"Geografi" Kreft: Hvor er syke oftere?

 For alle de gode tingene før eller senere må betale - ikke krangle. Kanskje fordi en fjerdedel av de siviliserte og avanserte land rammet av kreft i noen form for det? I løpet av de siste 25 årene i onkologi ganger økt antall av sine nåværende og potensielle ofre. Det er på den planeten i store sprang: som viker unna, og hvor lang forsinket - det som noen heldige.


 "Ondartede" Statistikk over Russland


 Prosentandelen av russerne årlig blir syke lumske sykdommen vokser raskt. Så, likevel ikke langt 1998 på grunn av alle i landet var mer enn 440 000 Kreft og i 15 år har registrert svært forskjellige forferdelige nummer -. Mer enn 25 millioner tilfeller! Statistikken bekrefter at sykdommen er "få fart" i gjennomsnitt med 113% hvert 10. år. Men disse dataene bør ikke tas som den mest nøyaktige informasjon fordi den hastigheten som en ondartet svulst "spiser" landet øker eksponentielt.
 Den store størrelsen på statens territorielle gi selektiv kreft - forekomst i én region kan avvike vesentlig fra de i nabolandet. I denne triste vurdering leder Krasnodar-regionen (per 100.000 mennesker - nesten 2500 krefttilfeller årlig). Dette etterfølges av Moskva og Novgorod-regionen (henholdsvis 2330 og 2320). Lukker "troika" Leningrad-regionen (2309 tilfeller). Den laveste insidensraten i Tver-regionen, den tsjetsjenske republikken, Ingusjetia og Tsjukotka (450-850 tilfeller per 100.000 innbyggere).
 For urban tetthet av kreftpasienter varierer også. For eksempel innbyggerne i store industrielle byen Norilsk (Krasnoyarsk) argumenterer for at det å bo i de mest forurensede stedene på jorden. Og de er delvis riktig: mennesker lever i gjennomsnitt 10 år mindre av innbyggerne i andre russiske regioner, og prisene for å dø av kreft og hjerte- og karsykdommer hos mennesker er ekstremt høy. Mens miljøet, noe som er like økologisk katastrofe, forklarer det hvorfor Norilsk får ofte kreft.
"Geografi" Kreft: Hvor er syke oftere?


 Hvorfor folk blir stadig mer syk med kreft


 Forskere kaller mange faktorer i varierende grad, provoserte en bølge kreft epidemi i dagens verden. Her er de viktigste:

 •  Dårlig økologi av store byer.


 •  Stress.


 •  Matvarer med tilsatt syntetiske fargestoffer.


 •  Genmodifiserte matvarer.


 •  Elektromagnetisk stråling.


 •  Røyke.


 •  UV-eksponering.


 • "Geografi" Kreft: Hvor er syke oftere?


   Hvor og hva slags kreft ofte lider


   For å forstå hvorfor folk så ofte får kreft av noe slag, bør det være klart at spredningen av kreft i ulike land basert på kulturelle og klimatiske forhold, mattradisjoner, sammensetningen av jord, vann, luft og mange andre faktorer.
   Den høyeste andelen av syke og døde av en forferdelig sykdom i Ungarn (313 dødsfall per 100.000 per år), og det laveste - i Asia og Vest-Afrika. Hvis vi vurdere visse typer sykdom i sammenheng med ulike land, kommer følgende bilde.

   Lungekreft

   Stranden av store industrilandene. Sykdom "vil" svarte innbyggere i USA, samt tyskere, briter og newzealendere. Men i Mali, Puerto Rico og India med ham er ekstremt sjeldne.

   Bukspyttkjertelkreft

   Dette er et problem av overdrevent inntak av animalsk protein og kjøtt. De hyppigst rammet innbyggerne i Danmark, New Zealand, USA og Canada. I kosten bosatt i New Zealand, til sammenligning, 200 g av fete kjøttprodukter, mens japanerne og italienerne, faller dette tallet kort til '70
  "Geografi" Kreft: Hvor er syke oftere?


   Magekreft

   Førsteplassen går til Asia. En veldig vanlig sykdom i Japan og Kina, som er ca 40% av alle maligne svulster. Ikke dårligere i antall pasienter og. Dette skyldes mat lidenskaper i disse landene, mye stivelse, litt animalsk protein, melk, naturlig fiber.

   Livmorhalskreft

   Mellom sykdom og seksualitet direkte linker: danner svulster i kroppen "går" den menneskelige papilloma virus (HPV), en seksuelt overført. I beboerne Japan, India og Brasil, ca 80% av gynekologiske problemer forbundet med denne type kreft.
  "Geografi" Kreft: Hvor er syke oftere?


   Leverkreft

   85% av alle peker på territoriet til utviklingsland. Mest påvirket folk i Sørøst-Asia og Sentral-Afrika. Vitenskapen har vist seg at årsaken til sykdommen er aflatoksin - en gift som kommer inn i kroppen gjennom forurenset med formblandinger og nøtter.

   Prostate Cancer

   I USA denne typen kreft er ofte funnet bare lungekreft. Men innbyggerne i Japan og Kina nesten ikke står overfor det samme problemet. Men hva er interessant: Når menn i disse landene flytter til en annen stat, øker prosent sykelighet blant dem. Kanskje årsaken ligger i endring av levekår og vaner.
  "Geografi" Kreft: Hvor er syke oftere?


   Breast Cancer

   Øke risikoen for sen levering. Hvis en kvinne fødte sitt første barn 20 og ikke 33 år gammel, er hennes "sjanse" for å pådra denne formen for patologi vokser på nøyaktig 3 ganger. Brystkreft er ganske sjelden for innbyggerne i Sentral-Asia, Midtøsten, Kina og Japan - de bestemte seg for å føde for tidlig. Et stort antall tilfeller blant kvinner UK.
  "Geografi" Kreft: Hvor er syke oftere?


   Blærekreft

   Hovedproblemet Røykere industrialiserte land. Ettersom antallet pasienter ledende amerikanske, Italia og England.

   Testikkelkreft

   Ganske sjelden sykdom. Påvirker hovedsakelig menn Norge, Danmark og Sveits, og i Asia og Afrika om det nesten ikke visste.
   Aktiv forekomst av kreft har lenge vært et sosialt problem. Hvor lenge bør gå til forskerne endelig funnet et våpen mot den grusomme epidemien? Trolig fortsatt må stole på vår egen styrke, for å minimere alle faktorer som kan føre til dannelse av ondartede celler. Ta vare på deg selv!  
  Hvordan å se yngre ut? Beauty Secrets!
   Hver kvinne ønsker å se vakre. Mange av dere bruker store summer på dyre merkevarer kosmetikk og hyppige besøk til skjønnhetssalonger. Men er det noen enkle kosmetiske prosedyrer som kan brukes hjemme. Her er noen skjønnhet hemmeligheter som du kan prøve hjemme, uten ekstra kostnader.
   1. Du fjerner hovne øyelokk, manipulasjon lage en frisk dråper lakserolje. For å gjøre dette, varme oljen litt og gjelder øyelokkene med en bomullspinne.
   2. Å kjøle øynene og tretthet i øynene ved hjelp av tykke skiver av agurk eller bomull pads dynket i kald melk. For å gjøre dette, ligge på ryggen og plasser elektrodene dynket i kald melk i øynene og slappe av en stund.
   3. For å beskytte leppene sprekker, bruk en blanding av petroleum gelé og honning. Bruke dette verktøyet trenger tre ganger i uken.
   4. Til leppene er beskyttet mot uttørking, kan du bruke naturlig balsam med roseblader og smør.
   5. For å utsette en stund forekomsten av pigmentflekker på hendene, bruke skiver av sitron. For å oppnå dette, gni hendene før kontakt med vann.
   6. For å forhindre håravfall, bør du drikke, og er rik på biotin matvarer. Du kan lage deg en drink. Alt du trenger er en blender, bland bananer med honning, yoghurt og lettmelk drikke i flere uker.
   7. Når du tørker og styling håret ved hjelp av varm luft. Sørg for å la håret tørke naturlig måte minst en gang i uken.
   8. Hvis du vil legge ekstra glans til håret ditt, som den siste skylle bruk vann og eddik.
   9. Hvis du ønsker å gjøre håret vokse raskere, sørg for å rengjøre dem med en skrubb med en havsalt.
   10. For å helt bli kvitt problemet med tørt hår, kan du bruke olivenolje. For å gjøre dette, gni smøret inn i røttene av håret, og skyll sjampo.
   Dermed bruker disse enkle tipsene, kan du fortsette din skjønnhet og ser mye yngre enn hans alder!  
  Hvordan å hindre forekomster av føflekker

   Mange vitenskapelige kilder hevder at fødselsmerker - spesifikk hudsykdom. Men det høres ikke altfor overbevisende, fordi den føflekken er selv helt friske mennesker sjelden blir syke. Må jeg liksom svare på den økte forekomsten av mørke flekker?


   Hvorfor føflekker


   De fleste føflekker kalles arvelig "gave". Hvis foreldrene mange føflekker så mye, etter all sannsynlighet, vil det være et barn. Et interessant trekk - hos spedbarn ganske klar hud, føflekker som bare vises i det andre året av livet baby.
   Mol er en ansamling av pigmentceller, som er dannet som et resultat av hormonell frigjøring av binyrene i kombinasjon med direkte sollys. Fødselsmerker oppstår ofte hos barn i puberteten og hos eldre. Denne prosessen er potensielt farlig, fordi en stor konsentrasjon av mørke flekker på huden øker risikoen for melanom (hudkreft) automatisk. Ikke overraskende mange lurt på hvordan å gjøre færre føflekker.
   Legg merke til øyeblikkelig, fullstendig blokkere dannelsen av mol på huden umulig. Men redusere deres vekst er realistisk.
  Hvordan å hindre forekomster av føflekker


   Når du trenger å varsle


   Dersom den økte forekomsten av føflekker ikke gir du sover, du vet at du har all grunn til å oppsøke en hudlege eller onkolog dersom:

 •  føflekk redusert eller økt i størrelse, og kantene ble uskarpe med;


 •  synes asymmetriske føflekker;


 •  føflekker er blekere eller mørkere;


 •  føflekk ofte tenner;


 •  muldvarp peeling eller dekket med sprekker;


 •  du gjentatte ganger uaktsomt skadet fødselsmerke.


 •  Slik hindrer forekomsten av føflekker


   Fortell binyrene slutte å produsere hormoner umulige, så la oss snakke om den andre årsaken til føflekker, spesielt fordi det vi fullt ut kan kontrollere.

   Tidsbruk i solen

   Soling bringe oss mye moro, men samtidig gir næring til huden med skadelig ultrafiolett lys. I sommer, bør du alltid bruke spesiell solkrem, en hver 2 - 3 timer ikke glem å bruke et nytt lag. I varmt klima sør obligatorisk regel er observert fra tidlig vår til midten av høsten, og i perioden fra kl 10 til 19:00 heller skjule fra den brennende stråler. Bade og sole gå tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen. Å være hele dagen på stranden er strengt forbudt ikke bare barn, men også voksne! Verken de trange klær eller svært bredbremmet hatt vil ikke beskytte deg mot grusom UV eksponering.
  Hvordan å hindre forekomster av føflekker


   Etter vannbehandling

   Når du er ute av vann, dråper av vann på huden din begynner å operere på prinsippet om optiske linser. De samler og brekker sollys, mange ganger øker intensiteten av dens virkninger på hudens overflate. Hvis du umiddelbart obotrete vann håndkle ikke vil skje.
  Hvordan å hindre forekomster av føflekker


   Solarium

   Solbrun hud hele året ser sikkert veldig attraktivt. Men gjør prosedyren av kunstig soling mer skade enn skjønnhet. I området av størst risiko - blonde på arten av personer. Fra fotturer i solarium skal være forlatt helt - fordi du ikke ønsker å handle helse for et par komplimenter fra andre?
  Hvordan å hindre forekomster av føflekker

   Av fødselsmerker bør behandles svært forsiktig: de kan ikke gni, kam, dra håret som kan vokse med dem. Men føflekken, du alltid påvirke klær på grunn av sin uheldig plassering, må du slette vedkommende spesialist for å unngå mulig skade.  
  Яндекс.Метрика