prosedyre, påføres svampen maling, svampen presses til spiker som dekker den øvre del av negleplaten. På grunn av den løse strukturen av svampen, grensen mellom ulike lakker ser uskarpt. Farger liker i hverandre.
 Ved å kjøpe erfaring lakk, kan øke antall farger, og skaper en spiker, en regnbue av farger. Vent fullstendig tørking lakk, dekke hele neglen gjennomsiktige midler til å skinne eller festing. Ved påføring av lakk kan treffe den på huden rundt neglen. Dette forurensning fjernes forsiktig med neglelakkfjerner.
 Suksess er garantert hvis perfekt justere fargen på spiker manikyr. Paletten kan være lik skyggen eller skarp kontrast. Negledesign med en svamp kan binde farger og -briller. Pastellfarger er egnet til daglig manikyr, bruke lyse farger glitrer gjøre manikyr festlig kveld. Ekstra tonet klart belegg legger glitter.
 Det er vanskelig å lage en original manikyr, med en svamp? Ikke litt, veldig tålmodig og få erfaring.  
Fordeler og ulemper av palmeolje
 Historie palmeolje kan spores fra antikken. Arkeologer som har utført utgravninger i Egypt oppdaget en mugge, som holdt produktet. Etter analyse, forskerne konkluderte med at fartøyet ca 5000 tusen år. Men i dette landet noensinne produsert palmeolje fra dette ble det konkludert med at det i antikken dette produktet har blitt omsatt. Oppnås palmeolje fra frukten av oljepalme. I dagens verden er det mye brukt i ulike felt. Selvfølgelig, først av alt, er det et behov i næringsmiddelindustrien. Den brukes for utarbeidelse av ulike fett, kakaosmør ekvivalenter, melk fetterstatninger, nachynochnыe fett, etc.
 Slik bruk av palmeolje reduserer det endelige ferdige produktet betydelig. For eksempel er det mye brukt meieriprodukter, bearbeidet ost og for fremstilling av konfekt. Ingen spesialist noensinne skille inneholde palmeolje eller andre produkter fordi inntil nylig produsenter har forsøkt ikke å offentliggjøre det. I tillegg er palmeolje mye brukt ved fremstilling av kosmetikk, kremer og forskjellige verktøy for hår. Siden nytte og skade av palmeolje har blitt godt undersøkt, har hver person i det minste noen forestille seg hva du kan forvente fra vanlig bruk av dette produktet hjemme.
 Fordelene med palmeolje
 På tross av den oppfatning at dette produktet bringer eneste skaden er ikke så. Hvis palmeolje produseres på et høyt nivå, da det nødvendigvis inneholder vitamin E, som er nødvendig for å understøtte det menneskelige legeme immunitet og beskyttelse mot solens radioaktivitet. Den inneholder også mye fett kalles triglyserider. De er identiske med de saker som finnes i melk hos ammende mødre eller naturlig kumelk. Disse stoffene er godt absorberes av kroppen, og produsere den energi som er nødvendig for mennesket.
 Idrettsutøvere tungt involvert i sport, hjelper palmeolje i fornuftige mengder du bo fysisk form. Det er nødvendig å opprettholde en god tilstand ledd og menneskelig hud. Men huske på at overdreven bruk av produktet, bidrar til akkumulering av såkalte "dårlig" kolesterol i kroppen, på grunn av innholdet i palmeoljefettsyrer. Imidlertid er den store fordelen at det ikke er utsatt for forstyrrelser og genetikk er ikke et genetisk modifisert produkt som i motsetning til mange andre som er brakt til bordet.
 Skade palmeolje
 Som nevnt ovenfor, bør ikke bli misbrukt produkter, blant annet i sitt medlemskap palmeolje. Dessverre, nå er det nesten umulig, som teknologer næringsmiddelindustrien lagt nesten hver kringle. Selv i de beste og dyre sjokolade er nødvendigvis produktet. Ernæringseksperter advarer om at bruk palmeolje bør ikke diabetikere og folk som lider av sykdommer i hjerte-karsystemet. Dens bruk fører til aterosklerose, trombose og hjertesykdom.
 På grunn av deres kjemiske egenskaper, noen stoffer som utgjør olje, dårlig fordøyd og forblir i kroppen. Gradvis samle, fører de til fedme. Bare se på amerikanerne. Sin vane med å spise fast food, som alltid er et høyt innhold av palmeolje har ført til at 80 prosent av USAs befolkning overvektig, inkludert små barn. Prøv å begrense seg i bruken av dette produktet, og det vil bare nytte for deg.  
Яндекс.Метрика