Lip Balm med hendene: matlaging hemmeligheter
 Huden på leppene - en av de mest delikate og følsomme for ytre påvirkninger områder i ansiktet. Fra den kalde hun briste fra mangel på fuktighet - skjellete. Og chapstick ikke alltid hjelper, fordi det kan bare beskytte mot kulde. Kur hud balsam hjelper - kanskje en av de eldste typer kosmetikk. I antikken ble det laget av harpiks av noen trær som har helsebringende egenskaper. I dag leppepomade med hendene kan gjøre med kosmetiske oljer og andre naturlige ingredienser.
 Egenskapene av komponentene
 Dagens ingredienser for dette produktet kan kjøpes i butikker som spesialiserer seg varer for aromaterapi og såpe. Balsam laget av fettstoffer og eteriske oljer. De vanligste alternativene - shea smør og kakao. Først gjenoppretter lipid og vannbalansen, beskytter mot kald vind innflytelse. Shea smør gir elastisitet og fløyelsmyk hud. Legg balsam antibakterielle egenskaper hjelpe kamille eterisk olje. I tillegg er det perfekt helbreder sår. Sitron mykgjør huden og rosentre olje fukter og gir næring til det. Kan brukes til matlaging balsam mynte og myrt. Det er oppskrifter som inneholder andre ingredienser som lavendel. Her det hele avhenger av dine individuelle preferanser.
 Oppskrift One: universell rette for næring til huden
 Forberedelse

 Du trenger basis - en '50 kakaosmør. Det bør smelte i et vannbad.

 Deretter legger smeltet shea smør (ca 10) og kjølig.

 Drypp 3 dråper merian essensielle oljer, appelsin, lavendel.

 Dette bør røre sakte. Forsikre deg om før at du ikke er allergisk mot komponenter. Klar leppepomade bør helles i glassene. Det er best å ta glasset. Deretter satte i kjøleskapet i en time. En utmerket oppskrift for makt og beskytte den sarte huden på leppene.
 Oppskrift to: delikat aroma av myrra
 Dette alternativet er mer egnet for tørr hud.

 Ta i like proporsjoner - i '20 mango og shea oljer. For det første er det nødvendig å smelte smøret i et vannbad, og bland grundig.

 Når blandingen er avkjølt litt, er det nødvendig å legge til essensielle oljer - 8 dråper rose, tre dråper myrra.

 For å legge til en blanding av bivoks (3 g.).

 Balsam bør oppbevares i kjøleskapet en time til kokt. For å gjøre det enklere, må du kjøpe elektroniske vekter med høy nøyaktighet (bedre Apothecary), spesiell slikkepott for å blande ingredienser og glassbeholdere der du helle det ferdige produktet.
 Oppskrift tre: rett og slett deilig!
 Dette alternativet er for de som søker et middel for nærende for huden på leppene. Listen over sine ingredienser antyder flavored baking.

 Smeltet i et vannbad '20 kakaosmør og en teskje bivoks.

 Legg den samme mengden av mandelolje og en halv teskje honning.

 Alle komponenter skal være godt blandet og klar-blandet hell i containere per time og avkjøl.  
Shades Hår balsamVidtinochnyy balsam - et verktøy som gir håret en nyanse. Forskjellen balsam male den fargen innhentet etter bruk balsam, kortvarig, og snart vasket bort. Men fordelen balsam å male - er at det har gunstig effekt på håret og ikke skade hud og hår ved hjelp av ammoniakk-oksidant.
Hvordan tint balsamer
Farging pigment betyr balsam ikke lekker inn i den interne system av hår og dekker bare det ytterste laget av håret, omslutter håret skalaer. Dermed er strukturen på håret ikke utsatt for ødeleggende kjemiske angrep, og hvis du vil kan du slå håret sin naturlige farge.
Nyanser balsamer velge
Med selv farging av blondiner bør velge grå, honning, perle og gylne nyanser balsamer for hår. Velger en mer intens og mørk farge, bør kvinner med blondt hår konsultere en frisør.
Med en skarp overgang fra lys til mørk blond hårfarge flekker Resultatet kan være svært frustrerende, fordi pigmentfarger Balsam hår kan dekke jevnt, forlater dem på stedet.
Gylden farge etter farging bli rød og ashy fargetone kan kjøpe blå eller grønne skjæret. Når du maler i rød skygge bør utvise forsiktighet, fordi den lyse rødt hår skygge er i stand til å slå inn en gulrot farge.
Men vellykket farging håret blondt skygge å være mer mettet og lysere enn mørk-haired kvinner på hodet.
Brunette brunetter og mye lettere å velge for seg selv tonale ressurser, slik at de trygt kan bruke alle nyanser av sjokolade, kastanje farge, aubergine og alle nyanser av rødt og kaffe farger.
Hvordan bruke balsamer vidtinochnymy
I pakken med fargelegging vidtinochnym betyr at det er alltid en manual for å bidra til å håndtere algoritmen prosedyren. Til resultatet er ønsket nyanse anbefales å følge de enkle reglene som bruker tonale balsamer:
før du påfører du må vaske håret med sjampo;
anvendt tonal nødvendige midler for å vått hår;
jobbe med farge midler bør i votter;
betyr at du trenger å presse en tube med små porsjoner og forsiktig gjelder hele lengden av hårstrå;
for å oppnå bedre resultater etter påføring av hår balsam bære en lue;
tint balms kan ikke skylle sjampo hår bør skyll under rennende, varmt vann;
for å oppnå en rik mettet hue, bruke ufortynnet vidtinochnyy balsam;
For å gi håret ditt bare en liten snev balsam bør fortynnes med vann eller sjampo;
du bør ikke la håret fargetone betyr mer enn 40 minutter, men få resultater balsam bør påvirke håret i minst 20 minutter;
skylle håret så lenge vannet stopper farget å oppdage spor av krydder ikke så håndkle eller pute.

Disse reglene er grei og enkel, men likevel ikke overse studie instruksjonene før bruk verktøy balsam.
Har tonale balsamer for hår
Nyanser av en balsamer inneholder ingredienser som hindrer de skadelige virkningene av ultrafiolett stråling på håret. Også som en del av mange tone balsamer er stoffer som omsorg for håret, gjør dem sterke, lydig og skinnende.
Hvis du har avklart håret med en gul fargetone, kan få til en god hårfarge blond farge er ikke et problem. Bare legge til et par dråper balsam grå fargetone sjampo for å vaske hodet. Å gjøre dette anbefales en gang i uken for å resultere vedvarte i lang tid.
Hvis du ikke er fornøyd med den resulterende skygge hår, vil hyppig sjamponering håret tilbake igjen snart sin naturlige farge.
Hvis du ga et resultat, er det nødvendig å opprettholde tonen skal være periodisk anvendelse balsam å måle hvor raskt vasket av farge.
Vidtinochnyy balsam er lett å fjerne, så langhårede kvinner som ble utsatt for regn, i fare i klær farget av balsam. Ikke glem om det, blir barhodet i snø eller regn.  
Lakserolje for øyevipperVis - er et effektivt verktøy for kommunikasjon mellom mennesker. Han er i stand til å formidle ikke-verbal informasjon samtalepartner. Med utsikt uttrykker vi våre følelser, ønsker og følelser. Hvilken rolle spiller øyevipper? Det viktigste. Vakker Øyevipper kompletterer bildet. Lett og lekent blikk fra den andre parten poluopuschennыh øyevipper vil lære mye om din holdning. Hva gjør du hvis øyevippene er ikke som du ønsker? Svaret er enkelt - bruke lakserolje for øyevipper.
Hva er hemmeligheten bak lakserolje?
Ricin (olje) er virkelig et mirakel produkt. Det er nyttig for hud, øyevipper, øyenbryn og hår. Denne oljen er i stand til samtidig bleke og nærer huden din, kan du helt bli kvitt pigmentflekker eller gjøre dem mindre synlige hjelp kvitte seg med små arr eller vorter, gjør håret skinnende og silkeaktig og tykk øyevipper, lengre og omfangsrik.
Lakserolje for øyevipperKastorovoe olje til øyevipper - er faktisk vanlig ricin, som selges i apotek. Utvendig er det gjennomsiktig, tyktflytende væske med en gulaktig fargetone. Den har en skarp karakteristisk lukt og ikke veldig hyggelig å smaken.
Olje er innfødt til nordøstlige Afrika, hvor han møtte voksende busk - ricin. Det var med ham på en spesiell måte lakserolje er utvunnet. Det blir også ofte møtt i India, Kina og Brasil.
Lakserolje for øyevipper og dens kjemiske sammensetning
Sammensetningen av lakserolje er i hovedsak bestemt rytsynoleynovoy syre, ettersom oljen er 90% av det. Stoffet har et bredt spekter av applikasjoner. Denne medisinen og parfyme og kosmetikk bransjen. Egenskaper av syrer bidra til å gjenopprette hårsekkceller og vellykket gjenoppretting av det menneskelige legeme. Som et resultat, vippene er lengre og sunnere hår - en skinnende og glatt, og huden - mer ungdommelig.
Fordeler med lakserolje for øyenvippe
For det første betyr det naturlig. Du vil administrere prosessen med å lage terapeutisk balsam med lakserolje. Så har du sannsynligvis kan være sikker på ingen skadelige tilsetningsstoffer og urenheter som stabilisatorer eller konserveringsmidler som ofte brukes for å øke holdbarheten av ferdige kosmetiske produkter.
For det andre er olje dyrt og er ikke effektivitet på mindre enn spesialiserte midler til vekst av øyevipper og bryn.
Tredje, kan du bruke den i en helt annen masker, balsamer, blander massasje ikke bare for skjønnhets øyenbryn og øyenvipper, og hår og hud.
Hvordan bruke dette verktøyet?
Mange klager over at oljen ikke hjalp dem eller irritert. Dette kan være et spesielt trekk ved det enkelte organ, men som oftest et resultat av riktig anvendelse av olje.
Ikke la lakserolje på øyevippene om natten. Det ser ut til at effekten av langvarig bruk bør bli bedre, men faktum er at oljestrømmen inn i øyet. Komme på slimhinner, det fører til irritasjon, noe som kan føre til rive, smerter i øynene og hovne øyelokk.
Det bør følge regelen om at oljen er brukt i 15-20 minutter, ikke mer, og deretter omhyggelig fjernet.
Oppskrift balsam for vipper og bryn med lakserolje
Matlaging oppskrifter slike blandinger er mange. God blanding av lakserolje og olivenolje burdock, og tilsett gulrot juice (vitamin A). En oppskrift er:
lakserolje - 5 gram;
Vaselin - 8 gram;
Shostakovskoho balsam eller peruanske balsam - 2 gram.
Alle ingrediensene kan kjøpes på apoteket. Det er nødvendig å blande dem sammen og legg i en steril glassbeholder. Så balsam vil bli lagret i lang tid og ikke zavedutsya mikrober. Vel, hvis beholderen er laget av mørkt glass.
Påfør balsam bør være to ganger om dagen i 15 minutter massasje bevegelser.
Kontraindikasjon
Castor olje har ingen kontraindikasjoner for bruk. Men husk at før du bruker noen kosmetiske produktet skal gjøre testen på en allergisk reaksjon. Påfør oljen å bøye albuen og holde litt. Hvis ikke skje over natten reaksjon, gjerne bruke denne fantastiske middel.  
Яндекс.Метрика