Hvordan du velger et prevensjonsmiddel

 Så du ga opp kondomer og har valgt tabletter uønsket graviditet. Hva du trenger minimum kunnskap til gynekolog kontor for å snakke med legen din for å "samme språk" og ta del i utvelgelsen av stoffet kommer opp for deg?


 Hvordan gjøre p-piller


 Alle p-piller virker på ett prinsipp og samme mål - å stoppe eggløsningen. En kvinne drikker pille, provoserende endring i hormonnivåer, noe som resulterer i tid er ikke moden egg.
 I tillegg, under påvirkning av prevensjonsmidler og andre transformasjoner oppstår reproduktive system som pålitelig beskytte en kvinnes kropp mot uønsket unnfangelsen. Livmorhals slimet blir tykkere og tyngre enn normalt. Sædceller mister sin fleksibilitet - det vanskeligere å oppnå målet. Dessuten er egget ikke er i stand til å få fotfeste på godt slimhinnen i livmoren.
Hvordan du velger et prevensjonsmiddel

 Riktig bruk av hormonelle piller uønsket graviditet er relativt trygg, har de ikke påvirke menstruasjonssyklusen, redusere sannsynligheten for anemi og cyster på eggstokkene. Bredspektret p-piller løser ikke bare problemet med gynekologisk karakter forbedrer utseendet på huden, hindrer dannelse av blodpropper, hjelper normal hyperton press.


 Typer p-piller Kombinasjons-p-piller (kombinasjonspiller)

 Den aktive bestanddel av legemiddelet - oppnådd ved syntetiske kvinnelige hormoner, naturlige "doble" som er østrogen og progesteron. Kombinasjonspiller er delt inn i:

 •  monofaznыe fond - hormonnivået stabilt i 21 dager bruk;


 •  fase midler - konsentrasjonen av hormon endringer innen 21 dager etter innleggelse.


 •  Progestin p-piller (spiralen)

   Disse preparatene basert på syntetisk gestagen. De er designet for kvinner med kontraindikasjoner mot pille, som er sammensatt østrogen. Hvis ung ammende mødre spørsmålet, som er bedre å bruke p-piller, bør de være i orden SCC ("norkolutom", "Laktynet", "Эkslyuton", "Charozetta").
  Hvordan du velger et prevensjonsmiddel

   Kombinasjon p-piller er delt inn i flere kategorier. De alle inneholder samme dose av gestagen, hvis viktigste oppgave - å blokkere eggløsning. Østrogen er utformet for å stabilisere den kvinnelige månedlige syklus - doseringen kan variere. I denne forbindelse, kan innholdet i forskjellige tabletter være minimal, middels og lav.

   Mykrodozyrovannыe COC

   Ideell for jenter som har regelmessig sex liv begynte å føre nylig og ikke hadde planlagt å bli mødre. Risikoen for bivirkninger slike tabletter minimerte ("Lyndynet-20", "Jess", "Novinet").

   Nyzkodozyrovannыe COC

   God løsning for unge førstegangsfødende kvinner og de som har blitt mødre ("Yasmin", "Lyndynet-30", "Janine", "utviklingen av vektorene").

   Srednedozyrovannыe COC

   Tablettene er egnet for kvinner med menstruasjonssyklus etter 30 til 40 år ("Diane-35", "Chloe").
  Hvordan du velger et prevensjonsmiddel


   Vыsokodozyrovannыe COC

   Disse prevensjonsmidler - det beste valget når alvorlige hormonelle problemer i moden kvinnelig kroppsdel ​​i gynekologi. ("Mylvane", "Tre-regolitt", "Tryzyston").
   Hva bedre å ta pillen for deg vil være i stand til å identifisere bare en lege. Ikke stol på rave anmeldelser venninner tar en spesiell p-pille. Bare kompetent person ville ta hensyn til alle relevante faktorer å ta hensyn til din alder og gjøre valg basert på tilgjengelig for deg eller andre kroniske sykdomsindikasjoner. Den uavhengige aktivitet vil gi deg noe annet enn overvekt, økt hårvekst, hud betennelsesreaksjoner, kvalme.


   Kontraindikasjon


   Ikke glem at p-piller, som alle andre medisiner, har noen felles kontraindikasjoner, inkludert:

 •  røyke;


 •  diabetes;


 •  svulster i livmoren eller bryst;


 •  blodpropp;


 •  varices;


 •  leversykdom.


 •  Enhver kvinne er unik, og konklusjonen antyder selv: hva prevensjon tabletter bedre "på farten" ikke kan bestemmes. Alle prevensjons stoffene har en rekke fordeler og ulemper, og derfor vil den riktige avgjørelsen hjelpe deg å ta bare en erfaren lege.  
  Leveren rensing narkotika

   Metning leveren giftstoffer fører til rus og utvikling av gallestein. For å unngå dette, bør du prøve å opprettholde kroppen i god stand, og gi det en høy grad av beskyttelse mot toksisk sjokk.


   Viktig å vite


   Starter tett engasjere prosedyrene for rengjøring av leveren, bør du være sikker på at gallegangene kroppen ikke steinet og sand. Ellers Bile disse stoffene vil resultere i dannelsen av en bevegelse som truer fryktelige konsekvenser for helsen din.
   Rengjøring og restaureringstiltak utføres bare med tillatelse fra legen etter en fullstendig diagnose av kroppen!


   Medisiner for leveren


   Tradisjonell medisin for å "spre galle" anbefalte frukt og grønnsaker baserte rengjøringsmidler rødbeter, kål, epler og meloner. Også ta urtete, fruktjuice og bær. Men som naturen brukes hovedsakelig med forebyggende og gjenoppbyggingsformål. For behandling av leveren rensing prosedyren utføres ved hjelp av medikamenter.
  Leveren rensing narkotika


   Oversikt forberedelser

   For å behandle og styrke leveren hovedsakelig brukes Hepatobeskyttelse (f.eks Essentiale forte Эnerlyv, Kars) og homøopatiske midler (Halstena).
   For å forbedre den generelle tonen i "helse" organ i kroppen hell brukt narkotika på en naturlig basis - Hepatryn, Ovesol, Hepatamyn, legalon. Disse midlene er kosttilskudd på grunn av bivirkninger ikke forårsake. De er helt ufarlige, forutsatt at pasienten ikke har noen hypersensitive til enhver komponent som er en del av Bud.


   Rense leveren, narkotika og effekt   Essentiale forte

   Leger foreskrive medisiner når det er sett noen tegn på nedsatt leverfunksjon, men de patologiske endringer i strukturen av kroppen ennå. Opptak hepatoprotector mål snarere enn om rengjøring og forebyggende støtte for hepatocytter - leverceller. Aktive ingredienser av stoffet, fosfolipider stimulere utvinningen av leveren parenchyma og blokkere prosessen med degenerering av cellene i fettcellene. Opptak essentiale hindrer dannelse av arrvev i legemet, kalt fibrose.
   Løpet av behandlingen - en til tre måneder. Dosen av medikamentet legen velges individuelt for hver pasient, basert på alder og pasientens klager.
  Leveren rensing narkotika


   Aktivert Carbon

   Det er billig, men likevel svært effektiv adsorbent hjelper ikke bare med matforgiftning, men er også et utmerket verktøy for leveren avrusning. Stoffet er tilgjengelig og helt ufarlig. Hvem ville trodd at en vanlig aktivert karbon normaliserer nivåer av bilirubin, konsentrasjonen av gallesyrer og lipoproteiner i blodet.
   Avhengig av graden av leverskader av giftstoffer fra kull ta to til fire uker. En enkelt dose av medikamentet er beregnet på grunnlag av sin egen kroppsvekt: 1 tablett pr 10 kg av stoffet. For eksempel, veier du 65 kg. Så, din terapeutisk dose - seks tabletter av kull. Stoffet er tatt to ganger om dagen, morgen og kveld, med litt vann.
  Leveren rensing narkotika


   Ovesol

   Produktet er en diettnæringssupplement som inkluderte alle er å stimulere galleutskillelse prosessen, og hindrer vekst av stener i galleblæren kanaler og mykt, men dyp rensing av leveren. De aktive komponentene Ovesola - havre, peppermynte, evigvarende, gurkemeie, flavonoider og vitaminer - anti-inflammatorisk og regenererende effekt.
   Standarden narkotika diett er som følger: hver dag i en måned bør ta 15 dråper Ovesola, drikker et halvt glass varmt vann. Kurset gjentas hvert kvartal.
  Leveren rensing narkotika

   Liket av hver levende skapning - en tynn selvforsynt system der naturen iboende mekanismer for selvregulering og selvrensende. Derfor uavhengig engasjere seg i behandling er ikke nødvendig - hvilke medisiner for å rense kroppen, forteller bare erfaren lege.
  Livet etter hysterektomi

   Kirurgisk fjerning av livmoren, hysterektomi eller er ikke uvanlig i dag. Utbredelsen mindre det er andre keisersnitt. Den viktigste aldersgruppen av pasienter - 45 år. En kvinne skal ha en stabilitet av karakter og robust støtte for glad i å overleve med verdighet alle konsekvenser etter hysterektomi.


   Fjerne eller la?


   Vanskeligheten med å løse dette sensitive problemet kan oppstå hos kvinner før kirurgi. Det faktum at de absolutte indikasjoner for kirurgi er krisesituasjoner med stort blodtap og kjører terminal kreft i livmoren. I andre tilfeller, gjør behovet for å konkludere transaksjonen kvinnen selv - det er behov for å ha kjent skjebnen til mot og selvkontroll. Før du tar noen avgjørelse, må du veie alle "proffene" og "cons" som vises i livet etter en slik dramatisk endring.


   Risikoen forbundet med driften •  Et stort blodtap, krever transfusjonsblod.


 •  Infeksjon infeksjon.


 •  Dødelig på grunn av angrep av komplikasjoner (1: 1000).


 •  Mulig skade på urinveiene eller tarmene.


 •  Den kraftige økningen i temperatur.


 •  Pussdannelse sømmer, dannelse av sammenvoksninger.


 • Livet etter hysterektomi


   Virkningene etter fjerning av livmor fibroids og eggstokkreft   Psykologisk krise

   En tid etter operasjonen hun konstant sliten, sårbar og engstelig. Hun skifter ofte stemningen i vinne depressive tanker, mistet kroppen forbundet med pasienten mistet femininitet, og det er derfor en masse av komplekser. Faktisk er hysterektomi ikke reflektert i de eksterne bilder av kvinner og 50% av suksessen til rehabilitering avhenger av riktig humør av kvinner. Pårørende er ofte minne pasienten om at hennes helse ikke er i fare, og livet går videre.

   Dysfunksjon av reproduktive system

   Kvinnen, som fjernet livmor og eggstokker, vil aldri bli mor. Menstruasjon hun heller ikke vil.

   Helseproblemer

   Virkningene av å slette livmoren og kan påvirke den generelle helsen til pasienten. For eksempel vil kvinner etter en slik operasjon mer sannsynlig lider av benskjørhet enn friske mennesker. I tillegg kan pasienten står overfor denne ubehagelige problem som utelatelse av vagina og smerter ved samleie (hvis lengden av skjeden under operasjonen ble redusert).

   Tidlig menopause

  Livet etter hysterektomi

   Etter fjerning av livmoren i den kvinnelige kroppen ikke lenger produseres kjønnshormon østrogen. Etter operasjonen, er hormonsystemet fullstendig ombygd, og til slutt hun kan få oppleve de tidlige hetetokter, nedsatt følelse og tap av libido. Jo yngre pasienten på tidspunktet for fjerning av livmor, den hardere hennes menopausale symptomer. Å redusere intensiteten av denne bivirkningen umiddelbart etter operasjonen kvinne utnevnt til spesialhormonelle, erstatte naturlige østrogener.
   De som bare fjernet livmoren, forlater eggstokkene (eller en av dem), en litt mer heldig: kroppen fortsetter å produsere østrogen alene. Men hormonproduksjon fortsatt går ut før den naturlige strøm. Grunnen til det - å redusere blodstrømmen til bekken organer.


   Drift og full sexliv


  Livet etter hysterektomi

   Ikke alle frykt om fremtidig drift av det store antall kvinner assosiert med seksuell sfære av livet. Etter den tid, kan du leve et normalt sexliv etter hysterektomi? Generelt, hvis selve problemet en gang med den kvinnelige kroppen hatt en slik storstilt metamorfose?
   Frykten er helt grunnløse, når fullt drar sømmer (i 1 - 15 måneder), kan hun gå tilbake til dooperatsyonnomu livsstil. Seksuelle forhold etter hysterektomi levere den samme gleden som hysterektomi, fordi erogene soner er plassert på vulva og vagina vegger og ikke tapt i kroppen.
   Etter operasjonen, i noe tilfelle bli satt på et kors. Fjerning av livmor - ikke en grunn til å forlate den lyse, mettede fornøyelige stunder i livet. Verve hjelp av kompetente fagfolk og venner, kan du definitivt åpne døren til nye og, viktigst, sunn fremtid.
  Яндекс.Метрика