Fordeler og ulemper av mariatistelolje
 Nesten alle urter tilknyttet noen legender. I en slik legende forteller om en mann stradavshem alvorlig sykdom. Å kvitte seg med ham, han alltid gikk i kirken og ba Gud om helbredelse. Og forlater huset, alltid ble sittende fast på veien voksende torn. Så en dag mannen dukket opp i en drøm Jomfru Maria, som pekte på det samme torn og sa: ". It - din frelse" I morgen, trakk en mann fra bakken plante, bladene har tørket opp og begynte å tygge dem. Etter en stund all sykdom lidende igjen.
 Til minne om en fantastisk drøm, og ikke mindre mirakuløs helbredelse luke ble kjent som St Mary tistel. Er dette anlegget og andre navn - Marina Tatarniuk, poignantly fargerik, hellig-gress. Kanskje de ikke vet alle, men har hørt om melk tistel sannsynligvis alle. Melk Det er selve mirakel urt, som indikerte Jomfru Maria.
 Medisinske egenskaper med alle deler av planten, konsentrater av bladene hjelper med forstoppelse og kolitt, planteroten brukes til behandling av sykdommer i mage og urinveiene, frø - en behandling for leveren. Men den virkelige elixir av helse anses tistel olje.
 Fordelene med mariatistelolje
 Nyttige egenskaper mariatistelolje grunn av virkestoffet - Silymarin gi styrker cellemembranen. Spesielt gunstig effekt av silymarin på leverceller, som aktiveres gjennom denne ting metabolisme, akselererer fettforbrenningen.
 Tistel olje rik på vitamin A, D, E, F, er nødvendig for normal funksjon av alle organer og systemer av mannen. I tillegg inneholdt olje kvertsitin, bor, selen, sink, mangan, jern, kalium, magnesium, rutin og andre sporstoffer. Olje og verdsatt av innholdet av oljesyre, linolsyre, arahynovoy, palmitinsyre og behenovoyi - hoved antioksidanter i menneskekroppen.
 Bruken av olje
 Hjemme (men ikke bare) bruk av mariatistelolje - er behandling av leversykdommer. Nok det tre ganger om dagen for å drikke en teskje olje til leveren akselerert vekst av nye celler, og effekten på det av giftstoffer var minimal.
 Giftstoffer - de viktigste fiender av leveren, er de "angripe" henne for forgiftning, alkohol og narkotika rus, langvarig medisinsk behandling, inkludert kjemoterapi. Nekte leveren av overflødig giftstoffer og deres forfall produkter lar tistel olje (hver 6-8 timer bør drikke en teskje olje).
 For å styrke immunforsvaret daglig drikker en teskje olje.
 I gynekologi olje gjennomvåt tamponger og hemoroider og tykktarms sår om natten sette microclysters med 30 ml olje.
 I dermatologi brukes tistel olje til å behandle akne, vitiligo, psoriasis.
 Tannleger foreskrive mini pakker med smør for gingivitt og stomatitt, og otolaryngologists anbefaler innpodet to ganger daglig dråpe olje i mellomørebetennelse og bihulebetennelse.
 I kosmetikk populær massasjeolje med tistel (de gir anti-aldring og anti-cellulite effekt). Et par dråper olje vil ha en positiv innvirkning på helsen til negler og øyevipper.
 For en behagelig smak og lukt av melk tistel olje som brukes i matlaging, er det lagt til bakevarer og frokostblandinger, de fylle vinaigrettes og salater. Ernæringseksperter sterkt anbefale å skrive i olje diett for de som ønsker å gå ned i vekt.
 Bivirkninger
 Men som i alle fat med honning i fond har en "dårlig eple" som fordeler og ulemper av mariatistelolje behandlet grundig. Dermed kalsium og fosfor har deprimerende effekt på luftveiene. Av denne grunn kan astmatikere ikke bruke mariatistelolje. Det bør avstå fra det, og folk som lider av hjerte- og karsykdommer - et overskudd av kalsium og fosfor kan føre til feil på hjerteklaffene. I noen form for melk kontraindisert for personer med sykdommer i psyken, epileptikere og de som er i en tilstand av dyp depresjon.
 Til tross for ganske poetisk navn, kan St. Mary tistel være skadelig for helsen. Så ta noen medikamenter med ham, inkludert olje, nødvendig etter avtale legen din. Dette gjelder spesielt for dem som lider av kroniske sykdommer.  
Restaurering av leveren"Å drikke eller ikke drikke? "- Det er spørsmålet. Sannsynligvis hver av oss ofte tenkt på spørsmålet om en slik plan. Hvis du er bekymret for avgjørelsen av dette problemet, er det bra, men fordi mange mennesker bare gi en sniff, og alt det startet. Det faktum at dagen etter "fest" vil vi ha en forferdelig hodepine og stat "med ingenting" er ikke så ille. Og ingen tenker på leveren hans at hun måtte tåle og hvordan man skal forholde seg til mye av å drikke alkohol. Selvfølgelig, når vi drikker, er vi det gøy og alle problemene forsvinner, blir livet rosa. Mange så prøv å takle sine problemer, men vi må huske på at effekten er ufrivillig, og problemet vil ikke forsvinne. Derfor er det verdt å vurdere hvor mye skade på leveren vil bringe enda en slik "gay night"? Og kan gjenopprette leveren etter lange ferier og høytider?
I leveren begynner stoffskifte av alkohol, da dette er den mest påvirket organ. Virkningene av alkohol på leveren er avhengig av vekt, høyde og helse. Hvor mye truffet av leveren avhenger av hvor ofte og i hvilke doser person bruker alkohol. Ved å drikke alkohol utvikler levertoksisitet, er det delt inn i to typer. Gjennomsnittlig rus er akutt rus, som bakrus. Rus av denne typen er delt inn i tre stadier: mild, moderat og alvorlig. Dette tiltaket avhenger av mengden og kvaliteten på drikke alkohol, og på helse og individuell toleranse av kroppen. Lett og gjennomsnittlig grad av beruselse kjent med alle de følgende kriterier: uro, tale etc. I alvorlig grad er dysfunksjon av hjernen, meningsløst språk, upassende oppførsel.
Riktig gjenvinning av leveren
Med riktig og rettidig behandling kan resultere i en helt normal leverfunksjon på grunn av regenerering. Å gjenopprette lever påvirket av toksiske effekter, hovedsakelig brukt narkotika som Hepatobeskyttelse, som effektiviteten er bekreftet av en rekke studier. Den mest effektive stoffet i denne klassen å gjenopprette leveren er essensielle fosfolipider. Disse produktene er laget av renset blanding av fosfatidylcholin med tillegg av flerumettede fettsyrer. Disse medikamentene bidra til å gjenopprette den berørte membran av leverceller, essensielle fosfolipider hindre utvikling av patologiske prosesser. Slike legemidler på apotek vinduer kan finne mange, men før du kjøper dem ukritisk, bør du ta kontakt med sykehuset der du oppnevne de nødvendige tester (ultralyd, blod og urin). Legen foreskrive du medisin for å bidra til å gjenopprette leveren fra alkohol. Under prosessen med å behandle leveren må hele tiden observere leger. Vi må huske om kostholdet ditt når du gjenoppretter leveren bør gi opp fet, stekt, salt, av alle matvarer med høyt kjemikalier.
Restaurering av lever folk rettsmidler
I medisin, er det mange oppskrifter basert på urter kan forbedre regenerering av levervev og intensivere sitt arbeid. For eksempel, mange mennesker har hørt at lignende egenskaper urt melk tistel. I tistel inneholder store mengder vitaminer og aktive ingredienser som aktivt kan gjenopprette de berørte leverceller. Buljong frø av melk tistel kan bli brukt som behandling av akutt leversykdom, og som et forebyggende tiltak.
Hepatobeskyttelse er så godt som artisjokk anlegget, hjelper det å normalisere funksjon av galle systemet. Derfor må utvinning av leveren skal inkluderes i kostholdet til dette produktet, og drikke te choleretic urter Immortelle Johannesurt og knotweed.
Mat i utvinningen av leveren
Den riktige og balansert kosthold vil hjelpe i behandlingen av leversykdom. Som allerede nevnt, er det nødvendig å forlate krydret, fet og tung mat, spise mer frukt og grønnsaker. Tiltak bør være flere sitrus, nøtter, tindved, bjørnebær, honning, gresskar, etc. For rask utvinning av leveren ikke glem om vitaminer, de finnes i følgende produkter: rugbrød, kål, hvitløk og frokostblandinger. Bør inkluderes i kosten av sjømat, egg og fisk.
Selvfølgelig, i tillegg til riktig og sunt kosthold, bruk av medisiner og concoctions av urter, må du gi opp alkohol. Det bør føre en sunn livsstil og trening. Dette vil lette rask gjenoppretting av leveren din. Ta vare på helsen din!  
Gjentatt graviditet. Problemene er knyttet til gjentatt graviditet

 Første graviditet er ikke som alle andre. Alle dere vil være første gang. Under gjentatte svangerskap endring. Mange kvinner opplever at andre graviditet vil være nøyaktig den samme som den første. Er vanligvis annerledes. Dine følelser under svangerskapet vil bli re ganske annerledes. Men vil du være mye roligere og rozslablenishoyu.
? Fødselen av andre barn går som regel mye raskere. Andre fødsler oppstår vanligvis dobbelt så fort først.
 Når du er gravid er "gravid mor." Du vet alt og er i stand til. Du ønsker ikke å be om oppmerksomhet og omsorg, selv om du trenger dette. Den andre svangerskap kan være vanskeligere fordi det vil kreve deg mer styrke og energi. Du må ta vare på familien selv, og kanskje for sin egen karriere. Du vil lure på hvor du skal få strøm til alt og alle. Og fysisk ubehag ved gjentatt graviditet kan være mer alvorlig.
 For å spare tid og krefter
 Hvis barnet vant til smokk, prøver å avvenne fra hennes fødsel til sitt andre barn, så du trenger ikke å følge umiddelbart på flere falske.
 Den beste måten å avvenne barnet fra en smokk - spiss saks for å klippe det. Barnet liker ikke å suge luft, så han raskt gi opp vane.
 Fordelene med gjentatte graviditet er at fødselen av hennes andre barn går som regel mye raskere. Leveransene tar på kortere tid. Smertene blir svakere, men siden fødsel er raskere, og du allerede vet hva du kan forvente, håndtere det viser enklere.

 De fysiske endringer knyttet til graviditet


 Gjentatte graviditet vil være raskere fordi musklene og huden blir strukket. Noen kvinner tror at graviditet enn virkeligheten, fordi graviditet vises mye raskere. Bli realistkoyu. Hvis andre svangerskap skjedde kort tid etter den første, kan du få mer vekt vil merke en strekning hvor de var ikke før, brystet er under, og mister muskel tone. Fødselen av flere barn alltid innvirkning på kvinnen. Graviditet i kombinasjon med den naturlige aldrings - en vanskelig test. Riktig organisere livet ditt. Spise riktig, trene, og da vil du være i stand til å holde formen og skjønnhet.
 Kanskje vil du ofte vises ryggsmerter. I løpet av de første graviditet båndene som holder livmoren på plass strukket. I den andre graviditet, er at barnet ofte er lavere enn den førstnevnte. Dette øker trykket på baksiden, og av og til blæren.
 Vær veldig forsiktig når du løfter vekter, spesielt hvis du har et lite barn. Skråningen for å ta babyen i armene, kan føre til ryggsmerter. Takle denne tilstanden vil hjelpe spesielle øvelser, som du vil lære i et kurs i forberedelse til fødselen. Varmere eller lys bandasje for gravide kvinner bidrar også til å lindre ryggsmerter (mer om mer om det senere).
 Spørsmålet om den vordende mor. Første gang jeg fødte 20 år. I dag har jeg 36. Vil min gjentatte svangerskap forskjellig fra den første?
 Hver graviditet er unik. Når en kvinne blir eldre, sannsynligheten for problemer og komplikasjoner øker, men ikke alltid. Du kan ta vare på seg selv. I 36 år kan du spise bedre, mer regelmessig mosjon og mer søvn. I sin ungdom, dette er ikke alltid reflektere. Ta vare på deg selv, og deretter din graviditet vil fortsette som normalt.

 Problemer forbundet med gjentatt graviditet


 Som belastning på deg i denne perioden vil bli svært høy, mest sannsynlig, vil du bli møtt med tretthet. Gravide mødre klager ofte nettopp det.
 Fritid nødvendig for deg og ditt ufødte baby. Slappe av ved første anledning. Prøv å holde føttene i hevet posisjon. Sove når babyen sover. Ikke ta over ekstra plikter. Ikke vklyuchaytesya i nye prosjekter på jobben. Lær deg å si "nei". Du vil umiddelbart føle deg bedre!
 Du kan føle skyld fordi ikke kan gjøre hva du vil. Ikke klandrer seg selv for å være ute av stand til å kontrollere. Ta deg tid til å vurdere situasjonen, gjøre hva ditt beste, slappe av, slappe av og nyte livet! Tenke på fremtiden: din helse og babyens helse er en topp prioritet for deg.
 Moderat trening vil gi deg styrke og vil fjerne noe ubehag. Velg hva du kan gjøre sammen med barnet ditt. Men før du begynner å trene, må du huske å sjekke med legen din.
 Et alvorlig problem under svangerskapet er stress. Å redusere stress, spise riktig, mosjon og hvile så mye som mulig. Finne tid for meg selv. Motstå humørsvingninger. Hvis du føler deg dårlig, husk at det er - ikke bra.
 Cheerleaders vil hjelpe deg å takle problemer som oppstår under svangerskapet.
 Spør legen din, hvor du skal dra. Du kan velge å samarbeide igjen delta klasser kurs for fødsel.

 Involverer ungdommer


 Hvis du allerede har barn, vil din graviditet fortsette annerledes. Du har sannsynligvis allerede bekymret for hvordan barnet vil påvirke ungdommer og ditt forhold til dem.
 Forklar barna hvordan graviditeten vil påvirke kroppen din. Prøv å hjelpe barna å forstå de utfordringer du kan møte, som for eksempel problemet med morgen plager. Hvis du er for sliten til å leke med barna, forklare det til dem. Barn trenger å forstå at du betaler dem mindre tid på grunn av hans tilstand, og ikke som har mindre kjærlighet. Berolige dem som en gang føle seg bedre, blir å tilbringe mer tid med dem.
 La barna hjelpe deg med å forberede for barnet. Eldre barn kan velge et navn for en bror eller søster eller dekorere barnehagen. Bildet er malt av ungdommer, barn i en atmosfære av glede og lykke. Denne eldre barn vil føle seg viktige familiemedlemmer.
 Ikke rush å rapportere sine graviditet små barn mens de ikke legger merke til at det er endringer med deg. Men selv i dette tilfellet er det bedre å vente på fødselen. Slike tiltak er nødvendige i forhold til barn under tre år. For små barn, tid er tregere, et par uker det kan virke som en evighet. Hvis mulig, prøv å knytte barnet er født med venner for baby hendelser - som Thanksgiving eller ferie.
 Spør legen din om du kan ta med deg til konsultasjon eldste barnet, slik at de kan høre hjertet av det ufødte barnet. Ta barnet til sykehuset at han så den nyfødte. Mange sykehus gjennomføre spesielle klasser for barn. Velg riktig passform for barnets aldersgruppe.
 Elina visste ikke hvordan jeg skal fortelle barna om hennes graviditet og forklare alt. Så tok hun Boris og George med meg til biblioteket for å finne dem passende bok. Hun var imponert over hvor mye det er gode bøker om emnet som de har flotte kunstverk tilgjengelig og hvordan de blir forklart. De tok noen bøker hjem og hele kvelden diskutere fødselen av babyen.
 Når barnet spør et spørsmål, kan du prøve å svare på dem så enkelt som mulig. For eksempel, hvis et barn ønsker å vite hvordan matet barnet i mors liv, fortelle ham noe sånt som: "The kid får mat fra mor." Lite barn som ville være tilstrekkelig. Svangerskapet er ikke sentrum av livet for ham.
 Eldre barn krever mer detaljert informasjon. Svar på spørsmålene ærlig, men la oss ikke mer informasjon enn nødvendig. Betale dem mer oppmerksomhet og kjærlighet, planlegge en baby med dem.

 Forbereder ungdommer til ditt fravær


 Dine barn trenger å vite på forhånd hvem som vil ta vare på dem i ditt fravær. Hvis mulig, koble dem til denne beslutningen. Når du er på sykehuset, bør barnet være med dem som kjenner og stoler på. Hvis det er mulig, er det bedre å holde seg hjemme, i kjente omgivelser. Dette er en vanskelig tid for barna dine - prøve å gjøre det rolig som mulig.
 Endre livsstil av barn
 Bidrar til å stimulere barnas selvstendighet. Sette noen av sine oppgaver til partneren at barn tilbringer mer tid med ham uten deg. Dette vil hjelpe dem lettere overleve stund til du er på sykehuset, og perioden etter fødselen av barnet ditt, hvis du ikke kan betale dem mye oppmerksomhet.
 Hvis du må endre livsstil, for eksempel for å flytte det til en ny plass, eller ta den i sengen, gjør det på forhånd, før fødselen av babyen. Hvis det oppstår endringer etter at barnet, ville ungdom bli fornærmet og innover. La barnet i leker og klær til babyen ikke å fornærme ham.
 Ikke prøv å forenkle livet ditt, og tvinger eldre venne barnet til toalettet eller viduchuyuchy fra flasken. Dette kan generere mye mer problemer enn du tror. Venne barnet til uavhengighet gradvis og til rett tid.
? For å spare tid og krefter
 Hvis du har eldre barn, er det tid for å lade dem noen virksomhet. Hvis barn kan ta vare på deg selv, vil du ha tid til å slappe av og ta babyen. For eksempel kan barnet-student selv vaske sine klær. Små barn kan læres opp til å demontere sengetøy og obskure.

 Når du venter tvillinger


 I eldre kvinner som blir født tvillinger. Barn er ikke lett å akseptere enda ett barn, har de enda vanskeligere når det er tvillinger. Gemini vanskelig å finne et sted i huset. Sørg for at de eldre barna var kjent for dem i rommet og holdt sine leker og klær. Forsikre dem om at du alltid vil elske dem. Behandle dem med omsorg og oppmerksomhet.
 Hvis du trenger hjelp etter fødselen av barnet ditt, gi støtte til barn fra fødselen. Eldre barn må først lære å ta vare på barnet, en baby som ikke var en overraskelse for dem.
 Snakke med ungdommer om sine følelser om babyen. Barnet trenger å vite at du forstår hans negative følelser. Hjelpe ham å forstå meg selv, for å gi ham en positiv holdning.
? Hvis du trenger hjelp etter fødselen av barnet ditt, gi støtte til barn fra fødselen. Eldre barn må først lære å ta vare på barnet, en baby som ikke var en overraskelse for dem.
 Før fødselen av barnet, satt en tid som du tilbringer med ungdommer, og strengt følge denne rekkefølgen. Kanskje dette vil være den kvelden fortelling. Kommunisere med barnet ditt under utarbeidelsen bad eller seng. Det inspirere et barns følelse av trygghet. Fortell barnet at det er på tide for deg er veldig viktig at du snakker med ham etter fødselen av barnet. Og deretter gjøre alt i din makt for å holde løftet.  
Яндекс.Метрика