Hva hvis produlo tilbake?
 Ifølge uoffisielle statistikk, omtrent halvparten av planlagte avtaler og turer frustrert fordi plutselig syk tilbake. Smerten av forskjellig art - skarp, kjedelig eller kjedelig, ofte et tegn på betennelse som er forårsaket av hypotermi, holde seg innenfor eller lengre opphold i air condition kjører. Hvis produlo tilbake symptomer kan være mer alvorlig - manglende evne til å rette, skarpe smerter med noen bevegelse, feber. Denne åpenbare ubehag i korsryggen i noen dager etter betennelse. I denne situasjonen er det viktigste ikke å miste tid - omgå startet behandling sikrer en rask utvinning og gå tilbake til normal livsrytme.
 Prioriterte tiltak
 Hvis du har ryggsmerter må være i samsvar med sengeleie. Hvis produlo tilbake, vil noen kalde muskler ikke bare heie når du kjører, men også i ro, så det burde være en god varm opp. For dette formålet, kan du bruke den varmende krem ​​eller gel. Egnet pepper patch, som er anbefalt å feste til lokalisering av smerte i noen timer. Noe å lindre smerten og hastighet utvinning dyktige massasje, avslappende og prohrivalni betente muskler. Holde tilbake massasje pasient må nødvendigvis kvalifisert tekniker.
Hva hvis produlo tilbake?
 Varmer de verktøyene som brukes i minst tre dager. I fravær av forbedringer bør alltid konsultere en lege som vil foreskrive riktig behandling. Stående mottak smertestillende medikamenter ikke bare hjelper ikke, men kan føre til forverring på grunn av fravær av smerte er ikke alltid gjort det nødvendig terapi.
 Folk rettsmidler for behandling av ryggsmerter
 Tradisjonell medisin har mange anbefalinger om hva du skal gjøre hvis produlo tilbake. Prostuzhennuyu hjelp kur tilbake følgende oppskrift:
 1.  Løvetann blomster er tett satt i en liter krukke, helle en halvliter sprit, og la til å sette mot i en uke på et mørkt sted, så fikk infusjon gjennom flere lag med cheesecloth. Få et effektivt verktøy for å gni baksiden, som brukes flere ganger daglig etter behov. Alkohol tinktur kan oppbevares i kjøleskapet i lang tid.

   Fresk kål blad rikelig smøre naturlig honning, honning put grøt, tilberedt av pulverisert sennep med salt, revet pepperrot og vegetabilsk olje. Alle ingrediensene bør tas i like proporsjoner. Fikk komprimere brukes på ryggen, fast byntovoyu bandasje og uteplyuyetsya ull skjerf eller skjerf. Det er best å utføre fremgangsmåten for natten.

   Som oppvarming tradisjonelle medisiner anbefaler å bruke bordsalt, som skal være godt antent i en gryte, hell i en lin pose og legge til verkebyll. For rubbing alkohol kan brukes.

   Utmerket hjelp enda en enkelt badstue eller bad - oppvarmet med varm luft tørr eller våt damp muskel raskt gjenopprettet og smerte er.
   Hindre ryggsmerter
  Hva hvis produlo tilbake?
   Forebygging primært omfatter fjerning av skadelige faktorer - for å unngå nedkjøling og trekk. I den kalde årstiden er anbefalt å bruke lange skjørt og gensere varm, godt lukket tilbake. En forebyggende tiltak, samt terapeutisk, kan du bruke spesielle belter laget av sau, kamel, eller hund hår.  
Nettle hårtap
 Scope nesle er svært bredt. Hell brukes i kosmetikk nesle hårpleie. Spesielt effektivt nesle for hårtap.
 Den brukes i matlaging samt (nesle suppe er svært velsmakende og sunt) i hushold renhold kjøkkenutstyr nesle, nesle legemiddel som brukes i behandling av hoste, anemi og blødning, kløe i hodet, behandling av fet seborrhea.

 De unike egenskapene til brennesle


 Nesle har en svært positiv effekt på hårvekst, styrker dem, gjør levende, gir dem en naturlig glans. Infusjoner av nesle fjernet kløende hodebunn, å bli kvitt flass og fet seborrhea, takket være et medlemskap av mange vitaminer, organiske syrer og mineraler. Den inneholder sjeldne og vitaminer som vitamin E, K, C, B2, etc. Dermed vitamin C i brennesle mye mer enn solbær. I brennesle inneholder mye karoten, jernsalter, så vel som protein, kalsium og klorofyll.

 Oppskrifter folk rettsmidler som bruker nesle for hårtap


 Oppskrift nummer 1
 Hakkede friske nesler er plassert i bank toppen, hell vodka og nær lokket tett. Insister i tre uker. Deretter filtrert og forberedt infusjons massasje bevegelser brukes på hodebunnen, spesielt i områder av hårtap. Bruk denne skjær kan ikke være mer enn to ganger i uken.
 Oppskrift nummer 2
 For daglig bruk nesle tap av hår brukte et avkok av bladene tørre. For dette formål, tre spiseskjeer (toppet) nesle fylt med kokende vann og kok på svak varme i ca en time. Klar kjøttkraft (med blader) kan helles i en termos og la den i ca en time. Deretter press suppen og gnis inn i huden daglig i en måned. Deretter lage en to-ukers pause og gjenta behandlingen.
 Oppskrift nummer 3
 Halv kopp hakkede friske nesle jordstengler helle et glass sennep olje, forvarmet i et vannbad. Lukk lokket og insistere på minst tre uker, og til risting. Fra matolje gjort hår maske ved å blande en spiseskje honning, 1 eggeplomme og to spiseskjeer matolje. Det ferdige vekten brukes til håret, deretter vikle hodet godt og stå i en time, deretter vaske.
 Oppskrift nummer fire
 Bland en skje av knust tørket nesle og burdock røtter. Den resulterende masse ble oppløst i kokende vann til den grad av to glass. Å koke vannbad og la stå i en halv time (du kan i en termos) omtrent en time. Klar infusjon grundig vått hår ikke vaskes.
 Nå i kosmetikkindustrien lage mål produksjonslinje av masker, hår sjampo, balsam balsam som bruker nesler hårtap.  
Nesle blødning
 Medisinsk brennesle - en flerårig urt som når opp til 150 centimeter i høyden. Den vokser hovedsakelig i myrlendt og våt jord. Dette anlegget er svært populær blant tilhengere av tradisjonell medisin på grunn av sin vanndrivende, sårheling, tonic, avføringsmiddel, krampestillende, slimløsende og andre egenskaper. Men den viktigste verdien nesle at det er rimelig og svært effektiv hemostatic agent.
 I XVII århundre russiske legene visste at nesle stor stopper blødning assosiert med blødningsforstyrrelser. Planter og fremdeles er mye brukt til å stoppe nasal, livmor, tarm, lunge, hemorroider, nyre blødning og hindre for tung menstruasjon og behandling av store sår, som ble dannet som et resultat av en ulykke eller operasjon. Nettle - et uunnværlig verktøy for ekstern og intern blødning på.
 Strukturen av brennesle er stoffer som эskulen, askorbinsyre, tanniner, vitaminer, pantotensyre, kalsium, jern, natrium, der anlegget symbiose og er berømt for sine uttales hemostatiske egenskaper. Nesle blødning - rimelig og naturlig måte, ved hjelp av resultatene av disse vil du bli fornøyd!
 Bruken av nesle blødning
 1. Hvis du lider av vanlige neseblod, drikk fersk juice av nesle (juice 1 ts 3 ganger om dagen).
 2. For alle typer blødninger buljong takle to ts av tørket nesle blader, som fylte et glass med varmt vann og insisterer tre timer. Den resulterende buljong ta to dager, etter å dele det opp i to like porsjoner.
 3. Hvis du er utsatt for ulike typer blødning, deretter daglig som profylakse legge nesler i måltider som du forberede. Nesle blader er plassert i borsjtsj, grønn suppe, fisk og kjøttretter, omeletter, eggerøre, varm. Brennesle er rik på protein, så ernæringsmessig det likestilles med belgfrukter.
 4. For å redusere og forebygge indre blødninger er ofte brukt brennesle ekstrakt, som du kan kjøpe på apotek.
 5. Når indre blødninger helle et glass med kokende vann en spiseskje med knust tørket nesle blader, holder suppen i et vannbad i ti minutter, kjølig og belastning. Drikk trenger medisiner for to uker (1 spiseskje 5 ganger om dagen før måltider).
 6. To spiseskjeer nesle nesle helle et glass kokt vann på et lunt sted i en time, belastning og drikke en halv kopp flere ganger om dagen før hvert måltid.
 7. Rikelig menstruasjonsblødning forbli i det siste, hvis tatt før hvert måltid en teskje av fersk brennesle juice, 1/4 kopp Blandet med rent vann uten kullsyre.
 8. livmor blødning trenger: 10 gram nesle, ryllik 10 gram, 5 gram Marina rot kopiyochnyk Forgotten 5 gram, 5 gram Sanguisorba officinalis. Alle urter bør blandes. Hver morgen, bør to gram urte brygg drikke kokt vann og en halv time før måltider. Løpet av behandlingen - 2 måneder.
 9. urte livmor blødning: 10 gram nesle, ryllik, Leonurus pyatilopastnoho, 5 gram Marina rot kopiyochnyk glemt, Bergenia crassifolia, sanguisorba officinalis. Bedtime mottatt to gram samling brygget kopp kokt vann i åtte minutter, sil og drikke for 3 måneder.
 Husk at folk rettsmidler kan bare brukes som et supplement til den grunnleggende behandling. Skål!  
Svisker: nyttige egenskaper

 Svisker - er ikke bare en fantastisk opplevelse, men også et utmerket middel. Nyttige egenskaper svisker forårsaket av tilstedeværelse innenfor det et bredt spekter av biologisk aktive stoffer. La oss vurdere de nyttige egenskaper av tørket frukt. På grunn av kostfiber svisker som brukes for eventuelle fordøyelsessykdommer. Et daglig inntak av ca 5-6 bær kan hjelpe mennesker som lider av mage sykdommer. Også du kan spise svisker folk som ønsker å gå ned i vekt. Det er nok å spise hver dag i minst et par bær. Ikke rart dette bær er brukt i mange dietter.

 Svisker - nyttige egenskaper


 Popularitet svisker også forårsaket av sine antimikrobielle egenskaper. Disse bærene kan forsinke utviklingen av mange bakterier, inkludert bakterier tilstede i munnen. Svisker anbefaler også å ta den tidlige utviklingen av hjerte-og karsykdommer, som ingen kjøretøy ikke kan sammenlignes med at av tørket frukt. Svisker er også et utmerket verktøy som kan normalisere blodtrykket, inkludert økt og metabolske prosesser i kroppen.

 Men de fleste svisker er bra for fordøyelsessystemet fordi det trekker ut fra det kan bidra til å normal fordøyelsen og bidra til å kurere forstoppelse. I tillegg er svisker anbefales for folk som lider av nyresykdom, lever, revmatisme og aterosklerose. Bær er også i stand til å forbedre synet på grunn av tilstedeværelsen av vitamin A.
 Blant de nyttige egenskapene til svisker også oppmerksom kosmetiske egenskaper samt tørket frukt er meget fordelaktig for huden.
 Tørkede svisker anbefales også å ta folk som lider av kreft. Bær svisker er en rik kilde for kalium, som er nødvendig for å bedre muskelsammentrekning og overføring av nerveimpulser langs kanalen, og for å opprettholde normal hjerteaktivitet og syre-base-balansen i kroppen. Svisker er svært nyttig for folk som lider av urolithiasis fordi den inneholder kalium kan stimulere galle sekresjon og er vanndrivende.
 Svisker: nyttige egenskaper av tørket frukt brukes også for å behandle gikt og for å øke appetitten.
 Infusjon av svisker gjøre det: Tørket bær hell kokende vann og la over natten. Ved morgenen av infusjonen er klar til bruk. Drikk det bør med bærene. Svisker brukes for å konservere kjøtt, som dens bær er i stand til å inhibere utviklingen av en rekke staver som fremkalle sykdom, Salmonella, Staphylococcus og E. coli.  
Яндекс.Метрика