Motesko 1. september 2015 til skolen - Bilder
 For skolejentene som med hvert nytt skoleår mer seriøst valg av antrekk 1. september, er det viktig å være i stand til å velge riktig ikke bare kjole eller drakt, men også sko for dem.

 Hva bør være i skoene til 1. september


 Ryddig
 Skoleferie begår ha festlig utseende: hår, bånd, skoleuniform og pene sko. Samtidig er charter skolen ikke bare bestemmes av reglene for oppførsel, men det ytre. Så den 1. september, må bære hvis ikke festlig, sørg for å trimme og pene sko.
 Praktisk
 Sko i dag er ikke billig, så foreldre foretrekker å kjøpe for små jenter allsidig sko som passer ikke bare for helligdager, men også for daglig slitasje.
 Det bør bemerkes at med utbruddet av kaldt vær barn trenger å ta med til skolen flyttbare sko til føttene innendørs steget fra varme sko og mindre sliten. Derfor kjøper sko for dagen av 1/9, fortrinnsvis velge de som kan bli brukt som et vekslende sko.
 Passende størrelse
 Før du kjøper sko for skolejenter bør være svært forsiktig prøve dem. Fordi denne skoen jenta ville ha en skoledag, bør det ikke gni foten, ikke presse, har en passende størrelse.
 Modest
 Det er viktig at skole sko ikke ser trassig. Et bedre alternativ ville være den klassiske modellen av nøytrale farger: beige, grå, svart. Farge sko du kan velge, for eksempel fargeskjemaer, tights, buer eller ryggsekk.
 Den mest allsidige er svart, men vanligvis mødre har en tendens til å velge for dine små prinsesser, spesielt hvis de går til skolen for første gang, lette elegante sko som vil utfylle elegant image.
 Videregående skole bør ikke bruke sko med veldig høye hæler for lærere er vanligvis ikke velkommen. Skolen er svært viktig å føle seg godt om deg selv, og det vil være vanskelig hvis du vet at lærerne ikke godkjenner ditt utseende.
 Det viktigste i valg av sko per 1. september - en følelse av proporsjoner. Tross alt, bør skolen ser ikke bare stilig og feminin, men strengt. Nøytrale farger og klassiske modeller vil se mye mer hensiktsmessig enn lyse sko med hæler. Å se vakre og fasjonable, trenger ikke å kle seg utfordrende. Spesielt når det kommer til denne dagen, som den 1. september.

 Sko 1. september pershoklasnyts


 Til tross for at pershoklasnyts 1 september - denne spesielle ferie, til en parade av sko velger ikke verdt det. Lyse farger, paljetter og uvanlige utskrifter egnet for eksempel for fødsels- og skole sko bør være enkel og praktisk.
Motesko 1. september 2015 til skolen - Bilder

 Det anbefales å velge naturlige materialer, komfortabel og stabil sko. Det beste alternativet - ortopedisk fottøy som har anatomiske struktur. Kvalitet sko bringe mer nytte og tjene mye lenger.
 Hæl barnesko bør ikke overstige 2 cm til nystartede ryggrad ikke føler for mye stress.

 Sko 1. september skole midten alder


 Du må vite at dannelsen av ryggraden ender 17 år fordi lave resistente ringene ville være de beste og jenter i videregående skole alder.
Motesko 1. september 2015 til skolen - Bilder

 Et utmerket valg - søte og komfortable ballett leiligheter. De ser moderne og stilig, det gir ikke noe ekstra stress på føttene eller på ryggraden.

 Sko 1. september videregående skole


 I løpet av denne ferien, hvis du virkelig vil, kan du råd til den høye skole super stilige sko, men de må kombineres med en kjole og være relevant.
Motesko 1. september 2015 til skolen - Bilder

 Det er best å se sko i beige og pastell farger som ser ut som en forlengelse av beina og strekker dem. Og med nøytrale farger, er de universelle.
 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan bygger jeg en firkant med forlengelse?
 En god hårklipp er god selv uten pakking, men noen komplekse modeller som krever obligatorisk konklusjon etter vask. For eksempel kan en firkant med en splitter forlengelse bare konkludere pent proffene, men hjemme kommer helt annen form. Noen ganger virker det som profesjonelle frisører har noen felles hemmelighet som holder sammen. Hvordan ellers forklare deres evne til å signere en hårklipp er ikke slik det går hjem? Men det er ingen grunn til å få en hårklipp "en gutt" eller gå med rotete hode. Lå en firkant med utvidelsen kan være riktig og uavhengig. Bare det vil ta litt mer tid og krefter. Men du lærer å gå inn på torget med langstrakte tilnærmingene som om bare forlot salongen. Cutting kvadrat med utvidelsen. Å konkludere med en firkantet kutt forlengelse?
 Den klassiske bob - ikke bare populært, men kanskje en av de tre mest populære kvinners hårklipp. Dette er lett å forklare: teknologi quads relativt komplisert i utførelse, hårklipp bob behagelig å ha på og krever ikke spesiell omsorg. Men, som ofte skjer i skjønnhetsindustrien, er tradisjonelle former for flau over tid, og kundene bedt om å foreta en rekke kunstnere på vanlig hårklipp. Så det er en rekke alternativer kvadrat, kvadrat med forlengelse, firkantet på leggen, firkantet med smell, bob hraduyrovannoe Heldigvis gjør frisyren bob disse eksperimentene, og det blir bare mer interessant. Og også interessant er et verk av frisører, ukladыvayuschyh ny frisyre. Og "interessant" - fasjonable hårklipp eiere livet som hver morgen prøver å gå inn i en firkant med forlengelse hjemme.
 Faktisk, inngå et vakkert torg med utvidelsen er ikke vanskelig. Men det bør gjøres flere forhold, uten å legge hårklipp torget blir en ubrukelig straff:
 •  Kvalitet hårklipp. Riktig stativ gir at håret klippet i en rett linje. Rack med langstrakte tilnærmingene foran frisør krever mer dyktighet til å skifte lengde var glatt og finjusteres. Hvis du ikke er en nonne håndverker, den vakre plassen konkludere med utvidelsen ville være problematisk. Men presis skjæring teknikk sikrer at trådene selv å være riktig retning og styling du vil bare flere bevegelser for å bringe den til perfeksjon. Så husk: riktig hårklipp - nøkkelen til enkel installasjon.
   Type hår. Kare Kare og spesielt med filtypen vanligvis gjør på rett hår. Hvis du klarte å overtale master å klippe i en firkant med krøllete hår forlengelse, være forberedt på at frisyren vil ikke se bedre. I tillegg må du regelmessig rette håret for styling.
   Fersk hårklipp. Umiddelbart etter grooming passer nesten uanstrengt og lange hold form. Men jo mer tiden går etter å ha besøkt frisør, jo mer forvrengt det opprinnelige silhuetten, og mindre sannsynlighet for å ta ut din egen firkant med en vakker forlengelse. Så, hvis du riktig inn torget med langstrakte tilnærmingene - ikke gå glipp økter hårklipp.
   Styling. Fagfolk bruker spesiell sminke som koster mer massemarkedet og ikke selges i butikker. Men du kan gå inn i et rack med forlengelse og billig måte, hvis de velger riktig. Å legge et kvadrat med langstrakte tilnærmingene du trenger ansiktshår fra termisk beskyttelsesfunksjon, lakk sterk fiksering, elastisk spiker fiksering medium og, hvis ønskelig, spray skinner hår.
   Verktøy for styling. Med verktøy den samme historien som med sminke: profesjonell effektiv hjem. Men hvis du har prasochku hår kam runde (brashynh) og vener retnings dyse, kan du gå inn i et rack forlengelse av deg selv.
   Det er noen gode nyheter: bob haircut er nesten alle, uavhengig av person. Et kvadrat med forlengelse visuelt smalner ansiktet og gjør det mer visuelt tynn. Eiere avrundet funksjoner og forførende kinnene vel truffet kvadrat med langstrakte tilnærmingene vil legge til en sofistikert utseende, vil simulere en "modell" kinnben. Du kan låne ideer vekst i verden av kjendiser. Lete etter bilder på nettet: torget med forlengelse til forskjellige tider var Charlize Theron, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow. Det er usannsynlig at de var engasjert i legging frisyre selv, men vi liksom kan du gå inn i et rack med forlengelse og uten hjelp.
   Riktig styling firkantet forlengelse
  Hvordan bygger jeg en firkant med forlengelse?
   Type kvadrat med utvidelsen er avhengig av hvilken vinkel kutt langstrakte tilnærmingene. Jo større forskjellen mellom lengden av håret på ryggen og lange tråder rundt ansiktet, ser frisyren mer original. Og jo mer vanskelig å konkludere kvadrat med utvidelsen. Det beste alternativet som ser interessant ut, og dermed egnet for egenomsorg - en firkant med lange tråder av middels lengde, følger formen som formen på kjeven. Dette frisyre passer klassiske styling metoder:
 •  Enkel styling kvadrat med utvidelsen.
   Vask eller vått hår.
   Klem overflødig fuktighet med et håndkle og forsiktig renne.
   Utstedt på håndflaten mengden mousse, sammenlignbare i volum med et lite eple. Fordele skum langs hele lengden på håret.
   Foreta en direkte eller sideskill, som ønsket.
   Tørt hår tørrere, med start fra fronten tråder.
   Langstrakte tråder viklet på en rund hårbørste stor diameter, i retning til ansikt. Gradvis brashynh har lagt ned, til tuppen av håret.
   Ledet tørr minst, heve håret.
   Sikre fikse håret lakk midten, etterlater håret elastisk.

   Hurtig stabling stativ med forlengelse.
   Ren avløp vått hår med et håndkle.
   Spredt på håret fra rot til tupp skum beløpet ikke overstiger i form av store valnøtt.
   Gre alt håret på den ene siden og tørke håret tørketrommel i samme retning.
   Flip håret til motsatt side og deretter tørke hårtørker, denne gangen på denne måten.
   Lene seg frem og senke hodet ned, gre håret i én retning.
   Sharp riste på hodet, vyprostuyuchys og regi håret tilbake i én bevegelse.
   Velg et foretrukket sted for avskjed og lage den.
   Sikre elastisk fikse håret lakk av medium.
   Begge disse metodene er bra for sin pris og enkel implementering. Husker dem å gå inn i firkanten med utvidelsen morgen. Og en, og den andre konklusjonen vil ta ganske lang tid før du forlater huset og overleve i løpet av dagen. Men for spesielle anledninger krever ulike metoder for installasjon.
   Hvor vakkert torg konkludere med forlengelse
   Holiday frisyre bob med forlengelse forvandler hverdagen frisyre i festlig frisyre. Og det er langstrakt foran låser gjør at du kan eksperimentere med skjema styling. Her er noen alternativer for legging avlang firkant som vil se spektakulære med en kjole eller cocktail antrekk:
 •  Glatt hår forlengelse med firehjulinger.
   Vask eller rydde skikkelig vått hår. Blot med et håndkle for å fjerne mer fuktighet.
   På fuktig hår, påfør mousse voldsomt for å lage og distribuere hele lengden fra rot til tupp.
   Kam håret tilbake til de lengste trådene var på toppen.
   Litt Bøy hodet bakover og tørk på en jet tørketrommel rettet strengt mot baksiden. Hjelp en bred og / eller rund kam.
   Fikse håret lakk eller ekstrasylnoyi sterk fiksering.
   Dersom det er ønskelig, dryss med hårspray for glans etter å ha låst lakk tørker.

   Bulk hårforlengelse med firkantet retro (Ideell for fint hår).
   Ren avløp hår håndkle.
   Del håret inn avskjed. Bedre gjøre avskjed, men hvis du vil ha en asymmetrisk - prøv ikke å skifte mye av sin side.
   Dele håret på hver side av skille på den samme tråd tykkelsen. Fikse dem myk fjæring, bare ett forlater, som vil begynne å jobbe. Som promotering fjerne klipp fra neste strand.
   Utyuzhkom eller curling (avhengig av bredde tråder valgt) hvert hårstrå spiralformede skrue frem eller tilbake, holder varmeelementene på enheten oppreist.
   Ikke mottatt gre håret, riste hodet fra side til side, slik at de tok en naturlig stilling, og zbryzkayte lakk sterk elastisk hodefiksering.

   Stilig firkantet styling av forlengelse.
   Rengjøre fuktig hår, vikle et håndkle og tørk det meste av vannet.
   Påfør hele lengden på håret mousse plassering i et beløp tilsvarende i form av oransje.
   Rett hår jern, og starter med den korte delen. Når rette håret på baksiden av bladet sende ut litt stryking.
   Forward lange tråder tørke med en hårføner bred sirkulær kam. Fest brashynh til hårstrå på utsiden og skru på kammen i retning av ansiktet.
   Rund kam og varm lufttørker danne en enhetlig linje av kuttet, bøyd utover.
   Fest foran stabling lakk medium lastychnoy fiksering og tilbake - elastisk lakk sterk fiksering.
   Elegante frisyrer for firkantet forlengelse krever dyktighet og nøyaktighet, men resultatet er veldig fancy. Din frihet til å velge hvordan du skal gå inn på torget med å forlenge hver dag, og ved spesielle anledninger. Det viktigste å legge ut en god, stabil og likte deg. Når disse alternativer frisyrer lei til din disposisjon vil alltid være magasiner, nettressurser og stylister råd om hvordan du skal signere en hair extension rack av vakker og uvanlig. Vær hyggelig og elske deg selv!  
 • Яндекс.Метрика