Hvordan velge kurs i forberedelse til fødselen?

 Leter du etter kurs i forberedelse til fødselen?
 Sats forberedelse til fødselen hjelpe deg og din partner forberede fødselen. Hvis et par er klare for levering, er prosessen mye roligere og enda morsommere. Priser for fødsel forberedelse til ekteskap over 35 år hensyn til de bestemte graviditet og fødsel i eldre alder.
 Hvor nyttig kurs i forberedelse til fødselen?
 Kurs for å hjelpe kvinnen og hennes partner forberede seg til fødselen. Studier viser at kvinner som er engasjert i et kurs, krever mindre smerter og mer positiv til å føde enn de som er på kurs gjorde.
 Kursene vil fortelle deg om de ulike aspektene ved levering, inkludert vaginal fødsel, keisersnitt, sykehusets prosedyrer, metoder for anestesi og utvinning av postpartum perioden. Denne informasjonen vil inspirere deg og hjelpe rolig trygghet til å passere gjennom fødselsprosessen. Omtrent 90% av foreldrene som forventer sitt første barn, engasjert i noen kurs.
 Hvordan man skal vurdere kurs for levering?
 Alle Klassene holdes på forskjellige måter. Listen nedenfor vil hjelpe deg å forstå om du passer enkelte kurs.
 • Gi karakter legen anbefaler.
 • filosofi kurs faller sammen med legen din.
 • Klassene begynner på et passende tidspunkt for deg - syv måneder gravid (hvis du multippel graviditet, klasser bør starte tidligere).
 • Små grupper - ikke mer enn 10 par.
 • De som er engasjert i et kurs fortsatt svare på dem positivt. (Finn disse menneskene og spør dem.)
 • Gjør informativ og spennende.
 • I klassen diskutere keisersnitt, ulike metoder for smertelindring, følelsesmessige problemer.
 • I klasserommet er det tid for spørsmål og samtale praksis med foreldre til nyfødte.
 • Kurs fokusert på behovene til eldre foreldre.
 Grunnleggende tilnærminger til fruktbarhet
 Paret ofte spør om det er noen metode for levering er foretrukket. Hver av disse metodene har en rett til å eksistere. Det er best hvis ektefellene er enige i mening. Hvis en kvinne velger en metode som innebærer aktiv deltakelse av partner, men han er ikke klar for dette, vil paret bli skuffet.
 For å spare tid og krefter
 Du liker marinert kjøtt, marinere i tid, men har glemt det? Det spiller ingen rolle. Prøv vårt styre. Ta et stykke rått kjøtt for matlaging. Sett den i en stor plastpose, hell marinaden, lukke posen og legg den i fryseren. Når du kommer til å få kjøtt fra fryseren, promarynuyetsya det under tining.
 Det er tre hovedmetoder for levering - metodene Lamaza, Bradley og Hrantli Dick-Les. Hver metode bruker sine egne teknikker og metoder.
 Selvfølgelig Lamaza. Det lengste kurs i forberedelse til fødselen Lamaze. I forberedelsene mødre lære erstatte uproduktive innsats fullt effektive. Fokuset er på avslapping og puste under fødselen. Partner spiller en viktig rolle i å tilrettelegge levering av Lamaze.
 Selvfølgelig Bradley. Bradley metoden er å bruke avslapping og indre konsentrasjon. Fokuset er på avslapping og dyp pusting magen, noe som gjør fødsel er ikke så vondt. Klasser begynne så snart graviditeten er bekreftet, og fortsetter opp til fødselen. Vanligvis til disse kursene ved de som ikke ønsker under fødselen ty til noen metode for smertelindring medisiner.
 Selvfølgelig Hrantli Dick-Read. Disse kursene er rettet mot å ødelegge den onde sirkelen av "frykt - spenning -. Smerte" Spesielt nyttig er de for foreldrene fordi de tillater dem å engasjere seg aktivt i prosessen med fødsel.
 Når å velge kurs for å forberede seg til fødselen
 Rundt 20. uke av svangerskapet begynner å lete etter kurs i forberedelse til fødselen. Klasser begynne er å sammenfalle med begynnelsen av tredje trimester (rundt 27 uker). Planlegger å avslutte okkupasjonen, minst et par uker før forfallsdato.
 Klassene holdes på forskjellige måter. I de fleste sykehus, fødeavdelinger der det er egne kurs. De fleste av dem bruker jordmødre og dyktige sykepleiere.
 Kursene holdes ikke bare for dem som venter på sitt første barn. Hvis du har en ny partner hvis du fødte for noen år siden, hvis du har spørsmål eller bare ønsker å friske opp på fødselsprosessen, sørg for å melde seg på disse kursene.
 For å melde deg, sjekk med legen din. Han vet nok hvor bedre å se deg. Ring det lokale sykehuset. Kontakt med venner. Eller du kan bare se i telefonboken. Noen forsikringsselskaper refunderer hele eller deler av disse kostnadene.  
Hvordan å bestemme dato for unnfangelsen?

 Dato for unnfangelse er svært viktig fordi det er beregnet i forhold til beregnet leveringsdato og tidspunktet for visse tester og prosedyrer.
 De fleste kvinner ikke angi datoen for unnfangelsen, men de husker startdatoen for den siste menstruasjon. Siden eggløsningen skjer vanligvis rundt midt i syklusen, to uker etter utbruddet av menstruasjon, legger legen til datoen for den første dagen av siste menstruasjon i to uker og får den omtrentlige datoen for unnfangelsen. Med dette settet gi omtrentlig fødselsdato.
 Beregn fødselsdagsbarnet kan være en annen måte. Ta startdatoen for siste menstruasjon, legge til det og skal telle syv dager for tre måneder siden. Så du bestemme omtrentlig fødselsdato. For eksempel, hvis din siste periode begynte 20. februar omtrentlig fødselsdato - 27. oktober.
 I livmoren, eller gestasjonsalder av fosteret (fortsatt kalles menstruasjons alder) - en svangerskapsalder på den første dagen i siste menstruasjon. Hvis legen sier du på den tolvte uke av svangerskapet, innebærer det svangerskapslengde. Din siste menstruasjon begynte tolv uker siden, men i virkeligheten unnfangelsen skjedde ti uker siden. Derfor fosteret bare ti uker.
 Fertylyzatsyonnыy alder av fosteret (fortsatt kalles Eggløsning alder) for to uker og kortere svangerskaps regnes fra den dagen unnfangelsen. Dette er den virkelige alder av fosteret. I tilfelle av "den tolvte uke av svangerskapet" alder av fosteret er 10 uker.
 Legen sa svangerskapet, deler den i trimester. Trimester - de tre stadier av svangerskapet, som hver varer i ca 13 uker. Denne divisjonen avslører stadier av barns utvikling.  
Kompatibel Rh faktor i svangerskapet

 Rh kompatibilitet og graviditet
 Ditt blod er en faktor som avgjør om en positiv blod gå i minus. Hvis man har Rh negativ blod, da den inneholder en negativ faktor. Rh-negative blod er funnet i 15% av kvinnene. Hvis du har Rh negativ blod, vil du trenge ekstra omsorg under svangerskapet og etter fødselen.
 I det siste, kvinner med negativ Rhesus møtt med betydelige komplikasjoner dersom fosteret var Rh positive. Som et resultat, er barn født syke. I dag de fleste av disse problemene kan forebygges.
 Når testene avslørte at Kim Rh negativ blod. Dette blodet var hennes mor. Hun fortalte Kim om de problemene under svangerskapet for tretti år siden.

 Hvordan Rh uforlikelighet i svangerskapet


 Rh uforlikelighet oppstår når fosteret arver Rh-positive blod far. Ettersom blod er Rh-negativ mor produsere antistoffer mot antigenene av fosteret (stoffer som stimulerer immunitet mot antistoffer). Antistoffer dannes bare når moren er Rh-negativ og føtalt Rh-positivt blod. Disse antistoffene sirkulerer i blodet ditt, uten at du noen skade. Men de kan trenge gjennom placenta og angripe blodceller av Rh-positive fosteret, noe som fører til alvorlige komplikasjoner, inkludert anemi. I dag er imidlertid slike problemer er sjeldne, fordi deres utvikling kan forebygges ved Rh0- (D) -imunohlobulinu.
 Hvis du har Rh negativ blod, har du å vite om det. Med en rekke forhold du allergi kan oppstå (også kalt yzoymmunyzatsyey). Rh overfølsomhets resultater i blod antistoffer gjenkjenne og angripe Rh-positive blodceller hos fosteret. Utrygt for rhesus overfølsomhets øker med følgende vilkår:
 • Hvis du hadde gjort det transfusjon av Rh-positivt blod;
 • Hvis du mottok blodprodukter;
 • under normal graviditet;
 • på grunn av svangerskap utenfor livmoren;
 • på grunn av abort;
 • i forbindelse med abort.
 Lignende problemer forekommer sjelden i løpet av første graviditet. Kvinnen fikk ikke utvikle antistoffer før hennes immunsystem ikke vil gå inn i direkte kontakt med Rh-positivt blod. Vanligvis er dette ikke skjer til fødselen når morkaken løsner fra livmoren.

 Behandling


 Mange problemer kan forebygges ved Rh0- (D) immunoglobulin. Hvis du har en negativ Rh faktor og du blir gravid, bør du gjøre analysen for antistoffer mot tidlig graviditet etter 28 uker. 28 uke vil du bli gjort injeksjon Rh0- (D) - et antistoff som forebygger yzoymmunyzatsyyu å forlate. Injeksjon bør gjøres, og hvis du har utført fostervannsprøve prosedyren hvis du tidligere har forekommet abort, svangerskap utenfor livmoren, abort, og i tilfelle av blødning under svangerskapet.
 Rh0- (D) -imunohlobulin - et blodprodukt. Hvis du ikke kan bruke blodprodukter til personlige, religiøse eller etiske grunner, diskutere problemet med legen din.
 Noen kvinner er redd for at du bruker Rh0- (D) -imunohlobulinu kan føre til hepatitt eller AIDS, men likevel slike tilfeller ble rapportert. Givere Rh0- (D) -imunohlobulinu gjennomgå grundig undersøkelse for å redusere risikoen for overføring av smittsomme sykdommer. Fremdeles ble det ikke observert tilfeller av infeksjon med hepatitt, AIDS eller andre infeksjonssykdommer som et resultat av injeksjoner av blodprodukter. Hvis du fortsatt er bekymret for dette, snakk med legen din.
 Den andre injeksjonen bør gjøres 72 timer etter fødselen hvis barnet er Rh positive. Hvis babyen er Rh negativ, injeksjon Rh0- (D) -imunohlobulinu postpartum valgfritt.  
Яндекс.Метрика